2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403890 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Yarın saat 12'de Vodafone Arenada Gökhan Gönül için imza töreni yapılacakmış

Çevrimdışı mülkübey

Sek sek sekerek ismail
Rastık çekerek ismail
Adresim aynı ismail
Posta kodum da aynı yavrum
İsmail odalarda ışıksızım
Peşindeyim ismail
Tut ki karnım acıktı kedimi yedim
Ah ben deli ismail, sen benden de deli
Sıra sıra siniler
Hasta olan iniler
İsmail kel kafandan sen suçlusun
İsmail miyav dedi
Minik fare kükredi
İsmail iki gözüm iki iki musluk
Oynatmama az kaldı, ismail nerde
La fa la sol ismail
İsmail ballı lokma tatlım benim
İsmail sensiz cennet bile sürgün sayılır
Senin ki düpediz vurgun sayılır ismail
İsmail sen kocaman bir çılgınsın
Çılgın çocuk iso
İsmail önemli şahsiyetim benim
İsmail, felsefe yapma
İsmail, tut ki mucizeyim
Ne desem laf değil
İsmail, tutti frutti seyrediyorum
Göremiyorum, biraz eğil
İsmail beni anlamadın ya ben ona yanıyorum

İsmail mutfakta biri mi var?

İsmail bir tuhaf adamdır
 Üç kuruş için hesap sorandır
Uyanık geçinir amma yalandır
 Tüm varlığı cebinde olandır

Liseyi 6 yılda bitirmiş
 Neden bu kadar acele ettin
 Aklını seveyim Lan ismail
Lan İsmail, Lun ismail, çüş ismail İSMAİL,

Tek tek basarak ismail İsmail,
Bade süzerek ismail İsmail,
inci dizerek ismail
Gel yavrum gel aman

Kel başa şimşir tarak
Bu ayakları artık bırak
Ne işin var Diskolarda
 Yanımda bi kız sarımtrak

Ayranın yok içmeye
 Atla gidersin çeşmeye
Bu ne periz, What is this
Aman ismail, cant touch this
Hafif piskopattır kendileri
Buna Enayilik de dahil.
 Kızma Amcası Daha çok cahiiiil

İsmail, Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Hoop üstteyim ismail
Alt dudağı yiyim senin hatrın kalmasın İsmail,
Çekilmez bir adam oldun yine ismail Tatsız Tuzsun,

Nalet Kırdığın potlar beni aştı
Bak yalnızsın herkes kaçtı
 İsmail de buna şaştı
Aklını seveyim kaç ismail

Lan ismail Atlımısın,
Yavrum Bağdatlımısın
Herkes zeka yaşını sorar
 Lan sen bu kadar tatlımısın

Ulan ismail, yalan ismail,

telefonun başında çaresiz bekliyorum İsmail,
Eğer açmazsan oraya geliyorum İsmail,
Adresim değişti ismail
Ah ben eski ben değilim İsmail,

Kumburgaza da geçtik beraber ,
Bağcılarda da bulunduk İsmail
Sorun ilçelerde değildi
Çünkü sen bir angutsun ismail .......

İsmail, Varmısın yokmusun İsmail
İsmail, Aç mısın Tok musun İsmail
İsmail, Açım diyoor ! İsmail,
Ama yemekteyiz, Rahat da içmekteyiz gülüm

İsmail, resim değil çerçeve arıyorum
 İsmail, nereye koydun bulamıyorum ismail
İsmail, İçim Kanar da İsmayil
İsmail hatırlarmısın felsefe yapma İsmail,

rahatta çılgın çocuk iso
İsmail, Winter is coming ismail
İsmail, Kalın bişeyler al üşütürsün canım İsmail,

Bak bak Bak havalara nasıl da geriniyor İsmail,
 No no no almıyım başkası alsın İsmail,
tipim değilsin üstü kalsın ismail
 İsmail, sen vahşi bir hayvansın ismail

İsmail, Bu fasulye yedi buçuk lira İsmail,
 Pırasa 3.5 geeeeel İsmail,
Patlıcan sana 4 olur ismail
Hıyar da sensin İsmail !
 İsmail, Allah da belanı versin İsmail !

:D :D
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 10:19:44 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı s4rc4stic

bu adamı bize yedirirler mi acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

Scarione 30 yaşında kariyeri boyunca UEFA'da bile oynamamış. Biz adamı getirip Cl'de oynayan takımda ilk 11'e koyalım diyoruz.  :)

Çevrimdışı Savaş

Sosa giderse; Boyko+Bir miktar para = Belhanda takası bekliyorum.

Yapar bizim başkan bunu. Fena da olmaz aslında. Holosko olsaydı onu verirdik ama yok napalım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belhanda beklentileri karşılar mı ?

Çevrimdışı mülkübey

tolgay kafasının her tarafında gözü olan bir adam , futbolun matematiğini , geometrisini de biliyor 10 numara da denemek lazım . Eğer olursa 10 numara iş olur. Oğuzhan demeyin, oğuzhan stoperler tarafından yutulur. Oğuzhan tam bir CM. Başka da 10 numarada test edilecek adamımız yok.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tolgay kafasının her tarafında gözü olan bir adam , futbolun matematiğini , geometrisini de biliyor 10 numara da denemek lazım . Eğer olursa 10 numara iş olur. Oğuzhan demeyin, oğuzhan stoperler tarafından yutulur. Oğuzhan tam bir CM. Başka da 10 numarada test edilecek adamımız yok.
Aksine oğuzhan ın yeri bence 10 numara. CM pozisyonunda yeteneklerini yeterince kullanamıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Scarione 30 yaşında kariyeri boyunca UEFA'da bile oynamamış. Biz adamı getirip Cl'de oynayan takımda ilk 11'e koyalım diyoruz.  :)
Ligi cok rahat kaldirir ama ayrica yedek olarak cok mantikli hamle olur bedavaya parayi defansa akitiriz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum, üstelik Sosa Oğuzhana göre daha çok şut deneyen ve bunu sert şutlarla deneyen biriydi. bu bağlamda bakınca da söylediğin çok doğru ben Tolgayın Sosa yerinde oynarsa şutları ile içeri sızmaları ile 10+ gol 10+asist yapabileceğini düşünüyorum. bu denklemde atiba+oğuzhanı yedekleyecek bir veya iki adam alınsa gayette iş görür.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Ligi cok rahat kaldirir ama ayrica yedek olarak cok mantikli hamle olur bedavaya parayi defansa akitiriz
Risk almaya gerek yok mantıklı bir hareket olmaz. Defansı kurtaralım derken hücumu zayıflatmaya gerek yok. Bizim yapmamız gereken üstüne koyarak gitmek. Bir yeri zayıflatıp bir yeri güçlendirerek gidersek olabileceğimiz maksimum yer Cl grupları olur bir tık ilerisi olmaz.

Çevrimdışı Türkay

Sosa giderse Belhanda'ya çökelim hem eski platoniğimiz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Uff bugün bir de Kolarov KAP gelmez ki beeee :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Şaka maka derken, bir hayal derken, gitmez lann kim alır derken, çılgın çocuk fenere k.ybaşı ismaylll GİTTİ  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Kabak adı verdi gideçekse getirsin parayı gitsin SOSA.
Onun yerine şu free olan Oscar SCARIONE alınsın iş görür çok rahat. Ucuza transfer işte bu kıtlıkta.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa mevkisinde dünyanın en iyi futbolcularından birisi idi, eğer bel fıtığı olmasa ne Beşiktaş'a gelirdi ne de Türkiye'ye.
Ancak, burada asıl çirkin olay Beşiktaş onu fıtığına rağmen aldı;
-ilk sene inişli çıkışlı bir performans verdi ama yetenekli olduğunu gösterdi ve her fıtık vurduğunda birkaç maç tekledi, bazen sahaya çıkamadı, bazen maçı yarım bıraktı. Bilic efendi kanatta oynattı ses etmedi, merkeze aldı ses etmedi, uyumluydu ve mevki tanımaksızın takım oyuncusu olduğunu bize gösterdi.
-İkinci senesi kötü gitti,  ameliyatını oldu tutmadı, tedavi süreci sürdü olmadı ve son ameliyatı başarılı oldu. İkinci senesinde de randıman vermemesine rağmen Beşiktaş vefalı davrandı. Üçüncü senesine yatırım yaptı.
- Üçüncü senesinin ilk yarısına vasat başladı ama ikinci yarı  efsane oynadı, artık tamamen iyileşmişti. Beşiktaş'ın vefası meyvesini vermiş, Sosa mevkisinde devleşmişti. 30 yaşın olgunluğu, kazanma hırsı ve yardımlaşma adına sahada müthiş  bir örnekti. Hata yapanın yanına kadar gidip destek verdiği anları, defansa kadar gidip kendi atağını kendisi başlattığı anları asla unutamam.
  Velhasılı, o sakat  bir devdi, iyileşti ve yol istedi. Ayıp etti, vefasızlığını gösterdi, sevgiyi elinin tersi ile itti.
 Belkide hayr olacak gidişi, ben Tolgay'ı 10 numara oynarken görmeyi istiyorum. Dikine gidebilen, çerçeveyi gördü mü topu doğru köşeye hızlıca bırakabilen büyük bir yetenek Tolgay. Beğenmeyenler var burada , neye ve kime göre beğenmediklerini de anlayabilmek imkansız.
 Belki Scarione  gelecek, belki ayağı top yapan herhangi biri, hiç fark etmez, kim gelirse gelsin, Beşitaşta işleyen futbol  sistemine dahil oldu mu sıkıntı yaşamayız.
Oyun şablonumuz artık belli, futbol aklı üst seviyede ve takımın üst seviye bir futbol karakteri var.
Bilic gibi futbol aklı sıfır bir adamdan Şenol Güneş gibi oyunun her anını doğru okuyan, sahaya hep doğru müdahalede bulunan bir adama geçtik.
Ben çok rahatım bence sizde rahat olun.
Sosa gider, gomez gider sıkıntı olmaz.
Yeter ki bu yönetim ve Şenol Güneş gitmesin.
Ufak bir düzeltme yapayım: Sosa geleli 2 sene oldu, 3 değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa giderse Belhanda'ya çökelim hem eski platoniğimiz.
Beklentimizi karşılar mı sosadan sonra ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şaka maka derken, bir hayal derken, gitmez lann kim alır derken, çılgın çocuk fenere k.ybaşı ismaylll GİTTİ  :D
Şok geçirdim abi yolların ayrıldığını duyunca aşırı sevindim

Çevrimdışı özgür

sosa ve töre'nin yokluğunda edin visca iş yapmaz mı bizde? ne diyorsunuz?

Çevrimdışı iilkerr

katılıyorum, üstelik Sosa Oğuzhana göre daha çok şut deneyen ve bunu sert şutlarla deneyen biriydi. bu bağlamda bakınca da söylediğin çok doğru ben Tolgayın Sosa yerinde oynarsa şutları ile içeri sızmaları ile 10+ gol 10+asist yapabileceğini düşünüyorum. bu denklemde atiba+oğuzhanı yedekleyecek bir veya iki adam alınsa gayette iş görür.
Tolgay in ve sonrasinda eslem in sakatligi gecen sene tam bir trajedi oldu. Hele tolgay. Bu sene cok hirslandigina adim gibi eminim. O karakterde bir oyuncu keza oynayamadigi icin mutsuz oldugu yazilmisti. Bu firsati iyi degerlendirecegini dusunuyorum. Ben de 10 numarada ozzy den daha iyi olacagi kanatindeyim. (Ben kimim :) ) ozzy ne kadar dans ediyorsa tolgay da o kadar hirsli oynuyor. Ozzy sert savunmaya dayanamiyor. Zarif cocuk :)  Bi benzetmeyle kapatayim: fransada m. topal stoperde ne kadar sirittiysa oguzhan da ilerde o kadar siritacaktir. Mevkisi tam bir dmc dir. Fransa'da da mevkisinin amc olmadigini gosterdi. Eyyorlamam bu kadar :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 10:55:36 iilkerr ]

Çevrimdışı tangaz

Şok geçirdim abi yolların ayrıldığını duyunca aşırı sevindim

ben burdan öğrendim pek tv falan izlemediğim için foruma girdim "lannn ismaill gitti" mesajlarını görünce bir an şaşırdım rüya mı bu acaba yoksa öldüm de cennettemiyim dedim ardından yüzümde anlamsız bir tebessüm belirdi :)

Çevrimdışı kartalBaz

Tolgay 10 numara oynayamaz. Topu saklayan etrafinda donen oyunu rahatlatan bir tarzi var tolgayin. Hizli dusunup defansi allak bullak edecek tarzi yok. Bu sene sosa oyundan ciktiktan sonra hep oguzhan 10 numaraya gecti ve cok etkili oldu. Oguzhan sosadan cok daha etkili ceza sahasi icerisinde. Ama senol hocanin oyun sisteminde hep yalanci bir 8 numara vardir oguzhan gibi gercekte 10 numara olan. Bunu tolgay beceremez o yuzden kesinlikle 10 numara transferi olur. Tolgay oyunu kontrol etmek istedigimizde necip yerine dusunulecek adam hocanin gozunde. Bu arada belhandayla sosanin oyun yapisi cok farkli. Sosanin tarzi bize daha cok uyuyordu cunku sahanin heryerinde geziniyordu. Insallah sosa tarzi oyuncu bulunur. Sosanin gitmesi hic iyi olmadi.

Çevrimdışı s4rc4stic

milan sosa diyorsa bizde honda diyelim..bu dennis praet'ın sözleşmeside haziran 2017 bitiyormuş yahu..bi sondaj yapsalar..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek'in sakatlıkla ilgili çıkan haberler doğruysa ki ben öyle olduğunu düşünüyorum, yarın kendisi kapıya konmalı.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: