2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404610 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

Demek ki bitmemiş abi. Btdnin 3. Yalanı oluyor artık bu benim gözümde bittiler artık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalancı diyecekseniz takip etmeyeceksiniz. Onlarda insanları kandırmaya çok meraklılar sanki. Ayrıca daha biten bir şey yok gelir gelmez orasını bilemem.

Çevrimdışı Renton

Kafalar acayip dustu 8 milyon olayindan sonra mafolduk herhalde ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Yalancı diyecekseniz takip etmeyeceksiniz. Onlarda insanları kandırmaya çok meraklılar sanki. Ayrıca daha biten bir şey yok gelir gelmez orasını bilemem.
Bu da tutmazsa etmem zaten.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TANERCAN

Çokmu zordu şu adamı kiralamak ..bak adamlar yapmış.. Sol stoper bitmişti şimdi..

Roma da bir kere bonservisi ile alsa şaşarım. Hep kiralık:)

Juan jesus iyiydi aslında...

Çevrimdışı Berat

8 m euro yeni mi çıktı ortaya bıraksınlar bu işleri.

Ben forumda internetten çok görüyorum maalesef.

Çevrimdışı s4rc4stic

uzun uğraşlar sonucu problemi çözdüm..Ama sonuç yanlış çıkabilir çünkü cevap anahtarı elimde değil ama yine ben E şıkkını işaretliyorum..yani kolarov yüzde 90

Çevrimdışı Kemal

Aspora her çıkan yorumcu , fb uefa ffp den sonra çok iyi hamleler yapıyor , Skrtel bunlardan biri diyor , adama 5 m euro bonservis maaş 4 m euro vermişler 3 yıllık Maliyet 17 m euro , ulan neyi uefa kriteriyle bagdasiyor

Çevrimdışı TANERCAN

Bu da tutmazsa etmem zaten.

Sevindim fanatik Fotomaç NTVSpor aspor hürriyet falan varken btd gibi kolpa! yerleri takip etmeye gerek yok zaten

Çevrimdışı Ersoy

İnşallah siz haklı çıkarsınız da gelir. Diyecek bir şey yok başka.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Aspora her çıkan yorumcu , fb uefa ffp den sonra çok iyi hamleler yapıyor , Skrtel bunlardan biri diyor , adama 5 m euro bonservis maaş 4 m euro vermişler 3 yıllık Maliyet 17 m euro , ulan neyi uefa kriteriyle bagdasiyor

Temsil ettikleri siyasi kesime yaptıklarını feneve yapıyorlar.

Çevrimdışı legendmaster

gelecek diyenlerin de elinde somut veri olduğuna inanmıyorum neye göre gelecek

Çevrimdışı TANERCAN

Kjaer 4 Skrtel 4 Wiel 3 Volkan 3 Rvp 5 Topal 2.8-3 Josep 2-2.5

Takım içi dengeler iyi

Beşiktaş Gomez dışındaki 2 üstü alan adam yok kolarova 2.5-3 verilecek denildiğinde takım içi dengeler diyorlar

Gs D bile 10 adam 2 nin ustunde alıyor bi bize dert oluyor sanki takım içi dengeler

Çevrimdışı Orhan_

gelecek diyenlerin de elinde somut veri olduğuna inanmıyorum neye göre gelecek

Bitti bitiyor, kesin geldi, uçak kiralandı, maaşı belli oldu vs vs bir dolu bilgi geliyor. Bunların hiçbirine itibar etmemek lazım. Kap gelmeden her şey yalan.

Çevrimdışı TANERCAN

Su maaşı veriyorum şu bonusları veriyorum şampiyonluk için mücadele edeceğiz Cl de oynayacağız dersin adam ya evet der ya hayır der..

Evet derse kulübe gidersin şöyle böyle dersin ne istediğini sorarsın sen teklifini yaparsın o da bir cevap verir sonra sende imkan dahilinde son teklifini yaparsın kabul ederse eder etmezse bitsin gitsin arkadaş.

Haftalarca bir transfer sürer mi? Birde kulüp Manchester City paraya ihtiyacı yok. Sanki Bursaspor ile pazarlık yapılıyor haftalardır.. :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Twitter a güvenmiyorum.. Kullanmıyorum da.. Ben Beşiktaş a güveniyorum.. Sağlam sol bek alıcaz bu kesin.. Kolarav deniyor cuma günü deniliyor niye inanmayayım.. Umutsuzluğa kapılan arkadaşlar cumaya kadar beklesinler hepberaber bakalım ..

Çevrimdışı ardiles

+1 oyuncu pektemekse olur bak. Pektemeğin bizden alacağı 4.8 m€ var. 200 bin € ya gelir Ekicinin bonservisi.

Pektemek Anadolu kulüplerine gitmez Trabzona hayır demez. Trabzon bonservis ödeyip Pektemeği almak istemese de Ekici-Pektemek takasının üzerine 4-5m euro verilirse hayır demez. Bizde Pektemeği bonservisle Trabzona satmış oluruz.

Pektemek in bizden alacağı 4.8 var ama Ekici geldiğinde bedava oynamayacak onunda yıllık maliyeti olacak.

Fakat yine de Ekici nin 200 bin euroya geleceği konusunda hakkın var. Bir tarafta hiç faydalanmadığın ama 4.8 vereceğin oyuncu diğer taraftan alacağı ücretin karşılığını verebilecek Ekici.

Çevrimdışı Türkay

ntv spora a spora twitter da hiçbir duyumcuya güvenmiyorum da Murat Özen 8 milyon doğru maaşı da sıkıntılı zor transfer demiş Kolarov için. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım şahsen  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kursad_Duran

Citynin kolarov icin 8 milyon € istediği haberi sadece Türk haber sitelerinde yazıyor. Bunun İngiliz kaynaklı haberi varmi?

Birde biraz man city forumunu gezdim. Adamlar bile 8 milyon € ya inanmiyorlar. Hatta çoğunluğu bedavaya veya cok düşük bir miktara gideceğini inanıyor. Sonuçta maaş yükünden kurtulacaklar.

Çevrimdışı Türkay

Citynin kolarov icin 8 milyon € istediği haberi sadece Türk haber sitelerinde yazıyor. Bunun İngiliz kaynaklı haberi varmi?

Birde biraz man city forumunu gezdim. Adamlar bile 8 milyon € ya inanmiyorlar. Hatta çoğunluğu bedavaya veya cok düşük bir miktara gideceğini inanıyor. Sonuçta maaş yükünden kurtulacaklar.

City'e Kolarov'un maaşı yük olur mu  :biggrinking:

Çevrimdışı Orhan_

ntv spora a spora twitter da hiçbir duyumcuya güvenmiyorum da Murat Özen 8 milyon doğru maaşı da sıkıntılı zor transfer demiş Kolarov için. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım şahsen  :by2:

Uğrama hayal kırıklığına. Olan biten bir şey yok henüz. Bu takım sol beksiz oynayacak değil ya. Kolarov olmazsa başkası olur. Olmadı Beck gibi bir adamımız var. Onu koyarız oraya, şampiyonluğa oynarız yine. Oturmuş bir sistemi olan takımımız var, ligimizin en iyi Teknik Direktörü bizde, her şey hallolacaktır.

Çevrimdışı s4rc4stic

Benim şahsi fikrim yönetim maksatlı olarak medyaya bu iş olmaz bonservis bedeli yüksek gibi bilgiler sızdırıyor..ismail'in fb'ye imza atmasını bekliyorlar belkide bu süreci hızlandırmaya çalışıyorlar..amaç fenere ismail'i kakalamak..dikkat ettiyseniz Başkan önce rakibine birkaç futbolcu itekleyip sonra tranferleri yapıyor geçen senede düştü fb bu tuzağa..fb'yi finansal olarak bozmaya çalışıyor..dikkat ederseniz geçen sene rvp bu sene skrtel ilk bizimle anıldı..GG konusu ise ayrı bi parantez..

Çevrimdışı Türkay

Uğrama hayal kırıklığına. Olan biten bir şey yok henüz. Bu takım sol beksiz oynayacak değil ya. Kolarov olmazsa başkası olur. Olmadı Beck gibi bir adamımız var. Onu koyarız oraya, şampiyonluğa oynarız yine. Oturmuş bir sistemi olan takımımız var, ligimizin en iyi Teknik Direktörü bizde, her şey hallolacaktır.

abi ben bu adamı çok istiyordum yaa İsmailden sonra çağ atlatacaktı bize yıkılırım gelmezse  :ebebe:

Çevrimdışı Türkay

Son teklif yapıldığında son bonservis verildiğinde ManCity'li yöneticiler paranın yenmediğini anlayacak  :biggrinking:

Çevrimdışı Ersoy

abi ben bu adamı çok istiyordum yaa İsmailden sonra çağ atlatacaktı bize yıkılırım gelmezse  :ebebe:
Bide yerine mas falan alınırsa direk ölürüm ben.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Renton

Sosa atiba satilacak buyuk ihtimal.Kevin prince boateng-gaston ramirez-scarione birine cokmek lazim
See you in another life,brother.

Etiketler: