2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402858 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

konuyu tam kavrayamadik bence. ne oldu ben anlamadim mesela. turgay demir dalga gecer gibi ahmet buluta kekeme, sonra cevirmeye calisti olmadi.
benim gozumden dustu gecen sene biraz gozume girmeye baslamisti turgay demir suan sifirin altinda. insana kekeme denir mi adam anadilinde konussa turgay demir anlayacak sanki, ben ahmet bulut olsam boyle adamlarla konusurken  almanca veririm demeclerimi, tercuman tutsunlar
baskanin ben, ben, ben, gene ben, hep ben, yeniden ben ve benli konusmalarindan his hoslanmamistim, elestirim sadece bu yondeydi, belki erdal beyi bu rahatsiz etti ama bilemiyoruz olaylarin ic yuzunu.
ahmet bulut ile ilgili ise ne yapti ne etti tamamen belirsiz, adam zaten komisyoncu isini gizli sakli yapar.
ilginc olaylar, bizim camiaya rahat batiyor kardesim. sosa ile atiba gitmek istiyormus bilmem ne, neden ulu orta konusuluyor bu konular anlamiyorum kil. cozun icinizde yahu bu cok serefli basina malzeme vermeyin.
gsnin futbolcusu takim arkadasini soyunma odasina kapatip dover bu kadar haberi yapilmaz, fbnin oyunculari sekis partisimiydi neydi o kelepcili falan duyumlar olur, haberi yapilmaz.
cok fena aglattik bazilarini dusunun bu sene nelere karsi savasacagiz ama rahat batiyor yok otesi
taraftara bak nedenini anlarsın başka bir kulüpte olay olduğunda taraftarıda basınıda büyümesin diye kapatmaya çalışır bilirki konuşulursa istenmeyen sözler çıkacak olayın boyutu büyüyecek hemen bütün camia örtmeye başlar bizde tam tersi kendilerini çok iyi Beşiktaşlı sandıkları için ha bere deşer çukuru büyütürler. Bununda Beşiktaşa daha çok fayda olduğunu iddia ederler. aslında yanılgıda burda
mesela orman yangınları söndürülmez yanmaya başlayan bir ağaç zaten bitmiştir. orda önleme yöntemi etrafını soğutarak sınırlar koyarak yangının büyümesini engellemektir. Kontrol altına alındıktan sonra yanan kısmın yanıp bitmesi beklenir. zaten zaten yanmış ve ölmüş bir ağacı söndürsen daha büyük iş çıkartır sana birde sökmesi var onu o nedenle bırak kül olsun yeterki başka ağaçlara sıçramasın.
burdada çıkan olayı yaymadan tartışmadan etrafını soğutursan onu içerde büyümeden söndürürsün.
iş adamları bu işi hobi olarak yapan ve yüksek ego sahibi insanlardır. Bu egoları kontrol etmek zordur o nedenle
denk güçlere sahip insanlar bir arada zor durur. onları bağlayıcı ve motive edici başka etkenler bulmak gerekir.
bu egolarının tavan yapmasını belli şeylere odaklanmalarını sağlar. 3 yıllık dönem Beşiktaşın kriz içinde boğuştuğu yöneticilerin buna odaklandığı bir taraftan stadın yapıldığı bir taraftan yeni yapılanma içine girilen bir kriz dönemiydi
bu kriz bağlayıcılık görevi gördü şimdi çıkan bu olaylar aslında işlerin iyiye gittiğinide gösteriyor. Demekki kriz kontrol altına alındı yöneticiler yavaştan boşa çıkmaya başladılar buda egolarının olduğunu akıllarına getirdi :D

Çevrimdışı s4rc4stic

şu sosa olayına çok sevindim..baba kulağı çekmiş derslerine çalış demiş..Hadi koçum kaldığın yerden devam :ok:

Çevrimdışı can1903

City sol bek almadan Kolarov açıklanmaz büyük ihtimal.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demir haklı falan çıkmadı hiç bir şey giderken mükemmel değildir sürekli sorunlar çıkar
çözülür ama bunun gibiler kişisel menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin önünde tuttuğu için her sorunu büyütüp kaosa dönüştürme arzusundalar bumu haklılık çok ufak sorunlar bile basının önünde çok büyük soruna dönüşür.
Turgay Demirin yaptığıda buydu a sporun sürekli yapmak istediği bu nerdeyse her programda bilgi vermediği için Beşiktaş  yönetimine sallıyorlar. Aslında sorun yönetimde değil aspora oyuncular röportaj vermeme kararı aldılar
Beşiktaş oyuncuları birlikte haraket ediyor biri hakkında yanlış haber veren kurumu tüm oyuncular boykot ediyor.
hiç bir bilgi çıkışı yamıyorlar buda en sağlıklı bilgi kaynaklarını tüketmiş oluyor. Beşiktaş çalışan elemanlardanda bilgi sızmasının önüne geçti. buda onların saldırmasına neden oluyor. şimdi bu noktada Beşiktaşın direncini kırabilmek için taraftarı kullanıyorlar kendinizi kullandırmayın @Tolga
Neyse abi hayırlısı neyse o olsun. :) Umarım yine son dönemde olduğu gibi iyi transferler yaparız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mülkübey

Menejer menfaatleri dediğin mesela hangi transfer oldu topu topu iki oyuncu katıldı kadroya marcello zaten opsiyonlu kiralıktı opsiyon kullanıldı Gökhan Gönül rakibini dağıtmak için eline altın tepside sunulmuş fırsattı bunların neresi menejer menfaati ha olmamış transferlerin olmamış menfaatini konuşuyorsan bunun adına dedikodu denir
o sevindiğin atiba içinde transfer edilirken menejer menfaati dendiğini çabuk unuttunuz.
merak ettim hangi transferler hangi menejerlerin nasıl bir menfaatinden dolayı yapılamadı öyle laf olsun ben söylerim diye itham olmaz bir şeyi itham edeceksen bunu detaylarıyla açıkla lütfen bizde bilelim birlikte tepki koyalım @mülkübey

@Necmi abi , öncelikle seninle aynı fikirde olduğum gökhan gönül meselesi . Bizim için çok önemli bir transferdi gelmesi özellikle rakibin psikolojisine büyük bir darbe oldu.

İkincisi marcelo bence hava toplarında çok etkili bir stoper kadroda kalması iyi oldu.

Ayrıca , Atiba konusunda ben her zaman necip ve veliden daha iyi seçenek olduğunu ve mutlaka gelmesi gerektiğini savundum mesela. Tabii biz de onu sol bekte oynatsak bizde de vasat olabilirdi. Ama yerinde oynadı ve çok faydalı oldu.

Diğer konuya gelecek olursak , isimler çıktığından beri fabri ve omerou yu hatta g.gomezi de menajerler tarafından Beşiktaş'a yönlendirilen transferler olarak görüyorum mesela .Yok mu şampiyonlar liginde bize daha çok katkısı olabilecek cl kariyeri olan stoper ve kaleci . Varsa neden zorlanmıyor. Daha iyisi vardır kesin.Ama bize önerilenler bunlar. Biz de buradan seçiyoruz. Menajer menfaati dediğim bu işte .

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi murat

yine ben geçensene bu takımdan bişi olmaz diyenler burdaysa

bu takım şampiyon olucak diyenlerde burda olucak

hatta bu sende biz şampiyon olucaz.

inansanızda inanmasanızda.
:hosgeldin
birkaçı ayrıldı aramızdan.çünkü onlar beşiktaşın mutsuzluğundan mutluluk ve kendilerine başarı ve çıkarım sağlamaya çalışıyorlardı.yanlışı eleştirmek tabi doğru olan ama her olumsuz gelişmede bittik ,öldük ,kahrolsun ... demek bir fayda sağlamaz.kriz varsada şimdi olsun.ufak krizcikler tecrübe katar.birde tabiki krizler fırsat doğurur.pire için yorgan yakılmaz
bu atasözleri ve deyimler yüzyıllarca boşunakullanılagelerek bize ulaşmamış.olayları iyi tahlil etmek gerekir.birilerinin ipiyle kuyuya girmemek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen sol beke yedek olarak Uğur Çiftçi düşünülüyor dedi. Nasıl olur ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mehmetkorfez

City sol bek almadan Kolarov açıklanmaz büyük ihtimal.
Kolarov'da açıklanacak bir durum var mı ki?
Bence büyük oranda duyumcu uydurması bu Kolarov işi.

Çevrimdışı Berat

Pektemek meselesi nasıl çözülecek , düşündükçe içim kararıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

erdal torunoğulları yaptığı güzel işler ile birlikte zor ve akıl dolu transferlere imza attı dolayısıyla aldığı övgüler onu ön plana çıkarttı..Başkan bu durumdan rahatsız oldu..ve görev değişikliğine gitti..Dünya'da her şirkette her işyerinde siyasette bile bu böyledir..Biraz sivrildin mi hop derler:))

Yeni bir mit yaratmaya başlanmış belli ki.  :lol: :lol:

Belli ki Erdal'dan bir Serdal çıkarılmak için uğraşılacak, zaten isim benzerliği de şaşkınlık verici.  :icool:

O zor ve akıl dolu transferleri Erdal Torunoğulları kendi kafasına göre mi yapmış? Bir de benim net hatırladığım zor bir transferde Konoplyanka'nın peşinde koşup çerez falan götürmüştü de, adam  Sevilla'ya imza atmıştı.

Erdal Torunoğulları sivrildiyse başkanı niye rahatsız etsin, seçime var daha 3 sene. 3 sene sonra bu adam başkan olur diye mi korkuyor? Anlamsız ithamlar bunlar.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 15:50:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mehmetkorfez

İsmail'den iyi olacağı kesin:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pektemek meselesi nasıl çözülecek , düşündükçe içim kararıyor.
O konuda sıkıntılı olmayan yok. Adama yattığı yerden para veriyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle26

Barbaros Bruce bugun kolarov için ciddi bir görüşme var Beşiktaş oyuncuyu renklerine bağlayabilir dedi dun.

Çevrimdışı alimm

Kolarov ve Mathieu alınsın Kompany olmasa da çok iyi bir defans hattımız olur.

Haklısın rhodo - mathieu / marcelo - mathieu tandemleri de iyi olur, fakat dediğim gibi biraz sınırları zorladım ;-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yigitcan1903

Sol beke mas ayarında biri gelecek bence
Kolarov beklemiyorum şahsen

Çevrimdışı mülkübey

Yine mit yaratmaya başlanmış belli ki.

Belli ki Serdal'dan bir Erdal çıkarılacak, isim benzerliği de şaşkınlık verici.  :icool:

O zor ve akıl dolu transferleri Erdal Torunoğulları kendi kafasına göre mi yapmış? Bir de benim net hatırladığım zor bir transferde Konoplyanka'nın peşinde koşup çerez falan götürmüştü de, adam  Sevilla'ya imza atmıştı.

Erdal Torunoğulları sivrildiyse başkanı niye rahatsız etsin, seçime var daha 3 sene. 3 sene sonra bu adam başkan olur diye mi korkuyor? Anlamsız ithamlar bunlar.

Erdaldan ikinci serdal çıkmaz , ama 2. bence Altınsay çıkabilir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

O programın üzerine Toroğlu'nun şu iki yazısını okumak lazım.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/04/20/dam-ustunde-saksagan-bu-ne-bicim-lacivert
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/07/03/besiktasin-gelecegi-flu-uzak-gozlugu-gerekli

Erdal Torunoğulları'nın o röportaj içeriğinde menejerleri düşman ilan  etmesi doğru olmamış. Haklı olmak önemli değilki, futbolcuların menejeri var, menejer ile görüşeceksin ama kucağına oturmayacaksın. Erdal Torunoğulları Gomez'in  babasıyla çok defa görüşüp onu yumuşattı diye biliyorum. Çünkü oğlu için Türkiye seceneğine sıcak bakmıyordu. Bu ise menejer parasından tasarruf etmemize neden olmuş olabilir.
Erdal Torunoğulları'nın menejerler beni hiç sevmezler neftert ederler lafları dolaylı olarak bizimkiler benden önce menejerlerin kucağına oturmuştu iması yaratıyor. Doğruysa bile  bu imayı yapamazsın.  Beşiktaşı seviyorsan inceden inceye yaptığın işe devam edeceksin. Hem bu kadar övünüp sonrada Erman'a dönüp senin yazdıkların benim önümü keser diyorsan, herşeyi neler olacağını bilerek yapmış olabilirsin olasılığı beliriyor benim kafamda.
@sozkul  çok mükemmel bir tesbit hiç bir laf öylesine söylenmiş olmak için söylenmez
her lafın altında bir anlam ve yönlendirme vardır. Bir şeyi dinlerken duygularla değil mantıkla dinlemek gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Tr'de altyapı eğitimini almış oyuncu eksikliği var mecburen biri en son alınacak oraya eldekilerle takas yoluyla. Ben Ömer Bayram'ı isterim oraya ama o da Tr'de almadı altyapı eğitimini o yüzden olmaz. Uğur idare eder.

Çevrimdışı brkntcnr

Önümüzdeki sene "orta - kafa - gol" hedefliyor herahalde hoca. Böyle dediğine göre. Eh zaten Kolarov ve Gökhan Gönül geldiğine göre. Quaresma da formdayken kafacı forvetle oynamamak saçma olurdu.

Peki Gomez olmazsa bu özelliklere sahip kim var piyasada?
Pivot olarak Llorente, Mandzukic den başkası gelmiyor aklıma. Falcao 1.77, Eto'o 1.80, Aduriz 1.82 ama onlar da transfere uygun bence.

Çevrimdışı tangaz

Önümüzdeki sene "orta - kafa - gol" hedefliyor herahalde hoca. Böyle dediğine göre. Eh zaten Kolarov ve Gökhan Gönül geldiğine göre. Quaresma da formdayken kafacı forvetle oynamamak saçma olurdu.

Bunu en iyi oynayanilen oyuncu BAS DOST @38life
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şahsi fikrim mathieu'u bırakmazlar.Eğer olur da alırsak harika olur,mükemmel bir oyuncu yaşına bakmayın 2 sene oynasa çağ atlatır defansa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdaldan ikinci serdal çıkmaz , ama 2. bence Altınsay çıkabilir.

Hiç alakası yok. Altınsay'ı çok takdir etmem, ancak kendisi dünya futbolunu takip eden ve potansiyelli gençleri shortlist'ine eklemiş bir adamdır.

Erdal Torunoğulları ise, "Şu futbolcu için takımıyla pazarlık yap, şu fiyata düşürebiliyorsan al gel" görevi verilen bir iş adamı.

Birebir karşılığı Serdal Adalı. Umarım karakteri farklıdır da, kendisine saygımız azalmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

HuGOALmeida :bandit:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 15:59:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şahsi fikrim mathieu'u bırakmazlar.Eğer olur da alırsak harika olur,mükemmel bir oyuncu yaşına bakmayın 2 sene oynasa çağ atlatır defansa.

Son aldıkları Umititi'yle birlikte 5 oldu savunma oyuncuları 1'ini büyük ihtimal bırakıcaklar buda ya Varmaelen yada Mathieu olucaktır.

Çevrimdışı Berat

Başkanın Pektemek güzellemeleri de bitmiyor.

Etiketler: