2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402650 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Şimdi gitsek solbeke herhangi bir yabancı oyuncu alsak İsmail'den kötü olma ihtimali yok önemli olsn ne kadar iyisini alacağımız :bandit:

Andreas Beck koyulur ilk başta  :icool:

Çevrimdışı abdusta

Kolarov için yeni haber var!!

Alıntı
Kolarov can also leave City, but there is understood to be a reluctance to let him go before a new left-back is signed, with Gael Clichy the only other player in the current squad who can play there.

Kısaca derki yeni sol bek imzalayana kadar Kolarov a izin yok,o bölgede oynayabilecek sadece Gael Clichy kalmış.

takipdeyiz..

saygılar

Çevrimdışı Berat

Kolarov için yeni haber var!!

Kısaca derki yeni sol bek imzalayana kadar Kolarov a izin yok,o bölgede oynayabilecek sadece Gael Clichy kalmış.

takipdeyiz..

saygılar

Birkaç solbekle görüşme halinde City zaten.

Çevrimdışı Bishamon

senin vizyon dediğin 2.200 fark sadece farkı için bizde iki sene oynamak zorunda
talih kuşu kondu geleceğini kurtardı.
şimdi yatacak alacak parasını yorulmak yok sahaya çıkıp küfür yemek yok
vurma ismaeel diyen yok sen olsan gitmezmisin normal olan ismailin 1.200 ü bırakıp 1.750 ye gitmesi
normal olmayan gökhanın 2.200 ü bırakıp 1.700 gelmesi
fenerli olmak için ne kadar kötü bir zaman
biz krize girdik feda dedik adamlar krize girdi cefa diyorlar  :evillol:
Kadıköydeki ilk hatasında ıslıklar başlar ve İsmail mental olarak çöker.Biz iyi dayandık valla  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ahahahahaaa

Abi ciddi ciddi bizim uzuldugumuzu , Elimizden kaptiklari icin bizim agladigimizi düşünüyorlar

Neremle güleceğimi bilemedim :biggrinking:
Ben ikimgundur agliyorum yahu uzun zamandir aglamamistim boyle mutluluktan. Forumda ilk gordugumde gozlerimden yaslar gelmisti, biraz su forumda ismail basligini okusun herifler, elimizden kapmismis bak bak

Çevrimdışı Berat

Ben ikimgundur agliyorum yahu uzun zamandir aglamamistim boyle mutluluktan. Forumda ilk gordugumde gozlerimden yaslar gelmisti, biraz su forumda ismail basligini okusun herifler, elimizden kapmismis bak bak

Bir anda da Pektemek haberi çıkarsa naparsın merak ediyorum abi :D

Çevrimiçi Necmi

Bir anda da Pektemek haberi çıkarsa naparsın merak ediyorum abi :D
onuda tsye verir başkan sağlam adımlarla ilerliyor dört yıl şampiyonluğu garantilemek istiyor :D
bütün rakiplerin içine truva atını koy yaslan izle

Çevrimdışı Berat

onuda tsye verir başkan sağlam adımlarla ilerliyor dört yıl şampiyonluğu garantilemek istiyor :D
bütün rakiplerin içine truva atını koy yaslan izle

Trojan alert :D

Çevrimiçi murat

g.gönülün açıklamalarının bir kısmını izledim.bizi öyle bir yere koyduki mealen beşiktaşa gelebilmek için iyi futbolcu olmak yetmez iyi bir insanda olmak gerekir ben stajımı başarıyla tamamladım anlamını taşıyan bir açıklama yaptı.resmen feneri ezdi.tabi ezme niyetiyle yapmadı açıklamayı sadece bilinçaldındaki gerçeği günyüzüne çıkardı.
başkanın sosa konusundaki açıklamaları tam yerindeydi.bazı genç arkadaşlarımız her açıklamaya tav oluyorlar.bu adamlar bir iş yapıyorlar ve bunların profesyonel menajerleri var.ne gomezin vizyon açılamasını nede sosanınkini samimi bulmamıştım.bugün başkan sosadan sonra gomezide
arkadan iş çevirmek ve fiorentinayı devreden çıkarmaya yönelik girişimde bulunmakla suçladı.bumudur vizyon.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kusura bakmayında daha kolarovu alamıyoruz şu kompany haberleri saçmalıktan başka bişey değil..itibar etmeyin

Çevrimdışı Berat

Kusura bakmayında daha kolarovu alamıyoruz şu kompany haberleri saçmalıktan başka bişey değil..itibar etmeyin

Alamadığımızı nerden anladınız acaba ? Daha transfer dönemi bitmedi de.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga ve fabri  cift kale macta karşılıklı forma giymis

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

Fabri cok basarili kurtarislar yapıyormuş

Hepimizi utandirir inş :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

İçimden bi his kamp yiyecek olan iki kalecinin de ( 3 demedim Tolga'yı saymıyorum ) iyi form tutacağını söylüyor.

Kamp yemiş takıma uyum sağlamış bi Boyko görelim bakalım bu sezon nasıl olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

cenkin hangi takımda olduğu önemli :upto:

Çevrimdışı mylife1903

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

Asporda izledim ben, tosic iki tane cakti bir tane de omer atti tolgaya, omer ters koseye yatirdi tolgayi.
Fabri ayaklariyla ileri oynarken, tolga yana oynadi
Aras cok kotu oynadi, oguzhan iyi degildi, cenkin guzel sutlari vardi, fabri kurtardi birini cok guzel uctu.
Tosici az zayiflamis ve daha seri gordum, nasil oluyorsa sanki biraz hizlanmis gibiydi, necip etkisizdi.
Baya bi gosterdiler maci, senol hoca kenardan tepkisiz izledi, hic karismadi, sadece bakti derin derin.
Antreman performansi cok onemliyse senol hoca icin tosici kesmek zor olur.

Çevrimiçi Necmi

Asporda izledim ben, tosic iki tane cakti bir tane de omer atti tolgaya, omer ters koseye yatirdi tolgayi.
Fabri ayaklariyla ileri oynarken, tolga yana oynadi
Aras cok kotu oynadi, oguzhan iyi degildi, cenkin guzel sutlari vardi, fabri kurtardi birini cok guzel uctu.
Tosici az zayiflamis ve daha seri gordum, nasil oluyorsa sanki biraz hizlanmis gibiydi, necip etkisizdi.
Baya bi gosterdiler maci, senol hoca kenardan tepkisiz izledi, hic karismadi, sadece bakti derin derin.
Antreman performansi cok onemliyse senol hoca icin tosici kesmek zor olur.
Derin derin baktıysa o Tolga'ya bakmıştır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

cenkin hangi takımda olduğu önemli :upto:
Abi ben Boykodan ümidimi kesmedim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Gosterilen macta oynamadi boyko, bir ara baska bir alanda gosterdiler uzak uzak, bu hakan midir nedir o cocuk hemen yikama yaglamaya basladi iste boyko efenim cok hirsli calisiyor felan dedi benim gordugum isinma hareketleri gibi falandi ustelik boyko mu hic anlamadim.
Senol gunesin insallah 3-4 hafta sansi yaver gider, sonra zaten bizim motor isinir dagitmaya baslariz. Adam resmen komutan gibiydi, yardimcilari falan bisiler yaziyor, kosturuyor, hoca tepkisiz bakiyordu. Zaten akilli adam kafa 16gb bir suru islem yapiyordur.
Hazirlik maclari baslasa da keyiflensek

Çevrimdışı mrred

g.gönülün açıklamalarının bir kısmını izledim.bizi öyle bir yere koyduki mealen beşiktaşa gelebilmek için iyi futbolcu olmak yetmez iyi bir insanda olmak gerekir ben stajımı başarıyla tamamladım anlamını taşıyan bir açıklama yaptı.resmen feneri ezdi.tabi ezme niyetiyle yapmadı açıklamayı sadece bilinçaldındaki gerçeği günyüzüne çıkardı.
başkanın sosa konusundaki açıklamaları tam yerindeydi.bazı genç arkadaşlarımız her açıklamaya tav oluyorlar.bu adamlar bir iş yapıyorlar ve bunların profesyonel menajerleri var.ne gomezin vizyon açılamasını nede sosanınkini samimi bulmamıştım.bugün başkan sosadan sonra gomezide
arkadan iş çevirmek ve fiorentinayı devreden çıkarmaya yönelik girişimde bulunmakla suçladı.bumudur vizyon.
Kesinlikle doğru bir tespit abi beynine sağlık :tabe:
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

sen ümidi kesene kadar biz ligden ümidi keseriz.kendi haline bırak belki düzelir.baskı altına alma şu adamı. :D boykoyla alakalı ne olursa senden ötürü. :D

Çevrimdışı Kemal

İçimden bir ses Fabri bu takimin 1. Kalecisi olacak diyor .

Kolarovu alamiyoruz kompanyı neyimize alacaz afedersiniz ?

Pektemek le başkan konuşup Ts ye falan kiralamali gerekirse Ts nin vereceği maaşla bizim maaş farkinida biz verelim.

Çevrimdışı Berat

Gosterilen macta oynamadi boyko, bir ara baska bir alanda gosterdiler uzak uzak, bu hakan midir nedir o cocuk hemen yikama yaglamaya basladi iste boyko efenim cok hirsli calisiyor felan dedi benim gordugum isinma hareketleri gibi falandi ustelik boyko mu hic anlamadim.
Senol gunesin insallah 3-4 hafta sansi yaver gider, sonra zaten bizim motor isinir dagitmaya baslariz. Adam resmen komutan gibiydi, yardimcilari falan bisiler yaziyor, kosturuyor, hoca tepkisiz bakiyordu. Zaten akilli adam kafa 16gb bir suru islem yapiyordur.
Hazirlik maclari baslasa da keyiflensek

1 TB SSD abi :D

Çevrimdışı mylife1903

Derin derin baktıysa o Tolga'ya bakmıştır.
@Necmi abi tolga deme ya karisacak burasi, normal kaleci iste herif sanki turkiyede seeeeni sallasan noyere carpiyor, biraz parasi fazla tamam ama bir ismail deeel tolga en azindan futbolcu bu adam. Biraz fazla konustu sampiyonluk sonrasi ama gomez de konustu, ortalama 2.2-2.4 gol attikca tolgaya fazla giydirmeye gerek yok. Tolgadan iyi kaleci cok pahali, daha butcemiz yok onun icin. Su kaleye harcadigimiz paraya cok uzuluyorum gercekten.

Etiketler: