Beklenen ozlenen Sampiyonluk gelmis , Muhtezem bir stad yapilmis , Mali isler düzene girmiş
Onumuzde ki 3-4 yili domine etme sansimiz varken , En rahat kulup olmamiz gerekirken , KAOSA giren kulup oluyoruz cidden buyuk Basaridir bu..
Kusura bakmayin da, kaosu kendi kendimize yaratiyoruz bence.
Atiba'ya teklif olabilir, dunyada tek teklif yapilan oyuncu degil. Bizim sozlesmeli oyuncumuz ve antrenmana cikiyor.
Medyayi takip etsen sanirsin Atiba yonetime rest cekti kacti ulkeden.
Kac haftadir sampiyon takim dagilir deniyor, ama sonucta Atiba kaldi ve sozlesme uzatti, Sosa da dun antrenmanlara cikti ve sozlesmeli oyuncumuz.
Gomez ile anlasmak uzereyiz. Giden oyuncular Ismail ve Tore, ki Tore'nin gidisi zaten on goruluyordu ve Aras'la yeri alti ay evvelden dolduruldu; Ismail de Ismail iste.
A Spor'da bir menajerle bir gazeteci ilkokul seviyesinde tartisti diye niye kulup aciklama yapsin? Bize ne? Yonetim bu adamlari takmazken medya olayi buyuttu; bizim taraftarimiz da sosyal medyada yaza yaza buyuttu olayi bu noktalara geldi.
Kusura bakmayin da kulupte kaos falan yok. Her olaydan nem kapip ve medyanin gazina gelen bir taraftar toplulugu var o kadar.
Bak, olmayacagini bile bile Kompany haberleri alttan alttan yaziliyor medyada, burada taraftarlar da konusuyor. Yarin oburgun Kompany'den
profil olarak altta bir oyuncu gelince (dogal olarak) millet tepki gosterecek.
Sacma sapan uydurma haberleri yazmayin diyorum insanlar anlamiyor ki. Kolarov cuma gunu ucakla inecekti, ne oldu?
Nasil insanlar bu kadar kolay gaza geliyor ve laftan anlamiyor, anlam veremiyorum.