2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402271 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Transferler yakın o zaman gündem değişir. :bandit:

Çevrimdışı KAP

Bir önceki açıklamasında Beşiktaş'a hizmet etmeye devam edeceğim vs deyince bayağı sevinmiştim; hem onun hem Beşiktaş'ın adına, ama bu olmadı. Başkanın açıklamalarını çok abartılı görmüyorum. Sevgiyi ve yergiyi abartınca demek ki insanlar kaldıramıyor ve dengesini şaşırıyor.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devlet bahçelinin sözünü paylaşmak istiyorum amacım siyasi değildir. :)

Devlet bahçelinin sözü bizi tarif ediyor hiç mi gülemiyeceğiz biz .

https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/527518059863744513
Bu senede şampiyon olursak bu olumsuz algıdan kurtuluruz

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte o kısmı henüz bilmiyoruz... Küstürüldü mü yoksa kendisi mi küsmek için çaba sarfetti... İstifasında başkanın son açıklamasından sonra bu karara vardığını dile getiriyor ve bu açıklamada istifayı gerektireck hiçbir nokta göremiyoruz... Bekleyp görmek gerkyor....

Katılıyorum, 1 saattir kafama oturmuyor bazı şeyler.

TRT Spor'da yayınladılar, başkanın kendisi hakkında dünkü açıklamalarını izledim. Kırılacak bir şey olmadığı gibi, gayet onore etmiş adamı.

Kendisinin bir sonraki seçimler için gizli bir ajandası olabilir, yeni Serdal Adalı'mız hayırlı olsun diyebiliriz belki.

Çevrimdışı onurturan

İşte o kısmı henüz bilmiyoruz... Küstürüldü mü yoksa kendisi mi küsmek için çaba sarfetti... İstifasında başkanın son açıklamasından sonra bu karara vardığını dile getiriyor ve bu açıklamada istifayı gerektireck hiçbir nokta göremiyoruz... Bekleyp görmek gerkyor....
o kısmı tam anlamıyla bilmek zor .. Eldeki parçaları birleştirince de herkesin farklı anlaması gayet normal.. Mahkemeler bu yüzden var ama böyle bir olay için değil tabii ki.. neyse olan oldu inşallah Beşiktaş kazanmıştır..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beklenen ozlenen Sampiyonluk gelmis , Muhtezem bir stad yapilmis , Mali isler düzene girmiş

Onumuzde ki 3-4 yili domine etme sansimiz varken , En rahat kulup olmamiz gerekirken , KAOSA giren kulup oluyoruz cidden buyuk Basaridir bu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Beklenen ozlenen Sampiyonluk gelmis , Muhtezem bir stad yapilmis , Mali isler düzene girmiş

Onumuzde ki 3-4 yili domine etme sansimiz varken , En rahat kulup olmamiz gerekirken , KAOSA giren kulup oluyoruz cidden buyuk Basaridir bu..
medya çok önemli medya..
Nükleer silah gibi bir şey yanlış insanların eline geçince sıkıntı oluyor..
Şu turgay adam olsaydı Erman toroğlu şerefli bir insan olsaydı sürekli motor gibi dırdırdır hd kanallarından sınırsız yayın saati olan programlarından kötü niyetli konusup durmasaydı kim açabilirdi Fikret Ormanla Erdal beyin arasını ?
Biz yanlış anlıyoduk adamın konusmasını erdal bey teyit ediyordu evet doğru söylüyor diyordu..

Çevrimiçi Samet Ç

Erdal Torunoğulları Ahmet Bulut bize faydalı oldu ve çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz lafına kırılmış olmalı. Bir spor kanalına bir menajer bağlanıyor ve başkanın bize faydalı olduğunu düşündüğü yöneticiye o menajer bazı suçlamalarda bulunuyor ve başkanda bunla alakalı çıkıp bir kelam etmiyor Torunoğulları'nın da bu durumda istifa etmesi gayet normal. Torunoğulları'nın bir önceki açıklamasında Ahmet Bulut ile ilgili gerekli açıklamayı başkanımız yapacaktır diye bir cümle vardı yanlış hatırlamıyorsam.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 11:55:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı halvetifarazi

E.torunoğulları kulübe faydası vardır yoktur bilemem. Transferleri o mu ,menajer mi yada direk başkan mı yaptı onu da bilemem.

Fakat görünen ve çok açık birşey var ki, şampiyonluk sonrası bir kulüp nasıl yönetilemez çok açık şekilde görüyoruz.

Hergün aspor denen renkli kanalına çıkan başka bir yönetici, tv kanalına çıkıp senin kulübün hakkında konuşan bir menajer, sana sallayan gazete yazarları. O kanal senin bu kanal benim çıkıp konuşan bir başkan.  Sonunda istifa eden bir yönetici. vs

Özetle şampyion olmuş bir takımda resmen kaos var. Güllük gülistanlık olmamız lazımken. Herkesle kavgalı durumdayız.Kimin ne yaptığı kimin ne dediği belli değil. Bu süreci yönetemediler.

Hele takım? 1 ay sonra lig başlayacak sol bek, stoper ve forvet yok. Bekliyoruz bakalım. Biz hala geçen sene gomez'i A.bulut mu E.Torunoğulları mı aldırdı onu tartışalım.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 11:48:19 halvetifarazi ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

medya çok önemli medya..
Nükleer silah gibi bir şey yanlış insanların eline geçince sıkıntı oluyor..
Şu turgay adam olsaydı Erman toroğlu şerefli bir insan olsaydı sürekli motor gibi dırdırdır hd kanallarından sınırsız yayın saati olan programlarından kötü niyetli konusup durmasaydı kim açabilirdi Fikret Ormanla Erdal beyin arasını ?
Biz yanlış anlıyoduk adamın konusmasını erdal bey teyit ediyordu evet doğru söylüyor diyordu..
Yine iş dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a geliyor. Medyaya para yedir rakibini baskı altına al. Herkes biliyor bunu ama kimse dile getimiyor çünkü iş duygusal (para)...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Böyle bir şey yok la 😱
Fikret Orman, Almanya maçından önce "Ya Gomez sakatlanırsa" demiş, Mario Gomez sakatlanmıştır.
Fikret Orman açıklamasında, "Brüksel'de patlama oluyor" demiş, dün Brüksel'de patlama olmuştur.
Fikret Orman açıklamasında, "Fransa'da bomba patlıyor oyuncular terk ediyormu" demiş, az önce Fransa'da bomba patlamıştır.

Çevrimdışı ayayhan

tarih tekerrürden ibaret tir diye boşuna dememişler.

1. yıl önce bugünler fener süper açık ara şampiyon olur bizim takım ancak 5.olur  beceriksiz yönetim

ve bugün  ''                    ''                         ''                        '''                     ''                     '' 

seneye bugünler  ''                      ''                ''                ''                ''                       ''

Çevrimdışı bjk4ever

Kusura bakmayin da, kaosu kendi kendimize yaratiyoruz bence.
Atiba'ya teklif olabilir, dunyada tek teklif yapilan oyuncu degil. Bizim sozlesmeli oyuncumuz ve antrenmana cikiyor.
Medyayi takip etsen sanirsin Atiba yonetime rest cekti kacti ulkeden.
Kac haftadir sampiyon takim dagilir deniyor, ama sonucta Atiba kaldi ve sozlesme uzatti, Sosa da dun antrenmanlara cikti ve sozlesmeli oyuncumuz.
Gomez ile anlasmak uzereyiz. Giden oyuncular Ismail ve Tore, ki Tore'nin gidisi zaten on goruluyordu ve Aras'la yeri alti ay evvelden dolduruldu; Ismail de Ismail iste.

A Spor'da bir menajerle bir gazeteci ilkokul seviyesinde tartisti diye niye kulup aciklama yapsin? Bize ne? Yonetim bu adamlari takmazken medya olayi buyuttu; bizim taraftarimiz da sosyal medyada yaza yaza buyuttu olayi bu noktalara geldi.

Kusura bakmayin da kulupte kaos falan yok. Her olaydan nem kapip ve medyanin gazina gelen bir taraftar toplulugu var o kadar.
Bak, olmayacagini bile bile Kompany haberleri alttan alttan yaziliyor medyada, burada taraftarlar da konusuyor. Yarin oburgun Kompany'den
profil olarak altta bir oyuncu gelince (dogal olarak) millet tepki gosterecek.

Sacma sapan uydurma haberleri yazmayin diyorum insanlar anlamiyor ki. Kolarov cuma gunu ucakla inecekti, ne oldu?
Nasil insanlar bu kadar kolay gaza geliyor ve laftan anlamiyor, anlam veremiyorum.

Çevrimdışı abdusta

Erdal Torunogulları

Söylemle Eylem farkına bakmak lazım..
Mario Gomez in yeniden transferinde bypassı edildi,Görev bulutamı verildi?
Mario Gomezin transferinde bir olumsuzluk oldu,gerçekleşmeyecek,üstüme yıkılmasın erken istifa bu yuzdenmi?

Sosa olayı çözümü ANÇ kontrolunde,Sosa olayının çözümüde beklenmiş olabilir çifte kaos olmaması için

her ne olursa olsun duruşu,tavrı ,sakinliği beyefendi bir kişiktir.
Camiası onu sahiplenecektir.

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları Ahmet Bulut bize faydalı oldu ve çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz lafına kırılmış olmalı. Bir spor kanalına bir menajer bağlanıyor ve başkanın bize faydalı olduğunu düşündüğü yöneticiye o menajer bazı suçlamalarda bulunuyor ve başkanda bunla alakalı çıkıp bir kelam etmiyor Torunoğulları'nın da bu durumda istifa etmesi gayet normal. Torunoğulları'nın bir önceki açıklamasında Ahmet Bulut ile ilgili gerekli açıklamayı başkanımız yapacaktır diye bir cümle vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Açıkçası gerçekten buna kırıldıysa, yönetimde durmasından fayda gelmezmiş zaten.

Transferine çeyrek kala Mario Gomez'in menajeri hakkında ne diyecekti başkan, "Ahmet Bulut'u hiç sevmezdim zaten" demesini mi bekliyormuş?

Aklıma yatan tek senaryo, Erdal Torunoğulları'nın Serdal Adalı'nın yolundan gittiği senaryosu. Bunu görmek için bir kaç ay bekleyelim bakalım.

Malum sitede röportajlar vermeye ve yönetimi eleştirmeye başlarsa, niyeti anlaşılır zaten. Yok ortadan kaybolursa, deriz ki gerçekten kırılmış.

Çevrimdışı ayayhan

Atiba'ya teklif olabilir, dunyada tek teklif yapilan oyuncu degil. Bizim sozlesmeli oyuncumuz ve antrenmana cikiyor.
Kac haftadir sampiyon takim dagilir deniyor, ama sonucta Atiba kaldi ve sozlesme uzatti, Sosa da dun antrenmanlara cikti ve sozlesmeli oyuncumuz.
Gomez ile anlasmak uzereyiz. Giden oyuncular Ismail ve Tore, ki Tore'nin gidisi zaten on goruluyordu ve Aras'la yeri alti ay evvelden dolduruldu; Ismail de Ismail iste.

A Spor'da bir menajerle bir gazeteci ilkokul seviyesinde tartisti diye niye kulup aciklama yapsin? Bize ne? Yonetim bu adamlari takmazken medya olayi buyuttu; bizim taraftarimiz da sosyal medyada yaza yaza buyuttu olayi bu noktalara geldi.

Kusura bakmayin da kulupte kaos falan yok. Her olaydan nem kapip ve medyanin gazina gelen bir taraftar toplulugu var o kadar.
Bak, olmayacagini bile bile Kompany haberleri alttan alttan yaziliyor medyada, burada taraftarlar da konusuyor. Yarin oburgun Kompany'den

Sacma sapan uydurma haberleri yazmayin diyorum insanlar anlamiyor ki. Kolarov cuma gunu ucakla inecekti, ne oldu?
Nasil insanlar bu kadar kolay gaza geliyor ve laftan anlamiyor, anlam veremiyorum.

tebrikler kardeşim  medya fenerin elinde  en büyük kaos fenerde ama
medyaya bakınca kaos beşiktaşta  fener takımın en iyi yönü olan 2 bek gitmiş geçen senenin en iyi transferi nani kaçmış

ama herşey güllük gülüstanlık

Çevrimdışı Ensar

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Boyko fabri beck tosic marcelo alexis rhodlfo milosevic atiba sosa quaresma aras

12 tane yabancı var şuan.Omeruo anlaşıldı deniyor.(13) gomezi ekle 14.
Daha Bir stoper ve bir sol bek alacağız???
Bence forum olarak almaktan önce satmaya yoğunlaşmalıyız  :tabe: hem kontenjan açısından hemde bonservis için kaynak olması için.İkinci kısım zor gerçi belki alexis+boyko+miloseviç toplamından bi 4 m€ çıkar.

Çevrimiçi Samet Ç

Açıkçası gerçekten buna kırıldıysa, yönetimde durmasından fayda gelmezmiş zaten.

Transferine çeyrek kala Mario Gomez'in menajeri hakkında ne diyecekti başkan, "Ahmet Bulut'u hiç sevmezdim zaten" demesini mi bekliyormuş?

Aklıma yatan tek senaryo, Erdal Torunoğulları'nın Serdal Adalı'nın yolundan gittiği senaryosu. Bunu görmek için bir kaç ay bekleyelim bakalım.

Malum sitede röportajlar vermeye ve yönetimi eleştirmeye başlarsa, niyeti anlaşılır zaten. Yok ortadan kaybolursa, deriz ki gerçekten kırılmış.
Mario Gomez'i benim bildiğim Özkan Doğan ile birlikte getirdi Torunoğulları. Onun haricinde Serdal Adalı'nın yolundan gitme gibi bir çabası olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı mülkübey

Erdal Torunoğulları nın geçen sene çok emekleri olduğu malum.

Bu sene menajer menfaatlerinin Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçince yapıl(amayan) ve yapılan transferler de malum.

Beşiktaştan menfaat bekleyenlere çok söylenecek var da neyse...

Biz 2004 yılında ağzımızın ortasına şamarı yedikten  beri ikinci bir şans bekliyorduk. Anlaşılan 2016 da gelen şans ta menfaat , çıkar , siyaset (artık ne sebeple ise) kullanılamayacak.

Bir 20 yıl sonra belki tekrar o şans gelir.

Menajer transferleri ,  transferi çok kötü etkileyecektir. Yeni çöpler kadroya sokulmak istenebilir. Neyse Atiba kalıyormuş en azından..
Ne diyelim , Beşiktaşımıza yazık.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 12:10:42 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ayayhan

Boyko fabri beck tosic marcelo alexis rhodlfo milosevic atiba sosa quaresma aras

12 tane yabancı var şuan.Omeruo anlaşıldı deniyor.(13) gomezi ekle 14.
Daha Bir stoper ve bir sol bek alacağız???
Bence forum olarak almaktan önce satmaya yoğunlaşmalıyız  :tabe: hem kontenjan açısından hemde bonservis için kaynak olması için.İkinci kısım zor gerçi belki alexis+boyko+miloseviç toplamından bi 4 m€ çıkar.

ilk öncelik türkiye altyapısı olan iyi bir yerli kontenjan boş hala ismailin en büyük katkısı oydu

Çevrimdışı onurturan

Ahmet bulutun bize faydalı işler yaptığını biliyoruz..
Erdal Beyin de yaptığını zaten biliyoruz..
Bunların arasındaki kavga nereden çıktı buraya bakmak lazım..
1 Temmuz 2016 tarihindeki programın tamamını (1 saat 40 dakika sürüyor) izlemenizi tavsiye ediyorum.. 

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demir'e o kadar laf söyledik ama maalesef haklı çıktı.

Başkan, Umut Güner'i oraya getirerek büyük bir hata yaptı. Herşey güzel ve doğru giderken gereksiz yere problem çıkmasına neden oldu.

Bunu söylemeyecektim ama Umut Güner'in o pozisyona getirilmesinin nedeninin Erdal Torunoğulları'nın çok fazla ön plana çıkması olarak görüyorum.

Ve geçen gün de yazdım ne zaman bu kulüp başarılı oluyor kendi içimizde bir sürü problem çıkartıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Erdal Torunoğulları nın geçen sene çok emekleri olduğu malum.

Bu sene menajer menfaatlerinin Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçince yapıl(amayan) ve yapılan transferler de malum.

Beşiktaştan menfaat bekleyenlere çok söylenecek var da neyse...

Biz 2004 yılında ağzımızın ortasına şamarı yedikten  beri ikinci bir şans bekliyorduk. Anlaşılan 2016 da gelen şans ta menfaat , çıkar , siyaset (artık ne sebeple ise) kullanılamayacak.

Bir 20 yıl sonra belki tekrar o şans gelir.

Menajer transferleri ,  transferi çok kötü etkileyecektir. Yeni çöpler kadroya sokulmak istenebilir. Neyse Atiba kalıyormuş en azından..
Ne diyelim , Beşiktaşımıza yazık.
Daha transfer sezonu bitmedi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: