2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337448 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

kompany haricinde belçikalı savunma oyuncusu almak intihar olur

Alderweireld sezonun en iyi stopperiydi BPL'de (bence).

Demek istedigim Denayer disinda mumkun olan Belcikali stopper yok. Vertonghen, Alderweireld, Kompany imkansiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kompany haricinde belçikalı savunma oyuncusu almak intihar olur
Kompany şuan dünyadaki en iyi 5 stoperden biri bence akıl dışı alamayız abi....

Çevrimdışı tangaz

Alderweireld sezonun en iyi stopperiydi BPL'de (bence).

Demek istedigim Denayer disinda mumkun olan Belcikali stopper yok. Vertonghen, Alderweireld, Kompany imkansiz.

mümkün olmadığını ifade ettiğinin farkındayım.
ben hiç bir belçikalı savunmacıyı beğenmiyorum (kompany hariç)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kompany şuan dünyadaki en iyi 5 stoperden biri bence akıl dışı alamayız abi....

akıl dışı evet ama neden olmasın, denediğimizi zorladığımızı biliyorum, mümkün mü? bence de hayır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akıl dışı evet ama neden olmasın, denediğimizi zorladığımızı biliyorum, mümkün mü? bence de hayır.
Bilicin bizimle ilgili doğru söylediği ender şeylerden biri kült bir klüp olduğumuzdu abi bu avrupada nasıl biliniyor bilmiyorum ama ülke olarak kötüyüz can güvenliği yok ülkede bu en büyük sıkıntı

Çevrimdışı Arena_

Portekiz  şampiyon olursa Çin'den Q7'ye 20 milyon Euro akar. Benden demesi.

Çevrimdışı tangaz

Bilicin bizimle ilgili doğru söylediği ender şeylerden biri kült bir klüp olduğumuzdu abi bu avrupada nasıl biliniyor bilmiyorum ama ülke olarak kötüyüz can güvenliği yok ülkede bu en büyük sıkıntı

bilinmiyordur ancak içimize giren bilir. ben şahsen avrupada X bi ülkede oynayan X bir oyuncu olsam seçeneklerim arasında türkiye olmazdı

Çevrimdışı Arena_

Bu arada tiryakilere kötü haber. Bütün sigaralara 1 lira zam geldi  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Sosa yerine Belhanda olsa nasıl olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Bu arada tiryakilere kötü haber. Bütün sigaralara 1 lira zam geldi  :biggrinking:

gene mi  :s20:

Çevrimdışı Arena_

gene mi  :s20:

Bana 8.5'a satmaya kalktı 7.5'a aldım. Daha zam haberi gelmeden tezgah altından satıyorlar.

Çevrimdışı Arena_

Bu sabahtan itibaren Q7 transfer haberleri çıkar

Çevrimdışı Berat

Portekiz  şampiyon olursa Çin'den Q7'ye 20 milyon Euro akar. Benden demesi.

Çok uçmamak lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

birde oynasa :alala:
Avrupa şampiyonasi FINAL maçında 100 dakika sahada kaldi yetmezmi :bandit:

Takimi gruptan cikardi yaptigi asist ile

Ceyrek finali getiren golu atti

Yari finali getiren Golu atti

Daha ne yapsin abi :alala:

Görmeyen olmamistir heralde :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Pepe maçın adamı seçilmiş (alternatif listemizde olduğu için şeettim  :D).

gençler pepe   :bandit: @Ensar @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ensar

daha da bize yedirmezler o zaman abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa şampiyonasi FINAL maçında 100 dakika sahada kaldi yetmezmi :bandit:

Takimi gruptan cikardi yaptigi asist ile

Ceyrek finali getiren golu atti

Yari finali getiren Golu atti

Daha ne yapsin abi :alala:

Görmeyen olmamistir heralde :D

Quaresma'yı Çin'e itelemeye çalışmayın. Diğer transferlerden gördüğümüze göre, Çin'de yabancı oyuncu alırken yaş sınırını 30 olarak belirlemişler gibi. 32-33 yaşında oyunculara pek ilgi göstermediler şimdiye kadar.

Çevrimdışı sozkul

Bizim için hep yanlış söylediği şeylerden bir iki örnek versene, ben unutmuşum hepsini.  :icool:

Çevrimdışı sozkul

Quaresma'yı Çin'e itelemeye çalışmayın. Diğer transferlerden gördüğümüze göre, Çin'de yabancı oyuncu alırken yaş sınırını 30 olarak belirlemişler gibi. 32-33 yaşında oyunculara pek ilgi göstermediler şimdiye kadar.

O piyasa doyma sınırına gelmiştir artık, yabancı sınırı 4 çünkü, seneye orda tutmayanlardan bize geri dönüş olabilir.

Çevrimdışı s4rc4stic

euro16 şampiyonu apoletli oyuncumuzda tamam...güzel bi hafta olsun yahu..gelsin imzalar..Kap'lar..

Çevrimdışı TANERCAN

Fake PhotoShop ama bu belge normalde gerçek bir belge mi?

Çevrimdışı Kemal

1   2 hesap hariç twiterda duyumcu geçinen çoğu hesap ( kendini yönetimden göstermeye çalışan ) maç başlayınca trt izleyemiyoruz link var mı diye viyakladi . Ulan yönetimden olan biri veya iş arkadaşı vs. ( şirket bazında )  is ortağı olan kişinin evinde lig tv si mi olmaz basar 77. Kanalı izler , kısaca hepsi üniversite öğrencisi kolpacino bomba 4 o hesapların çoğunuz biliyosunuzdur, bilmeyen genç kardeşlerimizi de uyandirayim .

:super: :super:

Abi inanılmaz olur ya ben cok istiyorum bu adami

Çevrimdışı Türkay

Fake PhotoShop ama bu belge normalde gerçek bir belge mi?

Toyota bizim sponsorumuz değil ki yalan bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

İtelemeye çalışanlardan değilim , Aksine Jubilesini burda yapmasını istiyorum kac sene bekledik biz bu adamı..

Hee olurda yüksek bir teklif olursa da kulübün menfaatleri doğrultusunda uğurlarız ayri konu..

Etiketler: