İsmail sınırı aşalı çok olmuştu. İyi bir yedek olur muhabbeti vardı ki 'İsmail hiçbir zaman iyi bir yedek olmadı. İyi bir yedek olmasına imkan dahi yoktu' . Yedek olmak çok daha zordur .Mental olarak çok güçlü olmayı , savaşmayı gerektirir iyi bir yedek olmak. İsmail yedek kalsaydı yatış pozisyonuna geçecek ikinci bir Pektemek vakası olacaktı. Bunu anlatmaya çalıştık forumda. Artık taraftarın ikinci bir Pektemek vakasına tahammülü kalmamıştı .
Ben ilk gunden beri elestiriyorum isoyu ama benim asil sigortami attiran takim sampiyonluga giderken, firsatcilik yapip menecerini kulube gondermesi ve menecerinin basari pririmleriyle beraber 2 milyon yuro istemesi olmustur. Takim arkadaslari coft motor takacak, bunun yuzunden yerden yere vurulacak bu onlarin sirtindan sampiyonluk primi alacak. Ustelik yuro. Ismaile neden yuro verilsin, bir kisi aciklasin bana hele.
Bir devir kapaniyor yavas yavas, eski kiriklardan kurtuluyoruz. Besiktas icin bir bayram. Kimse kim oynayacak diye bunalima girmesin, cenk tosun oynar, olcay oynar her mac donusumlu biri oynar. Resmen bir ayak bagindan kurtulduk