2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401087 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

scarione ile josue gibi çöpleri isteyen arkadaşlar için forvete de Emenike'yi öneriyorum.

Bedava bırakın adamı bizde kariyeri yeniden canlanır :)))

Çevrimdışı bjk4ever

scarione ile josue gibi çöpleri isteyen arkadaşlar için forvete de Emenike'yi öneriyorum.

Atiba da sana gore demek ki coptu? Kariyeri vasat, bonservissiz, yillik maasi 1 milyon euro.
Scarione gelirse Sosa kadar olmasa da en az 70-80% kadar oynar. Josue'yi begenmiyorum, Sosa tipinde bir oyuncu da degil zaten.
Scarione oyuncu tipi, performansi ve maliyeti itibariyle ideal cozum olur.

Çevrimdışı kartalBaz

Cok biliyosun ya. Ac bak scarione ne yapmis turkiye liginde hemde kasimpasa gibi bi takimda. Josue dedigin adamda veliden necipten iyi adam. Emenike ise sizin yediginiz bir kazik. Yanlis hatirlamiyorsam 13 vermistiniz degilmi?

Çevrimdışı Türkay

Birazdan Gökhan Gönül imza töreni başlayacak haberiniz olsun.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Josue f na topcu degil ama cik killanmistim ben ona, habire tekme atan bir tip. Bu kasimpasali cocugun ise fazla tekmesini falan hatirlamiyorum. Ikisi de ara ara oynar bizde ama ilk 11 zor. Daha tolgay oynayacak, veli var, necip var.... Var oglu var kerim, olcay orta saha bol bizde.
Aslinda fb ile rekabet etmek istiyorsa 5-6 tane daha on libero transfer etmemiz gerek.

Ayman, hurriyet, umit ozan korkmaz yanlarina raul, josico ve maldanodayu da koyduk mu tam fb seviyesinde takim oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

İstemeyiz, sizde kalsın.

Çevrimdışı s4rc4stic

quaresma kendini bulmuşken başka portekizli almayalım yahu (ronaldo başım üstüne)..sonrası çok drama oluyor..

Çevrimdışı mylife1903

İstemeyiz, sizde kalsın.
Aslinda bizim mustafa pektemek le takas etsek bence olumlu hem fb formasini yere atmisti bu emenike belki besiktaslidir. Kupa maclarinda falan oynar belki

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı brkntcnr

Scarione zaten bence oynayış şekli ve fiziki özellikleri falan bakımından Sosa' ya çok benziyor. Geçen sezon 28 maçta 11 gol atmış. Ama Kasımpaşa' yı bu sezon izleyenler varsa bileceklerdir Scarione bu attığı sayıdan çok çok daha fazlasını da kaçırdı. Yani bitiriciliği çok iyi değil. Alırsak saç baş yolabiliriz bazı pozisyonlarında. Ayrıca bize biraz da maestro oyuncu lazım yani atarken attıranından.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı onder23

ntvspor canlı yayın başladı
gg ün yüzünde gülücükler açıyor  :lol: :lol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe ye başka bi takım diyor ahahahahhahaa

Çevrimdışı Ersoy

Çok mutlu kral.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe ye başka bi takım diyor ahahahahhahaa
Aslinda bu kotu birsey ama adamlar kendileri hak etti bu sifati, ben alinmazdim duzgun ayrilsaydi ve imza toreninde fbden bahsetseydi. Herife bir tecavuz etmedikleri kaldi ergen ergen basin aciklamalariyla.
Buarada az video alin izleyemeyenler var

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslinda bu kotu birsey ama adamlar kendileri hak etti bu sifati, ben alinmazdim duzgun ayrilsaydi ve imza toreninde fbden bahsetseydi. Herife bir tecavuz etmedikleri kaldi ergen ergen basin aciklamalariyla.
Buarada az video alin izleyemeyenler var

Açıkladı zaten. Fenerbahçe taraftarından yönetimine, Samandıra'daki emekçisine kadar hepsine 9 senenin her anı için teşekkür etti.

Çok düzgün bir adam aldık, Allah utandırmasın.

Çevrimdışı tangaz

forumdaki herkesin sabrını iyi sınıyorsun bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımdaki çöplerden kurtulmaya başladık, sıra forum'daki çöplere geliyor yavaş yavaş :tabe:

Çevrimdışı Ersoy

Abi boşver. Bazı konularda olumsuz olursun tamam ama her konuda olumsuzsan bi art niyet ararım da neyse. Şu anın tadını çıkarın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Josue boş iş kötü oyuncu tembel bir kere çirkef ayrıca

Josue yerine Quintero yu kirala daha mantıklı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Senin aldığın kaynak sağlam olabilir abi ama ArtSpor denen hesabın ne kadar samimi olduğu tartışılır. Ben kulübe yakın olup bilgi alan insanlardan bahsetmiyorum. 50 tane duyumcu hesap var twitter'da hepsine mi inanalım siz kepenk kapatmayın diye? ArtSpor denen hesap üstüne basa basa kaç defa o iş bitti konuşmaya bile gerek yok diye twit attı. Hatta üstüne de ekledi eğer bunlar olmazsa hesabı kapatırım bizde kolpa haber olmaz falan diye. Ama ne zaman dün Kolarov transferi zorlaştı falan diye haberler çıktıı o hesap dün twit bile atmadı. Eğer bugün de çıkıp kem küm yapıp olmayacak o iş derse o zaman tepki alır bu kadar basit. Zaten bu işin kötü yanı bu, güvenilir bir hesapsan bile eğer verdiğin transfer haberi tutmazsa eleştiri alırsın. Abi senin twitter'da hesabın varsa ve duyum paylaşıyorsan seni de takip ederim. Ha %100 oldu bitti deyip de olduramadığın transfer olursa da hani olmuştu diye sorarım. Eğer o hesabı açıyorsan bu işi yapmak için böyle sorulara da hazırlıklı olacaksın. Bana göre şuan ArtSpor denen hesap nasıl U dönerim diye hesap yapıyor, bu benim kendi fikrim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolarov olmayacak diyorsun yani
bu biraz peşin hüküm olmuş twit atmamasının nedeni atacak bir şey olmaması olamazmı
o hesabı bilmiyorum hiç karşılaşmadım belki atıyordur belki bilgi doğrudur bilemem ben genel konuştum
burdada bilgi aktaran arkadaşlar vardı genel olarakta doğruydu bilgileri ama senin tavrındaki bazı arkadaşlar
yüzünden ilişkilerini kestiler. Bu tip sonuçsuz kalan bilgilerde yazılır çizilir bu şekilde olmalı yoksa yaz boyu
ne konuşacaksın bu işin heyecanını yapacaksın olmayacak kızacaksın olmadık isimlere sevineceksin
kime inanıp kime inanmayacağınada sen karar vereceksin gerçek hayatta böyle değilmi

Çevrimiçi Samet Demir

Josue boş iş kötü oyuncu tembel bir kere çirkef ayrıca

Josue yerine Quintero yu kirala daha mantıklı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arttiriyorum kiralama işine gireceksek

Adem ljajic diyorum.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Bu bizim @cursedofdragon bir koklasa su arkadasi, renkli kokularini en iyi o aliyordu bazen yanildigi oluyor tabe benden de koku almisti ama belki spor sonrasi falan terli, pis  girdiysem foruma o ara bakti herhalde.

Bu arkadas @Necmi abi ile mac seyretmeden ben inanman. Ben onceleri @Armağan Bozkurt ile @Serhat Akkaya in da multeci oldunu dusunmustum cunku benim oldugum yerde negatif sadece ben yazarim ulan
Sonra adamlar keskin muhalif ciktilar, kesin besiktasliymislar belki bu uyede biraz keskin muhaliftir ama biraz troll kokuyor bence.

Çevrimdışı Türkay

Gökhan Gönül: " Evet şampiyonluk sözleri veremem, beni kötü orta yaparken görebilirsiniz. Ama mücadeleden vazgeçmeyeceğime söz veriyorum. "

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Gönül: "Kötü bir orta yapabilirim, kötü oynayabilirim ama beni mücadele etmedikleri bir gün olmayacak Beşiktaş taraftarının."

Mustafa pektemek bunu begendi

Etiketler: