2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346529 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam İsmail i ben de hiç beğenmiyorum ama , 3 kulvarda mücadele edeceğiz, hem de Türk statüsünde, İsmail yedekte olsa olmaz mıydı?
Keşke Tolga ve Pektemek ile de yollarımızı ayırabilseydik?

Solbek : KOLARAV- TOSIC - Andreas BECK olacak artık mecbur .

Sosa nın da yaptığını hiç hoş karşılamıyorum madem parayı beğenmiyordun neden anlaştın geçen yıl daha 2 yıl var sözleşmenin bitimine.

1.8 milyon € alıp kenarda mı oturacak adam ?

2.1 milyon € gibi miktarda kolarov'a verelim.

FFA sadece transfer değil maaş dengeside önemli unutuyorsunuz sürekli.

Beck 1.3 milyon € alıyor.

Sol bek için kolarov'u alıcaz büyük ihtimalle öte yandan sol bek için ümit karaal,tosic ve beck'i koyabiliriz oraya sıkıntı değil yani :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunlar şimdi Avrupa Şampiyonasında Caner'i kesen sol bek daha iyisini alıyoruz diye seviniyorlardır şşşş ses etmeyin :D
Sevinsinler sevinsinler sezon başlayınca  görcem ben onları küfür manyağı olurlar

Çevrimdışı mylife1903

Abi süper haber yaaa mutluluktan uçuyorum valla yeni bir başlık lazım ismaile giydirelim sövelim de rahatlayalım

Kendi sarkisiyla gelen gomez
Adina sarkilar yazilan demba ve
Fbye kendi sarkisiyla giden ismael. Ah ismail ah ismail is ma il, ismail is ma il, mutfakta biri mi var ismaelll

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Silinme riski olabilir ama iyi seyirler size özel :D

Sssss çaktırma yahu :money:

Evet ismail gecen sezon ligin en iyi solbekiydi hakli adamlar :bandit: As solbekimizi kaybettik :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Fırat Günayer periscope :

''İsmail sözleşmeyi imzalayıp antrenmana çıkacak.''

30 dakika sonra.

Beşiktaş: ''İsmail Köybaşına kariyeridne başarılar dileriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat Günayer periscope :

''İsmail sözleşmeyi imzalayıp antrenmana çıkacak.''

30 dakika sonra.

Beşiktaş: ''İsmail Köybaşına kariyeridne başarılar dileriz.
Minnoş reis gene tutturamadı

Renkli medya da Fener Gokhanin rövanşını aliyor haberleri cikmaya baslamis :kop: :kop:

İyiymiş bu iş

başka işe yarar Adam varsa onu da alalım onlar da pektemek rövanşı alsınlar puhaaaa zdxd

Çevrimdışı can1903

Minnoş reis gene tutturamadı

Bu adam kesin TRT'de paspascıydı bir gün çıkıp ben Beşiktaş muhabiriyim dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

İsmail sınırı aşalı çok olmuştu. İyi bir yedek olur muhabbeti vardı ki 'İsmail hiçbir zaman iyi bir yedek olmadı. İyi bir yedek olmasına imkan dahi yoktu' . Yedek olmak çok daha zordur .Mental olarak çok güçlü olmayı , savaşmayı gerektirir iyi bir yedek olmak. İsmail yedek kalsaydı yatış pozisyonuna geçecek ikinci bir Pektemek vakası olacaktı. Bunu anlatmaya çalıştık forumda. Artık taraftarın ikinci bir Pektemek vakasına tahammülü kalmamıştı .
Ben ilk gunden beri elestiriyorum isoyu ama benim asil sigortami attiran takim sampiyonluga giderken, firsatcilik yapip menecerini kulube gondermesi ve menecerinin basari pririmleriyle beraber 2 milyon yuro istemesi olmustur. Takim arkadaslari coft motor takacak, bunun yuzunden yerden yere vurulacak bu onlarin sirtindan sampiyonluk primi alacak. Ustelik yuro. Ismaile neden yuro verilsin, bir kisi aciklasin bana hele.
Bir devir kapaniyor yavas yavas, eski kiriklardan kurtuluyoruz. Besiktas icin bir bayram. Kimse kim oynayacak diye bunalima girmesin, cenk tosun oynar, olcay oynar her mac donusumlu biri oynar. Resmen bir ayak bagindan kurtulduk

Çevrimdışı TANERCAN

1m Euro ya imzalasaydı. 1.8m Euro istemiş birde arkadaş. Sevinmedim umarım yüksek paraya fenere gider.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi süper haber yaaa mutluluktan uçuyorum valla yeni bir başlık lazım ismaile giydirelim sövelim de rahatlayalım

Ahaha uyandirma safı yahu, guzelleme yapacagiz su an bir bosalma yasiyoruz ama @Necmi abinin hemen bu yazilanlari temizlemesi lazim aman ya fbliler okuyorsa vazgecerler falan aman aman

Çevrimiçi Necmi

Kendi sarkisiyla gelen gomez
Adina sarkilar yazilan demba ve
Fbye kendi sarkisiyla giden ismael. Ah ismail ah ismail is ma il, ismail is ma il, mutfakta biri mi var ismaelll
@mylife1903  burda renkli takım oyuncularının avatarını kullanmak yasak :bandit:
her an moderasyon gelebilir :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

İsmail sol bekte oynarsa sene 5 tane gol yedirir kafadan

Ayi bunun defosunu anlayip buna penceleriyle saldirana kadar 7-8 civari bekliyorum ben. Bruno alvesin gitmesi iyi oldu iki macta aklini alirdi bunun

oooo ismail köybaşı fenere k.ybaşı tezahüratı yapıp fenere gidecek olan çılgın çocuk iso :D

Çevrimiçi Necmi

şimdi gelelim iki aydır ismaille bilmem ne kadar para verip sözleşme yaptı diye
yönetime sallayıp duranları şöyle sıraya alalım erken öten horozları
bir şey deneyeceğimde. :D

Çevrimdışı Ersoy

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D

http://twitter.com/Besiktas/status/752567640170921985
Gecen sezonda Yusuf erdogan Quaresmaaaa diye sevinmisti antrenmanda attigi Gole

MARKA olmak boyle birsey iste :busted_cop:

Buyrun buda videosu

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 21:30:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi su benim avatar icin bir anket acalim hele
Ayni gecen dedigim gibi sinerji yapiyorum
Bu fikrasina gulunmeyen adam gibi
Guluyordunuz benim avatara, ne oldi simdi

Çevrimdışı mylife1903

oooo ismail köybaşı fenere k.ybaşı tezahüratı yapıp fenere gidecek olan çılgın çocuk iso :D
Ismaili takdir ettim 5 okkaymis herif, ben oyle tezahurat yapsam kadikoy ilcesinin ustunden ucakla bile gecmem

sen avatarını pektemek yap abi.

Çevrimiçi Necmi

ben öğlen söyledim zaten beşiktaş ismaili gönderdiği an 24 saat içinde
fenere imza atar. Allah söyletmiş :D

Çevrimdışı Dr.Zeck

1000 sayfa olmus hayırlısı olsun su 1000 sayfada en sevindigim ismailin gidişi oldu  :icool:

Çevrimdışı kartalBaz

Hahahaha. Bence kalsin @necmi abi. @mylife1903 ile butunlesti bu avatar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adam gidiyor ya kartal yuvasından + 100 tl harcama yapacağım

Etiketler: