2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390129 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Fikret orman sosayı paf takımla antrenmana çıkarmazsa g..ü başı her oynayan terörü bahane eder

Çevrimdışı 38life

Teror bahanesiyle kaçmak gitmek isteyen Sosa. Maddi olarak cezasını çeken Beşiktaş!

Oldu canım oldu! Oldu... Yok öyle bir dava arkadaşlar. Bize adam gibi bir teklifle gelmediği sürece hiçbiryere gidemez. Gitsin kulüp kulüp dolaşıp kendini mi pazarliyor napiyorsa yapsın.

Çevrimdışı F1903

Gomez'in top oynadığı staddın yakınında bomba patladı Fransa maçında Euro 2016'ya gitmem dedi mi ? Abartmayın her insanın düşüncesi bir değil.

Fransa'da 1 tane patladi, burada 5 tane patladi (Suruc, Ankara-Gar, Ankara-Kizilay, Istanbul-Sultanahmet, Istanbul-Havaalani)

Biz de istemiyoruz ulkemizin bombayla, terorle, savasla anilmasini ama bu tur olaylar inanilmaz derecede artti, bu bir gercek.

Ayrica Gomez'in sevgilisinin de uzun zamandir teror sebebiyle Istanbul'da yasamaya devam etmek istemedigi yazilip ciziliyor, kafadan sallamiyoruz herhalde.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Sosa bu aciklamayla kendini bitirdi bence, besiktas defteri tamamen kapandi sosa icin. Simdi istedigimiz para hala teklif edilmedi ve bu aciklamayla yonetimi koseye sikistirip bedava gitmek istiyor anlasilan.
Yonetim cok ciddi para cezasi vermesi lazim bunun kabuledilebilir bir tarafi yok! Eger bunu kabul edip gonderirsek yarin oguzhanda korkuyorum birakin gideyim demeye baslar. Sosa turkiyeye gelmeden oncede teror olaylari vardi bunu yenimi ogrendi birakin bu hikayeleri adamin aklini celmisler bedava gitmek icin bahane uretiyor.
Besiktask!

Çevrimdışı Tolga

Tam ismailde gitmişken moralimizi bozdu ya

Sosa ikna olup yine kalır diye düşünüyordum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mrred

Hayır adamın eşi istanbulda yaşamak zorunda değil sözleşmede öyle bir şey yok ama arjantin dediğin yerde uçakla 9 10 saat ha deyince gidilecek bir yerde değil ki. Çok ters oldu bu iş bizim başkan çok şansız bir adam  tatili bile zehir oldu adamın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Sosa Guney Amerikali ama tam tam bir sark kurnazi.  Eleman Estuantes'e gitmek istiyor ve bu oyunu kurguladilar.

Estudiantes ve Sosa efendi teror bahanesiyle Besiktas'i kaziklayacak akli sira.

Yonetim bu sark kurnazinin oyununa gelmemeli. Getirsin 8 milyon euro nereye gidecekse gitsin. Getiremiyorsa takimda kalacak. Baska yolu yok bunun.

Tekrer ediyorum: Sosa ve Estuantes kulubu Besiktas'a oyun cekiyor. Cikmadigi her antreman basina yazin en az 40000 euro bak 10 gun sonra nasil esek gibi cikiyor antremanlara.

Yonetim bu soylem uzerine bu sark kurnazina yol verirse COOOOK BUYUK BIR HATAYA IMZA ATAR. Diger yabancilarda bu bahaneyle kacar. 

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı onder23

Dünyada başka örnekleri de var bu olayın. Oyuncu ayrılmayı isteyebilir.

http://www.futbolarena.com/yildiz-futbolcu-teror-yuzunden-ayriliyor-dunyadan-futbol-250434h/

Sosa belirlenen bonservis bedelini getirirse sıkıntı yok.

Çevrimdışı 38life

Hayal aleminde yaşıyorsun sen kardeşim :) neyse..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden hayal olduğunu açıkla da görelim...

Ölümden korkan bir insan hiçbirşeyi dusunmez ve ülkesine döner. ( Eğer gerçekten amacı buysa...)

Sozlesmesi devam ederken Ülkesine dönerse ve antrenmanlara katilmazsa olacak olanlar zaten belli. Ne hayali?

Çevrimdışı solar

Bu arada "Sadece burada mi var, her yerde var terör" nereden tutulsa elde kalan bir argüman. Forumda politika konusulmadigi icin detayina girmiyorum ama sikca söylendigi icin cok seslilik olsun diye belirtmek istedim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oynayan bir oyuncunun takımdan ayrılması kötü evet ama fazla da karamsar olmamak lazım.

Sosa ligin 2. yarısındaki performansıyla zihinlerimizde şuan. Performansı pek istikrarlı değil Beşiktaş kariyerinde.

Daha iyisi gelir belki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

ulan bize 2 dakika gülmek sevinmek haram be.

hemen içimizde patlattılar sağolsunlar.

Çevrimdışı mrred

Fransa'da 1 tane patladi, burada 5 tane patladi (Suruc, Ankara-Gar, Ankara-Kizilay, Istanbul-Sultanahmet, Istanbul-Havaalani)

Biz de istemiyoruz ulkemizin bombayla, terorle, savasla anilmasini ama bu tur olaylar inanilmaz derecede artti, bu bir gercek.

Ayrica Gomez'in sevgilisinin de uzun zamandir teror sebebiyle Istanbul'da yasamaya devam etmek istemedigi yazilip ciziliyor, kafadan sallamiyoruz herhalde.
Bunların aslında basit bir çözümü var bu adamların hepsine Türk kızı bulalım 
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'den yıllık 1.750 milyon euro kazanacak. Sözleşmesi 4 yıllık. (DHA)

Ne güzel şurda eğlenecektik. :(

Çevrimdışı 38life

Hmm kişiden kişiye fark var diye Beşiktaş zarar edecek yani?

Aferin..

Çevrimiçi Samet Ç

Yemin ederim bu forumdaki bazı kişiler insanın sinirlerini tavan yapıyor. Sosa terör yüzünden ayrılmak istiyor diye takımdaki bütün yabancılar gidecek diye düşünen adamlar var Allah akıl fikir versin.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa Guney Amerikali ama tam tam bir sark kurnazi.  Eleman Estuantes'e gitmek istiyor ve bu oyunu kurguladilar.

Estudiantes ve Sosa efendi teror bahanesiyle Besiktas'i kaziklayacak akli sira.

Yonetim bu sark kurnazinin oyununa gelmemeli. Getirsin 8 milyon euro nereye gidecekse gitsin. Getiremiyorsa takimda kalacak. Baska yolu yok bunun.

Tekrer ediyorum: Sosa ve Estuantes kulubu Besiktas'a oyun cekiyor. Cikmadigi her antreman basina yazin en az 40000 euro bak 10 gun sonra nasil esek gibi cikiyor antremanlara.

Yonetim bu soylem uzerine bu sark kurnazina yol verirse COOOOK BUYUK BIR HATAYA IMZA ATAR. Diger yabancilarda bu bahaneyle kacar.

Katılıyorum.

Çevrimdışı s4rc4stic

o kadar basit değil kardeşim o işler..sosa'ya kimse bu konuda bişey diyemez..o görüntüleri aç bi daha izle istanbul'un göbeğinde oluyor olay bunlara alışmak diye bişey söz konusu olamaz..korkmak ayrı korkuya saygı duymak ayrı..bu olay yüzünden ne gidene laf edebilirsin ne de kalana..Kaldı ki sosa'da ailesinden dolayı böyle bi karar alıyor..yani daha ziyade olaya eşi ve çocuklarının tarafından bakmanızı tavsiye ederim..

Çevrimdışı canU

Ben açıklamaya inanılmaz sinir oldum Sosa çözüm falan aramıyor. Yönetim getir parayı git demiş belli ki bu da milandan akıl alıp bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Ver parayı git bekliyoruz geitmezsen a2desin yoksa fifaya gidiyoruz bu kadar basit. Yapsınlar açıklamayı sosa profesyonelliğe aykırı açıklamalarından dolayı kadrodışı bırakılmıştır diye. Antremana gelmediği her gün için de versinler 100bin euro ceza. Ağlamaya devam etsin sosa da.

Çevrimiçi Necmi

Ben Sosanin açıklaması yüzünden sinirliyim. Bu saçmalığı hazmedebilem varsa tebrik ederim zaten. Başkalarının fikrine gelince açıkçası Sosa haklı diyenlerin fikirleri umrumda değil. Sadece HAYRET ediyorum. Gomez gitsin Quaresma gitsin. Ozaman da aynılarını soyleyebilecek misiniz bakalim.

Yarın Kolarov vazgeçtim diye açıklama yapsın. Ne. Olacak ozaman bakalim...
@38life üslubunu düzelt hem başkalarına saygısızca konuşup hemde
beni alıntılamayın diyemezsin.

Çevrimdışı can1903

Sosa'nın yaptığı profesyonelce değil. Bonservisini düşürüyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

İsmail ayrılmış ve Fenerle anlaşmış.  :biggrinking:

Hava ne kadar güzel yaaaa :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Sosa ikna olup yine kalır diye düşünüyordum.
Şu açıklamadan sonra %1 bile ihtimal vermiyorum ben. Baksana komple yakmış gemileri. Böyle bir açıklama yapılır mı? Böyle bir açıklamadan geri dönülebilir mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ulan bize 2 dakika gülmek sevinmek haram be.

hemen içimizde patlattılar sağolsunlar.
Açıklama kötü gerek yok gidersen git tercihin önemli değil ama bize zarar verdi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: