2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338159 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Mrmic gelmiş Sambade yerine. Nasıl kaleciydi bilmiyorum ama İnşallah faydalı olur

https://twitter.com/Besiktas/status/752479822060875777

Hocaligida kaleciligi gibiyse cok iyi diyebilirim. Hayirli olsun.

Çevrimdışı TURKahvesi

Mrmic gelmiş Sambade yerine. Nasıl kaleciydi bilmiyorum ama İnşallah faydalı olur

hayırlı olsun sevdiğim Mrmiç gelmiş Cordoba geleceğine
Cordoba bilirsiniz geçmişte bizdeyken sicili kabarıktı (soru işaretlerle dolu bir geçmiş bıraktı bizde)
tebrik ediyorum başkan ve yönetimi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mrmic hayırlı olsun.

Çevrimdışı brkntcnr

bu iş neye benziyor biliyormusunuz
aynen belirteyim Linnes transfer sürecine
yani şimdi Linnes nerde soruyorum sana
bak güzel kardeşim bu tür terör eylemleri dünyanın her yerinde oluyor
ülkemde yaşanan daha çok oluyor diye bir söylem olamaz ben bunu kabul etmem saçmalıyorsun sen k.bakma
bak sana bir şey diyeyim senin dilinden konuşuyorum
yarın bir gün Sosa diyelim milan'a gitti italya'da bir patlama oldu terör eylemi düzenlendi o zaman ne yapacaksın bunu nasıl izah edeceksin
ki italyan hükümeti ve askeri personeli Irak'ta abd'nin yanındaydı değilmi
mutlaka bir gün terör eylemi italya'da da düzenlenecektir hiç şüphen olmasın.
Abi ortada sayılar var bir yılda 17 kez terör saldırısı yapılmış ve 298 insan ölmüş 1000' e yakın da yaralı olmuş. Asıl bunu kabul etmemek saçmalık. Bariz net istatistik. Şimdi avrupanın neresinde var böyle bir şey? Bunu sen ben normal karşılayabiliriz çünkü yıllardır olan birşey bu bununla doğduk büyüdük. Ama elin yabancısı böyle değil. Adam sana böyle birşey söylerse sen buna karşı çıkabilir misin? Ortada sayılar var ölen onca insan var ne diyeceksin? Ayrıca geçen sezon şampiyonlukta o kadar payı olan bir oyuncu Jose Sosa. Ki şahsen zam istese bile hakkıdır o ayrı bir tartışma konusu. Ama ben şahsen Sosa' ya para için böyle şeyleri bahane buluyor diyemem bunu yakıştırmam. Linnes' le Sosa bir mi? Tabiki değil.

Çevrimdışı 38life

Stoper de Gomez usulü kiralık gelir bence :icool:

Yanına da Omeruo kiralık...

Bu arada Omeruo'dan vazgeçilmiş olabilir. Adam Chelsea antrenmanlarında tm gaz devam ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok iyi kaleciydi, tek sorunu karşı karşıyalarda ayakta durmak yerine yere yatardı hemen.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:44:11 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Bu şakayı bir suriyeliye bile yapsan aynı tepkiyi verir. Alakasız bir örnek olmuş. Terörden korkmak Paranoyadır. Şehirde bomba saldırısında ölme ihtimali trafik kazasında ölme ihtimalinin kaçta kaçıdır acaba?. Bir insanın tabiatında korkaklık ve paranoya varsa böyle birşeyden korkar ancak. Gomez acaba canını hiç sevmiyor mu? Kolarov'un canı hiç tatlı değil mi acaba...
Ben bütün yabancılar bunu istesin demedim ki. Bu oyuncunun kendi tercihi ama biz de saygı duymak zorundayız sadece bunu söylüyorum. Paranoyaklık veya değil oyuncu böyle düşünüyorsa biz de saygı duymak zorundayız yani. Gitmek istiyorum diyorsa istenen bonservis bedelini getir git kardeşim deriz biz de. O yoluna biz yolumuza bakarız.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bir şekilde Gomez ve Kolarov'u bonservissiz almamız lazım iyi bir defans oyuncusu alıcaksak bence.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Omeruo'dan vazgeçilmiş olabilir. Adam Chelsea antrenmanlarında tm gaz devam ediyor.
Henüz resmen açıklamadığımız için orada antremanlara çıkması doğal :)

Mesela Gomez işi de uzarsa Fiorentina'nın kampına katılabilir geçen seneki gibi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi ortada sayılar var bir yılda 17 kez terör saldırısı yapılmış ve 298 insan ölmüş 1000' e yakın da yaralı olmuş. Asıl bunu kabul etmemek saçmalık. Bariz net istatistik. Şimdi avrupanın neresinde var böyle bir şey? Bunu sen ben normal karşılayabiliriz çünkü yıllardır olan birşey bu bununla doğduk büyüdük. Ama elin yabancısı böyle değil. Adam sana böyle birşey söylerse sen buna karşı çıkabilir misin? Ortada sayılar var ölen onca insan var ne diyeceksin? Ayrıca geçen sezon şampiyonlukta o kadar payı olan bir oyuncu Jose Sosa. Ki şahsen zam istese bile hakkıdır o ayrı bir tartışma konusu. Ama ben şahsen Sosa' ya para için böyle şeyleri bahane buluyor diyemem bunu yakıştırmam. Linnes' le Sosa bir mi? Tabiki değil.

Neustadter havaalanından çıktıktan 1 saat sonra patlama oldu, herif taksiyle kulüp binasına gelip sözleşme imzaladı.

Bu oyuncular gelmek istemedikleri ya da zam istedikleri dönemlerde eşlerini bahane olarak gösteriyorlar.

Çevrimdışı 38life

Ben bütün yabancılar bunu istesin demedim ki. Bu oyuncunun kendi tercihi ama biz de saygı duymak zorundayız sadece bunu söylüyorum. Paranoyaklık veya değil oyuncu böyle düşünüyorsa biz de saygı duymak zorundayız yani. Gitmek istiyorum diyorsa istenen bonservis bedelini getir git kardeşim deriz biz de. O yoluna biz yolumuza bakarız.

Ben saygı duymam. Sözleşmesi var.

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa adam gibi adam ya :super:
O aldığı zamla karısını boşayıp nafakasını ödeyecek hemde kendine tr'de yaşayacak yeni karı bulacak :claps: :claps:

Çevrimdışı atalay

Tabii kaleci antrenörü ne kadar performans geliştirici olsa da, kalecilerin gelişime açık olması lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben saygı duymam. Sözleşmesi var.
Tamam işte sözleşmesi olduğu için getir istenen parayı git kardeşim diyebiliyoruz.  Herhangi bir sebep göstermese bile oyuncu gitmek istiyorum diyorsa istenen bonservis ücretini getiriyorsa gider yani. Kimse vazgeçilmez değil. Oyuncu gitmek istiyor diye trip atmak saçma. Eşinin instagramını linç edelim falan filan diye plan yapanlar bile var.

Çevrimdışı 38life

Mrmic Hırvatistan Milli takımındaki görevinede devam edecekmiş.

Çevrimdışı brkntcnr

Neustadter havaalanından çıktıktan 1 saat sonra patlama oldu, herif taksiyle kulüp binasına gelip sözleşme imzaladı.

Bu oyuncular gelmek istemedikleri ya da zam istedikleri dönemlerde eşlerini bahane olarak gösteriyorlar.
Olabilir abi ben sadece Sosa' ya böyle birşey yakıştıramıyorum şahsen. Zaten Sosa' nın veya Atiba' nın zam istemek için bahaneye de ihtiyacı yok.

Çevrimdışı mülkübey

yönetimin gördüğü <-> bizim gördüğümüz diye caps varya . Öyle bir kıyaslama yapılırsa.

yönetimin gördüğü :

kaleci fabri ok

stoper omeroueu ok

sağ bek gg ok

sol bek kolarov (uygunsa olur uymazsa iso var)

sosa ( nereden çıktı bu yav)

gomez ( sözleşmemiz var. hiç kimse Beşiktaştan büyük değil)

töre ( ffp- £££££)

aras ( 2016  töre )

pektemek (pırlanta)

taraftarın gördüğü :

kaleci : boyko + fabri + tolga < adler ya da ospina

stoper : pepe  + kompany + rhodolfo =taş

sağ bek = gg ok

sol bek = kolarov ( tosicin panpası)

sosa : asist kralı ama yenge yakıyor çocuğu

töre : biliçten dolayı  :akuma: + bedel 3 m euro ise  :bawling: , bedel 5 m pound ise  :ishock:

aras : ?

pektemek :  :bur2:

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Türkay

Tabii kaleci antrenörü ne kadar performans geliştirici olsa da, kalecilerin gelişime açık olması lazım.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Tamam işte sözleşmesi olduğu için getir istenen parayı git kardeşim diyebiliyoruz.  Herhangi bir sebep göstermese bile oyuncu gitmek istiyorum diyorsa istenen bonservis ücretini getiriyorsa gider yani. Kimse vazgeçilmez değil. Oyuncu gitmek istiyor diye trip atmak saçma. Eşinin instagramını linç edelim falan filan diye plan yapanlar bile var.

Ha yani terör olaylarını bahane edip ucuz fiyata gidebilir veya maaşını uçuk fiyatlara yükselttirebilir? Bravo...

Çevrimdışı sozkul

2'yi verirsek karıyı boşayıp çocukları yanına aldırcakmış :D

Hatun boşanmak için 1 milyon filan istiyor demekki.
2 yapsak 500 artıyor, iki yıllık fark 1 milyon..

Çevrimdışı tangaz

getir istenen parayı git demek bizim hakkımız, diğer taraftan bu süreçte oyuncunun antrenmanlara çıkması da yasal zorunluluk. mazeret bildirmeksizin işe gitmeyen her personel işten tazminatsız kovulur. Şayet Sosa keyfe keder ve bizi tatmin etmeyecek öneriler ile gelir ve gitmek istiyorum derse en ağır yaptırımları yapma hakkımız mevcut. saygı ve anlayış bekleme hakkı yok Sosa'nın, kontratı imzalarken aklı neredeymiş???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak 59 sn.60 saniye önce
TÖRE; Kira 2.5 £ satinalma opsiyonu 10£ . Aksini iddia eden hodri meydan, yazsin kap'a. Bosbos buralarda lazer dolastirmayin.

Bu hangi villanın köpeğide havlıyor anlamadım.

bunu burada paylaşarak bu adamı destekliyorsun farkında olmadan.

Çevrimdışı brkntcnr

Ha yani terör olaylarını bahane edip ucuz fiyata gidebilir veya maaşını uçuk fiyatlara yükselttirebilir? Bravo...
E yok artık ben öyle birşey mi söyledim. İstenen belli bir bonservis var Sosa' dan da. 8 milyon € deniyor. Eğer oyuncu gitmek istiyorsa bu parayı getirip gider diyorum yani. Ucuz fiyat nealaka anlayamadım? İstenen bonservis ücretini getiriyorsa gider demek ucuz fiyata gitmek demek mi? Veya maaşını uçuk fiyata yükseltelim demek mi? Biraz doğru okuyun lütfen.

Çevrimdışı Ersoy

RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak 59 sn.60 saniye önce
TÖRE; Kira 2.5 £ satinalma opsiyonu 10£ . Aksini iddia eden hodri meydan, yazsin kap'a. Bosbos buralarda lazer dolastirmayin.

Bu hangi villanın köpeğide havlıyor anlamadım.

Bu tweetten sonra 5-6M civarı olduğu garanti oldu oh be iyi para.
Bundan sonra her sene!

Etiketler: