2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404542 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Ümit karaal cok yetenekli bir cocuk , Fiziken zayifti ama inanilmaz geliştirmiş kendini bir vucut yapmis akillara zarar gorsen Şoka girersin :busted_cop:
çok kas yapmış ama atiba gibi olsa daha iyi olurdu ama bünyesi böyleyse yapacak bişey yok..

Çevrimdışı BlackEagle26

Eve gelir gelmez ntvspor haberini gördüm İsmail'den hemen önce girmişler haberi kolpadır değil mi ?

Övünç Özdem - Ntvspor ters düşüyor Twitterda ilk %80 dedikten sonra televizyonda izledim transfer gelişmelerini anlatırken Kolarov'un K'sından bahsetmedii ilginç

Çevrimdışı Savaş

Bu sene inşallah Tolgay'ın senesi olacak. Sosa giderse biri alınmalı fakat Atiba da giderse birini almamıza gerek yok bence.

Artık göstersin kendini Tolgay. Gerçekten çok kaliteli kumaşı var. Şans yanında olsun bu çocuğun bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

ya sosadan 3-5 kuruş gelirse elde avuçta kalanla birleştirip hakim ziyech i zorlasak hiç mi olmaz?
kajuysa kaju fıstıksa fıstık. hani batıyordu bu twente?

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Yapma abi sen isin savunma yonune hic dikkat etmemissin sanırım

Gormuyormusun Ismail gittigi icin butun Beşiktaş taraftarinin bir ZIL takip oynamadığı kaldi nerdeyse okadar sevindi herkes

Bunu boyle anlatamam @38life Isonun hatalarından yedigimiz Gollerden bir kesit paylaşırmısin @Besiktasincocugu abi görsün :busted_cop:
Dedigim gibi kardesim sizin kadar cok izleyemiyorum maclari, benim izledigim kadariyla fena degildi okadar. Belki her maci 90 dk izleyebilsem sizin gibi dusunurum :ok:
Besiktask!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sene inşallah Tolgay'ın senesi olacak. Sosa giderse biri alınmalı fakat Atiba da giderse birini almamıza gerek yok bence.

Artık göstersin kendini Tolgay. Gerçekten çok kaliteli kumaşı var. Şans yanında olsun bu çocuğun bu sene.

Bomba gibi dönecek cok güveniyorum ona bu sezon
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Atiba ve Tolgay aynı pozisyonda değiller ki

Çevrimdışı onurturan

Kolarov gelirse ve Atiba / Gomez kalırsa . 1 stoper alarak çok daha güçlü Beşiktaş yakalanır ;

Tolgay Atiba yanında sürekli oynar ve Live performansını geçer . Bunları Necip ve Veli yedekler onliberoda eksik yok 2 as 2 yedek

Oğuzhan sosa yerinde oynar ve gerektiğinde Tolgay ve artik Frei 10 numara oynar .

Töre yerine olan kanatlarimiz ; Quarejma / Kerim / Aras ve sol açık Olcay  ; kanatlara da eksiğini yok , ki Töre geçen yıl Gs maçı ortası disinda hiç bir şey yapmadı , çoğu maç kadroda bile yoktu .

Kolarov gelir ; Atiba Gomez kalırsa ve 1 stoper alırsak bakın net söylüyorum geçen senenin çok daha güçlüsü Beşiktaş yakalanır .
tam olarak beklediğimiz bu.
gerisini Andalların ve Rhoynarların ve ilk insanların kralı,Yedi krallık lordu Diyarın koruyucusu Büyük Çim denizinin Khal'ı nam-ı diğer FIRTINADADOĞAN , ATEŞ GEÇİRMEZ , ZİNCİRKIRAN , EJDERHALARIN Babası Şenol hoca halleder zaten..

Çevrimdışı D-MAN

birazda türk genç oyuncu bakalım bence yedek veya kiralık için geriden başlayayım

Yusuf Yalcin Arslan - stoper - altınordu - 18
Ertugrul Ersoy - stoper - bursa - 19
Berkay Özcan - orta saha - stuttgart - 18
Hayrullah Alici - santrafor - düsseldorf - 19

Bu isimler arasında bizim seviyemize en uygunu Berkay ve Hayrullah. yusufu bi kere izledim fena değil ama ertuğrulu zaten u-19 dan tanıyoruz.

böyle oyuncuları her  sene 1-2 tane düşük maliyetli alıp kiralayıp-geliştirip-faydalanıp karlı bi şekilde satmak olmalı klubümüzün asıl transfer amacı

birazda türk genç oyuncu bakalım bence yedek veya kiralık için geriden başlayayım

Yusuf Yalcin Arslan - stoper - altınordu - 18
Ertugrul Ersoy - stoper - bursa - 19
Berkay Özcan - orta saha - stuttgart - 18
Hayrullah Alici - santrafor - düsseldorf - 19

Bu isimler arasında bizim seviyemize en uygunu Berkay ve Hayrullah. yusufu bi kere izledim fena değil ama ertuğrulu zaten u-19 dan tanıyoruz.

böyle oyuncuları her  sene 1-2 tane düşük maliyetli alıp kiralayıp-geliştirip-faydalanıp karlı bi şekilde satmak olmalı klubümüzün asıl transfer amacı
Benim adaylarim

Onur bayram - Irfancan kahveci - Orkan Cinar ve Ogulcan Çağlayan bunlari alalim yeterli

Çevrimdışı D-MAN

Benim adaylarim

Onur bayram - Irfancan kahveci - Orkan Cinar ve Ogulcan Çağlayan bunlari alalim yeterli

onur-oğulcan daha yeni takım değiştirdi şu an alamayız,irfancan için cavcav parayı abartır en mantıklısı orkan gibi duruyor aslında cengizi kaçırmıcaktık kiralıcaktık seneye yedekten sonra da yavaş yavaş 11

onur-oğulcan daha yeni takım değiştirdi şu an alamayız,irfancan için cavcav parayı abartır en mantıklısı orkan gibi duruyor aslında cengizi kaçırmıcaktık kiralıcaktık seneye yedekten sonra da yavaş yavaş 11
Orkani cok beğeniyorum cok yetenekli harcanmamali bu cocuk onun gelisimi icin en doğru hoca bizde onun icin en uygun takimda biziz
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 21:26:52 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Gustavo Gomez'e son teklifimiz 5 milyonmuş Fatih Doğan'a göre GGomez gelse Sosa 4 milyona gitse Sosa'nın yerine adam + Gomez+Kolarov alabilirmiyiz

Çevrimdışı canU

Fb Gs kadrolarını korudu üstüne transfer yaptılar,özellikle de Fb

Bizim 2 olumlu hareketimiz var.İsmaille uzatmamak ve GG'yi almak.

Töre'yi ve Sosa'yı kaybettil.Gomez ve Atiba muamma.Bunlar da giderse ben bu sene ilk 2'ye gireceğimizi zannetmiyorum.Sosa'nın ve Töre'nin(bu fiyata) gitmeleri çok kötü oldu.

Her ne kadar dalga geçilse de Gs de seneye iddalı girecektir.

Geçen sene en sıkıntılı 2 bölgemize hala transfer yapmış değiliz.(Stoper+Sol Bek)

Şampiyon olduk diye bir genişlik var taraftarda ama öyle tepetaklak oluruz ki ruhumuz duymaz.Bakın örneği dibimizdeki Gs.Geçen sene yanlış ve yapılmayan transferlerle ne hallere düştüler.

ya nasıl bir algıya sahipsiniz cidden anlaması zor. Fener nasıl korudu kadroyu iki beki gitti, 1 i as 1i yedek stoperi gitti, nani gitti. Bu korumuş haliyse ne güzel. Algıda fener korudu biz mi dağıldık? Medya gazına gelmesek süper olacak. Beğeniriz beğenmeyiz kaleci geldi ben de saçma buldum ama geldi. Sağ bek rotasyonuyla birlikte mükemmel oldu. Sol bek yolda. Stopere yapılacak hamle. Sosa bir tek kayıp gibi duruyor atiba ikna edilir. Töreyi de kapatırız bir şekilde. Hemen nasıl öldük bittik duruma geldik anlayamıyorum ya beklentiler çok yüksek ya medya gazı. Biraz sakin.

Çevrimdışı D-MAN

kolarov reyizin ne kadar sakin olduğunu bu videodan anlıyoruz temiz adama benziyor  :claps:

Çevrimdışı Ersoy

Hakan Gundogar akıyor bu akşam maşallah. Aygün yine dangalak dangalak konuşuyor desteksiz sallıyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

ya nasıl bir algıya sahipsiniz cidden anlaması zor. Fener nasıl korudu kadroyu iki beki gitti, 1 i as 1i yedek stoperi gitti, nani gitti. Bu korumuş haliyse ne güzel. Algıda fener korudu biz mi dağıldık? Medya gazına gelmesek süper olacak. Beğeniriz beğenmeyiz kaleci geldi ben de saçma buldum ama geldi. Sağ bek rotasyonuyla birlikte mükemmel oldu. Sol bek yolda. Stopere yapılacak hamle. Sosa bir tek kayıp gibi duruyor atiba ikna edilir. Töreyi de kapatırız bir şekilde. Hemen nasıl öldük bittik duruma geldik anlayamıyorum ya beklentiler çok yüksek ya medya gazı. Biraz sakin.
Yahu 3 kulvarda da Sıfır cekmis , Sampiyonlugu bize , Kupayi diger ezeli rakibine kaptirmis ve tam anlamiyla bir Tramva yasayan , As oyuncularini kaybetmiş bir Camiaya kadrolarini korudu ve güçlendirdi diyorlar ya Deli oluyorum ve bunu bizim taraftarımız soyluyor Saka gibi !!

Bu nasil bir algi arkadas anlamam mumkun degil !!!
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 21:35:28 Yunus Emre Dökmeci ]

kolarov reyizin ne kadar sakin olduğunu bu videodan anlıyoruz temiz adama benziyor  :claps:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

tam olarak beklediğimiz bu.
gerisini Andalların ve Rhoynarların ve ilk insanların kralı,Yedi krallık lordu Diyarın koruyucusu Büyük Çim denizinin Khal'ı nam-ı diğer FIRTINADADOĞAN , ATEŞ GEÇİRMEZ , ZİNCİRKIRAN , EJDERHALARIN Babası Şenol hoca halleder zaten..

Yeğeni Kuzeyin Lordu ile birleşip Akgezenlerin poposunu Ejderha ateşiyle yakar o ayrı :)

Bu arada

https://twitter.com/aliengin1903/status/752932159946649600

Bu adamlar cidden bunu düşünüp mu yazıyor yoksa birilerinin adamı mi , nasıl Beşiktaşlılar hayret ediyorum

Çevrimdışı Tolga

Bence Atiba kalacak bu sezon da. Gomez'in de bize döneceğini düşünüyorum.

Kolarov'a şahsen bitti gözüyle bakıyorum.

G.Töre'nin gidişi çok büyük bir kayıp değil benim gözümde. Özellikle ligin 2. yarısında hiç ortada yoktu. Şampiyonluktaki katkısı da aman aman değildi.

Burada tek can sıkan konu Sosa oldu. Sosa da gitmek istemeseydi güzel olacaktı.

Tabi yine de hala Atiba ve Gomez'in durumlarının netleşmemesi ister istemez herkes de tedirginlik yaratıyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurturan

videolara bakıp adam almışız belli oldu.. şu videoda Beşiktaşlılık duruşu olan tek adam  :lol: :lol:

Çevrimiçi 38life

sen nezamandan beri aspor izlemeye başladın @38life   :kop:

Twitter'dan görüyorum. takip ettiğim kişiler paylaşıyor. :) Bugün bakkala gittim Aspor açıktı. Bakkaldan çıkana kadar kendimi zor tuttum. Allah korusun. İşim olmaz... Tivibuda kanal silme olayı olsa silerdim.

Çevrimiçi 38life

Dedigim gibi kardesim sizin kadar cok izleyemiyorum maclari, benim izledigim kadariyla fena degildi okadar. Belki her maci 90 dk izleyebilsem sizin gibi dusunurum :ok:

Dostum ben her maçı 90 dakika, iç saha maçlarını da stadda seyrediyorum. Geçtiğimiz sezon sadece 2 iç saha maçını stadda seyretmedim. İsmail Köybaşı "futbolcu değildir." Bu forumda İsmaille ilgili eleştirilerim yüzünden kaç kere moderasyon cezası yedim. İsmail Köybaşı psikolojik olarak problemli bir insan. mental olarak futbolcu olmaya müsait değil. Bak teknik konuların hiçbirine girmiyorum bile. Çünkü gerek yok.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737981935927078912
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 21:56:27 38life ]

Çevrimiçi 38life

Bence Atiba kalacak bu sezon da. Gomez'in de bize döneceğini düşünüyorum.

Kolarov'a şahsen bitti gözüyle bakıyorum.

G.Töre'nin gidişi çok büyük bir kayıp değil benim gözümde. Özellikle ligin 2. yarısında hiç ortada yoktu. Şampiyonluktaki katkısı da aman aman değildi.

Burada tek can sıkan konu Sosa oldu. Sosa da gitmek istemeseydi güzel olacaktı.

Tabi yine de hala Atiba ve Gomez'in durumlarının netleşmemesi ister istemez herkes de tedirginlik yaratıyor.

Durumun kısa özeti. Güzel özetledin :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: