2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406943 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı leylileyli

Gecen sezon transfer taktigi yonetimden uydurma transfer sundular arka planda sessiz sedasiz transfer yapdilar. Bu sezonda basini ve baska takimlari boyle transfer taktigi kandiramazlar biliyorlar. Bu sezonda gercekten akil ustu transfer taktik yapdilar. Anlasmaya varilmis veya olumsuz cevap aldimiz oyunculari sanki yeni teklif yapmis gibi sundular. Mesala Gokhan Gonul. Koybasi gidiyi anda Kolarov veya baska oyuncugu saten anlasmaya varilmis. Sosa gitmek istemesile Kolarov alkigi uzatacaklar ta obur mevciler anlasmaya varildigi zaman sol bek aciklarlar. Besiktas biraz kucumsuyorsunuz biz renkliler gibi gucsuz plansiz degiliz
Bu çok akil ustu transferi taktigi olduğunu soyledigim nedeni bize cok farkli nedenlile isimize yaradi. Skrtl bizim radarimistaydi ama en kısa sürede onu istemiyorduk ve gizlice kamuoyuna sahte bilki verdik sanki ona yeni bir teklif yapmis kibi fenerbahceyi tuzağa dusurduk. Euro 2016 bakarsak Skrtl muhtemelen bu turnuvada en kötü savunucularından biriydi. Liverpool taraftari bizim Köybaşı oldu gibi cok mutluydu.
Gereksiz panik yapmayin.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 00:26:09 leylileyli ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

City'e Kolarov'un maaşı yük olur mu  :biggrinking:

Kadronda düşünmediğin bir adam icin 4 milyon Euro kimse ödemek istemez. Sonuçta zengin bir kulüpte olsan mantık diye birsey var.

Çevrimdışı Türkay

Bide yerine mas falan alınırsa direk ölürüm ben.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veya daha kötüsü nasıl olsa Beck sol bek de oynayabiliyor deyip transfer yapmazlarsa....  :duman: :boom:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Orhan_

abi ben bu adamı çok istiyordum yaa İsmailden sonra çağ atlatacaktı bize yıkılırım gelmezse  :ebebe:

Hepimiz istiyoruz bu adamın gelmesini :D.

Çevrimdışı khanlu

Uçak ca bilen varsa bir Türkçe ye cevirsin. Ne demek ola ki bu.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Ersoy

Veya daha kötüsü nasıl olsa Beck sol bek de oynayabiliyor deyip transfer yapmazlarsa....  :duman: :boom:
Direk mezara gömün beni o zaman ama artık bu kadarı da olmaz yani.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Portekiz falan yazıyor Ronaldo'yu memleketinden mi aldırcaz acaba :D

Çevrimdışı Tolga

Gomez için de böyle deniyordu geldi ben Kolarov'un da geleceğini düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Ya resimde Beşiktaş Spors Club yazıyor ne alakaysa... sahte gibi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Portekiz falan yazıyor Ronaldo'yu memleketinden mi aldırcaz acaba :D

quaresma.

Çevrimiçi Samet Ç

Hollandadan Belçikaya gidecek uçak ayarlanmış saat 9-12 arası

Çevrimdışı Türkay

quaresma.

Avrupa şampiyonu Ricardo Quaresma Bey içinde olabilir tabi :D

Çevrimdışı f_madida

Konu : Milan ve Sosa

Ortalık sakinken sizlere Italyan tezgahını özetliyorum.

yaptıkları hep aynı

Sosa için   bundan aylarca önce milan sosnın menejeri yle gizlice  irtibat kurdu
bonservis ucreti 8 milyon ve 2 senelik kontrat süresi oldugu için,milanda dusuk bonservis verebileceginden
Sosa ya,Milan ve menejeri tezgahıyla tesadufen havaalanındaki talihsiz olayı bahane ettirdiler,bu tesadüf olmasaydı gene buna benzer başka tezgah ortaya atılacakdı.
olmadı yönetim pazarlık etmedi 2ci etap olan mesaj ile taraftar kamuoyu yaratılmaya çalısıldı.
Buda tutmuyor,zaman Sosa nın aleyhine işliyor,Bütün amacı Milan da oynamak isteyen Sosadan Beşiktaşın dik duruşu nedeniyle Milan vazgeçilebilir
zira Sosa Milan için tek alternatif degil eger 4 milyon bonservis ile alamazlarla diger alternatiflerine yönelecekler
bu konu 10-15 gun içinde belli olur
Eger Beşiktaş dik durursa,Milan bir sure sonra vazgececeği için Sosanın Beşiktaş dan başka alternatifi kalmayacaktır.
Sosa Belki Beşiktaş dan Milanın önerdiği 2,2 milyon euro ucreti
talep etmeye başlayabilir.

Diğer yandan Milan bu tezgahı daha fazla uzatmaya devam ederse ,Olay deşifre olacak Beşiktaş Milanı oyuncumuzu etik olmayan şekilde ayartıp yönlendiriyorlar diye
UEFA ya şikayet edebilir.Italyanlar bu tip oyunları nedeniyle sabıkalı

Iddialı bir anlatım oldu ama konunun özeti bu

Saygılar

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Tebrik ediyorum, olayi cok guzel ozetlemissiniz. Bence Besiktas prensip olarak Sosa'ya izin vermemeli. Burada cogu genc arkadas transfer donemlerinde belki fazla heyecanli bir sekilde o giderse hemen bunu alalim diye dusunuyorlar ama Sosa konusu cok farkli bir boyuta girdi. Sosa o aciklamayi, kendi basina Ingilizce ve Ispanyolca kaleme alip servis edecek kurnazlikta bir adam degil, bu isin altinda menejer ve muhtemelen oyuncuyu ucuza getirmeye calisan yabanci klupler var.

Benim Besiktas yonetiminden tek istegim bonservis konusunda geri adim atmamasi, hatta mumkunse Cin'den 10M civari bir teklif alip kabul etmesi ve Sosa'nin elini sifirlamasi. Kesinlikle 5M Euro kabul edilmemeli, Italya'ya veya Arjantin'e ucuza gitmesine de izin verilmemeli. Dunya'da cogu futbolcunun alamayacagi bir maasi, vergisiz kulfetsiz aliyor, Istanbul'un en guzel yerinde kalip en guzel klubunde top oynuyor, tesis olarak Avrupa'nin en buyuk kluplerinin zor erisecegi tesislerde antremanini yapip maca cikiyor ve teror bahanesiyle bize geliyor simdi boyle mi? Ben bunu kabul etmem arkadas, edemem hele ki o sark kurnazligiyla yapilan aciklamayi ve o aciklamayla Besiktas yonetimini zora sokup ucret dusurmeye itmesini hayatta kabul etmem. Gerekirse Sosa B takima gitsin, gerekirse 3-4M euroluk bonseristen olalim ki is o noktalara gelmeyecek goreceksiniz. Profesyonel oyuncu imzaladigi sozlesmenin ne anlama geldigini hepimizden iyi bilmek zorunda ve biliyor da. Su aciklamayi yapmamis olsa, kendimi yonetici yerine koyar insanlik halidir olabilir, anlayis gosterelim derdim.  Ama bu kurnazca, sinsice aciklamadan sonra Sosa'nin burnunu surtmek sart. Sen once oynadigin klube, imzaladigin sozlesmeye deger ver. Klup bana yardimci olsunmus da yok Ataturk havaalanina saldiri soyleymis...Peki Sosa efendi simdi PSG'den teklif gelse gitmeyecek mi? Daha gecen sene 3 kere teror saldirisi oldu Paris'te. Biraksin bu yalanlari, dedigim gibi klup Sosa konusunda sert ve taviz vermez olmali, madem isi bu noktaya cekti gorsun hanyayi da konyayi da.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan

Benim şahsi fikrim yönetim maksatlı olarak medyaya bu iş olmaz bonservis bedeli yüksek gibi bilgiler sızdırıyor..ismail'in fb'ye imza atmasını bekliyorlar belkide bu süreci hızlandırmaya çalışıyorlar..amaç fenere ismail'i kakalamak..dikkat ettiyseniz Başkan önce rakibine birkaç futbolcu itekleyip sonra tranferleri yapıyor geçen senede düştü fb bu tuzağa..fb'yi finansal olarak bozmaya çalışıyor..dikkat ederseniz geçen sene rvp bu sene skrtel ilk bizimle anıldı..GG konusu ise ayrı bi parantez..
Duygularıma tercüman olmuşsun gerçekten. :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı khanlu

Hollandadan Belçikaya gidecek uçak ayarlanmış saat 9-12 arası

Onu demiyorum. Altta Besiktas Sport Club yazılı bir bölüm var. ??
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Onu demiyorum. Altta Besiktas Sport Club yazılı bir bölüm var. ??
O hesap beni engellemiş abi girip siteye bakamıyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Haber Kartalı sağlam kaynak ama hayırlısı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı khanlu

O hesap beni engellemiş abi girip siteye bakamıyorum.

bu fotodanda okursun. 4. satırda esiktas sport club yazıyor. o bölüm okunuyor kardeşim
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Portekiz-Türkiye diyor

Etiketler: