2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396421 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

seviye atlatır resmen bize...

aldığım sağlam bilgilere göre hoca sosayı bile çok önemsemiyormuş gomez konusunda giderse gider bana uzun boylu havadan etkili pivot özellikli birini alın işimi görür demiş AMA her işin başı savunma hattımı halledin demiş...
Malmedyayi vereyim hocaya ozaman yoksa kutusunu mu acayim? Cenk korayi andim buyuk besiktasliydi

Çevrimdışı onurturan

şenlikköy sivil havacılık havaalanı  :bandit:
oo tamam bana 20 dakka bi gideyim oralarda dolaşayım belki kolarov falan gelir.. Adriana gelir kompany gelir bişeyler gelir sonuçta..

Çevrimdışı sozkul

O sondaki gülücük olmamış dostum.

"Nasıl da yanıldın" anlamı çıkıyor o gülücükten.  :tabe:

Bende küçük bir "hehe nerdesin kardeş, söyleyip gittin" kinayesi gördüm o gülücükte. Çok mu alınganım acaba.

Çevrimdışı ayayhan

Bana göre;

Beşiktaş tek başına Şampiyonlar ligine katılırsa katılım bedeli ve oynadıgı ortalama maçlarda gruplara kalamasa bile yaklaşık 20milyon euro elde edecekdir.
Bu transfer döneminde değil ama,Bunu nasıl,ne zaman ve hangi şartlarda ileriki transferlerde kullanabilir araştırılması gerekir.
Bir yolu oldugu dusunenlerdenim.

saygılar

benim bildiğim gelen para transferde harcanmıycak tümü borç indiriminde kullanılıcak

transfer bütçesi UEFA kriterlerine göre harcanıcak

Çevrimdışı sallapati

E.T ego kurbani oldu.. Bir degerimizi daha kaybettik... Keske orta yol bulunsaydi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

benim bildiğim gelen para transferde harcanmıycak tümü borç indiriminde kullanılıcak

transfer bütçesi UEFA kriterlerine göre harcanıcak
Bu sezon öyle ama seneye satmadan alma olayı kalkacağı için seneye kullanabileceğiz.

Çevrimdışı onurturan

iyi oyuncu babası fener'de oynadıda oğlu Beşiktaş'lı olucak 18 yaşında daha :)

Direk kaleye geçirelim bence penaltıdan gol de yemiyor :)
oğullar hep Beşiktaşlı geliyor artık MAŞALLAH..

Çevrimdışı Bishamon

Daha dur, yarın da Götze'yi 250 bin euro ya almadık haber çıkacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Messiyi 4 yaşında keşfetmiştik ama güney amerikalı oyuncu adapte olamaz diye geri çevirdik.

Çevrimdışı sozkul

Ben birileri ile dalga geçecek kadar karaktersiz değilim. 22 saat evvel forumda Fenerbahçe ye fener diyenlere hitaben yazdığım mesaj.  Birileri ile dalga geçecek olsam nefret ettiğim insanlar ile geçerim.

@TANERCAN, niye bu kadar uçlarda dolaşıyorsun, herkes zaman zaman dalga geçer birileriyle, birşeylerle, önemli olan düzey ve üslup tekrar gibi şeylerdir. Karaktersizlikle ne alakası varki.

Çevrimdışı cagdas44

oo tamam bana 20 dakka bi gideyim oralarda dolaşayım belki kolarov falan gelir.. Adriana gelir kompany gelir bişeyler gelir sonuçta..

Yalnız bu uçak konusu benim kafamı karıştırıyor?

Neden bir iş jeti değilde THY'ndan kiralama? Ya da bu işleme THY mi aracılık etti? THY'nın elinde iş jeti var ama kiraya vereceklerini sanmıyorum, koca bir uçağında bir iki kişi için kiralanmış olmak ihtimali çok düşük. Bunun yanında bu uçak için ödenen park pozisyonu hangi apronda? Eğer uçak genel havacılığa geçecekse inen kişi hiç görünmeden direkt araca alınıp 2. bir noktaya götürülebilir.

Çevrimdışı sozkul

Birde taraftar arasinda bu adami dislayanlar bile var.

Kimse dışlamıyor bence, 1-2 kişiye bakıp böyle genellemelerle birilerini sevindiririz yalnızca.

Çevrimdışı mylife1903

Aras'ın Türkçesi Kerim'den daha iyiymiş :D

https://twitter.com/Besiktas/status/753880276225314816
Aslanim benim arasim, ne guzel turkce konusuyor, benden iyi turkcesi, ustune insallah kelimesini kullanmasi uzun bir donem sadece turkce konustugunun gostergesidir. Simdi ne desem ortalik yangin yeri olacak. Su cocuk turk statusunde oynayamiyor ya gariplik mi desem ne desem aslinda kural da dogru, ermenistan milli takiminda oynuyor ama icime sinmedi yabanci statusunde oynamasi, pozitif irkcilik yapacam bu cocuk gol atarsa ona gore

Çevrimdışı sozkul

"Beylerbeyinin kalecisiydi Genç Milli takım oyuncusu İspanya'dan ciddi talipleri vardı Beşiktaş önümüzdeki yıllar adına büyük yatırım yaptı.." diyor Ali Cansun.

Umarım uzun yıllar kalemizi koruyacak iyi bir yerli kalecimiz olur.

Sezon ortası Tolga'nın yerine Fabri'nin yedeği olur, sonra bir maçda Fabri sakatlanır, kaleye geçer ve 20 yıl boyunca kalemizi koruyacak kaleciyi bulmuş oluruz... 

Çevrimdışı onurturan

Erdal Torunoğulları muhtemelen mükemmel bir pazarlıkçı ama herşeyden önemlisi karşıdakine güven veren bir yanı var, Bu TV röportajında ortaya çıkmıştı zaten. Hepimiz sevdik.  Belliki Van Persi ve Gomez'in babasının ikna süreçlerinde payı var. Ama herşeyi tek başına yapmadığını sanıyorum,  yani belkide o başkalarının bu işteki emeğine saygı duymayıp bütün payenin-saygının kendisine verilmesi için çaba harcamış olabilir. Başkanın üzerine basa basa  itici biçimde hep ben, hep ben deyişinin altında "lütfen diğerlerinin emeğini görmezden gelme" mesajı da olabilir. En azından vermeye çalıştığı bir mesaj vardı.
Ama bu mesajın verilme şekline katılmıyorum. Bu mesaj içerde verilir dışarda değil, kendini itici hale getirmene gerek yok ki. Zaten o nedenle Başkana kızıyorum ben, sanki arka planda hiç  konuşmadan mesajlarını herkesin önünde verdi. Böyleyse yanlış.
Yaşım size göre genç gözlemlerime güvensem de en azından seninkilerin benden iyi olduğunu biliyorum ancak Bunun bahsi olsa iddaa gibi falan .. evimi satar aksine oynardım Erdal beyin bu konuda bir sıkıntısı karın ağrısı yoktu bizde her şeye başkan karar verir dedi açıklamasında.. 
Günlerce buradan bir ters köşe bekledik başkan ve erdal bey birlikte turgaya gol atacak diye .. hatta erdal beyin ilk açıklamasına sevindik ama ondan sonra bişey oldu..  ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz gibi duruyor..

Çevrimdışı LuceGel

Ahmet Bulut'un katkılarıyla diyelim, menajeri o çünkü.

Kiralık olarak gidecekse yurtdışına gitsin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemen Ekşioğlunun uğraştığını biliyorum A.Bulut ne zaman menejeri olmuş önemli multifaktöryel etkenler olmuştur çocuk Şenol hocayla çalışmak istemiştir ayrıca tahminim,çok potansiyelli üzerine titremek gerek oynayacağı bir yere kiralamak mantıklı. Bizim Neuerimiz olur inşallah. :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sozkul

Yaşım size göre genç gözlemlerime güvensem de en azından seninkilerin benden iyi olduğunu biliyorum ancak Bunun bahsi olsa iddaa gibi falan .. evimi satar aksine oynardım Erdal beyin bu konuda bir sıkıntısı karın ağrısı yoktu bizde her şeye başkan karar verir dedi açıklamasında.. 
Günlerce buradan bir ters köşe bekledik başkan ve erdal bey birlikte turgaya gol atacak diye .. hatta erdal beyin ilk açıklamasına sevindik ama ondan sonra bişey oldu..  ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz gibi duruyor..

Bu bir tek başkana bağlı çalışırım demesi kafamı karıştırdı @onurturan , bunu böyle basın bildirisinde ifade etmesi onun kişiliğinin bir yanını karanlık güçlerin ele geçirmiş olma ihtimalini artırıyor. Ne olur yani bir-iki konuda, ANÇ nin altında çalışsa, ANÇ nin sorumluluğunda olan bir konunun bir bölümü için en uzman kişi ET olabilir, terside olabilir tabiiki, oda kendi sorumluluğunda olan bir konuda destek isteyebilir arkadaşlarından.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yaprak kimildamiyor arkadaş :bandit:

22.20 yi bekliyor galiba herkes :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Bu bir tek başkana bağlı çalışırım demesi kafamı karıştırdı @onurturan , bunu böyle basın bildirisinde ifade etmesi onun kişiliğinin bir yanını karanlık güçlerin ele geçirmiş olma ihtimalini artırıyor. Ne olur yani bir-iki konuda, ANÇ nin altında çalışsa, ANÇ nin sorumluluğunda olan bir konunun bir bölümü için en uzman kişi ET olabilir, terside olabilir tabiiki, oda kendi sorumluluğunda olan bir konuda destek isteyebilir arkadaşlarından.

Bir de Erman Toroğlu ile yemek yeyip onunla dertleşmeyecekti. O da beni olumsuz etkiledi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Utku Yuvakuran, cesaretli iyi de pozisyon alıyor, hayırlı olsun yuvana hoşgeldin genç Karakartal !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Yemen Ekşioğlunun uğraştığını biliyorum A.Bulut ne zaman menejeri olmuş önemli multifaktöryel etkenler olmuştur çocuk Şenol hocayla çalışmak istemiştir ayrıca tahminim,çok potansiyelli üzerine titremek gerek oynayacağı bir yere kiralamak mantıklı. Bizim Neuerimiz olur inşallah. :)

Niye kiralayalım yahu, alıp oynatalım işte. Türkiye kupası maçları ile başlar. Boyko'yu kiralayalım. Yunus Emre üzülür ama idare etsin artık.

Utku Yuvakuran, cesaretli iyi de pozisyon alıyor, hayırlı olsun yuvana hoşgeldin genç Kartal !

Kullanilan 9 penaltinin 8 ini cikararak bu alanda rekor kırmış :busted_cop:

Sezgileri Guclu demekki..

Yatırım yapiliyir Guzel birsey ins Yillarca kalemizi korur ileride..

Niye kiralayalım yahu, alıp oynatalım işte. Türkiye kupası maçları ile başlar. Boyko'yu kiralayalım. Yunus Emre üzülür ama idare etsin artık.
:steamed: :steamed: :steamed:

Ne gitmesi :alala:

Boyko 1.ci kalecimiz olacak , artik uyum sürecini atlatti kampta yiyor :bandit:

Çevrimdışı talha

Utku gibi çok adan geldi geçti

Sonu benzemez inşallah onlara

Yetenek bu işin yüzde 25 i azim şans çalışkanlık ve terbiye de gerekli

İnşallah olur ama şimdiden öyle böyle demek erken

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bishamon

6 maç oynayacak diye çocuğun gelişimini mi yavaşlatalım ?

Etiketler: