2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384698 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Ya sosa bırakacak bu işleri geçicek. Bahaneler bahaneler. Madem futbol 2. planda ailen ön planda. Bırak futbolu git arjantine otur evde.

Çevrimdışı doganay

"Sosa haklı" diyen arkadaşlar aynı zamanda şunu da söylemiş oluyorlar: "Heyy! Kolarov, Gomez, Kompany! Beşiktaşa sakın gelmeyin! Heyy! Atiba, Quaresma, Rhodolfo, Marcelo ve Beck! Siz de bavulunuzu toplayıp buralardan gidin..."

Şimdi çok sert konuşasim var ama yine miderasyon yiyeceğim...

Arkadaşlar ne dediğinizin farkında değil misiniz siz? Ne Terörü ya. Teror yüzünden ülke terketmek ne demek? Takım terketmek ne demek? Bu ülkede 1 yılda terörden ölen sivil ve trafikte ölen sivillerin sayısını karşılaştırın bi... böyle saçma bir bahane olmaz.

Ben Sosanin bu açıklamasından yalnızca şunu anlıyorum: Sosa kafası çalışmayan ve korkak biriymiş. Umarım Sosanin yerine aklı çalışan biri gelir...
Ne yani simdi adam korkar terordan de korkiyor diye haksiz mi desinler. Cesaretli olmayan insanlarda var.
O saydigin diger oyunculara neden git densin. Onlar demekki daha cesarerli. Aldigi para da hayatindanda memnun olduktan sonra.
Biride beni mi bulucak bu isler. Bir baskasi korlar ya bulursa der.

Çevrimdışı 38life

Sosa hiçbiryere gitmeyecek! 8 milyon Euro! Hadi bakalım 7.9 gelse gondermesin yönetim. Yok öyle yağma

Çevrimdışı 38life

Sosa'nın futbol hayatı bitecek. Bekleyin görün.

Çevrimiçi Samet Ç

Alternatifler;

Free Veloso'yu alıp Atiba'nın yanına koyup Ozi'yi Sosa'nın yerine kaydırmak.

Free Gaston Ramirez'i Sosa'nın yerine almak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Sosa haklı" diyen arkadaşlar aynı zamanda şunu da söylemiş oluyorlar: "Heyy! Kolarov, Gomez, Kompany! Beşiktaşa sakın gelmeyin! Heyy! Atiba, Quaresma, Rhodolfo, Marcelo ve Beck! Siz de bavulunuzu toplayıp buralardan gidin..."

Şimdi çok sert konuşasim var ama yine miderasyon yiyeceğim..

Arkadaşlar ne dediğinizin farkında değil misiniz siz? Ne Terörü ya. Teror yüzünden ülke terketmek ne demek? Takım terketmek ne demek? Bu ülkede 1 yılda terörden ölen sivil ve trafikte ölen sivillerin sayısını karşılaştırın bi... böyle saçma bir bahane olmaz.

Ben Sosanin bu açıklamasından yalnızca şunu anlıyorum: Sosa kafası çalışmayan ve korkak biriymiş. Umarım Sosanin yerine aklı çalışan biri gelir...

Kişiden kişiye fark var herkes senin gibi olmak ya da düşünmek zorunda değil.

Ölümden korkmak korkaklıksa tüm insanlar korkak o zaman. Adamın koluna kelepçe vurup yaşadığı korkuyla futbol oynamasını mı bekleyelim?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Fikret Ormana güveniyorum ben. Yarım bir hata yapmaz. Umarım boyun eğmez.

Çevrimdışı onder23

Sosa nın gitmek istemesini anlayabiliyorum insanı bir durumdur ancak bazı yorumlarda ciddi haklılık payı var.
Milyon dolarlık bir sektörde ben gidiyorum diyemezsin. İstenilen bonservis ücretini getirmelisin.
Yönetimin de amacı en az zararla bu defteri kapatmaktır. Zorla oyuncuyu tutmanın mantığı yok tabi en az zararla atlatmak kaydıyla.

Çevrimdışı 'TaNeR'

1 kadın nelere kadir !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Açıklama Yapması üzücü gidebilirsin terör olmayan ülke mi var 6 m euro verene sat gomezin durumunu bence etkilemez fransa almanya maçında bomba patladı avrupada da terör var tr daha kötü tabi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şimdi çok sert konuşasim var ama yine miderasyon yiyeceğim...

Bu söylediklerinin anlamı: "Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor"
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sırf bu açıklamasından dolayı hiçbir müsamaha gösterilmemeli oynamazsan oynama ama neden imajımızı zedeliyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa hiçbiryere gitmeyecek! 8 milyon Euro! Hadi bakalım 7.9 gelse gondermesin yönetim. Yok öyle yağma
6 milyon getirene telli duvaklı gönderirim. Ben oynamayacağını bile bir futbolcuya daha para vermeyi kabullenemem. Adam gitmek isteyebilir. Kulüp istediği rakamı söylemiştir zaten Sosa'ya.

Çevrimdışı Berat

Çok sevinmemek lazım acısını illa yaşıyoruz hemen ardında.

Çevrimdışı F1903

Sosa'dan sonra Gomez de ayni bahaneyle gelmezse al basina belayi.

Eze eze sampiyon olmus cillop gibi kadroyu otur bastan kur, olacak is degil.

Soylemeye dilim varmiyor ama Skrtel, Van der Wiel falan nasil gule oynaya geliyor? Onlarin ailesi yok mu?

Sosa bu takimda en sevdigim futbolcularin basinda geliyor ama kusura bakmasin sozlesmeli futbolcu 'Teror var beni salin gideyim' diyemez.

2 sene once Ukrayna'daki ic savas sayesinde Sosa'yi Metalist'ten neredeyse belese aldik diye seviniyorduk, adam simdi ayni bahaneyle yuvadan ucuyor.

Etme bulma dunyasi iste.

Çevrimdışı 38life

Kişiden kişiye fark var herkes senin gibi olmak ya da düşünmek zorunda değil.

Ölümden korkmak korkaklıksa tüm insanlar korkak o zaman. Adamın koluna kelepçe vurup yaşadığı korkuyla futbol oynamasını mı bekleyelim?
Hayır. Ben öyle birşey mi demişim iyi oku.

Gidecek Arjantine orada domates biber ekip emekli hayatı yaşayacak ve her yıl Beşiktaşa bilmem kaç milyon Euro ceza ödeyecek. Olay bu. Quaresma'nın Gomezin karısı ailesi insan değil bir tek Sosaninkiler insan. Ya bırakın gidin Allah aşkına. Herkes fikrini yazsın ama benim mesajımi alintilayip yazmayın. Sinirden ellerim titriyo...

Çevrimdışı sallapati

Şu yabancı oyuncuları Özel uçaklarla Sabiha Gökçen e ya da yakın illerdeki bir havalimanına indirmek lazım.. Klubün yapabileceği bu olabilir....

bir de security firması ile anlaşılıp takımın gideceği deplasmanlarda 10 metre yakına kimseyi yaklaştırmazsın...

bunlar palyatif çözümler ama terörden korkan oyuncuların gözünü biraz boyarsın bunları yapıp....   1-2 ay içinde de unutulur terör olayı...

sonuçta Şampiyonlar liginde Barcelona , Arsenal vs takımlar gelecek İstanbula oynayacak.. Bunlar takıma anlatılıp oyuncular biraz rahatlatılmalı

Çevrimdışı mehmetkorfez

Yok öyle dünya.

Kapı gibi sözleşmen var.İsterse nevzat demirin altında mayın tarlası olsun sen bu klübe bağlısın.

Eğer izin verilirse benden söylemesi ne gomez gelir ne kolarov.Atiba da gider kimseyi tutamayız.

Acilen ceza gelmesi gerekiyor yukarıda arkadaşın dediği gibi 5 milyona satalım kalanı da kendi tamamlasın madem çok önemsiyor ailesini ödesin parayı.

Ayrıca bu açıklamalar blöf gibi geliyor bana ama neyse

Çevrimdışı 38life

Bu söylediklerinin anlamı: "Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor"
Tam tersi. Sosa haklı diyenler bunu söylemiş oluyor.

Çevrimdışı doganay

1 kadın nelere kadir !
".. Hatırı adam batırır" diye bir soz var bizim orda  :D iki noktayi siz doldurun artik  :lol:

Çevrimdışı Arthur

Sosa haklı diyen arkadaşları da hiç anlamıyorum. Bütün yabancılar terk etsin o zaman ülkeyi. Denayer Belçikalı. Adam Ankardaki patlamaya da İstanbuldaki patlamaya da ve Belçikadaki patlamaya da tanık oldu adam. Yani bunun İstanbul u falan yok. Bu lanet terör heryer var maalesef. Gomez pariste maç yaparken 100 kişi öldürdüler. :akuma:

Çevrimiçi Savaş

Burda Sosaya hak veren arkadaşlara acayip kuruldum... Keşke forumda engelleme veya twitterdaki gibi sessize. Alma seçeneği olsa.

Ne dediğinizin farkında değilsiniz siz...
Ne alakasi var arkadaşım? Zorla mi tutacaksin adami?

Kur bakalim empati. Ünlü bi Türk futbolcusun ama atıyorum Suriye'de top oynuyosun. Ülkede terör var patlama var vsvs. Kalma zorunluluğun da yok. Gitmek en dogal hakkın. Gider misin,kalır mısın?

Sanki adamin kendi memleketi de kendi memleketinden kaciyor. Oldu olacak vatan haini ilan edin Sosa'yı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır. Ben öyle birşey mi demişim iyi oku.

Gidecek Arjantine orada domates biber ekip emekli hayatı yaşayacak ve her yıl Beşiktaşa bilmem kaç milyon Euro ceza ödeyecek. Olay bu. Quaresma'nın Gomezin karısı ailesi insan değil bir tek Sosaninkiler insan. Ya bırakın gidin Allah aşkına. Herkes fikrini yazsın ama benim mesajımi alintilayip yazmayın. Sinirden ellerim titriyo...

Forumdaki son birkaç tartışma sırf şu yüzden çıktı işte. Kendi fikrinizin karşısına bi fikir geldiği zaman tribe giriyosunuz.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

marko pjaca'yı alsınlar sosa'nın gençliği

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'dan sonra Gomez de ayni bahaneyle gelmezse al basina belayi.

Eze eze sampiyon olmus cillop gibi kadroyu otur bastan kur, olacak is degil.

Soylemeye dilim varmiyor ama Skrtel, Van der Wiel falan nasil gule oynaya geliyor? Onlarin ailesi yok mu?

Sosa bu takimda en sevdigim futbolcularin basinda geliyor ama kusura bakmasin sozlesmeli futbolcu 'Teror var beni salin gideyim' diyemez.

2 sene once Ukrayna'daki ic savas sayesinde Sosa'yi Metalist'ten neredeyse belese aldik diye seviniyorduk, adam simdi ayni bahaneyle yuvadan ucuyor.

Etme bulma dunyasi iste.
Gomez'in top oynadığı staddın yakınında bomba patladı Fransa maçında Euro 2016'ya gitmem dedi mi ? Abartmayın her insanın düşüncesi bir değil.

Etiketler: