2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12692754 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi doganay

Transferler böyle bir gündemden sonra Ağustos'un sonuna doğru gerçekleşir diye düşünüyorum.

Bizim baskan zaten her turlu sıkı pazarlık yaptigindan son ana kadar uzardi.  :D

Çevrimiçi Kartal Ç

akşam antrenmanında tam saha maç yaptırmış Şenol Güneş. sol bek sıkıntısından ötürü takımlardan birinin sol beki Olcay'mış :)
Ek olarak; 2 takımın kalesinde Fabri ve Boyko oynuyor.
Hamza ve bir genç daha var.

Hakikaten kolarovdu büttnerdi falan onları geçtim yedek sol bek kim olacak? tosicin stoperliği sol bekliğine 10 basar benim gözümde. o yüzden onu solbekten saymazsak yani?

Çevrimiçi doganay

Hakikaten kolarovdu büttnerdi falan onları geçtim yedek sol bek kim olacak? tosicin stoperliği sol bekliğine 10 basar benim gözümde. o yüzden onu solbekten saymazsak yani?
Birde alt yapidan Umit Karaal var. Tabi hazirlik maclarinda nekadar is yapabilir gorecegiz.
cilgin cocuk iso'yu aratacagini da sanmam acikcasi  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

daha 28 yasinda adam, neden birsey beklemeyelim. Dune kadar vazgecilmez oyuncuydu, bir sakatlandi diye vazmi gecelim.
Tabi futbol oynamasini zorlastiran etkenler devam ediyorsa o ayri konu.
kime göre vazgecilmezdi? herkezin görüsü ayni olmak zorunda degil. bana göre hicbirzaman yeterli degildi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Berat

Sol Beck - Sağ GG en son çare.

Çevrimdışı mylife1903

kime göre vazgecilmezdi? herkezin görüsü ayni olmak zorunda degil. bana göre hicbirzaman yeterli degildi.
Iki sezononceki kadroda vazgecilmezdi

Çevrimdışı Berat

Bu akşamki idmandan önemli bir not :

-> Bu arada, Rhodolfo ilk defa maçın 2. devresinde çift kale maçta oynadı.

Beşiktaşımız, 2 gün izin yapacak ve hazırlıklarına 20 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'nın Leogang bölgesine giderek burada yapacağı kamp ile devam edecek. Takımımız 30 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.

Çevrimiçi doganay

Bende aman aman bir futbolcu demiyorum zaten, Ne yapalim ozaman uste para verip sozlesmesini mi feshedelim.

Çevrimdışı mülkübey

Veli nin hiçbir zaman vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum . Süperdi dediğim maç sayısı 7-8 İ geçmez . İlk 11 de  başlayınca takımın Hucüm varyasyonlarını çok daraltan bir oyuncu . Ortasahayı hızlı geçmek istiyorsak bize saniyenin yarısında karar veren Adam lazım veli o değil .

Pektemek te iyice sıktı artık . Şaka boyut değiştirdi
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende aman aman bir futbolcu demiyorum zaten, Ne yapalim ozaman uste para verip sozlesmesini mi feshedelim.
ben gitsin yada kalsin diye birsey demedimki. bana göre hicbirzaman yeterli degildi dedim. yerli statüsünü düsünüp yedek olarak kalabilir, ama fazlasi olmaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Veli Kavlak hiç bir zaman değişilmez futbolcu olmamıştır. Teknik, Dribbling açıdan vasat. Sadece paldır küldür giriyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Alexander Büttner nasıl iyi midir ?

Çevrimdışı Berat

Alexander Büttner nasıl iyi midir ?

Yalan haberdir, menajer tavsiyesidir.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı onurturan

Yalan haberdir, menajer tavsiyesidir.
Tamam da adam iyimidir ben kendim öylesine merak ettim detaylı hiç izlemedim de..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Bütner her sene menajerler tarafından bize öneriliyor. Rusya'dan bu dar boğazda ucuz transfer yapmak imkansız. Olabilecek transfer değil.

Çevrimdışı TURKahvesi

Utku Yuvakuran'ın boyu kaç bilen varmı?

Çevrimiçi Samet Ç

Utku Yuvakuran'ın boyu kaç bilen varmı?
1.92 olması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütner her sene menajerler tarafından bize öneriliyor. Rusya'dan bu dar boğazda ucuz transfer yapmak imkansız. Olabilecek transfer değil.
Kiralık alınabilir,  geçen sene kiralanmış

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aksitt

Çevrimdışı TURKahvesi

1.92 olması lazım.
gerçekten 1.92 ise bir kalecide bulunması gereken ideal bir boy
yalnız gördüğüm kadarıyla biraz omuzlarını genişletmeli ve fiziken güçlenmeli
umarım beklentileri aşar istediği çıkışı yakalar ve uzun yıllar kalemizi korur hayırlı olsun.

Çevrimdışı ZORBEY

şimdi bu neyin nesidir?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Porto'nun yeni sezon forması...iyi para getirdiyse yolu açık olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi doganay

şimdi bu neyin nesidir?

Hic biryerde haberde yok, transfer olsa kesin duserdi biryerler bence ,
eski takiminin formasini bir giyeyim demistir. Hernekadar dogru bir davranis olmasada

Etiketler: