2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335543 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi o2bucak

Gökhan Töre'nin 2016-2017 sezonu için West Ham United Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
West Ham United tarafından Şirketimize kiralama bedeli olarak 2.500.000 GBP ödenecektir.

KAP

Çevrimdışı cursedofdragon

3 milyon € bile yapmıyor.

2 934 475.00 €

Çevrimdışı tangaz

west ham 10 m £ opsiyonu kullansa  :ishock: :ishock: :ishock:

ingiliz hükümeti de boş boş durmasın bu sene, sterlin çok değer kaybetti son dönemde  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

2.5 milyon pound kaç milyon euro ediyor ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

3 milyon € yapıyor neredeyse ( 2 934 475.00 € )

Çevrimdışı Ersoy

3M maalesef.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

3M € olmadı bu iş.

Çevrimdışı TURKahvesi

Faik duygulandırdı  :biggrinking:

https://twitter.com/westhamtransfer/status/752488159481565185
gitti benim bir tanecik tipini sevdiğim...  :lol:
hayırlı olsun hem Beşiktaş için hemde G.Töre için.

Çevrimdışı brkntcnr

O parayı veren yok ama kendisi hala gitmek istiyor? Bunun açıklaması ney? Sen zaten herkesin bildiği şeyi söylüyorsun. Evet 8-10 getirirse gider de böyle bir teklif söz konusu değil ama oyuncu gidicem diyor. Sana göre de böyle demekte haklı. Çünkü terör var.
Anlaşılan söylediklerimi ya siz yanlış anlıyorsunuz ya da ben yanlış aktarıyorum. Ama ben oyuncu haklı gitsin bizde ne işi var gibi bir laf etmedim. Tıpkı burda size gösterdiğim saygı gibi Sosa' ya da saygı gösteriyorum. Ama bu profesyonel bir iş ve Sosa yükümlülüklerini yerine getirmezse, antrenmana çıkmazsa cezası kesilir. Gitmek istiyorsa onu almak isteyen de bu parayı getirir. Başka türlü gitme imkanı da yoktur. Bunu neden anlayamadığınızı anlayabilmiş değilim.

Çevrimdışı canU

Tek kelime ile rezalet bir transfer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten kimi almaya çalışsak menajeri Ahmet Bulut oluyor :)

Aslında bizim medya Ahmet Bulut'tan başka menajer bilmediği için öyle oluyor.

Adamın menajeri Sergio Berti.

http://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-kolarov/leistungsdatentrainer/spieler/46156

çok yüksek dedikleri 3 milyon € muydu ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

fakir lan bu sullivanlar çok büyük para die böbürleniyordu bir de utanmadan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

5,6 milyon € beklerken..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

5-6M falan sanıp övdük ama 3M çıktı.Başarısız bir hamle oldu bu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

zaten pektemeğe ses edemiyoruz paraları alıp NYC de selfi çektirirken kasığından sakatlanıyor arkadaş ne yapabiliyoruz ki? maaşını mı kesiyoruz? hiç bir oyuncu başka arkadaşını emsal göstererek zam isteyemez kontrat yaparken ne kadar profesyonellerse kontrat sürerken de o kadar profesyonel olmak zorundalar. antrenmana çıkmaması kabul edilemez...
Aynı fikirdeyiz zaten canım abim bende antrenmana çıkmazsa cezasını çeker diyorum. Ama gitmek istiyorsa bizim şartlarımıza uygun para getirecek ancak öyle. Yoksa mecbur kalacak sözleşmesi var.

Çevrimdışı mehmetthedum

kim diyor onu yok öyle bir para defalarca söylendi
bunu başkan bile söyledi oyuncu almak için satmak zorundayız diye
şimdi bunlara inanmayıp twitterdeki ergenlerin yorumunumu ciddiye alıyorsunuz

@Necmi abi, 24 haziran tarihinde "vatan" kaynaklı olarak o heber düştü, daha evvelden beri de forumda yanılmıyorsam @Çağrı o şekilde yazıyordu iddialı bir şekilde. Aşağıda linkini verdiğim haberde ; hem  başkan'ın satmadan alamayız ibaresi verilmiş, hem de 6 milyon eroluk haktan bahsedilmiş.
Bu arada aynı haberde marcelo için verilen rakam 1,25 milyon ero olarak verilmiş. O gün stadda iftar vardı, herkes oradaydı.. kaynak sağlam olabilir

http://sporcope.com/besiktasta-ffp-engeli-butce-simdilik-sadece-6-milyon-euro-103561.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

3 m euro ile fazla birşey yapamayız.

Kiralık oyuncu kovalayacağız dediğim gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ya en azından 3 olaydı be kardeşim 2.5 ne ayıp beee
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

3 m euro ile fazla birşey yapamayız.

Kiralık oyuncu kovalayacağız dediğim gibi.

bütün tadım kaçtı yeminle.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zaten kalmak istemiyordu sanırım en fazla bu kadar alabildik, adamlar Salihi bile 4.2 milyona Roma'ya kiraladı, bu açıdan bakarsak bizim açımızdan kötü bir transfer hamlesi. FFP kuralları olmasaydı başarılı derdim ama şu zamanda bence başarılı bir hamle olmadı. Sağlık olsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi o2bucak

Kap'a satın alma opsiyonu ile ilgili bir şey bulamadım yazmak zorunda değiller mi?

Çevrimdışı Ersoy

Beyler ne Kolarov'u bu paraya Gomez bile alınmıyor.
Bundan sonra her sene!

Etiketler: