2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335704 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Töre'nin isteksizliği ve biraz da akılsızlığı + Biliç denen bela buralara getirdi.

Çevrimdışı canU

Haydi geçmiş olsun. Oğuzhanı da kiralamasalar bari. Gomezin bonservisini öderiz anca. Kolarov falan gelmez. Boşuna ümitlenmesin kimse.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler ne Kolarov'u bu paraya Gomez bile alınmıyor.

kolarov kiralık olucak zaten olursa.

bide kiralık gomez.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu bahçede havlayan kişinin dediği kiralama bedeli doğru çıktığına göre satın alma bedeli olarakta 10M sterlin yazmış tamamen hayal kırıklığı oldu bende.

Çevrimdışı Berat

Drama yaratmak istemiyorum da sapasağlam başlarız diyorduk yaşananlara bak.

Çevrimdışı Ersoy

Bu eleman töre satıldığı an açıklanacak demişti Kolarov şimdi bitti gibi bişey diyor sanırsam.

https://twitter.com/SB_mcfc1894/status/752491603403608064
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

4.5 milyon euroya bonservisini aldık bir yıllığına 3 milyon euroya kiraladık normalde başarılı bir transfer hamlesi  ama şu oyuncu satmadan transfer yapamama durumu olduğu için başarısız bir transfer hamlesi olarak gözüküyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Bu eleman töre satıldığı an açıklanacak demişti Kolarov şimdi bitti gibi bişey diyor sanırsam.

Çok yakında tamamlanması bekleniyor diyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu bahçede havlayan kişinin dediği kiralama bedeli doğru çıktığına göre satın alma bedeli olarakta 10M sterlin yazmış tamamen hayal kırıklığı oldu bende.
Bir de bu kiralama ücreti o satınalma bedelinden düşecek deniyordu. Eğer öyleyse toplamda 12 milyon euro gibi bir rakam ediyor. 15-18 m euro gibi ücretler konuşulurken bu rakam iyi değil, tabi töre kötü performans gösterip geri de gelebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Geçmiş olsun. İnşallah Kolarov' u bedelsiz veya opsiyonlu falan kiralamışızdır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hayır benim anlamadığım Kolarov'la imzalamak için neden G.T'yi bekleyelim demekki bonservis ödeyeceğiz burdan bu sonuç çıkıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ta en baştaki 3 milyon euro ifadesi doğruymuş demek ki, boşuna gaza gelmişiz. Satın alma bedeli de 13 milyon euro olacak demek ki.

Eğer Gökhan seneye kendini gösterirse, toplam 15-16 milyon euro'luk bir satış olacak. Totale bakınca fena değil.

3 milyon euro'nun 1.2'u Marcelo'ya gitti, 1.8 kaldı.

Gomez ve Kolarov'u ancak kiralık alabiliriz bu durumda

Çevrimdışı Tolga

Hayır benim anlamadığım Kolarov'la imzalamak için neden G.T'yi bekleyelim demekki bonservis ödeyeceğiz burdan bu sonuç çıkıyor.
Belki bonservisini alacak biz de imza parası vereceğiz o da olabilir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Zaten kalmak istemiyordu sanırım en fazla bu kadar alabildik, adamlar Salihi bile 4.2 milyona Roma'ya kiraladı, bu açıdan bakarsak bizim açımızdan kötü bir transfer hamlesi. FFP kuralları olmasaydı başarılı derdim ama şu zamanda bence başarılı bir hamle olmadı. Sağlık olsun..

2 yıllığına kiraladılar 4.2 milyon €.

Biz 1 yıllığına 3 milyon €'ya kiraladık.

4.5 milyon €'ya aldığın bir oyuncuyu 3 milyon €'ya kiralıyorsan kötü değildir sadece FFA var diye kötü oldu.Paraya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı onder23

Zaten kalmak istemiyordu sanırım en fazla bu kadar alabildik, adamlar Salihi bile 4.2 milyona Roma'ya kiraladı, bu açıdan bakarsak bizim açımızdan kötü bir transfer hamlesi. FFP kuralları olmasaydı başarılı derdim ama şu zamanda bence başarılı bir hamle olmadı. Sağlık olsun..

Salihin durumu biraz farklı abi. O iki senelik bir anlaşmaydı.
Roma ilk sene için 4.2m euro verdi fakat kendi opsiyonunda ikinci sene isterse para vermeden tekrar kiralama hakları vardı.
İlk sene sonunda gönderme hakkı da vardı tabi.
İki sene 4.2 m euro mu yoksa bir sene 2.5m sterlin mi derseniz ben ikincisini seçerim.

inşallah öyle yapar kolarov alsın bonservisini alacaklarına karşılık biz imza parası verelim maaşını yüksek tutalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ta en baştaki 3 milyon euro ifadesi doğruymuş demek ki, boşuna gaza gelmişiz. Satın alma bedeli de 13 milyon euro olacak demek ki.

Eğer Gökhan seneye kendini gösterirse, toplam 15-16 milyon euro'luk bir satış olacak. Totale bakınca fena değil.

Satınalma bedelinden düşülecekse bu kiralama bedeli 12 milyon euro filan ediyor ki bence az bir rakam. Tabi 4 milyon aldığın adamı bu paralar satmak büyük başarı fakat söz konusu lig İngiltere ve bu ligin 5. 6. takımı olunca ücret komik kalıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

İmza parası FFP'yi etkilemiyor gene G.T.'nin gidişini beklemene gerek yok.

Çevrimdışı Çağatay

Sene sonu opsiyon kullanilmayip tıpış tıpış donebilme ihtimali yüksek törenin
Seneye de 8-9 bandinda satılabilir
Epl de cok bir beklentim yok töreden
Oralar buralara benzemez buraya kiralik geldiginde farkliydi ama epl de döverler bunu
Mental olarak epl yi kavramasi lazım
Yoksa bilicin yaninda oturur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Salihin durumu biraz farklı abi. O iki senelik bir anlaşmaydı.
Roma ilk sene için 4.2m euro verdi fakat kendi opsiyonunda ikinci sene isterse para vermeden tekrar kiralama hakları vardı.
İlk sene sonunda gönderme hakkı da vardı tabi.
İki sene 4.2 m euro mu yoksa bir sene 2.5m sterlin mi derseniz ben ikincisini seçerim.
Yok ben kalite ve gittikleri ülke farkı açısından değerlendirdim. Bir yandan daha göz önünde olan bir oyuncu Töre öbür tarafta çok çok genç bir adam bir tarafta İtalya ligi öbür tarafta İngiltere.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Gomez'i nasıl alıcaz bakalım. Ntvspor 4milyona nonserviste anlaştılar demişti. O hakkımoz da yok. Töreyi 3 e verdiklerine göre birni daha satıcaklar. Gitmesi gerekenler kalıp, satılması gerekenler kiralanınca kalması gerekenler gidecek belli ki.

İmza parası FFP'yi etkilemiyor gene G.T.'nin gidişini beklemene gerek yok.

Maaş dengesini napıcaz ? Diyelim töre'yi nasıl olsa kiralayacağım diye kolarov'u aldın.

Maaş dengesi diye birşey var onu geçincede ceza var.

Çevrimdışı sozkul

Salih'in 4.2 milyona kiralanmasına hala inanamıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

Gökhan Töre: Slaven Bilic çalıştığım en iyi menajer. O, futbolcuların babası gibi, onun yanında kendimi ailemleymiş gibi hissediyorum.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hiç oyuncu satmaz isek 6 milyon euro bonservis hakkımız olduğu söyleniyordu o doğru ise 7.8 yapar kolarovu alırız , Gomezi kiralarız gibi duruyor

Etiketler: