2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406789 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gercekci olmak gerekirse ciddi ciddi hiç yakışmamış

Bambaska birine dönüşmüş bilmiorum belki aliskanliktan oyle geliyordur ama ben hic yakistiramadim baya kotu durmus forma üzerinde
Boş ver be kardeşim fenere gitti.artık ömür törpüsünden kurtulduk

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan tosic ile özel ilgilenin herhalde demiş nede olsa adam kolarov'u getirtcek :D  :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 22:28:36 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Başkan tosic ile özel ilgilenin herhalde demiş nede olsa adam kolarov'u getirtcek :D  :evillol:

Jelena bunu beğenmedi.   :biggrinking:

Çevrimdışı Çağatay

Gercekci olmak gerekirse ciddi ciddi hiç yakışmamış

Bambaska birine dönüşmüş bilmiorum belki aliskanliktan oyle geliyordur ama ben hic yakistiramadim baya kotu durmus forma üzerinde

Asıl bizim forma yakismiyordu hazmedemiyordur öyle birinin bu kutsalı giymesini
bence cuk oturmuş o toz bezi üzerine
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Asıl bizim forma yakismiyordu hazmedemiyordur öyle birinin bu kutsalı giymesini
bence cuk oturmuş o toz bezi üzerine

:claps:

Çevrimdışı F1903

Sık sakatlanıyor ve çok bariz hatalar yapıyor.Mücadele gücü de çok düşük. Öyle videolarda gözüktüğü gibi iyi bi oyuncu değil. Arjantin liginden alınacak tek bir stoper var o da Emanuel Mammana. Onun dışında Gustavo Gomez dahil hepsi çöp.

( Mammana dedim ama O.Lyon aldı onu) 

Latin Amerikalı stoperlerin en büyük eksiklikleri dayanıklı olmamaları. Latinler genel olarak dayanıklı vücut yapısına sahip değiller. Sert değiller, agresif değiller, cesur değiller. Öyle tekmeye kafa sokayım, ağız burun dağıtayım yok onlarda.

Stoperleri de bu kadar oluyor işte. İkili mücadeleleri kazanamayan stoper alırsan, özellikle CL'de adamı kevgire çevirirler. Bizden uzak olsunlar.

Acikcasi Balanta'yi da Gustavo Gomez'i de 90dk izlemisligim yok ama bu seneki Gustavo Gomez muhabbeti gecen sene de Balanta icin donuyordu, niye birden kesildi merak ettim.

Arjantin'in Copa America kadrosunda yer alan Victor Cuesta icin de Besiktas iddiasi var, onu izleme sansin oldu mu acaba @Turco ?

Çevrimdışı onurturan

Gomez muhtemelen şuan tatilde keyif yapıyordur. 1 hafta sonra herşey çözülmüş olur. Kampa gideceğimiz gün bir çok şey sonuca kavuşmuş olacak diye düşünüyorum.
kampa nereye gidiyo takım ?

Çevrimdışı İhsan

Gustavo Gomez israrini anlamiyorum. Guney-Amerikali stoperler tutmuyor iste bizde. Franco'ya 2.5 milyon euro bayildik, tutmadi. Ki tutmamasinda baska etkenler de var, ama sonuc olarak beklenen sicramayi yapamadi. Rhodolfo iyi bir performans sergiledi, ama 3.3 milyon euro gibi bizim icin yuksek bir para harcadik. Su anda CL seviyesinde tecrubeye sahip ve defansa iyi liderlik yapar diyebiliyormuyuz? Hayir.
Bize lazim olan defansa liderlik yapacak tecrubeli, kaliteli first-class bir stoper. Gustavo Gomez ne idugu belirsiz kapali kutu su anda. Ki bahsedilen rakam 4-6 milyon euro arasi bonservis bedeli. Bu riski almak icin salak olmak lazim. Bence su an alabilecegimiz bir risk degil. O riski almaktansa su an bosta olan ve ust seviyede tecrubesi olan Kolo Toure veya Caceres'i tercih ederim.

Ayni sekilde de Boateng'e sicak bakmiyorum. Asiri disiplinsiz ve kariyeri dususte olan biri. Bir zamanlar iyi olan oyuncular tutmuyor iste, en son van Persie ve Diego'yu gorduk iste. Profil olarak daha dusuk, ama oynamis veya formda olan, basariya ac bir oyuncuyu tercih ederim. Bana gore Scarione>Boateng.

Onun disinda Sampiyonlar Ligini konusmak harbiden bir Turk kulubu icin sacma geliyor bana. Su an bize 30 milyon euro'luk butce verilse bile 2. tur kesin gelir diyebilirmisin? Diyemezsin. PSG, City vs 400-500 milyon harcayip da ceyrek finali anca geciyor/goruyor. Senin alacagin kici kirik 2 tane 10 milyon euro'luk topcu seni CL'de tasimaz.
Turk takimlarinin CL'de basari ihtimali kendi guclerinden veya kadro yapilarindan cok kuraya bakiyor. Cikarsa Cluj-Braga'li Avrupa ligi grubundan hallice bir kura, fazla transfer yapmadan bile cikariz. Ama cikarsa guclu bir takim, o zaman o yazdiginiz Kompany, Kolarov vs bile kurtaramaz seni.

Barcelona
Arsenal
Shakhtar

CSKA
Porto
Dinamo Kiev

Iki kura da mumkun mesela, daglar kadar fark var.
O yuzden transfer yaparken de CL'de basarili olmayi dusunup risk almayi sacma buluyorum (ki cok sukur FFP nedeniyle alamiyoruz ya, neyse).
Biz fazla ucmadan butcemize uygun dogru transferleri yapip ligde sampiyon olalim, takimin ozguveni ve tecrubesi arttikca Avrupa'da da her yil 1 kademe yukseliriz.
Ama CL'de basari oyle parayi basip Kompany'i almakla vs olmuyor. Bu tur sacma hayalleri taraftar olarak birakalim bence.

Katılmıyorum
Beşiktaş tarihini en başarılı stoperler güney amerikadandır.
Kalite olarak CL için tek uygun stoperimiz Rodolfodur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:evillol: :evillol:

Bence Jelena cok yoruyor adam bi burda rahat ediyodur :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Kolarovu getirsin bende masaj yaparım :D

Çevrimdışı İhsan

Durun daha, Tosic Kolarov'u getirecek :D
Tosic Kolarov'u getirecek
Jelena Mario Gomezi  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Tosic Kolarov'u getirecek
Jelena Mario Gomezi  :D

Kolarov gelsin yeter :D

Çevrimdışı TANERCAN

Sık sakatlanıyor ve çok bariz hatalar yapıyor.Mücadele gücü de çok düşük. Öyle videolarda gözüktüğü gibi iyi bi oyuncu değil. Arjantin liginden alınacak tek bir stoper var o da Emanuel Mammana. Onun dışında Gustavo Gomez dahil hepsi çöp.

( Mammana dedim ama O.Lyon aldı onu) 

Latin Amerikalı stoperlerin en büyük eksiklikleri dayanıklı olmamaları. Latinler genel olarak dayanıklı vücut yapısına sahip değiller. Sert değiller, agresif değiller, cesur değiller. Öyle tekmeye kafa sokayım, ağız burun dağıtayım yok onlarda.

Stoperleri de bu kadar oluyor işte. İkili mücadeleleri kazanamayan stoper alırsan, özellikle CL'de adamı kevgire çevirirler. Bizden uzak olsunlar.
Gustavo Gomez çöp demek. Hahaha

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Sosa ve Atiba kalacak gibi görünüyor. Sosa'ya kızgın olsam da kalmasını istiyorum. Umarım artık sorun çıkartmaz bu ikili ve takıma Gomez'de katılır.

İsmi geçen Mathieu sol stoper için çok iyi olabilir. Sakatlık durumunu bilmiyorum ama bizim oyun yapımıza oldukça uygun. Ayağı çok çok iyi. Tam manasıyla Ball Playing Defender. Tecrübesi, oyun bilgisi vs. düşününce çok başarılı transfer olur.

Çevrimdışı TANERCAN

Şu site ismini resimlerin ortasına yazmak yerine köşesine ekleseniz keşke....

Tribünde önünde birisi varken sahayı tam görmeden maç izlemek gibi bir şey bu...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Yahu onu bunu bosverin de çok yakışmamış mı :D :D :D
Rabbime şükürler olsun şu anı gosterdi bizlere :D

tu tu tu masallah, tencere kapak

Çevrimdışı Berat

mario gomez gelmesin mi ?

Dermiyim öyle bir şey, Kolarov + Gomez + Kompany  :icool:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 22:51:30 TWSS ]

Çevrimiçi 38life

kampa nereye gidiyo takım ?

Avusturya'nın Leogang kasabasına