konuyu tam kavrayamadik bence. ne oldu ben anlamadim mesela. turgay demir dalga gecer gibi ahmet buluta kekeme, sonra cevirmeye calisti olmadi.
benim gozumden dustu gecen sene biraz gozume girmeye baslamisti turgay demir suan sifirin altinda. insana kekeme denir mi adam anadilinde konussa turgay demir anlayacak sanki, ben ahmet bulut olsam boyle adamlarla konusurken almanca veririm demeclerimi, tercuman tutsunlar
baskanin ben, ben, ben, gene ben, hep ben, yeniden ben ve benli konusmalarindan his hoslanmamistim, elestirim sadece bu yondeydi, belki erdal beyi bu rahatsiz etti ama bilemiyoruz olaylarin ic yuzunu.
ahmet bulut ile ilgili ise ne yapti ne etti tamamen belirsiz, adam zaten komisyoncu isini gizli sakli yapar.
ilginc olaylar, bizim camiaya rahat batiyor kardesim. sosa ile atiba gitmek istiyormus bilmem ne, neden ulu orta konusuluyor bu konular anlamiyorum kil. cozun icinizde yahu bu cok serefli basina malzeme vermeyin.
gsnin futbolcusu takim arkadasini soyunma odasina kapatip dover bu kadar haberi yapilmaz, fbnin oyunculari sekis partisimiydi neydi o kelepcili falan duyumlar olur, haberi yapilmaz.
cok fena aglattik bazilarini dusunun bu sene nelere karsi savasacagiz ama rahat batiyor yok otesi