2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12398629 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

İsmaili kapa bildirmişler

Yalnız bu KAP'ın içeriği Fener'in bizim karşımızda nasıl ezildiğinin bir imzası olmuş adeta. Şu anda serbest olan bir futbolcu ile görüşüyorlar ve nasıl büyük bir takımdan futbolcu aldıklarını zikretmeden geçemiyorlar.  :)

"Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen milli sol bek İsmail Köybaşı ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştı."

Çevrimdışı bjk4ever

Sosa gozumde inanilmaz deger kaybetti acikcasi.

1 Yerlileri gectim, ligde asagi yukari 180 yabanci oyuncu varken niye sadece Sosa terorden rahatsiz? Onunki can, digerlerininki patlican mi?

2 Teror yuzunden en cabuk sekilde gitmek isteyen ve ustelik kontrati olan bir oyuncu, cikip ben gidiyorum diye aciklama mi yapar yoksa kuluplerin anlasmasini bekleyip gerekirse kendi fedakarlik mi yapar? Gidiyorum diye aciklama yapan kontratli bir futbolcunun transferindeki isteyen kulup boyle bir aciklamadan sonra bedel arttirir mi, yoksa indirir mi?

3 Sosa kotu bir performans gosterseydi ve kadro disi kalsaydi, imza attigi 4 yillik sozlesmenin karsiligini ya tazminat ya da yillarla birlikte catir catir alirmiydi? Sosa sakatlik gecirse o parayi catir catir alirmiydi (ornek M.Pektemek, Serdar Kesimal, Hamit Altintop, Mehmet Topuz vs). Islerine gelince o sozlesmeyi catir catir kullanan oyuncular o sozlesmeye saygi da duymasini bilecek o zaman. O kadar gitme hevesi varsa da serbest kalma maddesi koydursaydi veya kendi cebinden fedakarlik yapsaydi. Adam kendi cebinden fedakarlik yapmamasi icin cikip facebook'ta aciklama yapiyor kapi gibi sozlesmesi oldugu halde.

Demin Hakan Gundogar Atiba'nin durumunu acikladi. Gelmis tesislere 100% gayretle antrenmanlarina baslamis. Menajerim gorusmeleri surduruyor; kulup menfaatleri dogrultusunda izin verirseniz giderim, yoksa gecen seneki gibi elimden geleni yaparim. Su an menajerim transferle ilgileniyor, benim kafamda transfer yok.

Bak, adam budur iste. O da gitmek istiyor belki, ama 1 laf etmem. Hatta bu davranistan sonra sozlesmesine iyilestirme yapip 1 sene uzatirim bile. Profesyonel dedigin boyle olur, adam dedigin boyle olur. Atiba gercek bir adamdir. Sosa ise kurnaz bir sarlatandir benim gozumde.

Yapilacak sey belli. Belirledigin bedeli getirirse gitmesine izin verirsin, gider₁. Eger getirmezse aciklama yapip camia'dan af dilemedigi surece gonderirsin A2 takimina, orada devam eder antrenmanlarina. Antrenmana cikmazsa da simdi yaptigimiz gibi noter tespiti yaptirip karsiligindaki cezayi catir catir kesersin. Hem boylece tesislerde de kalabilir, tesis disina cikip terorden korkmasina (!) gerek kalmaz. Mukemmel cozum Sosa bey icin.....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo çapraz bağlarını koparıyor ona rağmen gelip tam vaktinde idmanlarına katılıyor, paşamız pek saygıdeğer Mustafa Beyefendi sırf Ramazan'da orucuna zeval gelmesin diye Bayramın ilk günü ameliyat oluyor. Ne güzel bir Müslüman kardeşimiz kendisi, işine karşı saygılı ve ahlaklı. 
İşin bir diğer ilginç yanı Resmi sitede bir tane haber yok Mustafa Pektemek'in ameliyatı veya durumuyla ilgili..
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 10:56:29 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@38life  günaydın kardeşim , şu kolarov 8 milyon muhabbeti hakkında fikrim şudur;

yönetici veya menajer birisi transfer ile alakalı "m.city kolarov için 8 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş"
benzeri bir cümle söyledi  , tabi herkes algı yaratmak için haberi birazda makyajlayıp servis etti,

bence bizimkiler ilk olarak satın alma niyeti iyi teklif yaptı ve 8m euro burda karşılarına çıktı , ben bu transferin iki şekilde biteceğini düşünüyorum
1.pazarlık sonucu bonservis bedeli 4-5 milyon arasına inecek veya fikret orman büyüsü ile 4 altına... (oyuncunun gelme isteği m.citynin bu rakamı ne kadar aşağı çekiceğini doğrudan etkiler)
2. bonservis bedeli istediğimiz rakama inmesse kiralama + satın alma opsiyonu

bence bu transferdeki tek kilit nokta kolarovun gelme isteği gerisi yalan dolan , bursadan alıyor olsak 8m euro sabit kalırdı ama man city ile pazarlık yapılabilir.

sen ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bu KAP'ın içeriği Fener'in bizim karşımızda nasıl ezildiğinin bir imzası olmuş adeta. Şu anda serbest olan bir futbolcu ile görüşüyorlar ve nasıl büyük bir takımdan futbolcu aldıklarını zikretmeden geçemiyorlar.  :)

"Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen milli sol bek İsmail Köybaşı ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştı."
Milli sol bek ismail koybasi ile futbolcunun......
Sampiyon sifatini eklemeyi unutmuslar.

Çevrimdışı tangaz

Milli sol bek ismail koybasi ile futbolcunun......
Sampiyon sifatini eklemeyi unutmuslar.

fenere başını koyan demeyi de unutmuşlar  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sitede daha aktif olan insanlara moderatörlük vermeyip arada bir takılan insanlara moderatörlük vermek biraz garip kaçıyor. Tamam bir hata yaptık moderasyona girdik ama yazdığımız yazıların onaylanması 1 gün sürecek neredeyse. Şurada bu işi yapacak aktif onlarca insan var. Şu konuya bir zahmet el atın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onder23

Şu gg ün imza töreni başlasada izlesek  :bandit: :bandit:
Başkan olacak mı acaba bir kaç tüyo verse transferlerle ilgili  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

m.utd.nin seneye kadroda düşünmediği arjantinli sol stoper Rojo'ya yürüsek aslında satınalma opsiyonlu bedelsiz kiralık bence 10 numara iş olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Josue transferi iyi olur bence. Şenol Güneş' in Bursa' sında 39 maçta 7 gol 9 asistle oynamıştı. Bizde daha iyi bitirici oyuncular var eğer burada anlaşırsa daha iyi istatistik yapabilir. Aynı zamanda sağ kanatta oynayabiliyor. Sözleşmesi de 2017 Temmuz' unda bitiyor. Şimdi kiralayıp Ocak' ta imzalatıp bedavaya getirebiliriz.

Çevrimdışı Bishamon

İlk hazırlık maçımız ne zaman?

Çevrimdışı tangaz

Günaydın. Josue transferi iyi olur bence. Şenol Güneş' in Bursa' sında 39 maçta 7 gol 9 asistle oynamıştı. Bizde daha iyi bitirici oyuncular var eğer burada anlaşırsa daha iyi istatistik yapabilir. Aynı zamanda sağ kanatta oynayabiliyor. Sözleşmesi de 2017 Temmuz' unda bitiyor. Şimdi kiralayıp Ocak' ta imzalatıp bedavaya getirebiliriz.

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl varsa porto parayla elden çıkartır bedelsiz kiralamaz o tüccarlar. ama bence sosanın yaptığı işi ziyadesiyle yapar. duran toplarda ortaları da sosadan iyi kullanır. frikiklerde gayet iyi olan sosa duran top ortalarında o denli iyi değildi. üstelik josue daha genç. Beşiktaşın ismini duyunca uça uça gelir sosanın aldığı maaşın yarısına da oynar.

Çevrimdışı Türkay

Josue bence de iyi olur hem Şenol Güneş onu tanıyor hem o Şenol Güneş'i tanıyor. Umarım düşünülür Sosa'nın yerine.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Bishamon

Josue'yi sadece bizim maçlarda izlemiştim.Çok sert oynuyorlar adam kaç kere küfür ettiğimi unuttum.Atılması gerekiyordu.

Çevrimdışı onder23

Josue olmaz boşuna heveslenmeyin.
Bursa da iken şenol hocayla sorun yaşamıştı.
Gelmez buraya zaten şenol hoca da istemez.

Çevrimdışı MrtBlgc

bizede aynı bilgiler geliyor. ne yapalım olmazsa bizdemi kepenk indirelim
hala bir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz Bu bilgilerin kaynağı bir şekilde kulüpten çıkıyor.
Doğru çıkar hedef saptırmak için çıkar bu duyumu veren kişi tarafından önemli değil önemli olan bu bilginin kaynağıdır
biz lines haberini verdik gece sabahda patladık peki bu haberi kimden aldık verdik biliyormusun
adını duysan şaşarsın imkansız dersin. ama ertesi gün opare indi uçaktan şimdi biz atmışmı oluyoruz
GG transferini şubat ayından beri biliyoruz. Ama bir kere bile söylemedik burda lig bitene kadar.
imzalar atılmışmıydı hayır ama geleceği biliniyordu. olmayabilirdide son anda fener çok yüksek bir teklif yapar
kalmasını sağlardı o zaman gelen bilgi yalanmı oluyordu. Transfer dediğin olay saniyesinde değişen bir şey
bir haber geliyor sonra bir bakıyorsun şartlar değişmiş zaten ötesi kap bildirimidir her şey bittikten sonra onun
duyumu gelmez KAP ı gelir. oyuncuyu ikna edersin kulübü edersin hocayı edemezsin onu ettin yengeyi edemezsin onu ettin son anda baba çıkar onu ikna edemezsin herkesi edersin bir bomba patlar herşey sıfırlanır. bu duyum dediğiniz şey istiyorsunuzki yüzde yüz doğru olsun
ama o zaman bu duyum olmazki direk haberdir bu. Kulüp beş tane stoperle görüşür hepsini öğrenirsin bunu söylesin sonra kulüp bu beşinden biriyle anlaşır ne oldu diğer dördü yalanmı oldu onlarda doğru bilgiydi. yada beşiylede görüşme sağlıklı gidiyordur söylersin bunu
son anda bir çilek gelir beşide rafa kalkar direk onu kaparlar senin bilgi gene yalan oldu kimse kaynağını söylüyemiyorki
söylediğin anda o kaynağı kurutursun.
Kulüpte oturuyorum bir kız geldi sanırım kulüpte yetkili biri bjk_mabetle birlikteyiz ona cisco ile anlaştık bitti imzalar atıldı
stadvizyon teknolojisini onlar yapacak dedi. bu kesin bilgi değilmi. bir tarafta bjk_mabet diğer tarafta kulüpte yetkili biri ama
stadı yapan huwai işte duyum dediğinde böyle bir şey
ben kimlerin direk ağzından aldığım ama sonra olmayan bilgi söylerimki şaşarsın.
Senin aldığın kaynak sağlam olabilir abi ama ArtSpor denen hesabın ne kadar samimi olduğu tartışılır. Ben kulübe yakın olup bilgi alan insanlardan bahsetmiyorum. 50 tane duyumcu hesap var twitter'da hepsine mi inanalım siz kepenk kapatmayın diye? ArtSpor denen hesap üstüne basa basa kaç defa o iş bitti konuşmaya bile gerek yok diye twit attı. Hatta üstüne de ekledi eğer bunlar olmazsa hesabı kapatırım bizde kolpa haber olmaz falan diye. Ama ne zaman dün Kolarov transferi zorlaştı falan diye haberler çıktıı o hesap dün twit bile atmadı. Eğer bugün de çıkıp kem küm yapıp olmayacak o iş derse o zaman tepki alır bu kadar basit. Zaten bu işin kötü yanı bu, güvenilir bir hesapsan bile eğer verdiğin transfer haberi tutmazsa eleştiri alırsın. Abi senin twitter'da hesabın varsa ve duyum paylaşıyorsan seni de takip ederim. Ha %100 oldu bitti deyip de olduramadığın transfer olursa da hani olmuştu diye sorarım. Eğer o hesabı açıyorsan bu işi yapmak için böyle sorulara da hazırlıklı olacaksın. Bana göre şuan ArtSpor denen hesap nasıl U dönerim diye hesap yapıyor, bu benim kendi fikrim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl varsa porto parayla elden çıkartır bedelsiz kiralamaz o tüccarlar. ama bence sosanın yaptığı işi ziyadesiyle yapar. duran toplarda ortaları da sosadan iyi kullanır. frikiklerde gayet iyi olan sosa duran top ortalarında o denli iyi değildi. üstelik josue daha genç. Beşiktaşın ismini duyunca uça uça gelir sosanın aldığı maaşın yarısına da oynar.
Olsun abi o zaman da çok ucuza bırakır. Ama galatasaray almış diyorlar. Şöyle son anda girip ellerinden alsak fena iş olmaz.

Çevrimdışı kartalBaz

Valla scarione yi alsak bedava zaten. Yillik 900 bin euroya oynar. Josue yide 2 milyon euroya alsak portodan zaten elden cikarmak istiyor son senesi. Ona 900 bin euro versen yillik pasa pasa kabul ederler. Sosanin yillik maasina iki tane adam almis oluruz hem josue 8 numarada oynayabiliyor kanattada gorev alabiliyor. Sosayida 5 e sattikmi 3 milyon kar etmis oluruz onuda diger bolgelerde harcariz.

Çevrimdışı LuceGel

Josue transferi iyi hamle olabilir ligi bilen adam . Ama Sosaya kesinlikle taviz verilmemeli.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Arena_

scarione ile josue gibi çöpleri isteyen arkadaşlar için forvete de Emenike'yi öneriyorum.

Çevrimdışı LuceGel

scarione ile josue gibi çöpleri isteyen arkadaşlar için forvete de Emenike'yi öneriyorum.
Almayalım sizin efsaneniz o ,:-)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Josue çöp mü? Kimi alalım Mesut Özil falan? Alex mi getirelim veya senin için :)

Çevrimdışı Türkay

Şuan oynamıyor ama oynadığı zaman parasının hakkını veriyordu. #VeliKavlakınAskerleriyiz

https://twitter.com/futbolarena/status/753148837997535233
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 11:57:16 Türkay ]

Çevrimdışı bjk4ever

Duyumculardaki onemli bir nokta da duyumu nasil pazarladigi ve getirdigidir. Sen kalkip Kolarov Besiktas'ta ucagi cuma gunu iniyor dersen ve o transfer olmazsa millet dalga gecer elbette.
Puruz cikma ihtimali varsa da ona gore yazarsin. A Spor ve cogu duyumcu transfer 100% olarak bitmis gibi haber yapiyor; sonra transfer bitmeyince taraftarin elestirmesi veya dalga gecmesi kadar dogal birsey yok.

Çevrimdışı Türkay

Etiketler: