2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337171 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Satma! Bilic'in aldığı verimi sen de al. Elde daha iyisi mi var?

Satmadan yürümüyor bu işler. 5 tane kanadımız var, satılabilecek olan bir tek Gökhan.

Ayrıca Biliç'in aldığı verimi alsan da değeri artmayacaktı muhtemelen, çünkü artsaydı geçen yaz Biliç'in verim aldığı dönemden sonra gelirdi o teklifler.

Çevrimdışı 38life

Teklif ettikleri dönemler oldu.Tabi olmadı diyeceksin direk başından beri jiralık istiyolardı hatta.Tamam mükemmel anlaşma Beşikaş'ı kurtardı bu anlaşma.

Ne Beşiktaşı yaktı ne Beşiktaşı kurtardı bu anlaşma. Olayları dozunda yaşayın. Beklenen, Gerçekçi ve hak edilen rakamlar ile bir anlaşma yapıldı.

Çevrimdışı tangaz

Tore'yi kiralayarak akıl sınırlarını zorlayan bir iş yaptık.
Emeği geçenleri tebrik ediyorum (!).

burada emeği geçen baş aktör Töre. geçen seneki halleri, oynamaması, basit sakatlıkları gerekçe göstermesi... hocanın sezon sonu açıklamaları Gökhan'dan neler çektiğimi bir ben bilirim modundaydı. her oyuncu için hocadan sihirli dokunuşlar beklemek doğru değil. arz talep dengesini unutmayalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Hayir boyle birsey de demesin. Belirli kurallar vardir. Ayrildigin mekandan hakkinda iyi dusuncelerle ayril ki donusun ayni sekilde olsun. Kimseye yalakalik yapsin demiyorum. Ama yikmazsin da. Ortalikta bir yigin Besiktasin karismasindan nemalanan musvetteler var. Gittin adamlara dedikodu yapacak malzeme verdin. Bu musvetteler yarin birgun "Zaten Gokhan Tore bile demisti babacam adamdi" diyip senin hocani rahatsiz ederse kim bundan kazancli olacak? Hersey heryerde konusulmaz.

tamam

Çevrimdışı TANERCAN

Tore'yi kiralayarak akıl sınırlarını zorlayan bir iş yaptık.
Emeği geçenleri tebrik ediyorum (!).
Adam Beşiktaşta oynamak istemiyor

Bonservis ile alıcısı da yok...

Başka ne yapacaksın bu adama? Söyleyin de bilelim.

Hemen emeği geçene ....

Kulübü yönetenler transferi yapanlar hiçbir şey bilmiyorlar zaten canları sıkıldı dediler Töreyi  kiralayalım.

Çevrimdışı OrhanAker

Seni suçladığımı hatırlamıyorum.

Yönetimin töre transferindeki politikasını eleştirirken lüften işin içine törenin durumunu katalım. :ok:
6-7 aydan fazladır top oynamıyor bu adam üstelik kafasında seni bitirmiş..neyin verimini alacaksın.Neresi başarısız bu transferin.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:43:55 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

Bugünün tek olumlu olayı Gomez transferindeki gelişme.Ama eldeki paraya anca Kolarov'u bitirirsin zorlarsan.Sosa'dan gelen parayla da Gomez bitebilir.İşin tek olumlu kısmı bu.Ama stoper alacak para yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne Beşiktaşı yaktı ne Beşiktaşı kurtardı bu anlaşma. Olayları dozunda yaşayın. Beklenen, Gerçekçi ve hak edilen rakamlar ile bir anlaşma yapıldı.

En başta duyulan kiralama rakamı 1 milyon pound olsaydı ve şimdi 2.5 milyon pound olduğu ortaya çıksaydı, hemen herkes "Yuh be Fiket Orman. 3 milyon euro'ya adamı mı kiralanır, satış fiyatı gibi." yazacaktı.

5 milyon euro'lar havada uçunca, 3 milyon euro'yu beğenmedi millet.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hayırlısı olsun. Benim için bu transferdeki tek sıkıntı opsiyon rakamının düşüklüğü. Ya çok daha yüksek bir fiyat olmalıydı, ya da hiç opsiyon olmamalıydı.

Biz ŞL'nde gruptan çıksak yine de 15 milyon Euro'dan fazlasına satamazdık, doğru. Ancak oyuncu bir sene İngiltere'de iyi performans gösterirse WHU senden 10 milyon Pound'a alır, 3 gün sonra ManU'ya 25 milyon Pound'a gönderir, biz de ağzımız açık izleriz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Forumda birine bok deseydim onu alıntılardım sen bence fazla evham yapmışsın yada muhalefeti seviyorsun sanada politka öneririm. Bu arada insan olduğunu keşfetmen güzel birşey doğru yoldasın.

Bazıları kendilerini herkezin görüşüne muhalefet olarak bir şey olduğunu ispatlamaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla onlara politikayı öneriyorum gitsinler orda muhalefet yapsınlar. Her boku kendilerinin bildiğini sananlar ne bok oldukları belli olmayanlardır.

Bunu kime ya da kimlere dediğin ortada. U dönüşü serbest tabi... Taktik belli. "Üstü kapalı cümle kurarsın sonra tepki gelince size demdim ki ben forum dışı insanlara dedim". Güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetimin töre transferindeki politikasını eleştirirken lüften işin içine törenin durumunu katalım. :ok:
6-7 aydan fazladır top oynamıyor bu adam üstelik kafasında seni bitirmiş..neyin verimini alacaksın.Neresi başarısız bu transferin.
Bu noktaya gelmesi de bakılınca yönetim veya teknik heyetin sorunu. Bu noktaya gelmeden çözmek gerekiyordu. Sosa aynı şekilde gitmek istiyor bakalım onu nasıl çözeceğiz. Pansuman ile idare edemezsin biz Töre de 1,5 senedir pansuman ile idare etmeye çalışıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Geçen günlerde bir yazı okumuştum Beşiktaş'ın 10 milyon € zarar hakkı var diye.

Bence bu olay doğru. Yoksa Gomez+Kolarov+Stoper almamızın imkanı YOK.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

En başta duyulan kiralama rakamı 1 milyon pound olsaydı ve şimdi 2.5 milyon pound olduğu ortaya çıksaydı, hemen herkes "Yuh be Fiket Orman. 3 milyon euro'ya adamı mı kiralanır, satış fiyatı gibi." yazacaktı.

Aynen öyle. Bukadar yapay işte alkışlar ve yuhalamalar.

Çevrimiçi o2bucak

Yok şu fiyata satılabilirdi yok bu fiyattan aşşağısı olmaz diyenlere inanamıyorum. Ya bu yönetim değil miydi Gomez'i ucuza getiren Atınç'ı Ba'yı Yüksek fiyata satan? Ben Fikret Ormanın daha iyi bir teklif alabilseydi ona satacağına bundan daha iyi teklif olmadığı için bu fiyata sattığını düşünenlerdenim (Öyle bir grup var mı bilmiyorum).

Çevrimdışı Yalçın

Ha, kisisel gorusum gitmemesi yonundeydi. Ne olursa olsun, yedek bile baslasa iyi bir hamle oyuncunu biraktin. Fakat iste.. Kulubun gercekleri var. E tabi birde hayat ile hayal arasindaki fark.. O da TL..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Forumda birine bok deseydim onu alıntılardım sen bence fazla evham yapmışsın yada muhalefeti seviyorsun sanada politka öneririm. Bu arada insan olduğunu keşfetmen güzel birşey doğru yoldasın. Bu arada bu seviyede daha fazla birşey yazmayacağımıda bilmeni isterim.

Dostum, kırıcı olmadan yazışalım. Ortaya öyle bir cümle yazarsan, herkes üstüne alınabilir.

Ayrıca muhalefet yapmak kötü bir şey değildir, yarın öbür gün genel fikre aykırı bir şey savunduğunda insanlar da seni politikaya mı yönlendirsin?

Çevrimdışı Ersoy

10 milyon değilse bile biraz vardır 5 falan plan belli töreden gelen 3M'ye Kolarov Sosa'dan gelecek olan 4M'ye de Gomez.E zaten başka satacak oyuncu yok.İnşallah doğrudur zarar hakkımızın olduğu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de diğer taraftan bakalım. 5 milyon euro olsaydı büyük yönetim harika iş çıkardı diye ortalarda dolaşırdık. Bunu da inkar etmeyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Tore'yle Sosa ne alaka? Biri sampiyonlukta ciddi katkisi olamamis yedek kulubesine kadar dusmus oyuncu, diger takimin as ve onemli oyuncusu.
Yedek oyuncuyu 3m euro'ya gonderiyoruz ve bu bize butce sagliyor, ki Aras'la yerini doldurmustuk zaten, daha ne olacakti?
4.5 milyon euro bonservisle aldigimiz oyuncuyu 3m euro'ya kiraliyoruz, daha ne olsun?
Sanki 10-15 milyon euro bonservis bedeli teklif eden vardi da yonetim kabul etmedi. Iyi performans sergilemezse geri doner yine bizim
oyuncumuz olur, iyi performans sergilerse toplam 15m euro'ya gitmis olur, gayet iyi.

Müthiş algı:) bırak gitmesin kalsın. Cl de 2 galibiyet 3 milyon euro. İstediği kadar çırpınsın 3 senelik sözleşmesi var seve seve kalacak. Satın alacak yoksa bekle kalsın, kiralamak amaçsız. 3 milyon ne işine yarayacak? Hayır kiralayıp ne kazandık? Clde bir maçta etki gösterse bundan daha fazla kazanırsın. Rezalet bir transferdir. Yok 4.5 a aldık yok bilmem ne. 900bine kiraladın 4.5 a aldın 3 sene 1.5 verdin. Sonra 3 e kiraladın orada tutunamazsa birdaha da kimse almaz büyük talımlardan. Kalır elinde.

Ne ffpyi rahatlattı, ne kesin yollamamız gereken biri gitti, ne alıcakları kesin. Burada başarı görmek çok ilginç.

Çevrimdışı 38life

Yok şu fiyata satılabilirdi yok bu fiyattan aşşağısı olmaz diyenlere inanamıyorum. Ya bu yönetim değil miydi Gomez'i ucuza getiren Atınç'ı Ba'yı Yüksek fiyata satan? Ben Fikret Ormanın daha iyi bir teklif alabilseydi ona satacağına bundan daha iyi teklif olmadığı için bu fiyata sattığını düşünenlerdenim (Öyle bir grup var mı bilmiyorum).

:claps: :claps: :claps:  var.

Çevrimdışı atalay

Hayatımda gördüğüm en absürt savunmaları okuyorum. Her olayın değerlendirme biçimi farklıdır. Genel transfer başarısından, X örneğe kadar saçma argümanlar yaratıyorsunuz. Düşük kiralama bedeli, bağlayıcılığı olamayan düşük bir opsiyon. Durum gayet net. Oyuncunun yolu açık olsun, eldekiler umarım daha büyük katkı verirler.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 17:27:50 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

10 milyon zarar hakkımız var bu doğru, lakin bonservis girdisi olmadan bonservis ödeyerek oyuncu alamıyoruz. ikisi farklı maddeler. şöyle açıklayayım sana;

futbol gelirleri-futbol giderleri= -10 milyon olabiliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Evet Töre kiralandı şimdi bir kanat oyuncusu daha lazım bize ama transfer edilmeyecek ondan eminim. Quaresma çok iyi bir sene geçirdi ama çok değişken bir oyuncu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Olcay son iki senedir sezonun büyük bir kısmı kötü performans gösteriyor. Aras kumaşı var ama geçirdiği sakatlıklardan sonra ne vereceği bilinmiyor Kerim geldiği günden beri en iyi sezonunu geçen sene geçirdi fakat halen Beşiktaş için yetersiz Şenol hocaya Allah kolaylık versin.

Çevrimdışı Berat

Tolgay ve Eslem'in demeçleri.

Etiketler: