2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395894 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Blackmd1

Antreman görüntülerini izliyorum Fabri gözüme bayağı iyi geldi.Sanırım hepimizi yanıltacak  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , öncelikle seninle aynı fikirde olduğum gökhan gönül meselesi . Bizim için çok önemli bir transferdi gelmesi özellikle rakibin psikolojisine büyük bir darbe oldu.

İkincisi marcelo bence hava toplarında çok etkili bir stoper kadroda kalması iyi oldu.

Ayrıca , Atiba konusunda ben her zaman necip ve veliden daha iyi seçenek olduğunu ve mutlaka gelmesi gerektiğini savundum mesela. Tabii biz de onu sol bekte oynatsak bizde de vasat olabilirdi. Ama yerinde oynadı ve çok faydalı oldu.

Diğer konuya gelecek olursak , isimler çıktığından beri fabri ve omerou yu hatta g.gomezi de menajerler tarafından Beşiktaş'a yönlendirilen transferler olarak görüyorum mesela .Yok mu şampiyonlar liginde bize daha çok katkısı olabilecek cl kariyeri olan stoper ve kaleci . Varsa neden zorlanmıyor. Daha iyisi vardır kesin.Ama bize önerilenler bunlar. Biz de buradan seçiyoruz. Menajer menfaati dediğim bu işte .

yanlış ama kardeşim gomez ya başından beri söylenen Gökhan Keskinin çok beğendiği ve kesinlikle alınması gerektiği
Beşiktaşın bunuda yeterli görmeyip scoutlara izlettiği en sonda ali naibi gitti
herşeyden öteye sen şenol hocanın bu tip bir zorlamaya gelebileceğini düşünebiliyormusun

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Eğer Adriano, Lazio ile henüz anlaşmadıysa o da iyi transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

"Beylerbeyinin kalecisiydi Genç Milli takım oyuncusu İspanya'dan ciddi talipleri vardı Beşiktaş önümüzdeki yıllar adına büyük yatırım yaptı.." diyor Ali Cansun.

Umarım uzun yıllar kalemizi koruyacak iyi bir yerli kalecimiz olur.

Çevrimdışı brkntcnr

6 milyon euro butce
3 milyon euro Tore
-1.2 milyon euro Marcelo

Yani 7.8 milyon euro harcayabiliriz, Sosa, Atiba ve Boyko'nun kalacagini var sayarsak.
Bu paranin 4'u Gomez'e gitse 3.8 milyon euro geriye kaliyor.
Bu parayla solbek ve stoper alinacak, baska transfer olmayacagini var sayarsak.
1 tane kallavi adam alsak digeri mutlaka bonservissiz ya da bedelli kiralik vs olmasi gerekiyor.
3 tane bonservisli adama butce cikmiyor.
Bence solbeki kiralik alip (Adriano olur, City birakirsa Kolarov olur, Mathieu'ye ezelden gicigim istemem) stopere
parayi gommek daha dogru. Olmadi su an bosta olan Caceres veya Kolo Toure gelir, solbeke parayi yatiririz (Kolarov bonservisle).
Fiorentina'nin Gomez konusundaki tutumunu merak ediyorum. Onlarin tatmin edecek baska teklifin gelecegini sanmam (zaten bonservisin 40%'i bizim).
Seneye sozlesmesi bitiyor ve Fiorentina'dan ciddi bir para aliyor. Eger biz bonservis odemek istemezsek ve baska ciddi teklif gelmezse 1 yil daha kiralarlar mi gerekirse ufak bir bedel karsiliginda? Seneye transfer free olur, ama en azindan 1 yil maasindan kurtulmus olurlar. Ya da boyle bir teklife hayir diyecekler ve takimda tutacaklar fahis maas odeyip (Italya'daki vergilendirmeden dolayi adamin maasi 7-8 milyona geliyor onlar icin). Bu riski yonetim alabilir mi sizce?
6 milyon nereden geliyor?

Çevrimdışı cursedofdragon

Utku Yuvakuran Beşiktaşta

iyi oyuncu babası fener'de oynadıda oğlu Beşiktaş'lı olucak 18 yaşında daha :)

Direk kaleye geçirelim bence penaltıdan gol de yemiyor :)

"Beylerbeyinin kalecisiydi Genç Milli takım oyuncusu İspanya'dan ciddi talipleri vardı Beşiktaş önümüzdeki yıllar adına büyük yatırım yaptı.." diyor Ali Cansun.

Umarım uzun yıllar kalemizi koruyacak iyi bir yerli kalecimiz olur.

bence direk bile kaleye geçirebiliriz :) Milan nasıl oynatıyor 18 yaşında ki çocuğu bizde oynatabiliriz bu penaltıda yemiyor ayrıca :)

Eğer Adriano, Lazio ile henüz anlaşmadıysa o da iyi transfer olur.

lazio ne ya gelsin işte bize :D

Çevrimdışı Türkay

Abi profil resminden çabuk vazgeçmişsin ayıp ettin  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kesin bir anlaşma yoksa ve Kolarov işi olmazsa Adriano güzel bir transfer olur :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Abi profil resminden çabuk vazgeçmişsin ayıp ettin  :biggrinking:

22:20'ye kadar vakti var daha vazgeçmedim :D

Çevrimdışı Bishamon

Çocuğu bence alt yapıda heba etmiyelim.Oynama garantisi olan bir yere kiralık vermek gerek.Tabi Mrmiç gözetiminde olursa o da olumlu.

Çevrimdışı Türkay

Takım baya yaşlandı/yaşlanacak şu kadroya bakın.

Mario 31

Olcay 29 Sosa 31 Quaresma 32

Atiba 33 Ozi 23

Kolarov 30/Adriano 31 Rhodolfo 29 Mathieu 32 Gökhan 32

Fabri 28

Tolga 32
Cenk 25
Kerim 22
Necip 25
Beck 29
Marcelo 29
Tolgay 25

Çevrimdışı LuceGel

Utku Yuvakuran Beşiktaşta
Hayırlı olsun çok potansiyelli olduğu söyleniyor.Yemen Ekşioğlunun katkılarıyla klubümüze kazandırıldı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

oha mammanayı 500 bine almadık diye haber var :D

Çevrimdışı worns

Omeruo'nun da geldiğini varsayarak Mathieu, Kolarov, M.Gomez üçlüsüne imza attırıp transferi kapatabiliriz. Takım içerisindeki gelişim potansiyelleriyle de birlikte bir seviye daha atlamaya aday bir takıma dönüşürüz. Töre'nin yerine oyuncuya gerek yok, Atiba'ya Sosa'ya yedek lazım diyordum ama hadi ekonomik durum derken Veli,Necip,Tolgay var der o meseleyi de geçeriz. Güvenilir kaleci yok ama 3 tane ortalama var Mrmic artık birini parlatsın deriz. Umarım olur bu üçlü. Gayet akla yatkın transferler. En zoru Kolarov gibi hadi o olmadı Criscito oldu hatta o da olmadı Strinic oldu onlar da olumlu.

Krizleri boşverin. Oturmuş bir oyun planına, oldukça güvenilir teknik kadroya sahibiz. Tartışmasız en iyi takımız, arkamıza yaslanalım fazla gerildik. :)

Çevrimdışı Türkay

Mario hala resmi sitede kadroda gözüküyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Takım baya yaşlandı/yaşlanacak şu kadroya bakın.

Mario 31

Olcay 29 Sosa 31 Quaresma 32

Atiba 33 Ozi 23

Kolarov 30/Adriano 31 Rhodolfo 29 Mathieu 32 Gökhan 32

Fabri 28

Tolga 32
Cenk 25
Kerim 22
Necip 25
Beck 29
Marcelo 29
Tolgay 25
Bu ilk 11 in ortalaması 29. Biraz fazla. 27 olsa ideal olur.

Çevrimdışı abdusta

Bana göre;

Beşiktaş tek başına Şampiyonlar ligine katılırsa katılım bedeli ve oynadıgı ortalama maçlarda gruplara kalamasa bile yaklaşık 20milyon euro elde edecekdir.
Bu transfer döneminde değil ama,Bunu nasıl,ne zaman ve hangi şartlarda ileriki transferlerde kullanabilir araştırılması gerekir.
Bir yolu oldugu dusunenlerdenim.

saygılar

Çevrimdışı mülkübey

yanlış ama kardeşim gomez ya başından beri söylenen Gökhan Keskinin çok beğendiği ve kesinlikle alınması gerektiği
Beşiktaşın bunuda yeterli görmeyip scoutlara izlettiği en sonda ali naibi gitti
herşeyden öteye sen şenol hocanın bu tip bir zorlamaya gelebileceğini düşünebiliyormusun

Necmi abi . Bence şenol hoca stoper istiyor ve stoperde istediği öncelikleri söylüyor ve çekiliyor. Bunun üzerine yönetim devreye giriyor ve teknik heyetin ve şenol hocanın isteği doğrultusunda adam bakıyor.  Buraya kadar bir sıkıntı yok ama bundan sonrası bende soru işareti.

Neyse bu konuyu daha fazla uzatma taraftarı değilim . Senin burada iyi niyetle bizleri doğruya yönlendirme çaban gibi  Beşiktaş adına ıslak imzaya yetkisi bulunan menajerinden , yöneticisine herkesin  de doğruyu bulma çabasında olduğuna inanmak istiyorum.

Şampiyonlukla birlikte çok büyük bir fırsat ve ivme yakalanmıştı. Yukarı yönlü bu ivme devam eder mi hızlanır mı yavaşlar mı bunları gerekli transferlerin yapılıp yapılmaması belirleyecek.

2 ay içinde yeni transfer komitesi yetkilendirmesinin kulüpte nasıl sonuçlar vereceğinin ilk sinyallerini almaya başlayacağız , Nisan - Mayıs gibi de olumlu olumsuz sonuçlarıyla karşılaşacağız.Netice güzel olur inşallah.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tuncaboylu

oha mammanayı 500 bine almadık diye haber var :D
Daha dur, yarın da Götze'yi 250 bin euro ya almadık haber çıkacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

beyler olaya bir de şöyle bakın...

a.bulut gomezi ben aldım torunoğulları naaptı ki dedi
torunoğulları a.bulutla ilgili gomezin transferinin bu hale gelmesi ile alakalı açıklama yapıcam dedi (yapmadı halen)
torunoğulları başkanımız a.bulutla ilgili gerekli açıklamayı yapacak dedi.
başkan açıklamasında torunoğullarından memnunuz dedi a.buluttan memnunuz dedi
torunoğulları da istediği olmayınca istifa etti.

olayları irdeleyince başkan ahmet buluttan yana tavır almış ve a.bulutun ifadesini (gomezi ben aldım torunoğulları birşey yapmadı ki) teyit etmiştir. belki de torunoğulları aslında bir şehir efsanesidir. kaldı ki başkan ben aldım ben yaptım demişti pek çok arkadaşımız güç zehirlenmesi yaşıyor demişti burada aslında torunoğulları da zamanında başkanımız gomez pazarlığında şuşu rakamları öner dedi önerdik projeyi iyi sunduk ve olay oldu demişti. bir nevi o da başkanı teyit etmişti... torunoğullarını fazla büyütmeyin biri gider biri gelir. yönetim kurulundaki hiç kimse önemli değil ANÇ hariç !!!

Erdal Torunoğulları muhtemelen mükemmel bir pazarlıkçı ama herşeyden önemlisi karşıdakine güven veren bir yanı var, Bu TV röportajında ortaya çıkmıştı zaten. Hepimiz sevdik.  Belliki Van Persi ve Gomez'in babasının ikna süreçlerinde payı var. Ama herşeyi tek başına yapmadığını sanıyorum,  yani belkide o başkalarının bu işteki emeğine saygı duymayıp bütün payenin-saygının kendisine verilmesi için çaba harcamış olabilir. Başkanın üzerine basa basa  itici biçimde hep ben, hep ben deyişinin altında "lütfen diğerlerinin emeğini görmezden gelme" mesajı da olabilir. En azından vermeye çalıştığı bir mesaj vardı.
Ama bu mesajın verilme şekline katılmıyorum. Bu mesaj içerde verilir dışarda değil, kendini itici hale getirmene gerek yok ki. Zaten o nedenle Başkana kızıyorum ben, sanki arka planda hiç  konuşmadan mesajlarını herkesin önünde verdi. Böyleyse yanlış.

Çevrimdışı mülkübey

bu arada akşam 22.22 de transfer konuşalım . :D

Ben uçaklı transfer partisine hazırım ,  :evillol: :bateri:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 18:13:26 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırlı olsun çok potansiyelli olduğu söyleniyor.Yemen Ekşioğlunun katkılarıyla klubümüze kazandırıldı.
Ahmet Bulut'un katkılarıyla diyelim, menajeri o çünkü.

Kiralık olarak gidecekse yurtdışına gitsin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: