2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401845 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Erdal bey bir once ki açıklamasında gomez transferini Ahmet Bulutun bozduğunu söylemişti
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Orhan

Bizde avrupanın gözde takımlarından biriyiz. Gözdeliği başarı olarak görme
city ne kadar başarılı yada liverpool ajax juve bunlar şu anda hiçde başarılı değiller
ama gözde kulüpler bir sürü daha sayarım Beşiktaş avrupada tanınırlığı olan ekonomik olarak
güçlü sürekli hedefi olan bir kulüp buda onu farklı kılıyor. Bizim oyuncuya sağlayacağımız ortamı sağlayabilecek çok az kulüp var. Siz Beşiktaşı gerçekten çok küçük görüyorsunuz. Bazı oyuncuları getiremiyorsak para nedeniyle getiremiyoruz istememe nedeniyle değil.
Antalya expo ya beyaz formayla gitmiştim abi. Özellikle Almanyanın sergisindeki turistler inAnılmaz ilgi gösterdi baya Beşiktaş dediler arkamdan. Senegal sergisi de öyleydi.

Çevrimdışı TANERCAN

Giden gider boşverin...

Güle güle.. Emekleri için teşekkürler...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Giden gider boşverin...

Güle güle.. Emekleri için teşekkürler...

+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

konuyu tam kavrayamadik bence. ne oldu ben anlamadim mesela. turgay demir dalga gecer gibi ahmet buluta kekeme, sonra cevirmeye calisti olmadi.
benim gozumden dustu gecen sene biraz gozume girmeye baslamisti turgay demir suan sifirin altinda. insana kekeme denir mi adam anadilinde konussa turgay demir anlayacak sanki, ben ahmet bulut olsam boyle adamlarla konusurken  almanca veririm demeclerimi, tercuman tutsunlar
baskanin ben, ben, ben, gene ben, hep ben, yeniden ben ve benli konusmalarindan his hoslanmamistim, elestirim sadece bu yondeydi, belki erdal beyi bu rahatsiz etti ama bilemiyoruz olaylarin ic yuzunu.
ahmet bulut ile ilgili ise ne yapti ne etti tamamen belirsiz, adam zaten komisyoncu isini gizli sakli yapar.
ilginc olaylar, bizim camiaya rahat batiyor kardesim. sosa ile atiba gitmek istiyormus bilmem ne, neden ulu orta konusuluyor bu konular anlamiyorum kil. cozun icinizde yahu bu cok serefli basina malzeme vermeyin.
gsnin futbolcusu takim arkadasini soyunma odasina kapatip dover bu kadar haberi yapilmaz, fbnin oyunculari sekis partisimiydi neydi o kelepcili falan duyumlar olur, haberi yapilmaz.
cok fena aglattik bazilarini dusunun bu sene nelere karsi savasacagiz ama rahat batiyor yok otesi

Çevrimdışı Zafer55

ilk öncelik türkiye altyapısı olan iyi bir yerli kontenjan boş hala ismailin en büyük katkısı oydu
Yabancı bir solbek alınacak.Beklerimiz (atıyorum)Kolarov- G.Gönül  olacak muhtemelen.Beck iki bekinde yerine oynayabilir.(Almanyada sol bek oynamışlığı var.)Artı bir de tosic var sol bek için yedekleyecek.Yani ismailin kadroda yer bulması çok zordu zaten.Kontenjan için ismail  tutulacağına alt yapıdan bir çocuk o kontenjanı sağlıyor zaten.Aynı durum pektemek içinde geçerli.Hamzayı tutsunlar onun yerine.

Bununla beraber yabancı transferleri netleşince ben bir iki yerli transferde yapılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mario Gomez'i benim bildiğim Özkan Doğan ile birlikte getirdi Torunoğulları. Onun haricinde Serdal Adalı'nın yolundan gitme gibi bir çabası olacağını düşünmüyorum.

Kimi kimle getirdiğinden bağımsız olarak, bu istifa bende öyle bir izlenim bıraktı.

En hafif tabiriyle samimiyetsiz geldi, görecrğeiz bakalım.

Çevrimdışı onurturan

Turgay Demir'e o kadar laf söyledik ama maalesef haklı çıktı.

Başkan, Umut Güner'i oraya getirerek büyük bir hata yaptı. Herşey güzel ve doğru giderken gereksiz yere problem çıkmasına neden oldu.

Bunu söylemeyecektim ama Umut Güner'in o pozisyona getirilmesinin nedeninin Erdal Torunoğulları'nın çok fazla ön plana çıkması olarak görüyorum.

Ve geçen gün de yazdım ne zaman bu kulüp başarılı oluyor kendi içimizde bir sürü problem çıkartıyoruz.
Turgay haklı mı çıktı yoksa bir komplonun parçası mı oldu..
Sözde büyük Beşiktaşlı turgay abimiz beşiktaşın menfaatlerini yiyor diye Ahmet buluta saldırarak başladı muhabbete.. saddece ona saldırdı.. Bide erdal torunoğullarının stratejik ve hiyerarşik sıralaması düşürüldü diye torunoğullarını kışkırtmaya çalıştı (bunun cevabını verdi sonra hem başkanımız hem de erdal bey)
ben erdal başkanın yerinde olsam kesin istifa ederim diye bitirdi.. bu ne perhiz ne lahana turşusu.. 
madem menejerler Erdal torunoğullarını yiyorlar ve Beşiktaştan birsürü para (sanki gerektiğinden fazla alınıyormuş gibi ima yapa yapa) alıyorlar diyorsun neden İnşallah erdal başkan istifa etmez kalır savaşır demedin de ailece görüşürler kesin istifa gelecektir olması gereken budur diyorsun.. Gomez transferini de ortaya attı sen mi getirdin o mu getirdi adamları çarpıştırdı çıktı aradan.. şimdi iki cihanda ellerim yakasında olacak dediği menecerleri, erdal torunoğulları gittikten sonra takip edecek mi etmeyecek mi hep beraber göreceğiz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Sözde büyük Beşiktaşlı turgay abimiz beşiktaşın menfaatlerini yiyor diye Ahmet buluta saldırarak başladı muhabbete.. saddece ona saldırdı.. Bide erdal torunoğullarının stratejik ve hiyerarşik sıralaması düşürüldü diye torunoğullarını kışkırtmaya çalıştı (bunun cevabını verdi sonra hem başkanımız hem de erdal bey)
ben erdal başkanın yerinde olsam kesin istifa ederim diye bitirdi.. bu ne perhiz ne lahana turşusu.. 
madem menejerler Erdal torunoğullarını yiyorlar ve Beşiktaştan birsürü para (sanki gerektiğinden fazla alınıyormuş gibi ima yapa yapa) alıyorlar diyorsun neden İnşallah erdal başkan istifa etmez kalır savaşır demedin de ailece görüşürler kesin istifa gelecektir olması gereken budur diyorsun.. Gomez transferini de ortaya attı sen mi getirdin o mu getirdi adamları çarpıştırdı çıktı aradan.. şimdi iki cihanda ellerim yakasında olacak dediği menecerleri, erdal torunoğulları gittikten sonra takip edecek mi etmeyecek mi hep beraber göreceğiz..

aynen belkide bilerek yaptılar ortada fol yok yumurta yok biranda koas çıkarttılar o zaman.

Ahmet bulutla,erdal torunoğullarının arasını bozdular sonra erdal torunoğulları ile fikret orman'ın aralarını bozdular belki herşey komple bilerek yapıldı.

Çünkü a spor'da sürekli erdal torunoğullarını övürlardır Beşiktaş kaybetmesin filan diye ayak yapıyorlardı erman toruoğlu filanda yapıyordu.

Çevrimdışı Tolga

Sonuç olarak Erdal T. istifa etti. Burada başkanın araya girip iki tarafı da bir araya getirip uzlaştırması gerekirdi.

Bu süreci yönetemedik maalesef. Eğer bu transfer döneminde takım güçlenmezse ve iyi transferler yapamazsak Erdal Torunoğulları neden küstürüldü diye medya ortalığı karıştıracak.

Transferde hatalar yaparsak taraftarın da bir kısmı yönetimi baskı altına başlayacak medyanın gazıyla. Bunları da atlamamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sozkul

Ahmet bulutun bize faydalı işler yaptığını biliyoruz..
Erdal Beyin de yaptığını zaten biliyoruz..
Bunların arasındaki kavga nereden çıktı buraya bakmak lazım..
1 Temmuz 2016 tarihindeki programın tamamını (1 saat 40 dakika sürüyor) izlemenizi tavsiye ediyorum..

O programın üzerine Toroğlu'nun şu iki yazısını okumak lazım.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/04/20/dam-ustunde-saksagan-bu-ne-bicim-lacivert
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/07/03/besiktasin-gelecegi-flu-uzak-gozlugu-gerekli

Erdal Torunoğulları'nın o röportaj içeriğinde menejerleri düşman ilan  etmesi doğru olmamış. Haklı olmak önemli değilki, futbolcuların menejeri var, menejer ile görüşeceksin ama kucağına oturmayacaksın. Erdal Torunoğulları Gomez'in  babasıyla çok defa görüşüp onu yumuşattı diye biliyorum. Çünkü oğlu için Türkiye seceneğine sıcak bakmıyordu. Bu ise menejer parasından tasarruf etmemize neden olmuş olabilir.
Erdal Torunoğulları'nın menejerler beni hiç sevmezler neftert ederler lafları dolaylı olarak bizimkiler benden önce menejerlerin kucağına oturmuştu iması yaratıyor. Doğruysa bile  bu imayı yapamazsın.  Beşiktaşı seviyorsan inceden inceye yaptığın işe devam edeceksin. Hem bu kadar övünüp sonrada Erman'a dönüp senin yazdıkların benim önümü keser diyorsan, herşeyi neler olacağını bilerek yapmış olabilirsin olasılığı beliriyor benim kafamda.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 12:45:18 sozkul ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Transferler hep menajer önerisiyle yürüyor ve bundan sonra da böyle olacak
Mesele perde arkasında çıkar ilişkileri dönüyor mu dönmüyor mu
Ben isim ayırt etmeden döndüğünü düşünüyorum
Transferlerin tutup tutması da bence tamamen şans o yüzden türkiyede
İyi oyuncu almaktan ziyade menajer ahmetin mehmetin elindeki oyunculara bakalım anlayışı olduğunu düşünüyorum
Piyasada aktif olan menajerle herhangi bir yönetici arasında seçim yapmak da zor değil tabii

Çevrimdışı Mavi Tuna

Krizleri iyi yönetip kaosa gitmeden çözmek gerekiyor. Erdal Beyin yolu açık olsun onun gideceğini ne zaman Toroğlu bu adam iyi adam büyük işler yapar ama bu adamı yerinde durdururlarsa dediğin de tahmin etmiştim. Bunu birkez değil sürekli dillendirdiler Aspor da... Sonra, Turgay Demir, Ahmet Bulut olayı çıktı yine Aspor da... Bir şeylerin fitili çok önce ateşlendi. Türkiye'de işler maalesef böyle yürüyor. Kimse medyanın gücünü yadırgamasın. Bu adamlar büyük oynuyorlar ve çok planlı yapıyorlar.

Lenovo A5500-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Turgay Demir'e o kadar laf söyledik ama maalesef haklı çıktı.

Başkan, Umut Güner'i oraya getirerek büyük bir hata yaptı. Herşey güzel ve doğru giderken gereksiz yere problem çıkmasına neden oldu.

Bunu söylemeyecektim ama Umut Güner'in o pozisyona getirilmesinin nedeninin Erdal Torunoğulları'nın çok fazla ön plana çıkması olarak görüyorum.

Ve geçen gün de yazdım ne zaman bu kulüp başarılı oluyor kendi içimizde bir sürü problem çıkartıyoruz.

En büyük hata Turgay Demir gibi düzeysiz bir adamın oyununa gelip yayına bağlanan Ahmet Bulut.
Daha sonra git yazılı açıklamanı yap.
Resmen oyuna geldi. Bize de olumsuz etkisi oldu.
Turgay Demir bugüne kadar hiç özel haber sızdıramamıştır Bulut'dan. Asıl kızgınlığı onadır. Telefonlarını bile açmamıştır Bulut.

Başkanın bu krizi iyi yönetemediğide çok açık.

Çevrimdışı onurturan

Sonuç olarak Erdal T. istifa etti. Burada başkanın araya girip iki tarafı da bir araya getirip uzlaştırması gerekirdi.

Bu süreci yönetemedik maalesef. Eğer bu transfer döneminde takım güçlenmezse ve iyi transferler yapamazsak Erdal Torunoğulları neden küstürüldü diye medya ortalığı karıştıracak.

Transferde hatalar yaparsak taraftarın da bir kısmı yönetimi baskı altına başlayacak medyanın gazıyla. Bunları da atlamamak lazım.
Tolga biz seninle ufak bir tartışma yaşasak .. hemen gelip necmi abi bizi barıştırsa barışırız değil mi..
ama o ufak tartışmayı yaşarken bir tane (küfür yasak) gelse seni bana kışkırtasa beni sana kışkırtsa olayı ateşlese yapmadığımız şeyleri yaptı söylemediğimiz şeyleri söyledi derse..
ufak tartışmamız büyüse ve çok daha ağır boyutlara ulaşsa .. artık necmi abi bizi barıştırabilir mi.. hem de o küfür yasak arkadaşımız ortalığı karıştırırken necmi abiyi de laflarına katıyor ara yerlerde diyor ki necmi zaten Onura haketmediği paraları yediriyor Tolgayı da zaten sistem yöneticisiyken aldı başkasının elemanı yaptı artık Tolganın bir vasfı kalmadı ben tolganın yerinde olsam iki dakka durmam forumu bırakır giderim dese ve necmi abinin de ikimizin gözünde akilliğini düşürse .. bu ateşi kim söndürebilir... Hem de bu insanlar zengin bir yerlere gelmiş ve doğal olarak  göstermeseler de egoları ve gururları yüksek insanlar.. 
Başkan erdal beyin beklediği gibi ahmet buluta değil de sosa olayındaki gibi akıllı davranıp Turgay demire dönüp deseydi ki

"Kimse benim aklımla alay etmesin sayın turgay demir kendi işine bak benim transfer komiteme anlaştığım menecerlerime kime ne para verdiğime karışamazsın bu takım bu heyetle bu menecerlerle çalışarak aldığı oyuncularla şamppiyon oldu yürü git işine" deseydi ...
İşte ozaman bizim bileğimizi kimse bükemezdi o a spor denilen magazin kanalı da bir daha Eûzu besmele çekmeden Beşiktaşın adını ağzına alamazdı..
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 13:15:55 onurturan ]

Çevrimiçi Necmi

Abi el insaf ya. City son 5 senede 2 kez ingiltere şampiyonu oldu. Liverpool geçen sene uefa da final oynadı, Ajax' Hollanda'da her sene şampiyonluğa oynuyor, Juventus üst üste 5.kez şampiyon oldu. Saydığın kulüplerin Avrupa kupalarının toplamı kadar bizim Lig şampiyonluğumuz yok. Ayrıca Beşiktaş ekonomik olarak güçlü filan değil, güçlü olsa FFP tepemizde olmazdı, 1 trilyonu aşkın borç var, 4-5 sene sonra düze çıkarız ama şu an Avrupa'da ne gözde bir kulübüyüz ne de ekonomik olarak güçlüyüz. Küçük görmek ayrı bir şey gerçekler ayrı bir şey.
Tek bir soru madem güçlüyüz, elimizde neden Quaresma ve Gomez dışında(ki bizim bonservisli oyuncumuz değil) dünya üzerinde repütasyonu yüksek 1 tane oyuncumuz yok. Reputation denen olgu geçmiş başarılarınla, kadro değerinle, mali ve finansal yapınla alakalıdır. Biz tesis olarak bir noktaya geldik bundan sonra olması gereken şey devamlılık ve Avrupa'da başarıdır.
@Serhat Akkaya  Benim sizinle frekansım tutmuyor hayata bakış açımız bir değil.
ben onlar başarılı değil demedim senin olaya nasıl baktığına bağlı bir kulüp vardır kurulur parayı basar arka arkaya şampiyon olur o başarılıdır shakter örneği başarılı kulüptür ama büyük kulüp değildir. büyük olan dinamo kiev dir.
ekonomik olarak güçlü demekte borcunun olmaması ffp de olman falan değil borcun olabilir ama senin çok sağlam bir ekonomik akışın var borç başarısız yönetimlerden geliyor. ekonomik güce sahip kulüp yüksek gelire sahip kulüp demektir. sen Beşiktaşın gelirlerine sahip dünyada kaç kulüp olduğunu sanıyorsun. yada bu haldeyken bile stad yapabilecek kaç kulüp olduğunu sanıyorsun abd ekonomik olarak güçlü bir ülkedir. ama aynı ülke dünyada en çok borcu olan ülkelerden biridir. Epl takımları ana gücünü naklen yayından alıyorlar. bu gün naklen yayın gelirlerini al çoğunluğu çöker.
avrupadaki bir çok kulüp dış sermayeyle ayakta duruyor araplar çinliler ve ruslar sayesinde onların hobisi olmuş durumda bu tip güç kartondan bir güçtür. bir gün hevesi geçerse yerle bir olurlar.
Beşiktaşa dönelim seni destekleyen araplar çinliler yok ayakta tutan canlı yayın geliride yok. Bütün gücünü camiasından ve dinamiklerinden alıyor destek almayı bırak sürekli köstek olunuyor bu kulüp ayakta dimdik duruyorsa güçlü bir kulüptür Gelenekleri olan büyük bir taraftarı ve camiası olan avrupada böyle kaç kulüp olduğunu sanıyorsunuz
Beşiktaş avrupa bazındada Büyük bir kulüptür. sportif olarak başarılı değildir. Borçları fazladır ama ekonomik olarak güçlü ve dinamiktir.sadece kötü yönetildi.
Türkiye gibi biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz sadece kötü yönetiliyoruz.

Çevrimdışı onurturan

O programın üzerine Toroğlu'nun şu iki yazısını okumak lazım.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/04/20/dam-ustunde-saksagan-bu-ne-bicim-lacivert
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/07/03/besiktasin-gelecegi-flu-uzak-gozlugu-gerekli

Erdal Torunoğulları'nın o röportaj içeriğinde menejerleri düşman ilan  etmesi doğru olmamış. Haklı olmak önemli değilki, futbolcuların menejeri var, menejer ile görüşeceksin ama kucağına oturmayacaksın. Erdal Torunoğulları Gomez'in  babasıyla çok defa görüşüp onu yumuşattı diye biliyorum. Çünkü oğlu için Türkiye seceneğine sıcak bakmıyordu. Bu ise menejer parasından tasarruf etmemize neden olmuş olabilir.
Erdal Torunoğulları'nın menejerler beni hiç sevmezler neftert ederler lafları dolaylı olarak bizimkiler benden önce menejerlerin kucağına oturmuştu iması yaratıyor. Doğruysa bile  bu imayı yapamazsın.  Beşiktaşı seviyorsan inceden inceye yaptığın işe devam edeceksin. Hem bu kadar övünüp sonrada Erman'a dönüp senin yazdıkların benim önümü keser diyorsan, herşeyi neler olacağını bilerek yapmış olabilirsin olasılığı beliriyor benim kafamda.
Sözkul abi iyiki geldin senin zekana bakış açına ve yorumlarına bu konuda çok ihtiyaç duyuyoruz..

Barış Yurduseven: "Beşiktaş inanılmaz forvetlere yüksek paralar öneriyor Edin Dzeko, Falcao ve adını veremeyeceğim bir forvet." (TRT Spor)

Çevrimdışı Berat

Erdal Bey meselesiyle yine içimize kendimiz kurdu düşürdük, helal olsun.

Çevrimdışı TANERCAN

Kaos var kriz var varda var.

Sosa krizi varmış

Ya paşa paşa oynar ya da gider

Erdal Torunoğlu krizi varmış..

Sıkıntı varsa gidersin bu kadar basit

Kriz olmaz kriz oluşturulur.. şimdi giden için ağıt yakarak yönetimi suçlayarak tepki gösterilirse o aslında olmayan ama var dediğiniz kriz oluşur...

Çevrimdışı ilhan mansız

Kusura bakmayin da, kaosu kendi kendimize yaratiyoruz bence.
Atiba'ya teklif olabilir, dunyada tek teklif yapilan oyuncu degil. Bizim sozlesmeli oyuncumuz ve antrenmana cikiyor.
Medyayi takip etsen sanirsin Atiba yonetime rest cekti kacti ulkeden.
Kac haftadir sampiyon takim dagilir deniyor, ama sonucta Atiba kaldi ve sozlesme uzatti, Sosa da dun antrenmanlara cikti ve sozlesmeli oyuncumuz.
Gomez ile anlasmak uzereyiz. Giden oyuncular Ismail ve Tore, ki Tore'nin gidisi zaten on goruluyordu ve Aras'la yeri alti ay evvelden dolduruldu; Ismail de Ismail iste.

A Spor'da bir menajerle bir gazeteci ilkokul seviyesinde tartisti diye niye kulup aciklama yapsin? Bize ne? Yonetim bu adamlari takmazken medya olayi buyuttu; bizim taraftarimiz da sosyal medyada yaza yaza buyuttu olayi bu noktalara geldi.

Kusura bakmayin da kulupte kaos falan yok. Her olaydan nem kapip ve medyanin gazina gelen bir taraftar toplulugu var o kadar.
Bak, olmayacagini bile bile Kompany haberleri alttan alttan yaziliyor medyada, burada taraftarlar da konusuyor. Yarin oburgun Kompany'den
profil olarak altta bir oyuncu gelince (dogal olarak) millet tepki gosterecek.

Sacma sapan uydurma haberleri yazmayin diyorum insanlar anlamiyor ki. Kolarov cuma gunu ucakla inecekti, ne oldu?
Nasil insanlar bu kadar kolay gaza geliyor ve laftan anlamiyor, anlam veremiyorum.
tebrik ediyorum, olaylar ancak bu kadar net anlatılabilir,,

Çevrimdışı onurturan

Kaos var kriz var varda var.

Sosa krizi varmış

Ya paşa paşa oynar ya da gider

Erdal Torunoğlu krizi varmış..

Sıkıntı varsa gidersin bu kadar basit

Kriz olmaz kriz oluşturulur.. şimdi giden için ağıt yakarak yönetimi suçlayarak tepki gösterilirse o aslında olmayan ama var dediğiniz kriz oluşur...

Kardeşim kriz falan yok..
Hata var ortada.. Bizim camiamız bu kanalın ve tüm renkli basının ne mal olduğunu biliyor yaa biliyor..
Biliyor ki futbolculara röportaj bile verdirtmiyorlar..
öyle olunca köpek iyice kuduruyor..
Çalıştığın menecerle anlaşma yapacaksın yada rica edeceksin bak böyle böyle bir durum var senin anana bile sövseler lütfen yayına bağlanma ..diğer yollardan hallederiz diyeceksin..
Bağlanınca zaten turgayı da hemen bağlıyorlar.. iki telefon aynı anda açık.. hep beraber karagöz hacivat oynatıyorlar ahmet bulut kızıyor kızdıkça söylenmeyecek şeyler de söylüyor sonra farketmeden alacağını alıyor zaten çakallar..

Bu hatalar bir daha yapılmasın diye uğraşıyoruz..

Çevrimdışı mehmetkorfez

Fikret Orman iyi bir tüccar ancak iyi bir yönetici değil,artık miadını dolduruyor umarım aday olmaz bir daha ki seçime

Fikret Orman iyi bir tüccar ancak iyi bir yönetici değil,artık miadını dolduruyor umarım aday olmaz bir daha ki seçime

?

Etiketler: