2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402644 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

bu dünyada menajeri olmayan kendisi sadece tek çalışan futbolcu var mı acaba çok merak ettim..

bizim kibar'ın bu konu hakkında güzel bir benzetmesi var:

"Her 2 yılda bir akaretlerdeki kulüp binasına girerdik, Seba başkan sıkıntı olmasın diye takımın babalarına eşit para öderdi. Kontratı imzalayıp ön kapıdan çıkanlar omuzlara alınırdı meydanda. Kontratı imzalamayan arka kapıdan kaçardı dayak yemesin diye"

Ulan insan bu naifliği özlüyor be ya :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı brkntcnr

iyi de mesela senin düşüncene göre biz x menajere diyoruz ki bana sol bek lazım

o da bakıyor listesine 3 tane sol bek bunlardan tr ye gelebilecek ve kendisine de iyi para bırakacak olan varsa onu söylüyor.

Sen hep aynı menajerle çalışıyorsan senin sol bek adayın o 3 kişi oluyor.

Beşiktaşı düşünen herkes buna itiraz etmeli , daha çok seçenek ve daha iyi oyuncular talep etmeli.

Böyle olursa senin seçeneklerin 3 değil , oyun tarzına ve şablonuna uyan 15 kişi olsa çok daha iyi olur .

Yönetime yakın 2-3 menajer adam bulsun demek yerine   işe yarar oyuncular kimler ise onlar sezonlar boyu takip edilip daha sonra onların menajerleri bulunmalı bence.

İlk 1-2 sene çeşitli sıkıntılar çıkabilir. Ama global olarak tanınırlık sağlayan ve sonuçta kazanan Beşiktaş olur.
Ben yönetimin transfer dönemi boyunca 3 adamın peşinde koştuğunu düşünmüyorum. Koşacağını da düşünmüyorum. Bence hoca hangi mevkiye nasıl oyuncu istediğini söylüyor, yönetim araştırıyor bulduğu adam eğer Ahmet Bulut veya başka bir menajerin oyuncusuysa o zaman destek isteniyordur. Yoksa menajere göre oyuncu alındığını düşünmüyorum. Aksine oyuncunun menajeri o isimlerse sadece yetkilendiriliyorlardır. Ayrıca menajerlere öcü gibi bakmamız da pek doğru değil. Tamam Mendes' ten dolayı çekincemiz var ama bu işler win-win şeklindeyse bi sorun olmaz. Yani hem bizim işimize gelecek bir anlaşma yapılırsa, menajer de biraz kazanıyorsa sorun değil.

Çevrimiçi 38life

Kriz nedir biliyormusunuz? Kriz iki bekini - biri as ikisi yedek 3 stoperini - ofansif iki iyi oyuncusunu kadrosunda tutamayan fbnin atıf ve ismaili alıp üstüne birde kurada Monaco çekmesidir.

Kriz nedir biliyormusunuz? Kriz iki bekini - biri as ikisi yedek 3 stoperini - ofansif iki iyi oyuncusunu kadrosunda tutamayan fbnin atıf ve ismaili alıp üstüne birde kurada Monaco çekmesidir.

Başkanın kendi görüşü diye bir şeymi olur neyin kafasını yaşıyorsun o bu kulübün Başkanı
ağzından çıkan her kelime Beşiktaşın ağzından çıkar.
Birde daha önceki bir mesajında tek adamlığa gidiyor demişsin hayır gitmiyor tek adam zaten
Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetilir.  biz bir kurul tarafından yönetilmiyoruz
Sebada tek adamdı YD de tek adamdı tıpkı geçmiş başkanlarda olduğu gibi.
Beşiktaş başkanı istediği yöneticiye istediği görevi verir. İstediğinide görevden alır.
Nasıl seba döneminde yapılan her şeyden Seba alkışı aldıysa kimse hiç bir yöneticiyi hatırlamıyorsa
bu günde ödülde başkana aittir. çünkü ters giden bir durumda burda astığınız kişi başkan oluyor
tek adamlığa gidiyor demek tek adamlık olmadığını savunmaktır aslında madem tek adam değildi neden
üç yıldır başkana salladınız.

Herkes Fikret Orman'a yüklenmiş ama kimse de demiyor ki şu kulüpte iki iyi iş yapan yöneticinin hemen bir tarafları kalkıyor.

Erdal Torunoğulları iyi işler yapmıştır ama niye menajerle, onunla bununla polemiğe giriyorsun? İşini yap, yeter. Herkes "Gomez transferi benim sayemde oldu" demenin sevdasına düşmüş. Ne gerek var, bırak başkasının ismi geçsin, önemli olan Beşiktaş'ın iyiliği değil miydi? Hani güç zehirlenmesi diyoruz ya, aynısı ET için de geçerli değil mi?

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi de mesela senin düşüncene göre biz x menajere diyoruz ki bana sol bek lazım

o da bakıyor listesine 3 tane sol bek bunlardan tr ye gelebilecek ve kendisine de iyi para bırakacak olan varsa onu söylüyor.

Sen hep aynı menajerle çalışıyorsan senin sol bek adayın o 3 kişi oluyor.

Beşiktaşı düşünen herkes buna itiraz etmeli , daha çok seçenek ve daha iyi oyuncular talep etmeli.

Böyle olursa senin seçeneklerin 3 değil , oyun tarzına ve şablonuna uyan 15 kişi olsa çok daha iyi olur .

Yönetime yakın 2-3 menajer adam bulsun demek yerine   işe yarar oyuncular kimler ise onlar sezonlar boyu takip edilip daha sonra onların menajerleri bulunmalı bence.

İlk 1-2 sene çeşitli sıkıntılar çıkabilir. Ama global olarak tanınırlık sağlayan ve sonuçta kazanan Beşiktaş olur.

Tamam dostum, o konuda hak veriyorum. O dediğin şeyi scout'lar yapıyor zaten. Ama scout'ların bulduğu oyuncular yeterli ya da hazır değilse; menajerlere işin düşecektir.

Hep aynı menajerlerle çalışılsın demiyorum ben, zaten öyle bir şey de olmayacak. Ahmet Bulut'un "sen nasıl benim oyuncumu almazsın da Batur'un oyuncusunu alırsın" diye trip atacak hali yok.

Ayrıca menajerlerle iyi ilişki kurmanın avantajı da vardır, oyuncuyu ikna etme kısmının çoğunu menajer yapar.

Biz Konoplyanka peşinde koşarken ve Erdal Torunoğulları adama kuruyemiş falan götürürken; adam gidip Sevilla'ya imza attı. Menajeri tanıdığımız ve çalıştığımız biri olsaydı, adam muhtemelen bize gelirdi.

Çevrimdışı onurturan

Kolarov'a mani;

su serptim serin olsun
Mezar kazdım derin olsun
bu dünyada olmadı
ah'rette benim olsun :(

Gel vefasız, gel insafsız, çağırmazdım acil olmasa!..
daha belli değil abi bugün yarın kap bekliyoruz inş.

Çevrimdışı onurturan

Kolarov gelse de yüzümüz gülse..

Çevrimdışı Berat

Gelir gelir arkasından da 1 dakika sevinemeyiz.

Çevrimdışı ayayhan

WalterZenga ‏@zenga_walter  · 16 dk.16 dakika önce 

Kolarov ile anlaşma tamam. Hayırlı olsun dedik bile. City ile anlaşma safhası uzuyor. Kulübü diretirse vazgeçilir. Alternatif isim Fransız.

Çevrimdışı onurturan

City sol bekini almadı mı daha.. alamadıysa neden alamadı bilen var mı..

Çevrimdışı cursedofdragon

WalterZenga ‏@zenga_walter  · 16 dk.16 dakika önce 

Kolarov ile anlaşma tamam. Hayırlı olsun dedik bile. City ile anlaşma safhası uzuyor. Kulübü diretirse vazgeçilir. Alternatif isim Fransız.

kim o fransız ?

Çevrimdışı abdusta

Manchester City Pep'i getirdigine mutlumu acaba?
istediği transferleri bir türlü bitiremiyor,bütçesi zorluyor

Bu durumda ne Kolarov nede Kompany ayrılamıyor..
kaldıkları süre haftalıkları işlediği için M.C ye başka dert

Beşiktaş da M.C hafifletmek için bekliyor.

Durum bu

saygılar

Çevrimdışı ayayhan

kim o fransız ?

bilmiyorum twiti kopyaladım

aynı kişi Omerou bitti diyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

bilmiyorum twiti kopyaladım

aynı kişi Omerou bitti diyor.

omerou alırsak başka stoper almayız artık.

Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Milosevic,Alexis,Omerou

Çevrimdışı Berat

Millet Rhodolfo sezon başına yetişecek zannediyor, tam randımanlı dönmesi ikinci yarı olur ancak.

Çevrimdışı ayayhan

Jérémy Mathieu

hem sol bek hemde sol stoper

kâğıt üzerinde iyi duruyor.

Çevrimdışı onurturan

biz kolarova odaklanalım ..  :djsmile:

Çevrimdışı Türkay

Murat Özen ve ntvspor Jérémy Mathieu diyor ciddi girişimler var deniyor.

Soruyorum nasıl olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Berat

Mathieu haberi ntvspora da düştü.

Çevrimdışı tuncaboylu

hem sol bek hemde sol stoper

kâğıt üzerinde iyi duruyor.

Stoperden bozma sol bek mi? Elimizde aynı özellikli Tosiç var zaten, çok içime sinmedi.

Full back almamız lazım bence.

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor, Mathieu diyorsa o iş olmaz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Stoperler Rhodolfo - Mathieu - Marcelo - Omereuo- Tosic  olur. Milosevic ve Alexis ile yollar ayrılır.

Sol bek Kolarov olmazsa Mas olur.

Sağ  bekler belli zaten

Gayet iyi bir savunma hattı olur bu kısıtlı şartlarda.

Çevrimdışı Berat

Etiketler: