2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404134 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

RASKOLNIKOV isimli hesap BTD'ye laf atıyor twitter üzerinden. Haberleri ben giriyorum bir iki saat sonra aynı haberi sitenizde siz yapıyorsunuz araştıyor musunuz gerçekten diye :D ben de onları takip ediyorum şu an.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raskoln zaten kolpacı bence. BTD'ye de güvenim sarsıldı artık. Bu forumdan Zeki abi Necmi abi bir de Serkan abi olumlu konuştuğu için ben pozitif bakıyorum Kolarov'a. İnşallah olur
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 02:06:40 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı s4rc4stic

necmi abi kusura bakma ya gece gece uyku tutmadı bunlara alet oldum :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Daha bunun gibi çok vardı da bulamadım. Bu trollere neden değer veriliyor anlamış değilim

Çevrimiçi 38life

kendi oyuncularınızı sürekli kötü göstermekten özel bir tatmin duygusumu yaşıyorsunuz merak ediyorum.
madem Tolga konumuz golü atmadan önceki gs akınında çıkardığı topu neden koymuyorsunuz ortaya o gol olsaydı o maç dönmezdi
GS maçında gelen galibiyeti alan Tolgadır.
Birde bu forumda Beşiktaş oyuncularıyla dalga geçen burdan atılır. @38life

Ben Beşiktaş futbolcusuyla dalga geçmedim. Ama dalga geçen bir çok kişi gördüm.

Amacım ise önümüzdeki sene kalede Tolga'nın oynayacağını düşünenlere bazı hatırlatmalar yapmak.

Önümüzdeki yıl kalede Fabri olacak!

Çevrimiçi 38life

kendi oyuncularınızı sürekli kötü göstermekten özel bir tatmin duygusumu yaşıyorsunuz merak ediyorum.
madem Tolga konumuz golü atmadan önceki gs akınında çıkardığı topu neden koymuyorsunuz ortaya o gol olsaydı o maç dönmezdi
GS maçında gelen galibiyeti alan Tolgadır.
Birde bu forumda Beşiktaş oyuncularıyla dalga geçen burdan atılır. @38life

Bunları da paylaşırız. İnsanlar artıları eksileri teraziye koyup karar versin :) Burda bir kötü niyet yok :)

Çevrimdışı s4rc4stic

transfer olmayınca geyiğe vurduk..kırdığımız var ise af ola..Beşiktaşlı kardeşlerim abilerim hepinize iyi geceler..

Çevrimiçi 38life

Daha bunun gibi çok vardı da bulamadım. Bu trollere neden değer veriliyor anlamış değilim

Bu şahıs beni engelleyen yüzlerce insandan biri :) Böyle insanlar tarafından engellendiğim için kendimle gurur duyuyorum :)

Çevrimiçi Necmi

haha Zeki Uzundurukan ne saçmalıyor ama
ismail gitti diye lig devam ederken ters giden bir durumda yönetime saldırırmışız :D
maçlara gelmezmişiz bilet satamazmış kulüp ne biletinden sayıklıyor birisi şuna zaten kombineyle
bitti kulüp hangi bileti satamayacak desin :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Raskoln zaten kolpacı bence. BTD'ye de güvenim sarsıldı artık. Bu forumdan Zeki abi Necmi abi bir de Serkan abi olumlu konuştuğu için ben pozitif bakıyorum Kolarov'a. İnşallah olur
Doğrudur, duyumcu değdiğin genellikle kolpacı olur zaten. Yayın yaparken kendilerini göstermiyorlar bile. Twitter'da fısıltı gazetesi rolünü gayet iyi yapıyorlar, Mesela son bombası Josue zu Galatasaray. Bakalım olacak mı. Şu an için kimse böyle bir transferden bahsetmedi eğer tutarsa kendi adıma ben ilk defa ondan duyduğumu söyleyeceğim.

Çevrimdışı Ersoy

haha Zeki Uzundurukan ne saçmalıyor ama
ismail gitti diye lig devam ederken ters giden bir durumda yönetime saldırırmışız :D
maçlara gelmezmişiz bilet satamazmış kulüp ne biletinden sayıklıyor birisi şuna zaten kombineyle
bitti kulüp hangi bileti satamayacak desin :)
Hemde İsmail gitti diye.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi 38life

Keşke şu Omar Abdulrahman'ı alsak. Oradaki rahatını bozup gelmez heralde ama kapıyı çalmak ile birşey kaybetmeyiz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Mesela BTD nin de ben bir çok yanlış haberini gördüm. Ama ne olursa olsun 80.000 takipçin varsa yaptığın işte başarılısın demektir. Hatta geçende Gökhan Gönül ve İsmail akşam antrenmanına katılacak diye entry girdi sonra izinli oldukları ortaya çıkınca girdiği entry direk sildi. Ben caps alıp yolladım ama cevap dahi yazmadı. Kolarov kesin bitti diyor iki hesap da, eğer Kolarov gelirse BTD de RASKOLNIKOV da büyük sükse yapar çünkü şuan için hemen hemen herkes o iş yattı diyor bu iki hesap dışında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Acilen bu Kızı bulup , Mustafa pektemekle fotoğraf cektirtmeliyiz , Kesin Sonuç :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Doğrudur, duyumcu değdiğin genellikle kolpacı olur zaten. Yayın yaparken kendilerini göstermiyorlar bile. Twitter'da fısıltı gazetesi rolünü gayet iyi yapıyorlar, Mesela son bombası Josue zu Galatasaray. Bakalım olacak mı. Şu an için kimse böyle bir transferden bahsetmedi eğer tutarsa kendi adıma ben ilk defa ondan duyduğumu söyleyeceğim.

Josue bayadır adı geçiyor ki zaten gs ile hatta Ntvspor bugun telles'e karşılık verilecekti vazgeçildi kiralık olarak gelebilir dedi. O da medyadan duyduģunu satıyor

Çevrimdışı MrtBlgc

Mesela ilk defa ArtSpor bu gün o bildiğimiz aktifliğinden uzak bir performans gösterdi. Twitter'da hiç aktif değildi. Büyük bir ihtimalle şuan için nasıl bir U dönüşü yaparım diye düşünüyor. Kolarov olmayacak haberi çıktıktan sonra eğer olmazsa şayet o hesap da çok fazla spam yiyip kapanır. Çünkü %100 Kolarov ve Mario Gomez transferi bitti konuşmaya bile gerek yok deyip atıp tutuyordu.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beyler Acilen bu Kızı bulup , Mustafa pektemekle fotoğraf cektirtmeliyiz , Kesin Sonuç :busted_cop: :busted_cop:
:lol: :lol: tolga'yıda unutmayalim :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MrtBlgc

Josue bayadır adı geçiyor ki zaten gs ile hatta Ntvspor bugun telles'e karşılık verilecekti vazgeçildi kiralık olarak gelebilir dedi. O da medyadan duyduģunu satıyor
Ben Josue Galatasaray görüşmesini hiç duymadım valla, Telles'in Portoya transferini falan konuşuyorlardı. Çok fazla tv izlemiyorum gerçi ama hiç duymadım. Genelde Celticli eleman ve Wilfried Bony transferi falan konuşuluyordu.

Çevrimiçi 38life

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Bunları da paylaşırız. İnsanlar artıları eksileri teraziye koyup karar versin :) Burda bir kötü niyet yok :)

bilerek veya bilmeyerek yapıyorsun bunu bilemem ama sürekli bir Beşiktaş forumunda
Beşiktaşın oyuncusunu kötülemek algı yaratmaktır ve kötü niyettir. bir tane iyi şeyini söylemeyip sürekli berbatmış diye göstermenin
ben hiç bir mantıklı yönünü göremem ha iyi kötü halini koyupta millet karar versinde diyemezsin
biz burda kimseye adalet dağıtmıyoruz burası taraftar forumu yani tarafız. Tarafımızda Beşiktaşın menfaatidir.
kendi oyuncunu beşpara etmez göstermekte Beşiktaşın menfaatine bir şey değildir. Transfer dönemi olur
kalkar olumsuz fikrini söylersin bu belli ölçüde yönetime düşünceni anlatman için normal bir durumdur
ama onun dışında oyuncunu aşağılamak alay etmek burda atılma nedenidir.
Yıllarca holoska ile dalga geçildi bunun karşılığı bize nasıl döndü adamı kiralayacak kulüp bile bulamadık
bir insanı sürekli yerden yere vurarak nasıl göndermeyi düşünüyorsun.
Pektemek içinde aynı şey geçerli değilmi adamı öyle bir duruma soktuki taraftar bizim haricimizdeki her
takımın banko oyuncusu olacak birine tek bir teklif gelmiyor sakın aldığı para demeyin o para verileri bir sene oldu daha
öncesindede bizde yedekti ve isteyeni yoktu
Eleştirinin bir sınırı vardır. Siz algı yaratıyorsunuz sürekli olarak Bakın hayranlık duyduğunuz Muslera Tolga Beşiktaş kalesine geçtiğinden beri Tolgadan daha iyi bir performans göstermedi tek tek incele Muslera maç kurtarıyormuş peki Tolganın kurtardığı maçları neden görmezden geliyorsunuz.
Bende diyorum Beşiktaş kalesi daha iyi bir kaleciye layik diye ama bu benim tolgayı yerden yere vurmamı gerektirmiyor
alay etmemide gerektirmiyor. Ben gomezdende daha iyi golcü isterim sosadan daha iyi orta saha isterim bu çıtayı yükseltmek için gereklidir ama bu elimde olan gomezi yada sosayı batırma hakkı vermez bana.

Çevrimiçi Necmi

Mesela ilk defa ArtSpor bu gün o bildiğimiz aktifliğinden uzak bir performans gösterdi. Twitter'da hiç aktif değildi. Büyük bir ihtimalle şuan için nasıl bir U dönüşü yaparım diye düşünüyor. Kolarov olmayacak haberi çıktıktan sonra eğer olmazsa şayet o hesap da çok fazla spam yiyip kapanır. Çünkü %100 Kolarov ve Mario Gomez transferi bitti konuşmaya bile gerek yok deyip atıp tutuyordu.

bizede aynı bilgiler geliyor. ne yapalım olmazsa bizdemi kepenk indirelim
hala bir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz Bu bilgilerin kaynağı bir şekilde kulüpten çıkıyor.
Doğru çıkar hedef saptırmak için çıkar bu duyumu veren kişi tarafından önemli değil önemli olan bu bilginin kaynağıdır
biz lines haberini verdik gece sabahda patladık peki bu haberi kimden aldık verdik biliyormusun
adını duysan şaşarsın imkansız dersin. ama ertesi gün opare indi uçaktan şimdi biz atmışmı oluyoruz
GG transferini şubat ayından beri biliyoruz. Ama bir kere bile söylemedik burda lig bitene kadar.
imzalar atılmışmıydı hayır ama geleceği biliniyordu. olmayabilirdide son anda fener çok yüksek bir teklif yapar
kalmasını sağlardı o zaman gelen bilgi yalanmı oluyordu. Transfer dediğin olay saniyesinde değişen bir şey
bir haber geliyor sonra bir bakıyorsun şartlar değişmiş zaten ötesi kap bildirimidir her şey bittikten sonra onun
duyumu gelmez KAP ı gelir. oyuncuyu ikna edersin kulübü edersin hocayı edemezsin onu ettin yengeyi edemezsin onu ettin son anda baba çıkar onu ikna edemezsin herkesi edersin bir bomba patlar herşey sıfırlanır. bu duyum dediğiniz şey istiyorsunuzki yüzde yüz doğru olsun
ama o zaman bu duyum olmazki direk haberdir bu. Kulüp beş tane stoperle görüşür hepsini öğrenirsin bunu söylesin sonra kulüp bu beşinden biriyle anlaşır ne oldu diğer dördü yalanmı oldu onlarda doğru bilgiydi. yada beşiylede görüşme sağlıklı gidiyordur söylersin bunu
son anda bir çilek gelir beşide rafa kalkar direk onu kaparlar senin bilgi gene yalan oldu kimse kaynağını söylüyemiyorki
söylediğin anda o kaynağı kurutursun.
Kulüpte oturuyorum bir kız geldi sanırım kulüpte yetkili biri bjk_mabetle birlikteyiz ona cisco ile anlaştık bitti imzalar atıldı
stadvizyon teknolojisini onlar yapacak dedi. bu kesin bilgi değilmi. bir tarafta bjk_mabet diğer tarafta kulüpte yetkili biri ama
stadı yapan huwai işte duyum dediğinde böyle bir şey
ben kimlerin direk ağzından aldığım ama sonra olmayan bilgi söylerimki şaşarsın.

Çevrimiçi Necmi

:D

Çevrimdışı Kutay

Jose Sosa, ayrılık talebini her dile getirişinde, terör olayları nedeniyle eşinin Türkiye'de kalmak istemediğini yinelemiş ve ülkesine döneceğini söylemişti. Tecrübeli futbolcunun rotasını Arjantin olarak açıklamasına rağmen, diğer taraftan Milan formasını giymenin hesaplarını yapması, terör olaylarını da bahane olarak göstermesi Beşiktaş yönetimini çileden çıkardı. Siyah-beyazlılar, hem Jose Sosa'ya hem de onu ayarttığını düşündüğü İtalyan kulübüne, "Bu transferde ödün vermeyeceğiz, gerekirse FIFA'da hesaplaşırız" resti çekti.

HAKLARIMIZI KORURUZ

Yöneticilerin konunun muhataplarına, "Burası Beşiktaş, istediğiniz gibi gelip, canınız istediği zaman gidemezsiniz. Canınızın istediği şekilde oyuncuyu alamazsınız. Tavrınızı kulübümüze yapılmış saygısızlık olarak değerlendiriyoruz. Hukuki boyutta gereken neyse yapacağımızı ve haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı da bilmenizi istiyoruz" diyerek tepki gösterdikleri belirtildi.

BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Sosa'nın dayatmacı tavrı, Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkardı. Orman'ın yakın çevresine, "Biz Sosa için çok mücadele verdik. Sezon ortasında ailesine elimizden gelen özveriyi gösterdik. Riskli bir hamileliği olan eşi için özel doktor ve hemşire tuttuk, her şeyiyle ilgilendik. Doğrusunu söylemek gerekirse Sosa'dan böyle bir davranış beklemezdik. Bunu hiç hak etmedik. Yaptığı her şeyden önce büyük ayıp. Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübü olan Beşiktaş'a bu tavırları hiç kimse gösteremez. Beşiktaş'a saygısızlık yapanı hem oyuncu hem de kulüp bazında yok sayarım. Benim için Sosa bitmiştir" dediği öğrenildi.

Bu açıklamalar doğru mu bilmiyorum ama umarım doğrudur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Türkay

Atiba takım da kaldı Sosa'dan en az 8 milyon euro bonservis aldığımız haberlerini görür gibiyim.  :biggrinking:

https://twitter.com/besiktasbrigade/status/753021537293336576
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Jose Sosa, ayrılık talebini her dile getirişinde, terör olayları nedeniyle eşinin Türkiye'de kalmak istemediğini yinelemiş ve ülkesine döneceğini söylemişti. Tecrübeli futbolcunun rotasını Arjantin olarak açıklamasına rağmen, diğer taraftan Milan formasını giymenin hesaplarını yapması, terör olaylarını da bahane olarak göstermesi Beşiktaş yönetimini çileden çıkardı. Siyah-beyazlılar, hem Jose Sosa'ya hem de onu ayarttığını düşündüğü İtalyan kulübüne, "Bu transferde ödün vermeyeceğiz, gerekirse FIFA'da hesaplaşırız" resti çekti.

HAKLARIMIZI KORURUZ

Yöneticilerin konunun muhataplarına, "Burası Beşiktaş, istediğiniz gibi gelip, canınız istediği zaman gidemezsiniz. Canınızın istediği şekilde oyuncuyu alamazsınız. Tavrınızı kulübümüze yapılmış saygısızlık olarak değerlendiriyoruz. Hukuki boyutta gereken neyse yapacağımızı ve haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı da bilmenizi istiyoruz" diyerek tepki gösterdikleri belirtildi.

BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Sosa'nın dayatmacı tavrı, Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkardı. Orman'ın yakın çevresine, "Biz Sosa için çok mücadele verdik. Sezon ortasında ailesine elimizden gelen özveriyi gösterdik. Riskli bir hamileliği olan eşi için özel doktor ve hemşire tuttuk, her şeyiyle ilgilendik. Doğrusunu söylemek gerekirse Sosa'dan böyle bir davranış beklemezdik. Bunu hiç hak etmedik. Yaptığı her şeyden önce büyük ayıp. Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübü olan Beşiktaş'a bu tavırları hiç kimse gösteremez. Beşiktaş'a saygısızlık yapanı hem oyuncu hem de kulüp bazında yok sayarım. Benim için Sosa bitmiştir" dediği öğrenildi.

Bu açıklamalar doğru mu bilmiyorum ama umarım doğrudur.
yok tam doğru değil doğru olması için çiçeklendirip birazda renklendirmek lazım :D

Çevrimdışı Librarius

Ismail'in FB'ye gitmesi Besiktas acisindan yilin olayidir.

Bu adimla 2 cok onemli amaci gerceklestiriyoruz.

1. Ismail gibi oyun icinde dalip giden, yedigimiz her 2 golden birinde payi olan bir oyuncudan kurtulduk.

2. Bu oyuncuyu sampiyonluk yarisinda yine en buyuk rakibimiz olacak FB'ye kitledik.

Gokhan Gonul adimini saymiyorum bile.

Sadece bu adim bile sampiyonluk sansimiza katki saglayacaktir insallah  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 03:52:20 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: