2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341343 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Forvet hattına Pektemek cenk yeterli diyorsun yani :)
Gomez daha gitmedi hemen niye pes ediyosn abi..

Çevrimiçi Samet Ç

Forvet hattına Pektemek cenk yeterli diyorsun yani :)
Arkadaş ne kadar meraklısın sözleri çarpıtmaya cevap vermeyeyim diyorum susuyorum hala devam ediyorsun. Bu sözümden bu sonucu çıkartabiliyorsan helal olsun böyle bir zeka seviyesi görmedim ben.

Çevrimdışı onurturan

Jose Sosa bugünkü antrenmana da katılmadı. Gecmis olsun
:alala: siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

Çevrimdışı Arena_

Sosa biraz yorgun takimi sampiyon yapmakla mesguldu gomez, oguzhan ve quaresma ile birlikte o yuzden onlar kadar tatili haketti. Atibanin ise motoru kapatmamasi lazim, o yuzden atibayi ucakta bile kosturuyoruz.

Gomez, Oğuzhan ve Quaresma tatil mi yaptı ki. 3'üde milli takımdaydı. Hatta Quaresma bu akşam final maçına çıkacak

Çevrimdışı TANERCAN

@Yunus milosevic besiktasin oyuncusudur, iki istisna haric butun besiktasin oyunculari benim icin dunyanin en iyisi ve en degerlisidir, citynin realin barcanin oyunculari yerinde agirdir.

Besiktas formasini giyerse tinerimizi ceker guzellememizi yapariz.
Eldeki serce, daldaki atmacadan daha iyidir ve degerlidir
Bindigim murat124un benim icin komsunun ferrarisinden daha degerli ve daha pahali olmasi gibi
Tinerimizi çekeriz derken?

Çevrimdışı mylife1903

Araya kaynak yapar diyorsun yani :biggrinking:
Ya sorma gerekli deyimi bulamadim, kaynak kanyak dusunurken, yandan yandan yanasir bizim baskan oraya ustune real borclu cikar, ikili paket beklerken benzema ile peppeyi promosyon yaptirir. Benzema iyi olur aslinda mustafanin videosunu falan cekip, pazarlik yapabilir.
Yahu hirvat bir topcu vardi poposunu mu ne gostermisti tribunlere diye transfer etmemistik, bu benzemayi kazara transfer edersek acayip linc yapar bizim basin.

Çevrimdışı Necmi

o yerli ama hangi yerliden sayılıyor bilmiyorum.
yok sayılmıyor malesef içerdede dışardada yabancı @MURAT

Çevrimdışı mylife1903

Gomez, Oğuzhan ve Quaresma tatil mi yaptı ki. 3'üde milli takımdaydı. Hatta Quaresma bu akşam final maçına çıkacak
Gomez, oguzhan, gokhan gonul hatta ve hatta ismail suan tatildeler cenk tosunla beraber. Sosaya da ben kendi adima kafa izni yaziyorum, karsi olan yoktur bu forumda. Quaresma da tatil yapacaktik bugunden sonra.

Çevrimdışı Arena_

Arkadaş ne kadar meraklısın sözleri çarpıtmaya cevap vermeyeyim diyorum susuyorum hala devam ediyorsun. Bu sözümden bu sonucu çıkartabiliyorsan helal olsun böyle bir zeka seviyesi görmedim ben.

Alıntı yapmaz olaydım. Nerden bulastımki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uzamaz öyle bir şey yok ikinci aşamaya geçer gs nin başına gelen gelir avrupa yasağı alırız.
gs bunları yaşadı onlara uyarı geldi bunu çilek yiyerek atlatırız dediler
uefa hep çilek olmaz alın birazda ayva tadın dedi. ama ayva ekmek ayvası değilmiş
boğazlarında kalıyor. :D  @can1903
:kop: :kop: :kop: :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus milosevic besiktasin oyuncusudur, iki istisna haric butun besiktasin oyunculari benim icin dunyanin en iyisi ve en degerlisidir, citynin realin barcanin oyunculari yerinde agirdir.

Besiktas formasini giyerse tinerimizi ceker guzellememizi yapariz.
Eldeki serce, daldaki atmacadan daha iyidir ve degerlidir
Bindigim murat124un benim icin komsunun ferrarisinden daha degerli ve daha pahali olmasi gibi

Biraz tutarlı olmak gerekmez mi?
Beşiktaş'ın oyuncusu benim için değerlidir derken, 2 kişi hariç demek fazlasıyla tutarsız.

Burada kastın herhalde Pektemek ve İsmail. Önce şöyle söylemem lazım. Kimsenin aldığı parayı öne sürerek eleştirmem. Pektemek sezon başlamadan sakatlanmayı başardıysa bunu eleştiririm. Parasını hak eder ama böyle sakatlanarak bence ipini çekmiştir.
Yukarıda sayılmış. 14 futbolcumuz var şuan. Yabancı kontenjanı dolu. Daha alınacak stoper ve sol bek ve bence artık gitmesi gereken Sosa'nın yerine alınacak oyuncular var. Eğer 10 numara, stoper ve sol beke alınabilecek Türk oyuncu varsa onlarla kadronu doldurursun. İsmail bunlardan biri. Beğenmeyebilirsin. Ben beğeniyorum. Daha dengeli bir defans ve kaleciyle daha fazla verim alınabileceğini düşünüyorum.

Gelelim Milo Kompany üzerinden yaptığın kıyaslamaya. 2 si de yabancı oyuncu. Alt yapımızdan değiller. Beşiktaşlı hiç değiller. Profesyonel oyuncular. Fakat burada kıyasladığımız aidiyetleri falan değil. Futbolculuk yetenekleri. Bu konuda da hala Milo dersen, evet okunacak bir şey yoktur.
Sen başka bir şey ifade edip, sonrasında bambaşka bir konu ileri sürüyorsun. Futbolcu böyle kıyaslanmaz. Hamleleri temiz, havadan etkili, pozisyon bilgisi kuvvetli vs unsurları kıyaslıyoruz. Yoksa Necip benim gözümde en değerli adamdır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 kişi daha bulsunlar okey oynasınlar  :biggrinking:
Bugun herkesin keyfi yerinde masaAllah

En kotu günümüz böyle olsun :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

o yerli ama hangi yerliden sayılıyor bilmiyorum.
Abi sorma manyak bir olay arasin durumu. O mesut ozil tarzi yerli ama mesuttan daha yerli cunku istanbul dogumlu ama ermenistan milli takiminda oynadigi icin yabanci, mesela veli avusturya milli takiminda ama yerli. Yeni kanun cikartirken bizim milangazci o gune kadar yerli statusunde olanlarin etkilenmeyecegini belirtmistir, artik sadece turk olmasi yetmiyor, turk pasaportu da yetmiyor, milli takimda oynayabilecek durumda olmali. Mesela nobre yerli olabilir ama bobo yerli olamaz. Ilginc

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI abi afedersin ermeni oyuncumuz var, aras
Bu forumda "din, dil,ırk" ayrımı yapamazsın. Ne demek "afedersin Ermeni" Affetmiyorum!  :akuma:

Çevrimdışı ardiles

@mylife1903  bu post u yazmama neden olan yorumunu alıntılamıyorum, belki silersin ümidiyle;

Mustafa Pektemeki ısrarla santrafor oynatıyoruz oysa verim alacağımız yer forvet arkası 2. forvet mevkisi. Gs nin doğru pozisyonda oynattığı Necati Ateşten yararlandığı gibi yararlanamıyoruz oyun formatımız bu tip oyuncu için uygun değil.

Mustafa yanlış oynatılmasına rağmen varını yoğunu ortaya koyuyor o halde suçlu olan onu en başta rastgele transfer edenlerdir.

Biliç idmanlarda forvet arkası performansını görünce sözleşme uzatılmasını istedi ama malum yine oyun formatına takıldı, gerektiğinde oyuna sonradan girecek hamle oyuncusu olarak görüldü. Bu yanlışlık Mustafa nın kariyerinide etkiledi, olaya bu açıdan bakarsan Beşiktaştan Anadolu kulüplerine gitmek istemeyişine hak verirsin. 

Sakarya menşelilerin bize uygun olmayanlarını hep yanlışlarını alıyoruz. Rahmetli Süleyman Seba ve Takoz Recep hariç tabi.

Tuncay Şanlının gelmesini çok istedim dönüp bakan olmadı, Fb 250 milyar TL gibi komik rakama transfer etti. Diğer Sakaryalı Pektemek alındı.

Salih Dursunun alınmasını istedim ki Gökhan Keskin o dönemde oyuncu izleme komitesinde değildi, keşke olsaydı, eğer Sakaryada oynadığı gibi sol stoperde izleseydi Gustavo Gomezle ilgilenmezdi. Salih yanlış yerlere transfer oldu Beşiktaş istemiş olsaydı şu an çok başka noktalarda olabilirdi. Biz gittik yine diğer Sakaryalı Berat Çetinkaya yı aldık.

Gökhan Keskini sahada izliyorduk saha dışında nasıl bilmiyoruz ama ben ümitliyim. S.Hamdi Tüzün hocamız Gökhana icazet vermiş. Hamdi Hocaya güveniyorum. Geçmişte olduğu gibi doğru oyuncular dururken yerine yanlışları tercih etmez.

Bunları niçin yazıyorum?

Sakarya altyapısında Bahadır Yağız sol bekte İsmail Köybaşı derdimize çare olur. Şu an 15 yaşında biraz sabretmen lazım  :evillol: 18-19 a geldiğinde umarım transfer edilir. Köybaşı için çoğu gitti azı kaldı sabret şunun şurasında 3 yıl kaldı  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bu forumda "din, dil,ırk" ayrımı yapamazsın. Ne demek "afedersin Ermeni" Affetmiyorum!  :akuma:

bence afedersin ermeni derken ermeniliği affet mealinde değil unuttun sanırım afedersin hatırlatayım ermeni oyuncumuz var mealinde yazmıştır @Yunus
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

ermeni olduğu içinmi afedersin acaba yoksa zeki abi unutmuşsun affına sığınarak  anlamındamı? @Yunus
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 18:32:07 MURAT ]

Çevrimdışı onurturan

bence afedersin ermeni derken ermeniliği affet mealinde değil unuttun sanırım afedersin hatırlatayım ermeni oyuncumuz var mealinde yazmıştır @Yunus
ermeni olduğu içinmi afedersin acaba yoksa zeki abi unutmuşsun affına sığınarak  anlamındamı? @Yunus

Yaşlarınız ve bakış açılarınızla beraber reaksiyon hızlarınız da aynı abilerim ..   :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

kötü bir sıfatı mecburen kullanmak zorunda kalındığında başına "afedersin" denir. Türkçe'nin bir güzelliğidir bu.
Burada halka açık bir yerde böyle bir ifade kullanılmasını ben açıkçası ırkçılık olarak görürüm.
Aras özelinde gelecek sezon burada böyle çok ifade göreceğiz. Bu platformda bizim Ermeni üyelerimizde var. Onlara sormak lazım nasıl algıladılar diye. Her neyse ben yanlış anlamışım. @tangaz

Tabi şöyle bir konu da söz konusu, burada birileri istediği gibi yazıyor, ben ikaz edince yok öyle değil böyle falan filan. Biraz fazla oldu bu. O zaman hatalı olan gereğini yapmalıdır.

Çevrimdışı onurturan

kötü bir sıfatı mecburen kullanmak zorunda kalındığında başına "afedersin" denir. Türkçe'nin bir güzelliğidir bu.
Burada halka açık bir yerde böyle bir ifade kullanılmasını ben açıkçası ırkçılık olarak görürüm.
Aras özelinde gelecek sezon burada böyle çok ifade göreceğiz. Bu platformda bizim Ermeni üyelerimizde var. Onlara sormak lazım nasıl algıladılar diye. Her neyse ben yanlış anlamışım. @tangaz

Tabi şöyle bir konu da söz konusu, burada birileri istediği gibi yazıyor, ben ikaz edince yok öyle değil böyle falan filan. Biraz fazla oldu bu. O zaman hatalı olan gereğini yapmalıdır.
Yalnız @mylife1903 abi bunu en az sizin kadar duyarlı olduğu için o lafın çıkış noktasına bir eleştiri olsun diye öyle kullanıyor.. siz de biliyorsunuz ki bu ülkede herşey söyleniyor ve unutuluyor.. Bizler unutmuyoruz ve unutmayan birisi daha var o da mylife abi.. buna bu açıdan bakmalı bence..
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 18:42:58 onurturan ]

Çevrimdışı murat

Senin anlattığın gibi düşünen bir insanı ben insani olarak anlayamıyorum.belkide sen haklısındır.orada ermeni yerine aras kullanılması daha doğru olurdu.

Çevrimdışı Ensar

Bir suru adam alacagiz ama serdar disinda giden kimse yok. Gitmesi muhtemel gomez, sosa, atiba gelen gg ile fabri.
Ozellikle bu operasyon zamanlamasindan sonra mustafa bey gozume daha cok batmaya basladi. Iyi niyetli bir cocuk, yani

Su forumda 100-150tl verip sampiyonluk kutlamasina giden ve kulubumuze para kazandiran insanlar var hah o kutlamanin parasini mustafa bey catirt diye aliyor ve yatiyor.
gokhan günay serdar pedro
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 18:43:42 onurturan ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ziyaretçiye açılmışız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mertnet

Sosa olayı bir an önce çözülmeli. Umarım takıma zarar vermez bu süreç.
Biri de çıkıp resmi açıklama yapsa da anlasak olayı.
Renkli basına güvenip de yorum yapmak yanlış olur bence.
...diyor sensei Mert.

Etiketler: