2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396721 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Visca icin tek tas pirlanta verelim abi kafi bence

kaç karat olsun dostum   :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

BJK TV'de 2004'teki bilbao maçı var izlemek isteyen olursa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pedro gitti ya, miloseviç de gidecektir hocanın tavrı belli az çok bence visca=tosic+veli olumlu olur...
Kesinlikle abi o da olumlu visca anadolu takımlarından alınabilecek en iyi oyuncu.

Çevrimdışı sozkul

Gönderileceği yok abi.
http://haberkarakartal.com/dusko-tosic-kaliyor/

Bir haberin altında sporcope yazısı görünce dikkate dahi almamak lazım.

Ama korkuyorum Tunca, kaçıncı haber çıkışı böyle, hiç ateş olmayan yerden bukadar duman çıkar mı?

Çevrimdışı mylife1903

kaç karat olsun dostum   :money:
Tek tas demek 11 karat demek :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ama korkuyorum Tunca, kaçıncı haber çıkışı böyle, hiç ateş olmayan yerden bukadar duman çıkar mı?

ligimiz için iyi oyuncu, özellikle de baş altı takımları için biçilmiş kaftan, taliplilerinin olması doğal. değerini bulan her oyuncu satılabilir  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Kesinlikle abi o da olumlu visca anadolu takımlarından alınabilecek en iyi oyuncu.

Visca tam olarak nerde oynuyor, pas oyunu oynayabiliyor mu? benim gördüğüm gollerinin çoğu açık alanda kapılan toplardı, bize herkes kapanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Visca tam olarak nerde oynuyor, pas oyunu oynayabiliyor mu? benim gördüğüm gollerinin çoğu açık alanda kapılan toplardı, bize herkes kapanıyor.
Sutu var sagbek bile oynayabiliyor abi hizli pas oyununda var. iyi oyuncu visca.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bizim medyanın duman çıkarması için ateşe ihtiyacı yok, osuruk bile yeterli :)

Ayrıca Tosiç'in sözleşmesi sürüyor, neden yollayalım ki?

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexander Büttner

Aleksandar Kolarov

Adriano

Çevrimdışı Sarp

Oooo üçü bir arada mı?  :upto:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexander Büttner

Aleksandar Kolarov

Adriano

Kolarovvvvc

Çevrimdışı sozkul

Sutu var sagbek bile oynayabiliyor abi hizli pas oyununda var. iyi oyuncu visca.

Bana büyük takıma gelince fıss diye sönecek futbolcu hissiyatı veriyor Visca.

Çevrimdışı alimm

utku yuvakuran gibi çağlar söyüncü ile emre mor u da kadromuza katabilseydik gayet ii potansiyel yatırımı yapmış olurduk...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Türkay

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısı 16 hafta, ikinci yarısı ise 18 hafta oynanacak.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk maçlardan birisi burda olursa sıkıntı olur. Nemden nefes alamıyoruz bazen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bakalım ilk maçlarımız hangi sıcak memlekette deplasmanda olacak...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı abdusta

bir iddia!!

Mario Gomez, Schweinsteiger'i aldı geliyor!

saygılar

Çevrimdışı aksitt

Tosic bence de kalmalı. Savunma hattında gidecek ilk yabancı Alexis olmalı. Sonra Milosevic

Çevrimdışı can1903

bir iddia!!

saygılar
Mario ve Schweinsteiger'in olayını bilmeyenler aldı geliyor diyor. Fanatik iyi sallamış yine.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ligimiz için iyi oyuncu, özellikle de baş altı takımları için biçilmiş kaftan, taliplilerinin olması doğal. değerini bulan her oyuncu satılabilir  :money:
Bonservis Bedelsiz anlaştı Baskanlar diyor haberde...

Baskan Sanirim Basaksehirle kurulan iyi iliskilerden ve Bize yaridmlarindan dolayi Bonservis talep etmemiş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bana büyük takıma gelince fıss diye sönecek futbolcu hissiyatı veriyor Visca.
Yaniliyorsun abi

Bizim oyun Sistemimiz icin Biçilmiş kaftan , Dzitzsak gibi düşün

Pas oyununa Uygun , Hizli , ve Ozellikle cok sert ve isabetli şut atabilen bir oyuncu tam bize lazim olan kanat tipi..

Surekli Gol ariyor , Asist yapiyor

Hizli ataklar ve kontra icin en uygun oyuncu bu Ligde..

Bizde zaten rakipten kapilan toplarla hizli cikarak Gol bulan bir takimiz , Isin ozu tam bizlik adam

Bizim attigimiz Gollerin buyuk çoğunluğu Sok presle rakipten kapilan toplarla hizli hucum sonucu geldi.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2016, 14:11:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

bir iddia!!

saygılar

schweni çok beğendiğim oyuncu profiline sahiptir, gelmesini çok isterim lakin bi konuda anlaşalım; bu seneki transferler sonrasında ozzy 8 numara olarak oynamaya devam etsin...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Bonservis Bedelsiz anlaştı Baskanlar diyor haberde...

Baskan Sanirim Basaksehirle kurulan iyi iliskilerden ve Bize yaridmlarindan dolayi Bonservis talep etmemiş..

hata edilmiş öyleyse...

dün dündür bugün bugün  :money:

Etiketler: