Olaya objektif bakmayan arkadaslara-buyuklerime empati kurmasini oneriyorum.
Rusya ile kriz yasadik. Onun disinda yurtdisindan gelen ruaya karsiti ulkelerden bir suru turistimiz vardi hepsiyle mi kriz yasadik ? Sahiller bombos. Sebebi teror. Ulkenin kalbinin hava alaninda en turistik yerlerinde en onemlisi ordunun devletin yonetildigi merkezlerin sokaginda patlama yasandi. Yuzlerce insan öldü. Millet avmlere toplulugun oldugu yerlere gitmez oldu. Dunyanin onde gelen derbilerinden dedikleri gs-fb derbisi guvenlik sebebiyle oynatilmadi. Dogu'da aylardir ohal var. Avrupa'nin su anda bize bakis acisi misir dan farksiz emin olun. Yabanci forumlari acin ya da yurt disina cikarsaniz roportaj yapar gibi bir kac insanla konusun ne demek istedigimi anlarsiniz. Biz vataindas olarak evden cikarken temkinli oluyorsak elin yabancisindan turkiye'deki teroru fransayla belcikayla bir tutmasini bekleyemeyiz. Stsl deki ptt1 deki yabancilarin hepsi arkadas senin ulken guvenli degil ben gidiyorum dese verecek bir cevabin var mi? "Ya teror var kabul, Turk Ordusunun yonetildigi merkezin dibinde patlama oldu, dunyanin en buyuk 15. Havaalanini taradilar 500 sehit verdik 500 insanimizi kaybettik ama korkmayin size bir sey olmaz " mi diyecegiz. Gercekci ve duygusalligi birakarak Sosa'ya olumlu olumsuz tepki gosterin. Sorgulamamiz gereken sosa nin dusuncesi degil. Maalesef bizim simdiki durumumuz.
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi