Bu başkaları için geçerli olabilir ama benim için değil. Ben mesela Beşiktaş'ın kadrosunda Tolga Zengin ve İsmail Köybaşını bulundurma lüksü olamayacak kadar büyük bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kompany'nin Beşiktaşa gelmesinde sıkıntı yok. Oyuncu kariyerinin soonuna gelir Kulübü gözden çıkartır gelir. İşin "olmaz" yönü ekonomik. 5 milyon euro Kompany deniyor buna mı inanalım? e kendi eder fiyatına gelse ozaman da bizim paramız yetmez. Kısacası Beşiktaşı küçük görmek gibi bir durum yok. Bu kulübe kimler geldi daha da gelir. Ama bahsedilen şeyler tutarsız...
bak senin mesajın arka direk haberine inanıyormusun değildi
kompanynin Beşiktaşa gelebileceğine inanıyormusundu ikisinin arasında dağlar kadar
fark var haber saçma şekilde yazılmış servis şekline bakılırsa akşamki hakan gündoğarın bilgisiyle
örtüşüyor. buda yalan haber olduğunu göstermez demekki kulüp tarafından bu şekilde servis edilmiş.
insanları suçlamaya aşağılamaya o kadar hazırsınızki farkındamısınız artık burda kimse duyum vermiyor.
kulüpten bir haber alırsan bunu yaparsın bu bir haberdir gerçek çıkmadığında sen yalancı olmazsın.
kulüp sana haberi o şekilde vermiştir. çünkü farklı farklı kaynaklardan haber geliyorsa bu balon değildir
balonsa bile bu balonu kulüp şişiriyordur. yani yapanın suçu yoktur.
Yöneticiden haberi alırsın sonra bakarsın ulan bu haber hiç inandırıcı değil diyip yapmayacakmısın.
mecbur yapıyorsun
kardeşim inan inanma adı üzerinde duyum insanlar duyduğunu söylüyor. söyleyene neden sallıyorsunuz.
zaten kesin olsa bu duyum olmaz haber olur.
ya adamın elinde kesin bilgi olsa bunu kanıtlayacak konumda olsa şu haberi haber kanallarına kaça satar biliyormusun
düşün Beşiktaş böyle bir stoper alacak ve senin elinde bunun kanıtı var bu tüm transfer sezonunun en önemli haberi
demek oluyor bunu ilk yayınlayan bunun ekmeğini 2-3 yıl yer. Bir daha verdiği hiç bir haber sorgulanmaz.