2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404097 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Fikret Orman iyi bir tüccar ancak iyi bir yönetici değil,artık miadını dolduruyor umarım aday olmaz bir daha ki seçime

Fikret Orman miadını mi dolduruyor? Enteresan...

Çevrimdışı mülkübey

menajer her zaman kimdem 500 bin fazla kazanacaksa onu sana afedersin "ittirmeye" çalışır.

Sen yönetici olarak kulüp menfaatini , çıkarından önde tutuyorsan buna reaksiyon vermelisin. Susarsan benim gözümde yolsuzluğa ortaksın demektir.Bu kafayla başarı da gelmez 3-4 seneye kulübü de batırırsın.

Beşiktaş'ı menajer yönetimine bırakırsan 5 kaleci , 0 forvetle sezon açabilirsin mesela çünkü menajer iyi kazanacak diye 1 yıl içinde sana 2 kaleci pazarlayabilir , kendine birşey kalmıyor diye forvet bul(a)mayabilir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onurturan

Fikret Orman iyi bir tüccar ancak iyi bir yönetici değil,artık miadını dolduruyor umarım aday olmaz bir daha ki seçime
ne alakası var ?
sizin yüzünüzden başkanı eleştiresimiz gelmiyor artık..
Ne zaman bir eleştiri durumu olsa başkanın yaptığı bir hatadan bahsetsek arkasından böyle birkaç yorum geliyor eleştirinin ekseni kayıyor hep beraber anarşist oluyoruz.. 

Çevrimiçi 38life

Yok artık ya. Gerçekten yok artık ya. Moderasyon yememek için nopost yememek için zor tutuyorum kendimi... tamam fikre saygı da yani nereye kadar. Bir kıvılcım bekliyorsunuz sanki ortalığı yangın yerine çevirmek için

Çevrimiçi 38life

Erdal Torunoğulları kaybetmiştir. Beşiktaş ise hiçbirşey kaybetmiştir. Hatta belki daha da güçlenmesine vesile olabilir.

Beşiktaşa hizmet etme mevkiisi naz yapılacak, kırılacak, buluttan nem yapılacak mevkii değildir. Beşiktaşa kosa koşa hizmet edilir , Beşiktaşa hizmet için bedel odenir, sabır çekilir Beşiktaşa hizmet gonullu olarak edilir. Bu kadar kolay bırakacak idiyse zaten iyi ki birakmis. Hayırlı olmuş.

Arti olarak Fikret Ormanin aciklamalarinda kırıcı hiçbirşey yok. Beşiktaşı seven bu başkanın arkasında durur. Şampiyon olduk yine şampiyon olacağız en güçlü adayiz. Besiktasin altın çağı başlıyor.

Polyannacilik yapmıyorum samimiyetle söylüyorum ben krizin K'sini goremiyorum Kaosun K'sini de goremiyorum...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

yönetim sallayanlara kızmıyorum.

aspor efekti bu  asporu izleyip buraya geliyorlar.

bütüngün fb nin ne mükemmel işler yapıp beşiktaşın nekadar beceriksiz olduğunu dinleyen taze beyinler

böyle dolduruluyor.

kendi aklını kullanmaya başladığında belki doğruları görürür bu arkadaşlar.

Çevrimdışı Zafer55

Kriz nedir biliyormusunuz? Kriz iki bekini - biri as ikisi yedek 3 stoperini - ofansif iki iyi oyuncusunu kadrosunda tutamayan fbnin atıf ve ismaili alıp üstüne birde kurada Monaco çekmesidir.

Çevrimdışı onurturan

Atiba olayı süper oldu..
Sosa olayı süper oldu .. Performans düşüklüğü, ilk yarı kötü performans (bilerek gönülsüz oynama )  beklemiyorum .. Eşi hamileykenki durumuyla şuanki aynı değil kendimden biliyorum zor hamilelik süreçleri baba adayını anneden bile fazla etkileyebiliyor.. O yüzden hiç korkmuyorum..
Gomez ggelsinn
stoper gelsin.
Kolarov gelsin..
A spordakiler de gönülsüz gönülsüz program yapmak zorunda kalacaklar bu sene de.. Kanırta kanırta bağırta bağırta şampiyon olacağız yine.

Çevrimiçi Necmi

Bu başkanın kendi görüşleri olabilir. Benim dediğim resmi bir yazı veya açıklama olmadı.
Başkanın kendi görüşü diye bir şeymi olur neyin kafasını yaşıyorsun o bu kulübün Başkanı
ağzından çıkan her kelime Beşiktaşın ağzından çıkar.
Birde daha önceki bir mesajında tek adamlığa gidiyor demişsin hayır gitmiyor tek adam zaten
Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetilir.  biz bir kurul tarafından yönetilmiyoruz
Sebada tek adamdı YD de tek adamdı tıpkı geçmiş başkanlarda olduğu gibi.
Beşiktaş başkanı istediği yöneticiye istediği görevi verir. İstediğinide görevden alır.
Nasıl seba döneminde yapılan her şeyden Seba alkışı aldıysa kimse hiç bir yöneticiyi hatırlamıyorsa
bu günde ödülde başkana aittir. çünkü ters giden bir durumda burda astığınız kişi başkan oluyor
tek adamlığa gidiyor demek tek adamlık olmadığını savunmaktır aslında madem tek adam değildi neden
üç yıldır başkana salladınız.

Çevrimdışı celiker1

Torunoğlu'nun istifası ile yapacağım tek yorum;Klüpler amatörce,kurumsallıktan uzak,zaman zaman kirli ilişkiler ile çok kötü yönetiliyor.Bizim yönetilişimiz kötü yönetilen klüpler arasında kötünün en iyisi..
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ortada bir problem vardı ve bu problem büyümeden yönetim içinde çözülmeliydi . Ben bu işin yönetim içinde artık daha fazla büyümeden çözüleceğini Turgay Demir gibilerine de fırsat verilmeyeceğini sanmıştım ama yanılmışım .
Şu anda bir kriz ya da krizimsi durumdan bahsediyorsak burada yapılması gereken dingin bir kafayla onu bunu suçlamadan sorunun asıl kaynağından uzaklaşmadan bu meseleyi halletmek .
Başkanı ya da Erdal Torunoğulları'nı suçlamak yangına körükle gitmekten başka birşey değil . Takımını seven aklı başında bir insan önce meseleyi tam olarak kavrayıp bir şekilde çözüme ulaşmasını bekler. Çözüme ulaştıktan sonra da sağlam bir özeleştiri yapmak lazım ki bir daha benzer durumlar yaşanmasın.

Çevrimdışı talha

Başkanın kendi görüşü diye bir şeymi olur neyin kafasını yaşıyorsun o bu kulübün Başkanı
ağzından çıkan her kelime Beşiktaşın ağzından çıkar.
Birde daha önceki bir mesajında tek adamlığa gidiyor demişsin hayır gitmiyor tek adam zaten
Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetilir.  biz bir kurul tarafından yönetilmiyoruz
Sebada tek adamdı YD de tek adamdı tıpkı geçmiş başkanlarda olduğu gibi.
Beşiktaş başkanı istediği yöneticiye istediği görevi verir. İstediğinide görevden alır.
Nasıl seba döneminde yapılan her şeyden Seba alkışı aldıysa kimse hiç bir yöneticiyi hatırlamıyorsa
bu günde ödülde başkana aittir. çünkü ters giden bir durumda burda astığınız kişi başkan oluyor
tek adamlığa gidiyor demek tek adamlık olmadığını savunmaktır aslında madem tek adam değildi neden
üç yıldır başkana salladınız.
Yok valla nen herkesi asıyorum

Ayrıca asılmak istenmiyorsa zaten tersi lazım

Valla ben geri başarısızlıkta Önder Özen ve Altınsay ın açıldığını gördüm ama başkana birşey denilmedi

Tek merkeziyetçi olmaz zaten bu düzen düzelmeli diye gelmedi mi Fikret başkan

Artık öyle olmayacak deniliyordu şimdi işler böyle yürüyor yapacak birşey yok diye de savunuluyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ayayhan

Yine mi sen arkadaş

yine ben geçensene bu takımdan bişi olmaz diyenler burdaysa

bu takım şampiyon olucak diyenlerde burda olucak

hatta bu sende biz şampiyon olucaz.

inansanızda inanmasanızda.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Herkes Fikret Orman'a yüklenmiş ama kimse de demiyor ki şu kulüpte iki iyi iş yapan yöneticinin hemen bir tarafları kalkıyor.

Erdal Torunoğulları iyi işler yapmıştır ama niye menajerle, onunla bununla polemiğe giriyorsun? İşini yap, yeter. Herkes "Gomez transferi benim sayemde oldu" demenin sevdasına düşmüş. Ne gerek var, bırak başkasının ismi geçsin, önemli olan Beşiktaş'ın iyiliği değil miydi? Hani güç zehirlenmesi diyoruz ya, aynısı ET için de geçerli değil mi?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

menajer her zaman kimdem 500 bin fazla kazanacaksa onu sana afedersin "ittirmeye" çalışır.

Sen yönetici olarak kulüp menfaatini , çıkarından önde tutuyorsan buna reaksiyon vermelisin. Susarsan benim gözümde yolsuzluğa ortaksın demektir.Bu kafayla başarı da gelmez 3-4 seneye kulübü de batırırsın.

Beşiktaş'ı menajer yönetimine bırakırsan 5 kaleci , 0 forvetle sezon açabilirsin mesela çünkü menajer iyi kazanacak diye 1 yıl içinde sana 2 kaleci pazarlayabilir , kendine birşey kalmıyor diye forvet bul(a)mayabilir.

Menajerlerin zorla kulübe adam satacak halleri yok.

Sen menajeri ararsın, "sol bek lazım, bana sol bek öner" dersin; elindeki adamları önerir. Alıp almamak sana kalmıştır.

Aman Erdal Torunoğulları gitti, kulüp menajerlerin oyuncağı olacak vs. Erdal Torunoğulları kimdi ve karar mekanizmasının neresindeydi de böyle diyorsunuz? Kulübün başkanı var, teknik direktörü var, scout'u var, o'su var bu'su var. Kimse kimseye zorla oyuncu falan satamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu tarz olaylar herkesin esas niyetini göstermesi açısından iyi oluyor aslında.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haddini bil ne diyorsun sen geçen sene millete Beşiktaş lı değilsiniz siz diye atıp tutuyordun şimdi gelmiş inanmıyorsunuz falan sen kimsin yeter artık yukarıda ki lafına ses etmedim ama bu boyunu aşıyor artık her eleştiri de beşiktaşlı değilsiniz demekten kurtul

Yalnız o dostumuz kimseye Beşiktaşlı değilsiniz falan dememiş.

Söylemediği şeyler üzerinden insanları itham edip de suçlamalar yapmak, ortamı germekten ve tansiyonu yükseltmekten başka bir işe yaramaz.

Biraz daha sakin ol @talha dostum.

Çevrimdışı onurturan

Haddini bil ne diyorsun sen geçen sene millete Beşiktaş lı değilsiniz siz diye atıp tutuyordun şimdi gelmiş inanmıyorsunuz falan sen kimsin yeter artık yukarıda ki lafına ses etmedim ama bu boyunu aşıyor artık her eleştiri de beşiktaşlı değilsiniz demekten kurtul

geçen sene bişeyler yaşamışsınız galiba adam seni alıntılamamış etmemiş sen bi daha neden bulaşıyon ki ?

Çevrimdışı ayayhan

had bildirmek falan bu yaşta bu laflar

bir arakadaşın yazdığı gibi bu olaylar herkezin yerini belli ediyor.

Çevrimdışı Dr.Zeck

:D :D

Çevrimdışı mülkübey

Menajerlerin zorla kulübe adam satacak halleri yok.

Sen menajeri ararsın, "sol bek lazım, bana sol bek öner" dersin; elindeki adamları önerir. Alıp almamak sana kalmıştır.

Aman Erdal Torunoğulları gitti, kulüp menajerlerin oyuncağı olacak vs. Erdal Torunoğulları kimdi ve karar mekanizmasının neresindeydi de böyle diyorsunuz? Kulübün başkanı var, teknik direktörü var, scout'u var, o'su var bu'su var. Kimse kimseye zorla oyuncu falan satamaz.

iyi de mesela senin düşüncene göre biz x menajere diyoruz ki bana sol bek lazım

o da bakıyor listesine 3 tane sol bek bunlardan tr ye gelebilecek ve kendisine de iyi para bırakacak olan varsa onu söylüyor.

Sen hep aynı menajerle çalışıyorsan senin sol bek adayın o 3 kişi oluyor.

Beşiktaşı düşünen herkes buna itiraz etmeli , daha çok seçenek ve daha iyi oyuncular talep etmeli.

Böyle olursa senin seçeneklerin 3 değil , oyun tarzına ve şablonuna uyan 15 kişi olsa çok daha iyi olur .

Yönetime yakın 2-3 menajer adam bulsun demek yerine   işe yarar oyuncular kimler ise onlar sezonlar boyu takip edilip daha sonra onların menajerleri bulunmalı bence.

İlk 1-2 sene çeşitli sıkıntılar çıkabilir. Ama global olarak tanınırlık sağlayan ve sonuçta kazanan Beşiktaş olur.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 14:12:41 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı abdusta

Ben başka açıdan bakıyorum;

Saglıklı,büyüyen,kurumsal yapılarda gelişime açık,eleştirisel ve rekabet sistemi,sonuçlarında sessiz istifalar vardır,

Monoton,miyadını tamamlamış,finans olarak çökmek üzere ,dagılmak olan yapılarda rekabet yerine ,tartışma,kavga ve onu bunu suçlayarak yüksek sesle istifalar ve kaçışlar vardır.

Beşiktaşımız ilk sıradaki bir yapıdır,Nasıl kurumda görev almak kutsal bir vazife ise,İstifa müessesi de bunun bir parçası demokratik yoludur.
Bu açıdan Erdal beye saygı duyuyorum kimseyi kırmadan haklı oldugu bir konuda demokratik hakkını kullanmıştır.
Başkana da saygı duyacagım bana göre son konuşmasında Söylem olarak Erdal beyi korumuştur..
ancak bunun ötesinde içeride neler oldu,söylentiler,dedikodularla haber alacagız.

Ancak benim tahminim Mario Gomez olayındaki başarısızlık bu etkenlerden birisi gibi

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Ya zaten yönetici olan adamlar babasının hayrına olmuyor. Yani sonuçta bir gelir elde etmiyorlar ama kendi reklamlarını yapıyorlar. Allah aşkına yönetime gelmeden önce Erdal Torunoğulları' nı veya Ahmet Nur Çebi' yi veya Berk Hacıgüzeller' i , Umut Güner' i kaç kişi tanıyordu? Hiç kimse. Aynı şekilde Fikret Orman' da. Kendisi başkan olmadan önce bu kadar çok tanınıyor muydu? Şimdi adam tatildeyken bile haber yapılıyor, magazinlere bile çıkıyor  :D   Belki ismen değişmese de bu sene transferlerle daha az ilgilendiğini düşünüyorum Erdal Bey' in ki geçen sene bir yanlışı olmadığı halde bu değişim onu kırmış olabilir. Üstüne üstlük Ahmet Bulut' un Turgay Demir' in gazına gelip onlar halledemedi gittim ben aldım Gomez' i demesi, başkanın bu konuda bir açıklama yapmaması Erdal Bey' i üzmüş olabilir. Ama madem rahatsızlık duyacaktı seçim zamanı yönetimin kadrosuna girmeseydi en azından medyanın ağzına '' ŞOK ŞOK ŞOK BEŞİKTAŞ' TA KAOS! '' gibi bi koz vermemiş olacaktık. Erdal bey olmaz başkası olur. Burası Beşiktaş burada yöneticilik yapmak isteyecek çok insan var.

Çevrimdışı onurturan

bu dünyada menajeri olmayan kendisi sadece tek çalışan futbolcu var mı acaba çok merak ettim..

Çevrimdışı panic13

Kolarov'a mani;

su serptim serin olsun
Mezar kazdım derin olsun
bu dünyada olmadı
ah'rette benim olsun :(

Gel vefasız, gel insafsız, çağırmazdım acil olmasa!..
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: