2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401216 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Valbuena alır mısın ? :)

Forvete de Luca Toni gelsin bence

Çevrimdışı murat baltacı

Sosanın açıklamalarından sonra gündemimize gelecek oyuncular ziyech,belhanda,valbuena,scarione olacak gibi alacağımız bonservisin miktarına göre durum değişir eğer yönetim uyanıklık yaparda sosaya çinden katardan bi teklif getirir madem terörü bahane ediyosun bizde zarar etmeyelim 8-10 milyona satalım seni derlerse ziyech alınabilir valbuenada pır pır yetenekli bi oyuncu ama maliyeti alınabilme durumu nedir bilmiyorum. Hiçbiri olmazsa scarıone alınır bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa yerine De Guzman de olabilir bence ucuza kapatırız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi mesajlarım gelmiyor mu?
ne mesajı özel mesaj atıyorsan gelmiyor @mehmetkorfez

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Hergun takip eder ama yorum yazmam , 38life arkadasimin her yorumunun altina imzami atarim ,  ikimizin ayni seyleri yazmasina gerek yok. Sen devam et.   Sosa hakkinda fikrimi soyleyip okuyucu moduna geri donecegim         ;     eğer sosa bu olaylardan sonra 5-6 milyon euro altı bonservis bedeli ile takimdan ayrilirsa kulubu kapatalim arkadaslar vuralim zinciri ,   benim babam 10 senedir ya baska ilde yada baska ulkede calisiyor ustelik olum tehlikesi altinda ve bunuda uc kurus para icin yapiyor  ben aylarca gormuyorum babami biz insan degilmiyiz benim kucuk kiz kardesim insan degilmi ? Birtek sosanin bebelerimi insan bu dunyada , yapmayin allah askina ya , eger sosa bize kazik atip bu kulupten ayrilirsa ben birdaha ayni keyif ve sevgi ile bu takimi takip edemem.

Çevrimiçi Necmi

Valbuena alır mısın ? :)
terimin futbolcu hali :D
çok kötü bir oyuncu 32 yaşında ve fenere dayayacaklar onu :kop: :kop:

Çevrimdışı Aykan19o3

Quintero gelse keşke. Tam Şenol hoca'nın isteyeceği kıvamda Porto'ya transfer olduktan sonra düşüşe geçmiş ancak potansiyeli çok yüksek bir futbolcu.
Porto'nun kendisini satmayı düşüneceğini pek zannetmesem de en kötü kiralama için bastırılmalı.

Çevrimdışı Onat

Şenol Güneş Kerim'in özelliklerini çok iyi biliyor. Bir ropörtajında Gökhan ve Kerim'in farklarından, artılarından ve eksilerinden bahsetmişti. Çok doğru çözümlemeler yapmış. Yani gelecek sezon Kerim'in eksikleriyle ilgili konuşarak "parlatma" dediğiniz olayı gerçekleştirecektir. Ama forvet arkası mevkiisine monte edeceğini sanmıyorum. Orta açmamız gereken geniş oyunlarda sol, adam eksiltilmesi ve merkezden hızlı oyunlarda sağ kanat oynayacaktır ki oyun içinde de değiştirebilir.
  Kolarov hepimize ve Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun. Gelecek gibi görünüyor. Kolarov'dan yararlanabilmek için Kerim'le aynı kanadı paylaştıracaktır Şenol hoca. Hız dengelerini iyi gözetiyor. Kolarov kaliteli bir kanat bek fakat hızı ile ön plana çıkmıyor. Çabuk değil bu nedenle bunu bastırması için Kerim'le kanat paylaşırlar. Olcay oynarsa facia olur.
  Sağ kanatta Aras'ın çok fazla şans bulabileceğini sanmıyorum. En başarılı sezonlarında bile mevcut sistemimiz için yeterli olduğunu düşünüyorum. Şenol Hoca da sistem üzerinde çok büyük oynamalar yapmaz. Trabzondan beri yüksek baskılı, yüksek tempolu oyun seviyor. Oyuncular üzerinden küçük oynamalar yapacaktır. Zaten Kerim ile aynı anda oynaması çok yararlı olmaz. Biraz önce belirttiğim üzere Olcay da Gökhan ile kanat paylaşır. Belki ikinci devre Kerim'in yerine oyuna girecek oyuncu olur Aras.
  Bu Sosa olayı gerçekten kulüp adına çok can sıkıcı. Beşiktaşım bu sıkıntıyı giderecek ve yerini dolduracaktır fakat zamanlaması kötü oldu, yaptığı hareketler de profesyonellik dışı. Halledilir bir şekilde ama kim kaldı kim gitti alınabilecek adaylar arasından hiç takip etmedim, ne olur kimi alırız FFP olayı varken ben de merak ediyorum. Sonuçta bize kaç getireceği belli değil ve transfer döneminin başında da değiliz.
  Sonuç şu ki savunma hattı ve kurgusu konusunda yönetime güvenim tam ama bu 10 numaraya total futbolu, soğukkanlı bir şekilde kaldırabilecek topçu almak lazım. Nasıl buluruz bilmiyorum. Kerim ve Aras bunu yapamaz. Oğuzhan için de fizik ve tecrübe sıkıntısı olabilir. Yüksek nabızlı maçlarda merkez beklerin arasında çok rahat boğulabilir. Ayrıca Tolgay da, her ne kadar uygun meziyetleri olsa da, 10 numara pozisyonunda rahat oynayamadığını ve hoşlanmadığını bir ropörtajında belirtmişti.
  Meraklı bekleyiş içindeyiz...

Çevrimdışı Turco

mehmet ekici sosa nın yerini doldurur mu ki..

Rahatlıkla dolduracak kapasiteye sahip, tek handikapı yaşadığı sakatlıklar.

Bi kere Bayern Münih altyapısından yetişme, temeli sağlam. Kumaşı iyi, ligi tanıyor, yerli oyuncu, potansiyelli, sorun çıkarmaz, disiplinli,  fazla maaş ödemezsin, Almanca biliyor asla uyum sorunu yaşamaz. Şenol hoca potansiyelli oyuncuyu parlatır hele ki mental açıdan da sağlamsa uçurur, tam Şenol Hocalık futbolcu.

Sahada Sosa'yı aratmaz. Sosa'dan tek eksiği Sosa gibi çevik ve agresif olmaması. Onun dışında Sosa'dan daha iyi şut atıyor, daha iyi frikik ve duran top kullanıyor. Oyun içinde de etkilidir, özellikle rakip ceza sahası önünde ama Trabzonspor topu oraya kadar taşıyamadığından, oyunu rakip sahaya yıkamadığından Ekici etkili olamıyor.

Yani birçok kişi belki Ekici Sosa ayarında değil fikrinde olsa da bu adam yetenek olarak Sosa'dan daha iyi.

1:07 'de attığı golü mesela her futbolcu atamaz. Şans tesadüf golü falan değil. Bilerek isteyerek, tartarak vurmuş topa. Gerçekten çok klas futbolcu, safi yetenek. Tek handikapı kırılgan bir futbolcu, kolay sakatlanıyor. Sakatlandıktan sonra form tutması da biraz zaman alıyor. Onun dışında tam bizlik.

Ekici'ye teklif götürürsek kesin kabul eder. O gitmek istedikten sonra TS tutamaz, bırakır. Transferini de Pektemek, P.Franco, Alexis, Milosevic'le çözersen Sosa'dan gelen para cebinde kalır, alırsın o parayı basarsın kaliteli stopere.

Çevrimdışı mylife1903

Sosa konusu ilginc

Simdi bu adam 2.5milyon euro aliyor olsaydi, karisina "de get lan manyahhh get arjantinde bekle uc seneye gelecem" derdi, bizden aldigi parayi bu sene baska takimlardan da alabilir, naz yapiyor o yuzden.
Artik fayda gelmez sosadan, satilmali.
Simdi ortada bir sozlesme var ve sosa gercekten iyi niyetliyse kendisi de bize yardimci olmali, mesela gelip calismalara katilmali ve beklemeli. Sadece calismalara katilmakla da olmaz, mesela yonetim cine satarsa kendisi de bazi seyleri kurban etmeli, dusuk maasa hayir dememeli mesela.
Ne guzel ya sosa gibi futbolcu gitmek istiyor diye 3 milyona satacaz bu beyfendi ayni sekilde ayni maasla hayatina devam edecek, yok oyle herkes bir seylerden vazgececek.
Ayrica sozlesmesine gore buyuk ihtimal boyle bahsettigimiz gibi abuk cezalar verilemez, ayrica kimse fifa dan falan bisi beklemesin, fifa oyuncunun lehine karar verir, mesela sosa giderse bir iki ay futbol oynatmazlar, sonra gecici lisans ile transfer yapar, anlastigi kulup ile masaya otururuz ve anlasamazsak fifa uygun bir bonservis belirler ve sosa gibi milli takimda oynamayan bir oyuncu icin 1-2 milyon bir para belirler fifa.
Sosayi da anlamak lazim adam bugun istemiyor turkiyede yasamak, dun istiyordu, kendisinin problemi, bizi baglayan husus ise bu aciklamalardan sonra masaya oturdugumuzda elimizin guclu olmamasi, bu aciklama yaptirilmayacakti sosaya.

Dogru duzgun sevinemdim ismail olayina yahu zehir oldu sevincim.

Yalniz unutmadan, insallah sosa bu konuda durusttur ve bir tiyatro oynanmiyordur

Çevrimdışı onurturan

Ne yazmissiniz bee sabah oldu resmen.. bu arada mylife abi gunaydin.. senin yazdigin mesajlari okuya okuya sabahi ettim sen uyudun uyandin mesaj atiyon yine.. benim bu hıza yetismem mumkun degil.. .

Çevrimdışı mylife1903

Ne yazmissiniz bee sabah oldu resmen.. bu arada mylife abi gunaydin.. senin yazdigin mesajlari okuya okuya sabahi ettim sen uyudun uyandin mesaj atiyon yine.. benim bu hıza yetismem mumkun degil.. .
Ya sorma tam keyifle yatacaktik, bayram sabahi gibi uyanacaktik simdi moralsizim, sinir harbi. Ulan sosa bayrami zehir ettin.
Neyse bazi seyler netlesecek bu hafta icinde. Bu kasimpasadan ayrilan cocugu yaziyor basin, ayrica ben tunay toruna bir sans verilmesini isterim ama kasimpasa birakir mi?
Elimizde mustafa pektemek gibi bir deger var cocugu belki takasta kullanabiliriz, kendisine de yazik, oynayamiyor.

Çevrimdışı onurturan

Ya sorma tam keyifle yatacaktik, bayram sabahi gibi uyanacaktik simdi moralsizim, sinir harbi. Ulan sosa bayrami zehir ettin.
Neyse bazi seyler netlesecek bu hafta icinde. Bu kasimpasadan ayrilan cocugu yaziyor basin, ayrica ben tunay toruna bir sans verilmesini isterim ama kasimpasa birakir mi?
Elimizde mustafa pektemek gibi bir deger var cocugu belki takasta kullanabiliriz, kendisine de yazik, oynayamiyor.
sosanin yerine adam bulabilecegimizi dusunuyorum ya Andreas beck gidiyorum deseydi Allah muhafaza..
sosa da gitsin Arjantin devlet bankasinan dusuk faizli kredi ceksin odesin bonservisini bize.. yada estudientesin arsalari falan varsa gs gibi adası falan onlari satsinlar..
Cok sevdigim bir oyuncu kendisi en az Beck kadar severdim ama 38 in dedigi gibi mevkii itibari ile yerine adam bulaabilecegimiz bir oyuncu..
Kendisine Çinden teklif gelse 10m€  aa ne guzel teklif hem teror de yok deyip gidecek mi acaba bi denemek lazim..

Çevrimdışı onurturan

Kolarov da cuma 22.05 te istanbulda olacakmis Zeki hoca soyledi yedegi de genc cocuk Ümit Karaal var saglam olacak o taraf.. Beck zaten diger tarafta formayi vermez .. sosa bölgesine de adam bulduk mu cigaralari sondurmeye gerek yok..
Atiba ya da burdan kucak dolusu sevgiler..  Bide Gomeze..

Çevrimdışı onurt

Çin dünyada terörün en az olduğu ülke,  çine satsınlar sosayı,  gitmiyorum da diyemez. Oradan gelecek parayla yerine adam bulursun,  kompanyi bile alırsın,.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çin dünyada terörün en az olduğu ülke,  çine satsınlar sosayı,  gitmiyorum da diyemez. Oradan gelecek parayla yerine adam bulursun,  kompanyi bile alırsın,.
Çin iki taraf için de en mantıklı yer olur. Sosa da artık emekliliğini yapar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar mesela 4-4-2 oynayamaz miyiz? Ya da oynamak icin neler lazim

Mesela sag tarafa beck arkada gokhan onde, sol taraf tosic arkada kolarov onde yapsak ortadaya atiba tolgay onlerinde serbest oguzhan ileride gomez gibi hani diyorum en kotu ihtimal,
Yok kolarov olmadi arkada tosic onde quaresma gibi biraz sinerji yapalim, beyin cinnastigi yapalim

Ayrica bu sosa olayi yeni degildir bence, kutlamalardan sonra yonetim ogrenmistir ve planini yapmistir.

Çevrimdışı Renton

Sosa 6 ya gitse yerine boşta scarione yapsak parayi defansa harcasak ne guzel olurdu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Onat

4-4-2yi bitirdiği için 4-2-3-1 furyası başladı.
  Tek ön liberolu sistem bir kere lig için uygun değil, göbek çok boş kalacak ve kompakt futbol oynatabilen anadolu kulüpleri bayram edecek. Forvet arkası ve tek ön liberolu sistem işini 4-2-3-1 oynayan (neredeyse) tüm kulüplere karşı beceremeyiz.
  Bir yardımcı forvet ve iki ön liberolu sistemi genelde Türkiye'de tüm teknik hocalar 70ten sonra dönüyor. Bu da yorulmuş defansın arasına forvet arkasından feragat edip yardımcı forvet yani bizim sakat beyimiz gibi bir gizli elemanla santrafora hava toplarını indirmeyi amaçlıyor. Bu genelde fizik gücü yetersiz veya kısa merkez beke yapıştırılır, hava toplarını kazanır ve Gomez beye indirir. (Güya Pektemek yapacak.)
  Eğer 4-2-2-2 gibi diyorsan o da rakip takıma orta saha hakimiyetini vermeyi düşünüyorsan kullanırsın ki Beşiktaş için komik bir durum bu.

4-4-2den çok 4-3-3 oynamak mantıklı olur aslında. Keza Şenol Güneşin sistemi de aslında 4-3-3 kırması. 4-2-3-1in kanat orta sahaları, 4-3-3ün kanat forvetlerine yakın pozisyon alıyor. Hele bizim gibi yüksek pressli yüksek tempolu oyunda 4-3-3 oynamak çok doğru olur. Bunun için ofansif düşüneceğimiz oyunlarda şöyle bir diziliş olabilir.

Kolarov Marcelo/Rhodolfo  Yeni Merkez Bek Gökhan Gönül

Oğuzhan    Atiba(Tek ön libero ama çift yönlü ortasahalarla sürekli destekli) Tolgay

Kerim  Gomez Olcay

İki önliberolu düşünürsen atibayla oğuzhanı yer değiştir, oğuzhanı forvet arkası gibi tolgayı ön libero gibi.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 08:46:55 Onat ]

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Artık Beşiktaş futbolcusu olmadığına göre rahat rahat yazabilirim;

İsmail Köybaşı, Beşiktaş tarihinin, bu kadar vasat olduğu halde, en overrated (gereğinden fazla övülen, değer verilen) adamlarından birisidir. Geçen sene evimizdeki GS maçı dışında (birazda deplasmandaki Sporting maçı ama o maçta takım mükemmeldi, tolga yakmıştı bizi) 1 maç dahi üst düzey katkı vermemiştir, yediğimiz en az 15 golde doğrudan veya dolaylı hatası vardır. Tosic gelene kadar sol stoperin dikiş tutmamasının sebebi bile İsmail'dir, çünkü maçlara gidenler de rahatlıkla katılacaktır ki sol stoperler İsmail'in boşalttığı kanattan atak yememek için hep sol çizgiye yakın pozisyon almaya çalışıyorlardı. Gitmesine çok ama çok sevindim. Çünkü sanki sol bekimiz varmış gibi millet yorum yapıyordu, en azında şimdi gerçekten yok ve bizim buraya güzel bir transfer yapmamız lazım.

İsmail'in varlığı, yokluğundan daha tehlikelidir. Kimse üzülmesin, kesinlikle avantajlıyız. Darısı Pektemek ve Tolga'nın başına.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cisse557

Sosa ve Atiba'nın gitmek isteyişi ve Gomez'in bu kadar bekletmesi ben de inanılmaz bi Quaresma sevgisi oluşturdu. Severdim zaten kendisini ama bu sefer gözümde Pascal seviyesine çıktı.

Çevrimdışı cisse557

Ismail i gönderenden de Allah razı olsun :)

Çevrimdışı tangaz

Günaydın arkadaşlar,

Artık Beşiktaş futbolcusu olmadığına göre rahat rahat yazabilirim;

İsmail Köybaşı, Beşiktaş tarihinin, bu kadar vasat olduğu halde, en overrated (gereğinden fazla övülen, değer verilen) adamlarından birisidir. Geçen sene evimizdeki GS maçı dışında (birazda deplasmandaki Sporting maçı ama o maçta takım mükemmeldi, tolga yakmıştı bizi) 1 maç dahi üst düzey katkı vermemiştir, yediğimiz en az 15 golde doğrudan veya dolaylı hatası vardır. Tosic gelene kadar sol stoperin dikiş tutmamasının sebebi bile İsmail'dir, çünkü maçlara gidenler de rahatlıkla katılacaktır ki sol stoperler İsmail'in boşalttığı kanattan atak yememek için hep sol çizgiye yakın pozisyon almaya çalışıyorlardı. Gitmesine çok ama çok sevindim. Çünkü sanki sol bekimiz varmış gibi millet yorum yapıyordu, en azında şimdi gerçekten yok ve bizim buraya güzel bir transfer yapmamız lazım.

İsmail'in varlığı, yokluğundan daha tehlikelidir. Kimse üzülmesin, kesinlikle avantajlıyız. Darısı Pektemek ve Tolga'nın başına.

şiir gibi yazmışsın gene :)
ben önce pektemek hamlesi bekliyorum. kolarov+kompany gelsin tolgaya bu sezon tahammül edebilirim.

bu arada güne ismaylllsiz başlamak paha biçilmez  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Yalnız Sosa açıklamaları ile ayıp etmiş.

Terör şu an ülkenin en büyük belası ve biz hiç bir yabancı futbolcuyu bu bahane nedeni ile gittiği için suçlayamayız. Çünkü özellikle Avrupa'da bizim terör konusu neredeyse gündemden inmiyor (sadece IŞID değil, PKK eylemleri de çok köpürtülüyor), bizde maşallah adamların eline her kozu veriyoruz. Ama bu şekilde şark kurnazlığı ile kulübü sıkıştırmak için kullanması hiç olmamış. Sadece "Kişisel soruınlarım var" deyip geçebilirdi.

EUR 5-6 milyon veren varsa satılsın, yoksa idmana gelmediği her gün için ceza kesilsin. O kontratlar boşuna yapılmıyor. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.

Çevrimdışı panic13

şiir gibi yazmışsın gene :)
ben önce pektemek hamlesi bekliyorum. kolarov+kompany gelsin tolgaya bu sezon tahammül edebilirim.

bu arada güne ismaylllsiz başlamak paha biçilmez  :bandit:

Yalnız @tangaz adam Fener'e denildiği gibi EUR 1,5 milyon civarına imza atarsa bize de müthiş kapat atmış olur :D Devamlı "başka takımlar EUR 500 binden fazla vermez, polüm yapmasın" diyorduk :D

Fener'in 2. Serdar Kesimal vakası is coming :D

Bi de Pektemek'ten kurtulsak dediğin gibi en azından :)

Etiketler: