2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396721 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

Döndüğü takdirde de çok ağır para cezası verilmeli.

Kimleri görüyoruz :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:08:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hoşgeldin abii  :)

Hoşbulduk kardeşim.

Kimleri görüyoruz :biggrinking:

Her gidişin bir dönüşü vardır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

ooo kimler gelmiş :D

Çevrimdışı Sarp

Çağrı kardeşim fişek gibi döndü foruma  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oooooooooo

@Çağrı bey siz buralara ugrarmiydiniz :biggrinking:

:hosgeldin iz efenim :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Sosa'yı savunanlardan biri de bendim ama dün Milano'da çekilen fotoğraf yüzünden moderasyon yedim. Sosa yaktın beni Sosa.  :D

Fotoğraf dün değil sezon içerisinde çekilmiş.Saçları uzundu fotoğrafta.Şampiyonluktan sonra kestirmişti.

Çevrimdışı TURKahvesi

G.Gönül transferi için tekrar hayırlı olsun Beşiktaş'ıma
beni sevindiren mutlu eden olaylardan biridir
tebrikler başkan ve yönetime
böylesine kaliteli,değerli ve en önemlisi nokta transfer diyebileceğimiz oyuncuları görebilmek dileğimle.

Çevrimdışı TANERCAN

Sosa'yı savunanlardan biri de bendim ama dün Milano'da çekilen fotoğraf yüzünden moderasyon yedim. Sosa yaktın beni Sosa.  :D
Samedowski Transfer oğlu sen misin?

Birde Gökhan stadda çekilmiş hd fotosu varsa atabilir misiniz? Twitter Facebook falan kullanmadığım için bulamadım pek

Çevrimdışı Çağatay

Yedigin ictigin senin olsun gezip gorduklerini anlat bosver sosayı :D
Hosgeldin dicem ama gene gidersin filan emin olamadim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı bjk4ever

Başkanda bazen saçmalıyor. Yedi yetimin hakkını yedirmeyeceğiz ona buna diyor ama zaten yedirdin zamanından Pektemek'e Sezer'e Enaramo'ya Gökhan Süzen'e. Bir de Pektemek'e pırlanta gibi diyor.  :D

Transfer'de 100% isabet orani saglamis 1 tane kulup/yonetim yoktur dunyada, varsa goster bilelim.
Bu saydigin isimlerin maddi zararini toplasan 5 milyon euro bile etmez. Ki Demba Ba'nin satisindan zaten bu para cikti.
Son 2 yildir 2.5 milyon euroluk top oynayan Atiba 1 milyon para aliyor kulupten. Oguzhan, Sosa gibi buyuk para edecek oyunculari
kelepir fiyatlara aldi bu yonetim. Sacma sapan uc ornekleri temcit pilavi gibi pisireceginize totale bakip analiz yapmayi ogrenin biraz.

Çevrimiçi Samet Ç

Fotoğraf dün değil sezon içerisinde çekilmiş.Saçları uzundu fotoğrafta.Şampiyonluktan sonra kestirmişti.
Yanlış yazmışım dün çıkan fotoğraftan sonra yazacaktım.  :)

Çevrimdışı kartalBaz

Basin toplantisi dustumu internete arkadaslar? Ben bulamadim bulursaniz atarmisiniz? Saygilar.

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayını dun akşam ilk biz burada ögrendik!!

Kolarov olayı ise çok gizli görüşülüyor.Başkan tabiki isteksiz olacak pazarlık taktiği
Bahsi geçen 7-8 milyon euro başlık parasını Beşiktaş yönetimi 1 ay öncesinden biliyor

şimdi olaya aklıselim bakalım,Kolarovun Beşiktaşa gelmesi için Beşiktaşın önerdiği 4milyon euro
üzerine başka takım çıkmaması ve Kolarovun bu takımı tercih etmemesi gerekiyor

Olumlu olan Kolarov ile Beşiktaş anlaşmış ve klubunun bonservis de indirimi bekleniyor

Bu iş uzayabilir sabır ve gizlilik istiyor,Bu da Beşiktaşda var.

Bizim yapabilecegimiz şey aklıselim beklemek,duamızı etmek ve yönetime güvenmek

Birde benim yaptıgım gibi ingiliz gazetelerini kontrol edelim,şu ana kadar başka taliplisi yok ama çıkabilir

saygılar

Çevrimdışı Yalçın

Eksisozluk'te okudugum yorumlarin birisinin su paragrafi cok dogru.

"sosa'nin medeni bir kentte yasamak istegine ancak saygi duyulur, ancak medeni ülkelerde yapilan hukuki gecerliligi olan sözlesmelere uymak da tercih degil, zorunluluktur. "
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı bjk4ever

Yedi yetim politikacı ağzıdır.  Bir spor kulübünden bahsediyoruz, ne yetimi. Bunu daha öncede yaptı.
Bir danışmana ihtiyacı var.

Taraftar yeri geldigi zaman 'benim forma param Pektemek'e gidiyor' vs diye elestiriyor ya.
O kulun hakkindan bahsediyor iste. O taraftarin danismana ihtiyaci yok mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer'de 100% isabet orani saglamis 1 tane kulup/yonetim yoktur dunyada, varsa goster bilelim.
Bu saydigin isimlerin maddi zararini toplasan 5 milyon euro bile etmez. Ki Demba Ba'nin satisindan zaten bu para cikti.
Son 2 yildir 2.5 milyon euroluk top oynayan Atiba 1 milyon para aliyor kulupten. Oguzhan, Sosa gibi buyuk para edecek oyunculari
kelepir fiyatlara aldi bu yonetim. Sacma sapan uc ornekleri temcit pilavi gibi pisireceginize totale bakip analiz yapmayi ogrenin biraz.
Koşulsuz şartsız Fikret Orman ve yönetimini destekleyen kişiler saldırmaya devam ediyor. Bu oyuncuların zararı 5 milyon Euro imiş. Sadece Mustafa'nın 4 yıllık maliyeti 6.2 milyon Euro.  :)

Çevrimdışı TURKahvesi

seni alnından öperim güzel insan
sen ve senin gibilerin çoğalması en büyük dileğim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı Quaresma formami ne zaman yolluyorsun :alala: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk4ever

Ben Atiba'ya çöp mü dedim. Çarpıtma renkli misin nesin?

Kucuk takimlardan, ucuz maliyete da katki saglanacak iyi oyuncu alinabilir.
Sana gore Atiba da coptu zamaninda, o algiyi yaratiyorsun cunku.
Scarione'nin Kasimpasa'da yaptiklarina bakarsan cop olmadigini gayet guzel anlarsin.
Biz de isteriz Sosa gidecekse yerine 7-8 milyonluk ust duzey oyuncu alinsin, ama taraftarin zamaninda gelmesi icin dua ettigi Diego'yu da gorduk iste.
Scarione maliyeti ve son 2 seneki performansiyla Besiktas'a bence gayet guzel uyuyor. Sosa'dan gelecek paranin stoper, solbek ve forvete ayrilmasi bence
daha dogru olur. Sosa'nin bolgesindeki eksiklik takim icerisinden+Scarione ile giderilebilir bence.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 14:25:47 bjk4ever ]

Çevrimdışı Yalçın

Kucuk takimlardan, ucuz maliyete da katki saglanacak iyi oyuncu alinabilir.
Sana gore Atiba da coptu zamaninda, o algiyi yaratiyorsun cunku.
Scarione'nin Kasimpasa'da yaptiklarina bakarsan cop olmadigini gayet guzel anlarsin.

Su yasini gorsem kardes mi diyecegiz abi mi diyecegim sasirmasam..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:25:31
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Quaresma formami ne zaman yolluyorsun :alala: :bandit:

En kısa zamanda poster ile beraber :D

ooo kimler gelmiş :D

:iblush:

Çağrı kardeşim fişek gibi döndü foruma  :icool:

Girmeyi çıkmayı Şenol hocamız öğretti :D

Yedigin ictigin senin olsun gezip gorduklerini anlat bosver sosayı :D
Hosgeldin dicem ama gene gidersin filan emin olamadim :)

Paranın yettiği yere kadar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Diğer kulüplerde yapılan yanlışlar beni ilgilendirmiyor. Kendi kulübümde yapılan yanlışlar beni ilgilendiriyor.Yapılan iyi işleri nasıl övüyorsak yanlış işleri de eleştirme hakkı var her insanın. Benim Beşiktaşlılığımı sorgulamakta sana düşmüyor. Bu forumda en çok yapılan olay bu biri bir şey diyor sonra biri sen nasıl Beşiktaşlısın. Sıktı artık bu durum.
gençliğine veriyorum bazı şeyleri anlamamakta direniyorsun
sen böyle devam et çünkü bu şekilde davranarak bir şey elde edeceğini sanıyorsan kendini kandıryorsun demektir
neyse...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:26:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@bjk4ever yaşını girer misin profiline.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ooo @Çağrı Bey sizi buralarda görecek miydik :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk4ever

Su yasini gorsem kardes mi diyecegiz abi mi diyecegim sasirmasam..

Yasimi yazmadim ama yas 27. :)
Insanlarin kendini tanittigi bir bolum olsa yazardim.

Etiketler: