2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404562 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

kolarov reyizin ne kadar sakin olduğunu bu videodan anlıyoruz temiz adama benziyor  :claps:

Ne yapıyor bunlar? Önce her şey sakin iken birden mal gibi dans ediyorlar? Bu da moda mı ne ki?

Kolarov'u şimdi sevdim diğer mallar gibi değil sakin efendi..

Çevrimdışı ardiles

"Sosa giderse" konusuna bence takılmayın onun yerine Oğuzhan oynar. Hatta Oğuzhan oynamalı.

Hali hazırda stoper, sol bek ve muhtemel Atiba ayrılığında önlibero maliyeti varken forvet arkasında ilk 11 oynayacak birini almak bonkörlük olur.

Şenol hocanın geçen yıl eldeki malzemeyle en ideal 11i sahaya sürmesi bizi yanıltmasın. Oğuzhanı 8 numarada oynatıp savunma öğretmek geçen yılın projesiydi. 8 numaranın ihtiyaç duyduğu markajı yapamadı aklı sürekli ileride olduğu için rakibin gerisinde kaldı sık sık yugoslav faullerine başvurduysa da beceremedi. Hakemler geçen yıl bu konuda iltibaslı davrandılar ama bu sezon acımasız olabilirler.

Atiba giderse yerine çapa alınır, Sosa giderse yerine Oğuzhan oynar korkum yok. Orta sahada en büyük çekincem Oğuzhanın yine 8 no oynaması.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 22:31:10 ardiles ]

Çevrimdışı Kemal

Hakan Gündoğar , Aygün Ozipek denen renkliye aspor da golü attı .

Çevrimdışı Forza.55

bu aygün emre boldan betermiş.

Ben böyle amigo,fanatik görmedim.

gökhan gönül pahalıymış beşiktaş karışırmış ama skrtele 4 milyon euro normalmiş çünkü oorası fenerbahçeymiş.

bu medyaya birilerinin ayar vermesi lazım böyle olmaz.

Çevrimdışı TANERCAN

Hakan Gündoğar , Aygün Ozipek denen renkliye aspor da golü attı .
Ne dedi? İzlemiyorum da. Ama o uzun saçlı aygün ün nasıl birisi olduğunu biliyorum😀

Çevrimiçi Samet Ç

Şu A Spor'a çıkıp Taner ve Aygün ile iki kelam etmek isterdim.

Çevrimiçi Necmi

Benim yas olayı ne olacak abi sana attıgım özel mesajlar gelmiyor sanırım
@mehmetkorfez  bir şeyde hata yapıyorsundur büyük ihtimal
benim avatarın altında en altta online ken yeşil olan dosya gibi bir işaret var onu tıkla açılan sayfaya yaz mesajını

Çevrimdışı Kemal

Ne dedi? İzlemiyorum da. Ama o uzun saçlı aygün ün nasıl birisi olduğunu biliyorum😀

Gomezin aldığı 3.5 m euroya program başında çok dedin adam 25 gol attı şimdi skrtel in bu yaşta alDigi 4 m euroya normal diyosun abi sen ne ayaksin dedi , oda cevap olarak biri fenerbahçe diye gerizekalı bir cevap verdi .

Çevrimiçi 38life

BİLGİ - Beşiktaş'ın, Mehmet Ekici için Trabzonspor'a 5M€ + 1 oyuncu teklif edeceği öğrenildi. (via @tribun1967com)

Yok daha neler... Böyle saçma bir hamle yapacak kadar çıldırmadı henüz kimse.

Çevrimdışı BlackEagle26

Aygün'e twitterdan yüklensek mi :ebebe: Fazla olmaya başladı

Çevrimdışı Fatih Berker

Murat Özen'de Kolarov için yüksek fiyat istendiğini doğruladı.Yattı diyebiliriz artık Kolarov.

Çevrimdışı TANERCAN

BİLGİ - Beşiktaş'ın, Mehmet Ekici için Trabzonspor'a 5M€ + 1 oyuncu teklif edeceği öğrenildi. (via @tribun1967com)

Karadeniz fıkrası güzelmiş.

Çevrimdışı Berat

Murat Özen'de Kolarov için yüksek fiyat istendiğini doğruladı.Yattı diyebiliriz artık Kolarov.

Uykuya yatmıştır  :)

Çevrimdışı TANERCAN

Bunca zamandır bonservis konuşulmamış da bugün mü konuşulmuş. En başta bonservis kiralık vs anlaşılır sonra oyuncu ile gorusulur. Biz tam tersini mi yapmışiz:)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belli olmaz her şeyi biliyor mu o adam

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uykuya yatmıştır  :)

Çevrimdışı Berat

Bu arada maalesef 1 saat önce BTD'de benim yorumuma benzer bir şey yazmış , çakma gibi gözüktüm şu an  :iblush:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada maalesef 1 saat önce BTD'de benim yorumuma benzer bir şey yazmış , çakma gibi gözüktüm şu an  :iblush:
Yalan hepsi transfer bitti diyenler 1 gün sonra çok para istedi diyorlar cumaya kadar netleşir ama bu adamlara itibar etmiyorum

Çevrimdışı OrhanAker

Yarın veya perşembe kolarovun kapı gelse keşke :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

Eyvah eyvah herkes Kolarov fiyatı yükseldi zor diyor...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Zafer55

"Sosa giderse" konusuna bence takılmayın onun yerine Oğuzhan oynar. Hatta Oğuzhan oynamalı.

Hali hazırda stoper, sol bek ve muhtemel Atiba ayrılığında önlibero maliyeti varken forvet arkasında ilk 11 oynayacak birini almak bonkörlük olur.

Şenol hocanın geçen yıl eldeki malzemeyle en ideal 11i sahaya sürmesi bizi yanıltmasın. Oğuzhanı 8 numarada oynatıp savunma öğretmek geçen yılın projesiydi. 8 numaranın ihtiyaç duyduğu markajı yapamadı aklı sürekli ileride olduğu için rakibin gerisinde kaldı sık sık yugoslav faullerine başvurduysa da beceremedi. Hakemler geçen yıl bu konuda iltibaslı davrandılar ama bu sezon acımasız olabilirler.

Atiba giderse yerine çapa alınır, Sosa giderse yerine Oğuzhan oynar korkum yok. Orta sahada en büyük çekincem Oğuzhanın yine 8 no oynaması.

Ligde oynadığımız 34 maçın 20 sinde Necip oyuna girmiş.Bu bizim için klasikti dakika 70 falan olunca kenarda Necipi görmek.Şenol hoca Necipi kara kaşına gözüne almıyordu oyuna sanırım.Orta sahada direnç düşünce oyun necip necip diye bağırıyordu.Atiba-Ozi-Sosa üçlüsü üretken ama çok dirençli bir üçlü değildi kanımca.Zira sezon başında hocanın elinde sağlam bir Tolgay ve Veli olsaydı tercihi nasıl olurdu bilmiyorum.Atiba-Tolgay(veli) önlerinde ozi yapıp Sosayı kanatta kullanırdı belki.Sosanın gidişi belki hayra geçer de daha dirençli bir orta sahaya kavuşuruz kimbilir.

Çevrimdışı Bishamon

Komikmiş  :lol: :lol:

Çevrimdışı BlackEagle26

Murat Özen bilmediği şeyi yazmıyordu. Hatta son 2-3 gunde Tore transferinde twitterda yakaladığı saygınlıktan sonra yalan yazmaz. Bu forumun  beni etkileyen en onemli ozelliği okuduktan/ olası ihtimaller uzerine konuşulduktan sonra çok umutlanmam. Artık Mas'mı gelir bilemiyorum Kolarov bende %20 şuan  :akuma: :by2:

Çevrimdışı OrhanAker

Bir sürü kişi bitti dedi son gün fiyatmı yükseldi yani :alala: var bir iş ya hayırlısı bakalım.

Etiketler: