2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393804 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Sosanın yaptığı sadece eski takımın elini zayıflatan bir hamle değil . Sosyal medyada böyle çığırtkanlık yapmak resmen bu ülkeye de yapılan saygısızlık 

Sosanın yaptığı menfaati için her yolu mübah gören çakallık .

Gereği yapılmalı . Bu konu ciddi . Gereği yapılmazsa her kafası atan aynı bahaneyle kaçar . Önünü alamayız
Katılıyorum birebir

Çevrimdışı 38life

Bu açıklama sanıldığı gibi iyi niyetli bir açıklama değil kamuoyuna açıklayıp kendi değerini düşürttüğünü ve burda oynamak istemediğini belli ederek gönderileceğini bilmeyecek kadar salak bir adam değildir Sosa burda orta yolu felan bulmaya çalışmıyor direk takımı kendi çizdiği yola sokmaya çalışıyor buna papuç bırakmamak gerek kendisi nede olsa bu saatten sonra takıma performans vermez bizde tutumumuzdan ve isteklerimizden vazgeçmemeli ve çıkmadığı her antremanın parasınıda kendisinden kesmeliyiz. Diğer türlü durumda bu olay diğer futbolculara yol olur ve zor durumda kalan hep biz oluruz tavrımız net olmalı bu konuda.
Aynen öyle. Kesinlikle orta yol bulmaya caliamiyor . Aksine Beşiktaşı hizaya getirmeye çalışıyor. Bu açıklamanın özeti budur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gel vefasız çağırmazdım acil olmasa..

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sosa ile takas edelim üstünede boyko'yu verelim :)

Çevrimdışı s4rc4stic

yurtdışında da oluyor diyen arkadaşlar evet oluyor ama orada senede 3 kere oluyordur..burada 20 günde bir oluyor..hemde ankara istanbul'un göbeğinde..

Çevrimdışı sozkul

Bu arada "Sadece burada mi var, her yerde var terör" nereden tutulsa elde kalan bir argüman. Forumda politika konusulmadigi icin detayina girmiyorum ama sikca söylendigi icin cok seslilik olsun diye belirtmek istedim

Katılıyorum, tek başına yetersiz bir argüman ve burada risk her alanda  avrupaya göre daha büyük ama buna göre primli ücret alıyorlar, vergi oranları düşük vs.. Yani görece azgelişmiş bir ülkede yaşamayı daha çok para için kabul ediyorlar, burada bombalar yaygınlaşmadan öncede otobanda solladığı için üzerine ateş edilen adamlar vardı,  halada her an olabilir, hayatını kaybetme riski her alanda daha büyük, bebek ölümleri bile avrupanın bir kaç katı, yani aldıkları  paranın içinde zaten bir miktar risk faktörü var. Burayı sevdikleri için gelmiyorlarki.
Yaptığı açıklama ile bize büyük zarar verdi Sosa, şimdi taviz verirsen aynı gerekçeyi diğerleride gösterirse ne yapacaksın?

Çevrimdışı murat baltacı

Ah be sosa tam kolarov geliyo üzerine ismaili fenere kakaladık diye sevinirken oldumu bu ayrılık.

Bari böyle bi açıklama yapmasaydın en azından pazarlama şansımız yükselirdi seni şimdi çinden katardan alıcı bulsak 8-10 milyonlara satamazmıyız sosayı ne kadar oyuncu gidecek olsada kalitesi belli almak isteyen versin parayı biz ffp den dolayı oyuncu alamıyoruz sosa efendi terörü bahane edip gitmek istiyo nasıl takım kurcaz biz zaten yerine oyuncu bakacağız daha zaman kaybı yaşadık bari maddi anlamda zarar etmeyelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sozkul

Bu arada "Sadece burada mi var, her yerde var terör" nereden tutulsa elde kalan bir argüman. Forumda politika konusulmadigi icin detayina girmiyorum ama sikca söylendigi icin cok seslilik olsun diye belirtmek istedim

Katılıyorum, tek başına yetersiz bir argüman ve burada risk her alanda  avrupaya göre daha büyük ama buna göre primli ücret alıyorlar, vergi oranları düşük vs.. Yani görece azgelişmiş bir ülkede yaşamayı daha çok para için kabul ediyorlar, burada bombalar yaygınlaşmadan öncede otobanda solladığı için üzerine ateş edilen adamlar vardı,  halada her an olabilir, hayatını kaybetme riski her alanda daha büyük, bebek ölümleri bile avrupanın bir kaç katı, yani aldıkları  paranın içinde zaten bir miktar risk faktörü var. Burayı sevdikleri için gelmiyorlarki.
Yaptığı açıklama ile bize büyük zarar verdi Sosa, şimdi taviz verirsen aynı gerekçeyi diğerleride gösterirse ne yapacaksın?

Çevrimdışı 38life

Sosa nin yaptığı ajitasyon neden diger oyuncularin aklina gelmedi acaba mesela quaresma sneijder rvp muslera.. liste uzayabilir. Alemin tek akillisi sosa mı
O adamlarin aileleri cocuklari yok mu onlar niye suskunlar peki
Sosa sadece terörü bahane ederek ulkesine gitmek istiyor o kadar
Direkt olarak soylese ters tepecegini bildigi icin boyle bir yol izliyor durum budur.
Ulkesinde bir takimin da oyle yulsek sayilabilecek bir bonservis odeyemeyecegini bildiginden boyle basit bir oyunla sözüm ona etiket fiyatini düşürecek.
Benim tanidigim başkan gülüp geçer...
Aynen öyle. Yarın sabah Beşiktaş resmi açıklama yapmalı. "Sosa'nın bonservisi xxx milyon eurodur." Diye

Adamlık menajeri tarafından gelen tekliflere hepsine teşekkür et ben BEŞİKTAŞLA CL ye gidiyorum demektir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gel vefasız çağırmazdım acil olmasa..

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kim ?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hic2222

Kötü senaryo sosa ucuza gitti yerine birini bulamadık veya kadro dışı bıraktık diyelim,
Ozzy öne Tolgay Ozzy nin yerine işte olur biter, Tabi töre, sosa kaybı demek bana göre hem iki yönlü oyuncu hem kreatif özellik kaybı demek ama lige yetebilir kötü senaryo
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı sozkul

Yemin ederim bu forumdaki bazı kişiler insanın sinirlerini tavan yapıyor. Sosa terör yüzünden ayrılmak istiyor diye takımdaki bütün yabancılar gidecek diye düşünen adamlar var Allah akıl fikir versin.

Herkes sizin kadar akıllı olmayabilir, insanları bu eksikliğinden dolayı hakir görmeyin

Çevrimdışı 38life

Söylenecek herşey söylendi. Top şimdi yönetimde...

Çevrimdışı Türkay

Bu kim ?

Hakim :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı F1903

Bilen bilir, Quaresma'dan hic hazzetmem. Ama Q7'nin Beşiktaş sevgisinin 10'da 1'i yokmus meger Sosa'da.

Uzdun bizi be Ernesto!

Bu kim ?

hakim ziyech.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hakim ziyechmiş tanıdım iyi olur :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Hicbir profesyonel oyuncu ailem terorden korkuyor gitmek istiyorum diyemez, boyle bir bahane olamaz. Teror sadece istanbulda olmuyor pariste bile oluyor, yarin PSG'den teklif gelse gitmem ailem terorden korkuyormu diyecek?
Bonservisini getirirsin istedigin yere gidersin bukadar basit. Iyi niyetli olsa ve profesyonel davransa ailesini daha guvende hissetirebilir onlari ikna edebilir. Sosanin aklini birileri celmis bu cok net, onu dusuk bir miktara transfer etmek istiyorlar.
sosa turkiyeye gelmeden once teror olaylarindan haberi yokmuydu birakin bu isleri. Yonetimden cok ciddi ceza bekliyorum boyle rezalet olamaz!
Besiktask!

Çevrimdışı murat

Aynen öyle. Kesinlikle orta yol bulmaya caliamiyor . Aksine Beşiktaşı hizaya getirmeye çalışıyor. Bu açıklamanın özeti budur.
bunu ilk okuduğum anda benimde beynimde şimşek çakmıştı ama gomezin vizyon açıklamasındaki gibi değerlendirileceğini düşünerek ses çıkarıp ortalığı karıştırmayayım dedim.bunların menejerleri var bu tip açıklamalar yapıldığında ne söylenildiğine değil ne amaçlandığına bakmak gerekir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakim ziyech.
Tanıdım kanki olur hemen alalım

Tanıdım kanki olur hemen alalım

alınabilir sosa ile kafa kafaya takas edelim olmadı üstüne bide boyko'yu verelim.

Çevrimdışı Berat

@Çağrı'dan bir Ziyech dileği alsaydık yeniden :)

Çevrimdışı acan07

Nasıl gelir düz koşu yapar. Korkuyorum gidicdm diyor gelemez. Ailesi Arjantinde nereye düz koşu yapıyor?
senin dediklerine uyarlıyalım .
 istediğimiz parayı veren olmadı ve sosa mecburen kaldı. min 1 hafta antremana çıkmaz zaten . bu arada eşini çocuklarını arjantine gönderir.  kendide gelir antremana laylaylom takılır  şenol hocada zaten direk kadro dışı bırakır. sonra geri kalan herşeyi fernandes e uyarla . ne oldu kim kazandı .

tam önümüz yokuş aşağı iken bu adamı el freni yapmaya gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes sizin kadar akıllı olmayabilir, insanları bu eksikliğinden dolayı hakir görmeyin
Hakir gören yok eksikliklerinden dolayıda yapmıyorlar sadece kendi düşüncelerinin doğru olduğunu insanlara kabullendirmek istiyorlar. Sıkıntı da burada senin düşünce farklı benim düşüncem farklı onun düşüncesi farklı. Kimsenin bedavaya da gittiği yok öyle bir algı oluştu forumda bonservisini getirir gider. Sayfalarca bu olayı tartışmak da saçma. Sonuçta adam gitmek istiyor kafasına silah dayayıp kal diyemezsin ya da bu maddi zorluklar içinde git sen A2'de oyna biz sana bedavadan para veririz de diyemeyiz.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 00:43:00 Samet Ç ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sosa Guney Amerikali ama tam tam bir sark kurnazi.  Eleman Estuantes'e gitmek istiyor ve bu oyunu kurguladilar.

Estudiantes ve Sosa efendi teror bahanesiyle Besiktas'i kaziklayacak akli sira.

Yonetim bu sark kurnazinin oyununa gelmemeli. Getirsin 8 milyon euro nereye gidecekse gitsin. Getiremiyorsa takimda kalacak. Baska yolu yok bunun.

Tekrer ediyorum: Sosa ve Estuantes kulubu Besiktas'a oyun cekiyor. Cikmadigi her antreman basina yazin en az 40000 euro bak 10 gun sonra nasil esek gibi cikiyor antremanlara.

Yonetim bu soylem uzerine bu sark kurnazina yol verirse COOOOK BUYUK BIR HATAYA IMZA ATAR. Diger yabancilarda bu bahaneyle kacar.

Katılmıyor değilim...

Sosa kupayı aldıktan sonra sosyal medyada 1 resim bile paylaşmadı, en son 7 hafta önce uçakta elinde kupayla olan fotoğrafı var... belki gideceğini bildiğinden paylaşım yapmadı... o zaman planlıydı bu yapılmak istenen...
Bu olaylar da dolayısıyla ekmeğine yağ sürdü tam işine geldi;

Ayrıca Sosa bence aile olmanın olgunluğunu kavradı ve gerçekten ona kalsa futbolu iddiası olmayan bir kulupte (Arjantin) biraz daha oynayıp emekliye ayrılmak ailesinle mutlu yaşamak kafasında...ki hakkıdır ama böyle ayak oyunlarıyla değil!

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 00:53:19 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: