2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337540 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen günlerde bir yazı okumuştum Beşiktaş'ın 10 milyon € zarar hakkı var diye.

Bence bu olay doğru. Yoksa Gomez+Kolarov+Stoper almamızın imkanı YOK.

Zarar hakkı başabaş kuralıyla alakalı, transferle değil. (1 Haziran 2016-31 Mayıs 2017 arasındaki futbol giderleri, futbol gelirlerini 10 milyon Euro'dan fazla aşamaz yani)

Transfer konusunda sattığımızdan fazlasını harcayamayız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transferlerle direk olarak ilgisi yok bu durumun. Sene sonunda mali tablolalara bakınca 10 milyondan fazla zarar etmeyeceksin diyor bunun içinde futbolcu maaşları, tesis giderleri, sponsorluk gelirleri, kombineler, biletler herşey var. Sadece transfer olarak bakmayın olaya. Öbür tarafta FFP tarafından verilen bir transfer harcaması durumu var, orada da durum şu an elimizde hiç para olmadığı, yani oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. 10 milyon euro zarar hakkı başka transfer için harcayabileceğimiz rakam başka.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerede okumuştun?  :D

Dostum 1 sene önce UEFA'yla yaptığımız anlaşmada vardı zaten bu madde, burada onlarca kez yazdı bir sürü kişi:
http://www.hurriyet.com.tr/besiktasa-uefadan-ceza-ve-anlasma-28955394

Geçen sene taahhüdümüz 20 milyon euro'ydu, 13 milyon euro zarar ile kapattık.

Seneye daha da dikkatli olmamız lazım. Kolarov+Gomez'i alabiliriz, çünkü CL'den ve staddan maç günü gelecek bilet gelirlerimiz var.

Ancak stopere ancak kiralık bir adam alabiliriz.

Çevrimdışı BlackEagle26

İnşallah iyi bir kura çekerizde cl gruptan çıkarız şimdiye kadar çıkamamak büyük ayıp !

Çevrimdışı mylife1903

Kiralama yanlis, bizi kurtarmiyor bu anlasma sadece whu icin faydali ve riski az, bizim icin iyi bir anlasma degil, riski cok.
Bu toreyi ben olsam whu vermezdim, firildaklar dondu orada herhalde, bu tutturdu kesin westham da west ham diye...
Bu tore oglan sezonlara iyi basliyor,ilk macta utd a falan patlarsa adamlar ellerini avusturur
Yok kotu oynarsa bir daha satamayiz, neresinden baksan bardagi doldurmuyor. Boyle anlasma olmaz. Sat 10a kurtul ve unut yok teklif yoksa opsiyon koydurma oyle kirala.
Mesela opsiyonu kullandirmamamizin tazminati nedir, ben onu merak ediyorum. Bu tore oglan ilk yarida yardirirsa bunu killigina gidip baska takima satacaksin, whu avcunu yalayacak.

Ben yapilan muameleyi sindiremiyorum, herifler bize resmen eski ingiliz somurgesi muamelesi cekti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet Töre kiralandı şimdi bir kanat oyuncusu daha lazım bize ama transfer edilmeyecek ondan eminim. Quaresma çok iyi bir sene geçirdi ama çok değişken bir oyuncu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Olcay son iki senedir sezonun büyük bir kısmı kötü performans gösteriyor. Aras kumaşı var ama geçirdiği sakatlıklardan sonra ne vereceği bilinmiyor Kerim geldiği günden beri en iyi sezonunu geçen sene geçirdi fakat halen Beşiktaş için yetersiz Şenol hocaya Allah kolaylık versin.

Elimizdeki 4 kanat yeterli, geçen sene 4 taneydi ve birini ikinci yarı hiç kullanmamıştık.

Çevrimdışı canU

Bir de cidden inanılmaz saçma argümanlarla savunanlar var. Ya okumuyorlar ya anlamak istemiyorlar. Çıkıp da 3 milyon euro kiralamaya düşük diye mi isyan ediyoruz? Kim etti öyle ben göremedim. 3 milyondan fazlaya kiralanam göster demiş. Olay kiralanmasının saçmalığında. Fiyattan bağımsız. Elinde para eden tek adam var ffpde limit açmak zorundasın.  Gomez 4 kolarov 3 bir de stoper lazım en az 7 milyon lazım. Hadi kolarovu bıraktın sadece gomez e 4 civarı gerekecek.  Sen gidip tek para edeni 3 e kiralıyorsun hiçbir işe yaramayacak şekilde.

Git sat 7-8 e düşüğe gider ama kadronu tamamlarsın eksik kapatırsın. Şimdi stoper eksik, sol bek eksik, forvet eksik. 3 milyonu savunanlar kapatma şekli önersin madem müthiş hamle ya. Omerou falan kiralayalım mı diceksiniz cl için?

Çevrimdışı mülkübey

gökhan töre için olumsuz fazla duygum yok ama gökhan atiba  gibilerin aklını çeldiği ve sezon devam ederken westham için Beşiktaş'ı satması sebebiyle biliç bence çok zayıf karakterli bir adamdır.

Aynı şekilde Töre değerini arttırır pazarlıkta  Beşiktaş'ın eli güçlenir diye biliçin talimatıyla Avrupa şampiyonası öncesi cezalı duruma düştü diye söylemişlerdi. O zaman söyleyenle baya bir tartışmıştık törenin açıklamaları onu aklıma getirdi.

Neyse gitsin orada parlasın da totalde kar edelim. Zaten kafasında Beşiktaş yokmuş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

Hayatımda gördüğüm en absürt savunmaları okuyorum. Her olayın değerlendirme biçimi farklıdır. Genel transfer başarısından, X örneğe kadar saçma argümanlar yaratıyorsunuz. Düşük kiralama bedeli, bağlayıcılığı olamayan düşük bir opsiyon. Durum gayet net. Oyuncunun yolu açık olsun, eldekiler umarım daha büyük katkı verirler.

sevgili dostum; gerek başkan gerek mahrezden iyi örneği veren hoca oyuncuyu pazarlama adına cümleler kurdu ancak bu açıklamalar realiteyi değiştirmiyor. oyuncunun son dönem performansı+cv.si+pasaportu sanırım ancak bu kadar ediyordur ve biz belki de olduğundan ya da dışarıdan göründüğünden daha büyük bir değer biçiyoruzdur. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kiralama yanlis, bizi kurtarmiyor bu anlasma sadece whu icin faydali ve riski az, bizim icin iyi bir anlasma degil, riski cok.
Bu toreyi ben olsam whu vermezdim, firildaklar dondu orada herhalde, bu tutturdu kesin westham da west ham diye...
Bu tore oglan sezonlara iyi basliyor,ilk macta utd a falan patlarsa adamlar ellerini avusturur
Yok kotu oynarsa bir daha satamayiz, neresinden baksan bardagi doldurmuyor. Boyle anlasma olmaz. Sat 10a kurtul ve unut yok teklif yoksa opsiyon koydurma oyle kirala.
Mesela opsiyonu kullandirmamamizin tazminati nedir, ben onu merak ediyorum. Bu tore oglan ilk yarida yardirirsa bunu killigina gidip baska takima satacaksin, whu avcunu yalayacak.

Ben yapilan muameleyi sindiremiyorum, herifler bize resmen eski ingiliz somurgesi muamelesi cekti.
Töre'yi Fransa veya İtalya ligine bu şartlarla göndersek büyük başarı derdim ama gittiği ülke İngiltere ve o ligin 7.sine gidiyor. Dönen paralar çok fazla. Bize aynen dediğin gibi sömürge muhabbeti çektiler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elimizdeki 4 kanat yeterli, geçen sene 4 taneydi ve birini ikinci yarı hiç kullanmamıştık.
Geçen sene şampiyonlar liginde yoktuk ve Aras'ın üst düzeyde hiç tecrübesi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Oyuncu gitmeyi kafasina koyduysa yonetimin tek yapabilecegi sey onu en iyi sartlarda satmak veya kiralamaktir. Torenin 3milyona kiralanmasi bence kotu bir hamle degil, 1 sene kendini PL'de dener ve bu seviye icin yetersiz oldugunu farkeder. Torenin en buyuk sorunu istikrarsizligi. Orada 1 mac kotu oynarsa bilic onu yedege ceker zaten. Bence seneye takima doner ve 3 milyonda kazanmis oluruz  :money:
Besiktask!

Çevrimdışı 38life

Evet Töre kiralandı şimdi bir kanat oyuncusu daha lazım bize ama transfer edilmeyecek ondan eminim. Quaresma çok iyi bir sene geçirdi ama çok değişken bir oyuncu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Olcay son iki senedir sezonun büyük bir kısmı kötü performans gösteriyor. Aras kumaşı var ama geçirdiği sakatlıklardan sonra ne vereceği bilinmiyor Kerim geldiği günden beri en iyi sezonunu geçen sene geçirdi fakat halen Beşiktaş için yetersiz Şenol hocaya Allah kolaylık versin.

Bu transfer sezonunda 1 kanat oyuncusu geldi 1 kanat oyuncusu gitti. Şimdi Aras yetersiz diyeceksin ama sonuç olarak tercih edilmiş ve transfer edilmiş. Buyüzden kanat transferi beklemek anlamsız olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Sanmıyorum yeteceğini sezon içinde Sosa kalırsa kanatta oynarken görebiliriz keza Tosun'u da.

Çevrimdışı atalay

sevgili dostum; gerek başkan gerek mahrezden iyi örneği veren hoca oyuncuyu pazarlama adına cümleler kurdu ancak bu açıklamalar realiteyi değiştirmiyor. oyuncunun son dönem performansı+cv.si+pasaportu sanırım ancak bu kadar ediyordur ve biz belki de olduğundan ya da dışarıdan göründüğünden daha büyük bir değer biçiyoruzdur. @atalay

Sevgili abicim aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Mahrez pazarlama cümlesi değil, Hoca için realite. Bu son yılların garip bir argümanı. Oyuncunun ederi bu değil. Siz öyle görüyorsanız yapacak bir şeyim yok. Bu konuda son kez yazayım. Anlaşma şartları ve bahsi geçen meblağlar içinde bulunduğumuz şartları da düşünce oldukça yetersiz. @tangaz

Çevrimdışı MrtBlgc

Neye göre yeterli? Aras tam bir kapalı kutu, Kerim Frei'ın performansı inişli çıkışlı, Olcay gol atamadığı zaman bunalıma giriyor, Quaresma zırt pırt kart alıp cezalı duruma düşüyor. Ha Gökhan çok mu iyiydi? Bence hayır ama maç kötü giderken oyuna sokabileceğin sağlam bir opsiyondu. Aras'tan beklenen alınamazsa sezon içerisinde problem yaşarız kanatlarda bana göre.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Dostum, kırıcı olmadan yazışalım. Ortaya öyle bir cümle yazarsan, herkes üstüne alınabilir.

Ayrıca muhalefet yapmak kötü bir şey değildir, yarın öbür gün genel fikre aykırı bir şey savunduğunda insanlar da seni politikaya mı yönlendirsin?

Muhalefet tabiki kötü birşey değil genel fikre muhalefet yapan genel yazar alıntılamaz veya ima etmez ben bana yapanları politikaya yönlendiriyorum lakin kendileri için daha hayırlı olacağı için. Sonuçta herkezin bir bakış açısı olacaktır herkez doğru bildiğini savunur bana nekadar yazsanda bu iyi bir anlaşmadır ben okadar değildir diyeceğim. Bu benim Gökhan'ın gitmemesini istediğimden veya Fikret ORMAN ve yönetimine muhalefet olmayı istememden dolayı değil bu anlaşma benim gözümde WHU'nun lehine bir anlaşmadır. Gökhan'ın gitmek istediğini ve kafasının burda olmadığını bildiğim halde.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 17:40:35 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de cidden inanılmaz saçma argümanlarla savunanlar var. Ya okumuyorlar ya anlamak istemiyorlar. Çıkıp da 3 milyon euro kiralamaya düşük diye mi isyan ediyoruz? Kim etti öyle ben göremedim. 3 milyondan fazlaya kiralanam göster demiş. Olay kiralanmasının saçmalığında. Fiyattan bağımsız. Elinde para eden tek adam var ffpde limit açmak zorundasın.  Gomez 4 kolarov 3 bir de stoper lazım en az 7 milyon lazım. Hadi kolarovu bıraktın sadece gomez e 4 civarı gerekecek.  Sen gidip tek para edeni 3 e kiralıyorsun hiçbir işe yaramayacak şekilde.

Git sat 7-8 e düşüğe gider ama kadronu tamamlarsın eksik kapatırsın. Şimdi stoper eksik, sol bek eksik, forvet eksik. 3 milyonu savunanlar kapatma şekli önersin madem müthiş hamle ya. Omerou falan kiralayalım mı diceksiniz cl için?

3'e kiralayacağın bir şeyi 7'ye 8'e satmanın hiç bir anlamı yoktur. Bu ekonominin e'sinden anlayacağı birinin yapacağı bir hareket olmaz.

Gerekirse Omeruo'yla oynarsın, ama önümüzdeki sene satılırsa toplamda 15 milyon euro getirecek bir adamı 7'ye 8'e satmak enayiliktir. Bunu Dursun Özbek bile yapmaz.

Çevrimdışı 38life

Tolgay ve Eslem'in demeçleri.

Aslanım Tolgay. Çok şey bekliyorum ondan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3'e kiralayacağın bir şeyi 7'ye 8'e satmanın hiç bir anlamı yoktur. Bu ekonominin e'sinden anlayacağı birinin yapacağı bir hareket olmaz.

Gerekirse Omeruo'yla oynarsın, ama önümüzdeki sene satılırsa toplamda 15 milyon euro getirecek bir adamı 7'ye 8'e satmak enayiliktir. Bunu Dursun Özbek bile yapmaz.
Bu sene 8 milyon euro yüzünden alamayacağın Kolarov ve Gomez yerine daha alt düzey adamlardan sağlayacağın fayda seneye alacağın 12-13 milyon euroyu zaten sıfırlayacak. Olaya bu açıdan bakarsak da bu sene 8 e satmak seneye 12-13 e satmaktan iyidir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhalefet tabiki kötü birşey değil genel fikre muhalefet yapan genel yazar alıntılamaz veya ima etmez ben bana yapanları politikaya yönlendiriyorum lakin kendileri için daha hayırlı olacağı için. Sonuçta herkezin bir bakış açısı olacaktır herkez doğru bildiğini savunur bana nekadar yazsanda bu iyi bir anlaşmadır ben okadar değildir diyeceğim. Bu benim Gökhan'ın gitmemesini istediğimden veya Fikret ORMAN ve yönetimine muhalefet olmayı istememden dolayı değil bu anlaşma benim gözümde WHU'nun lehine bir anlaşmadır.

Ülke şartları, oyuncunun talepleri. Her anlaşma lehimize olamıyor.

Londra'da yaşamak isteyen birini İstanbul'da tutamıyorsun. Ya da adamların eline Premier League'de Liverpool'a, Arsenal'e, City'e karşı oynama fırsatı geçmişken, adamı Alanyaspor'a, Kayserispor'a karşı oynamak istemeyebiliyorlar.

Argümanlar ne?

1- Oyuncu gitmek istiyor.
2- Karşı taraf oyuncuya %100 güvenmiyor, önce denemek istiyor.
3- Mali anlamda kıskaç altındasın.

Bu şartlarda daha iyi anlaşma yapabilmek çok kolay değil.

Çevrimdışı canU

omerou ile cl de fark yersen 3 milyon okadar tatlı gelir ki iyi ki satmayıp stoper almadım dersin. Çünkü zaten bizim amacımız sportif başarı değil,  oyüzden omerou ile de çıksak olur. Seneye şampiyon olmaya da gerek yok. 3 e kiralayıp kiradan dönüp kimse almayınca artık zil takar oynarız. En azından kiraladık diye veya töre orada tutarsa oh oh opsiyon koyduk satıyoruz ama 20 ye teklif vardı aa ne yapalım biz 3 milyon almak için 1 sene önceden opsiyonu sattık yapacak birşey yok der oynarız.

Çevrimdışı BlackEagle26

Cl son 16'da elenmek mi Uefa yarı finalde elenmek mi ?Bence cl  :money:

Çevrimdışı OrhanAker

Yahu :) Elinizde sizde oynamak istemeyen ve alıcısı olmayan bir "Değer" var ve hala miktarın azlığı eleştiriliyor ki bana göre iyi miktar.
Transfer sezonu başında da yazmıştım 10+herhangi bir rakama satıp önümüze bakmamız lazımdı ama yok işte alıcısı.

Çevrimdışı cagdas44

Gökhan için şu takımın şu kadarlık resmi teklifi oldu diyebilen var mı?

Etiketler: