2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399423 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Necmi

Doğru değildir. Adam soyunma odasında alkol ve sigara kullanıyor.  :D
ahaa tam bizlik hatta maç önleri bizede takılabilir. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

:alala: çok ince herhalde göremedim :D

Alışverişin diğer tarafını kastediyor sozkul abi  :ok:

Çevrimdışı OrhanAker

Alışverişin diğer tarafını kastediyor sozkul abi  :ok:
Tamam düştü jeton :kop:  :acim:

Çevrimiçi Necmi

:alala: çok ince herhalde göremedim :D
şimdi şöyle anlatayım
bir yerde on var sende beş var
ordaki onu alıyorsun elindeki beşi oraya koyuyorsun
sende on orda beş oluyor bir yerde yükselirken
diğer yerde düşüyor. @OrhanAker
ilk okul seviyesinde anlattım :D

Çevrimdışı TANERCAN

işimize yaramaz.
Bu mesajı gorunce vazgeçilmiş teşekkür ederiz değerli yorumunuz için... hemen Juan mataya yöneldik. İşimize yarar mı sizce? Evet derseniz imzayı atacak mata

Çevrimiçi Samet Demir

Galatasaray başkanını az önce biraz dinleyeyim dedim 10 dakikada 3 cümleyi bir araya getiremedi.

Başkan bu konuda çok iyi. Bugün verdiği ayar Sosa'yı kendine getirecektir şark kurnazlığının bedeli ağır olur.

Sadece özürle de kurtaramaz 250-500k euro arası ceza almalı.
Biz ona 3 yıllık  250 k dan zam yapar 500 k da ceza veririz. Seneye de satarız

Alan razı veren razı  

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Nani bu üçünün yanında Stephan Hawking ya da Einstein gibi kalıyor abi.  :D
Yyooooh be ya, sen bakma oyle o nani iyi futbolcu ondan pirim yapiyor yoksa robinson kruzonun cumasindan daha akilli deeel, bos bos bakiyor, bizim karijma ile ronaldodan devamli posta yiyir, mazlum bir cocuk.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

ne güldüm ama  :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

şimdi şöyle anlatayım
bir yerde on var sende beş var
ordaki onu alıyorsun elindeki beşi oraya koyuyorsun
sende on orda beş oluyor bir yerde yükselirken
diğer yerde düşüyor. @OrhanAker
ilk okul seviyesinde anlattım :D
anladım abi :D

Çevrimdışı mylife1903

Şunun çıktısını alıp evin duvarına as bence çerçeveletip  :evillol:
Ne ciktisi ne cercevesi onlar beni keser mi? Hanim isgillendi iki gundur baska kari var diye, mutlu, mesut dolasiyorum, devamli internetteyim bisiler yaziyorum, telefon susmuyor herkes tebrik icin ariyor, kadin pis isgillendi bugun sabah ise gitmiyordu, ya diyorum ismail gitti... Kadin inanmiyor, ismail gitti de hakemler degisti mi, diye de laf soktu.
Su adamin imzasi bi kurusa hele, cok korkuyorum bu saglik kontrolunden bisi cikacak, diye

Neyse eylemlerimiz devam edecek, hak etmeden besiktasin parasini yiyenler dusunsun bundan sonra

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1071 Malazgirt zaferi kutlu olsun

1071 sayfanın kârı GG, İsmail oldu hadi bakalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

1071 sayfa ve sadece 2 transfer yaptık  :D

Çevrimdışı Ersoy

Ooo Çağrı abi uğramış buraya. :hosgeldin

Ayrıca GG çok samimi gözüktü gözüme.Adam doğuştan Beşiktaşlı zaten.  :biggrinking:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yyooooh be ya, sen bakma oyle o nani iyi futbolcu ondan pirim yapiyor yoksa robinson kruzonun cumasindan daha akilli deeel, bos bos bakiyor, bizim karijma ile ronaldodan devamli posta yiyir, mazlum bir cocuk.
Nani'de de zeka seviyesi düşük ama, körler krallığında tek gözlü biri bile kral olur abi

Bu dördü poker masaına otursa Nani donlarına kadar alır bunların.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı legendmaster

ismailden çok daha iyisinin geleceğine inanmıyorum 1-2 tık üstü gelir en fazla

Çevrimdışı mylife1903

1071 sayfa ve sadece 2 transfer yaptık  :D
Ismail itemi aldik yahu, transferleri 5le carpiyor bu item ustelik rakibene sokarsan oldurucu etkisi var ayni cenk gonen itemi

Çevrimdışı worns

Dnipro'lu Douglas'ın adı geçmiş. Bence kadrodaki Marcelo ya da Rhodolfo'dan iyi stoper değildi. 6 aydır da oynamadığını düşünürsek tam Ts'lik adam olmuş.

Omeruo'nun yanına Papy'nin de gelmesi ekonomik tablo daha iyisini elvermiyorsa akla yatkın.

Dnipro'nun tüm oyuncuları serbest mi kaldı? Gerçi ellerinde pek oyuncu da kalmadı ama milli takımda da oynayan ikinci forvet tarzı rollere yatkın Roman Zozulya ile ilgilenilebilir belki.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne güldüm ama 
Hahaha.

Şaka bir yana, inşallah beyin tomogrofisi çektirmemişlerdir.

Çevrimdışı abdusta

hiç sanmıyorum gerekiyorsa sosanın yerine adam alınmaz ama sol bek alınır
orda adam eksiği yok orası tamamen boş artık elimizde sol bek yok.

Fikret Başkan bugunkü basın toplatısında Sosa ve Atiba bizim oyuncularımız ve takımda kalacak dedi,

Bunu ben böyle okudum,tabi burada Sosa nın degeri satış anında düşmesin diye taktiksel bir cümle olarak düşünen çogunluk var.

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Nani'de de zeka seviyesi düşük ama, körler krallığında tek gözlü biri bile kral olur abi

Bu dördü poker masaına otursa Nani donlarına kadar alır bunların.

Yok yok onlarin poker oyunu lock, stock filmine benzer ismail var yahu
Futbolcu lisansi olmasi bile tartismali bir insan gelip turkiyenin en buyuk takiminda 7 yil araliksiz yer isgal ediyor 2 gol 2 asistlik katki veriyor ligde, ustune bu seneye kadar cok az elestiriliyor boyle bir adamla poker oynanir mi hic, ekip calismasi yaparlar.

Çevrimdışı mylife1903

Hahaha.

Şaka bir yana, inşallah beyin tomogrofisi çektirmemişlerdir.

Kimse ismailin beynine tomografi cekmez yahu para israfi, rontgen yeter, meneceri araya girer filmleri falan degistirir

Çevrimdışı abdusta

Bir Detay

Gökhan Gönül Akşam antremanına kısa çorapla çıkmış
Kartal dövmesi açıkta!!

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Ismail itemi aldik yahu, transferleri 5le carpiyor bu item ustelik rakibene sokarsan oldurucu etkisi var ayni cenk gonen itemi

Artık İsmail gittiğine göre şaktardaki İsmail'i alabiliriz.Bu takımda her zaman bir İsmail olmalı.

Çevrimiçi Necmi

ismailden çok daha iyisinin geleceğine inanmıyorum 1-2 tık üstü gelir en fazla
anlamadım şimdi bunlar çok neşeli gelipte neşelerine limonmu sıkayım diyorsun
hiç transfer yapmasak oraya genede ismailden bir iki tık üstü olur sıkma canını

Etiketler: