2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387647 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Fanatiğe göre Kolarov'un alternatifi Omerou...Bunlar kendilerine haberci diyorlar üzülüyorum
Bide haberin başında İsmail köybaşını fenere "Kaptıran" demiş hiç güleceğim yoktu inşallah pektemeğide kaptırırız birilerine.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemeki goztepeye kaptiran besiktas, golcu futbolcunun alternatifini ingilterede buldu.

Superstar golcusunun goztepeye transferi ile guc kaybeden kartal, golcu futbolcunun alternatifi aleksandir kolarof icin siti kulubuyle anlasmaya vardi.

Gelismeler az sonra

Besiktasarena ozel haber

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa pektemeki goztepeye kaptiran besiktas, golcu futbolcunun alternatifini ingilterede buldu.

Superstar golcusunun goztepeye transferi ile guc kaybeden kartal, golcu futbolcunun alternatifi aleksandir kolarof icin siti kulubuyle anlasmaya vardi.

Gelismeler az sonra

Besiktasarena ozel haber
Dalga geçer gibi haber yap sonra bize neden yükleniyorsunuz deyip dur. Aslında hata bizde bunlara okuyup paylaşıp prim vererek...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Geriye doğru okudumda ayni saatlerde uçak bekleyen taraftarimiz hem uçağı hem kolarovu görmüş  :)
tam o saate denk gelmesi de bizim ne kadar şanssız bir camia oldugumuzu gosterdi.. iki dakkalik zevkimiz vardi icine ettiiler..

Çevrimdışı Orhan

Başkanın ağzı uğursuz cidden.Gomez sakatlanırsa diye başlayan bir süreç var. Sonra Gönülün imza töreni ne dediyse tekrar yaşandı. En son biz sosayı karkivden aldık iç savaşın oldugu yerden dedi. Geçen yaşadığımız malum.

Çevrimdışı anılnr

Ben Türk olarak artık burda yaşamak istemezken futbolcuları nasıl ikna edeceğiz bakalım.Kendi adıma anlayışla karşılarım gitmek isterseler.Ankara'da jet sesi duyduğum an irkiliyorum artık.

Çevrimdışı onurt

ülkemizin durumunu gördükçe büyük bir umutsuzluk ve karamsarlık içimi kaplıyor.
sosyal medyada görüntülere bakan herhangi bir yabancının değil burada yaşamak ziyarete gelmek istememesini anlıyorum.
yazık, gerçekten çok yazık. ne hallere geldik.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

buralar eskiden hep dutluktu gibi olmuş yahuu...

kolpa medyaya göre tüm yabancılar korkmuş ama sadece bizimkiler gitmek istiyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Hiç tadım tuzum kalmadı. Sanırım herkes öyle. Ne bir istek, ne bir heves...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ihsnozturk

Konu dışı ama merak ediyorum.cevabınıda bulamadım..herkestende özür diliyorum.arenaya helikopter indi diyorlar.inmişse zemine zarar gelirmi..

Çevrimdışı Berat

Hiç tadım tuzum kalmadı. Sanırım herkes öyle. Ne bir istek, ne bir heves...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş tecrübelerden esinlenerek , en fazla bir haftaya düzeliriz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şunu izleyelim, biraz moraller düzelsin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ekrembaser

Konu dışı ama merak ediyorum.cevabınıda bulamadım..herkestende özür diliyorum.arenaya helikopter indi diyorlar.inmişse zemine zarar gelirmi..
Kardeşim zemine çok bi zarar geleceğini düşünmüyorum bozulduysa bile oraları yenilerler ama çatı ve skorboardlar asma germe olduğundan onların tekrar kontrol edilmesinden zarar gelmez bu da olayın videosu pek net değil

Çevrimdışı abdusta

Lanus klubu GUstava gomez icin Besiktasa yakiniz
Demis bunun anlami Besiktas fiatta pazarlik tikaniklik yasandigindan simdilik askiya almasi LANUSU telaslandidi simdilik bu transfer zorda

Stopper arayisi devam ediyor ama nedense sartlardan biri ispanyolca konusmasi

Saygilar

Çevrimdışı Kartal Ç

Demba ba ya kıymışlar  :bawling: :bawling: :bawling:

http://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/754665042512056321

Videosunu paylaşmasam daha iyi  :bawling:
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2016, 16:20:39 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada yeri olmayabilir ama eski futbolcumuz Demba Ba'nın ayağı çok kötü kırılmış geçmiş olsun. :(

twitter.com/gncumit/status/754663529890930688

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada yeri olmayabilir ama eski futbolcumuz Demba Ba'nın ayağı çok kötü kırılmış geçmiş olsun. :(

twitter.com/gncumit/status/754663529890930688

Direk kaval kemiği kırılmış galiba. Geçmiş olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

geçmiş olsun demba....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

Demba'nın ayağı çok kötü kırılmış geçmiş olsun.

Çevrimiçi COB

Geçmiş olsun Demba Ba

Çevrimdışı Kartal Ç

Direk kaval kemiği kırılmış galiba. Geçmiş olsun.

Dizin alt tarafındaki hem kaval kemiği hem baldır kemiği kırılmış çok ağır bi sakatlık. Umarım damar ve sinirler çok zarar görmemiştir. Beşiktaş ailesi olarak sosyal medya hesaplarına geçmiş olsun mesajları yollamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı oyuncular bayağı korkmuş :D

Çevrimdışı doganay

Beşiktaşlı oyuncular bayağı korkmuş :D

Bu medyaya tam bir kapak olmus  :lol:

Etiketler: