2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406459 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Kolarov, Ozzie. Frikikleri vurur. Ha çok sert istiyorsanız Aras var  :icool: :icool:
En çok Arası merak ediyorum..
Bide Tolgay..
bide Rodolfo
bide Fabri
bide Kompany  :evillol:

Çevrimdışı Orhan

Sadece a spor mu Beşiktaşa karşı?

Diğer kanallar peki? Beşiktaşı savunan bir kanal söyler misin? Bjk tv dışında
Biraz siyaset sokuluyor kardesim. Çok tartısıldı zamanında üst kimilk Beşiktaş dendi.Ama olmuyor. Ben sana sayayım Aspor,Hürriyet,Takvim,Radikal,milliyet,(Küfür Yasak)₆,Fanatik,Ntv spor. Bunda ki sebepte Fikret başkandan önceki şahısın herhangi bir konuda lobby faaliyeti,sportif basarı faaliyetleri olmaması ve güzelim kulubu batırmaya yemin etmiş olmasıdır. Ben 0St üste gelecek şampiyonluklardan sonra terazinin bizden tarafa ağır basacağını düşünüyorum hadi hayırlısı.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 18:55:45 Orhan ]

Çevrimdışı onurturan

Bak Cenki unutmuşum

Cenk hepsinden daha iyi ve sert vuruyor toplara :tabe:
Cenk en son frikik golünden sonra topuğunu sakatladı.. Bir daha öyle özgüvenli vurmadı maalesef..

Çevrimiçi murat

Geçen sene Firenze'ye gitmiştim, gittikten 5-6 gün sonra Gomez imza attı, bir iki haftaya da Londra'ya gidiyorum, siparişiniz varsa şimdiden söyleyin  :D
londra da çok takılma mancester a git.

Çevrimdışı MrtBlgc

AC Milan - NewsFlash ‏@ACMilanSydney
According to @DiMarzio Adriano Galliani is in Ibiza, ready for a long weekend of work, to close deal for Musacchio, and the Sosa deadlock.
burada ne demek istiyor çevirebilen var mı ?
Galliani Ibiza'daymış. Uzun bir hafta sonundan sonra çalışmaya hazır, Mussachio için anlaşmaya yakın,ve Sosa düğümünü de çözecek falan diyor galiba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Mayısta 2.2 M € ya anlaş sonra Tükiyede terör var çakallığına yat oh be ne güzel dünya.Başkanın 8 M dan 1 kuruş aşağı bırakmaması lazım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Atiba-Tolgay-Oğuzhan(Scarione) Ozi'nin yedeği olur Scarione.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Kolarov işi sonuçlanmazsa yönetimin alternatifleri kimler acaba? Bir iki transfer lazım şu günlerde. Kampa katılmaları gerekir yeni transferlerin.

Çevrimdışı MrtBlgc

Scarione aslında iyi bir alternatif olabilir takımda, ben o adamın oyun zekasını çok beğeniyorum fakat süreklilik bakımından biraz sıkıntılı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sosanın üzerinde bir sweatshirt war bugünlerin kıyafeti değil foto sanırım eski...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı saricasi

Sosayı biran once satmamız lazım en iyi rakamı verecek takımda milan oda bnce en fazla 5 milyon veririr,para + takas yapmamız lazım milandan oyuncu istiyelim en iyisi bu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ersoy

Bedava scarione'ye hayır demem ama yedek olarak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TANERCAN

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/752892516169617408

Kulübe için olur ama ilk 11'e asla.
600bin den 2 sene anlaşma olmaz mı?
Kasımpaşa da milyonlar kazanmıyordu sonuçta

Çevrimdışı OrhanAker

Kolarov gelmiyormu şimdi :D

Çevrimdışı TANERCAN

Biraz siyaset sokuluyor kardesim. Çok tartısıldı zamanında üst kimilk Beşiktaş dendi.Ama olmuyor. Ben sana sayayım Aspor,Hürriyet,Takvim,Radikal,milliyet,(Küfür Yasak)₆,Fanatik,Ntv spor. Bunda ki sebepte Fikret başkandan önceki şahısın herhangi bir konuda lobby faaliyeti,sportif basarı faaliyetleri olmaması ve güzelim kulubu batırmaya yemin etmiş olmasıdır. Ben 0St üste gelecek şampiyonluklardan sonra terazinin bizden tarafa ağır basacağını düşünüyorum hadi hayırlısı.
Varsın feneri Gs yi konuşsunlar biz horoz misali ...:) kimin ne dediği önemli değil açıkçası.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

12 Mayıs şampiyonluk maçından 3 gün once değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O tarihte yüklemiş hem menajeri hem kendisi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov gelmiyormu şimdi :D

1 aydır görüştüğümüz oyuncunun bonservis bedeli yeni belli olmuş. :kop: Ayrıca bu haberi yapan adam bonservise 1 buçuk hafta önce 5M diyordu hatta dün %80 bile dedi.Allah'ın işi tam fb ismaili açıklayacakken falan bi anda Kolarov transferi olmayacak haberleri geldi. :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

1 aydır görüştüğümüz oyuncunun bonservis bedeli yeni belli olmuş. :kop: Ayrıca bu haberi yapan adam bonservise 1 buçuk hafta önce 5M diyordu hatta dün %80 bile dedi.Allah'ın işi tam fb ismaili açıklayacakken falan bi anda Kolarov transferi olmayacak haberleri geldi. :kop:
Bonservisin euro cinsinden belirlenmesi de ayrı bir bomba, 6 milyon 710 bin pound'a tekabül ediyor.

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 19:31:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Kuntz

Renkli basın ne zaman Beşiktaş taraftarını huzursuz etmek için teşviki mesaiye başlarsa altından güzel haberler çıkar. Önüne geçemeyecekleri gelişmelerin keyfini çıkarmamızı istemiyorlar. Kolarov işi bitti diye görüyorum ben. İsmail beyin baş koyduğu camiaya postalanmasının sebebide budur. Renklilerin kıvranışlarını biraz keyifle izleyin.

Çevrimdışı TANERCAN

Manchester City transfer yapacak para lazım olmuş ondan fiyatı artmış kolarov'un arada 200-300bin poundlik prüz kalmış Manchester City illa 300bin daha verin para lazım Agueronun haftalık maaşını ödememiz lazım diyormuş. Fikret orman hazırlık maçı yapalım hasılat sizin olsun demiş. Manchester City ise otel masrafları falan sizden olursa olabilir demiş cuma günde özel uçakla City İstanbula geliyor 22.05 de...

Çevrimdışı mülkübey

Biz de az şizofren değilmişiz hani . Futbolcuyla transfer pazarlığı yapmışız ama fiyatını sormamışız . 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ersoy

Bonservisin euro cinsinden belirlenmesi de ayrı bir bomba, 6 milyon 710 bin pound'a tekabül ediyor.

Niyetleri belli zaten yorum yok.

Biz de az şizofren değilmişiz hani . Futbolcuyla transfer pazarlığı yapmışız ama fiyatını sormamışız . 

Başkan masaya oturduğumuz gibi sormuştur o fiyatı adım gibi eminim. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma :

Ayrilmak istiyorum Turkiye de terör var Cocuklarimi düşünmek zorundayim !!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

600bin den 2 sene anlaşma olmaz mı?
Kasımpaşa da milyonlar kazanmıyordu sonuçta
Paşa'da aldığı para önemli ne kadar aldığı bilmiyorum. Sonuçta bu sene küçülmeye gittikleri için bıraktılar Scarione'yi. Geçmiş senelerde başta Babel olmak üzere bir çok oyuncunun önüne iyi kontrat koydular. Yedek kulübesi için iyi transfer olur 600 - 700 bin bantlarında olursa tabi.

Etiketler: