2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343068 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Pepe ye real takım bul demiş diye duydum gelecek seneki kadroda düşünmüyorlarmış
pepeyi oyuncuyu ikna edersen bonservissiz bile alabilirsin.
ama pepe gibi oyuncuların isteyenide çok olur.
Pepe, Real Madrid'den ayrılacak gibi ama dediğin gibi isteyeni çok olur Necmi abi.

Yine de Kompany'e göre daha fazla oluru var :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

ben yorum yapmayanlardanım kardeşim :bandit:
sadece oyuncu profiline göre örnekleme yapıyorum.
bu arada geçen sene 1000 euraya gomezi alacağız deselerdi kim inanırdı
şu anki kompany güzellemesinden dahamı inandırıcıydı.
bu arada benim duyduğum stoper kiralık olarak geliyor bonservisiyle değil
sizin sorununuz Beşiktaşı çok küçük görmekten kaynaklanıyor hiç inkar etmeyin bilinçaltınızda böyle
buda bu şekilde dışa vuruyor. mesela renkli taraftar böyle bir haber karşısında asla kompany
kim biz kim demez alınabileceğine inanır çünkü onlar takımlarına sizin takımınıza baktığınız gibi bakmıyor.
adamların ffp si var ama zyech alıyorlar kimsede biz kim zyech kim demiyor. inanmasalar bile asla sosyal medya ortamında
bunu dile getirip takımlarını aşağılamazlar. ama bizim taraftarın maşallahı var bu konuda o nedenle bize ezik dediklerinde
hiç gocunmayın çünkü davranış şekliniz bu.
ben inanırım inanmam bu mühim değil ama asla alamayız biz kim kompany kim demem

Bu başkaları için geçerli olabilir ama benim için değil. Ben mesela Beşiktaş'ın kadrosunda Tolga Zengin ve İsmail Köybaşını bulundurma lüksü olamayacak kadar büyük bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kompany'nin Beşiktaşa gelmesinde sıkıntı yok. Oyuncu kariyerinin soonuna gelir Kulübü gözden çıkartır gelir. İşin "olmaz" yönü ekonomik. 5 milyon euro Kompany deniyor buna mı inanalım? e kendi eder fiyatına gelse ozaman da bizim paramız yetmez. Kısacası Beşiktaşı küçük görmek gibi bir durum yok. Bu kulübe kimler geldi daha da gelir. Ama bahsedilen şeyler tutarsız...

Çevrimdışı Necmi

Uzayacağını tahmin ediyorum inşallah da uzar. Çünkü şu an FFP olmasaydı parayı basıp herkesi alıyorduk. Hayrımıza oluyor.
uzamaz öyle bir şey yok ikinci aşamaya geçer gs nin başına gelen gelir avrupa yasağı alırız.
gs bunları yaşadı onlara uyarı geldi bunu çilek yiyerek atlatırız dediler
uefa hep çilek olmaz alın birazda ayva tadın dedi. ama ayva ekmek ayvası değilmiş
boğazlarında kalıyor. :D  @can1903

Çevrimdışı mylife1903

uzamaz öyle bir şey yok ikinci aşamaya geçer gs nin başına gelen gelir avrupa yasağı alırız.
gs bunları yaşadı onlara uyarı geldi bunu çilek yiyerek atlatırız dediler
uefa hep çilek olmaz alın birazda ayva tadın dedi. ama ayva ekmek ayvası değilmiş
boğazlarında kalıyor. :D  @can1903
Ahaha @Necmi abinin keyfi yerinde. Renklileri seftali gibi yariyor bugun, demek kesinlesen duyumlar var...

Çevrimdışı murat

iyi ön libero bulamayız demedimki yerini dolduramayız dedim.
sonraki mesajımdada açıklamasını yaptım oyun şamblonumuzla alakalı bu @Yusuf Tekeli
iyi bir oyuncu bulursun almanyada dolu var ama oyun tarzın değişir.
flamini olabilirmi 3. isim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iyi ön libero bulamayız demedimki yerini dolduramayız dedim.
sonraki mesajımdada açıklamasını yaptım oyun şamblonumuzla alakalı bu @Yusuf Tekeli
iyi bir oyuncu bulursun almanyada dolu var ama oyun tarzın değişir.

Abi bence de iyi oyuncuyla doldurabiliriz yerini ama Atiba'nın verdiği güveni ve göz zevkini veremez kimse. Ahtapotum benim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

1 kişi daha bulsunlar okey oynasınlar  :biggrinking:

Çevrimdışı murat

1 kişi daha bulsunlar okey oynasınlar  :biggrinking:
ortada dolanan isimlerden sonra 3. için makul seçenek.4. isim ospina :D 2 city iki arsenal eşli oynarlar :lol:

Çevrimdışı Necmi

Bu başkaları için geçerli olabilir ama benim için değil. Ben mesela Beşiktaş'ın kadrosunda Tolga Zengin ve İsmail Köybaşını bulundurma lüksü olamayacak kadar büyük bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kompany'nin Beşiktaşa gelmesinde sıkıntı yok. Oyuncu kariyerinin soonuna gelir Kulübü gözden çıkartır gelir. İşin "olmaz" yönü ekonomik. 5 milyon euro Kompany deniyor buna mı inanalım? e kendi eder fiyatına gelse ozaman da bizim paramız yetmez. Kısacası Beşiktaşı küçük görmek gibi bir durum yok. Bu kulübe kimler geldi daha da gelir. Ama bahsedilen şeyler tutarsız...
bak senin mesajın arka direk haberine inanıyormusun değildi
kompanynin Beşiktaşa gelebileceğine inanıyormusundu ikisinin arasında dağlar kadar
fark var haber saçma şekilde yazılmış servis şekline bakılırsa akşamki hakan gündoğarın bilgisiyle
örtüşüyor. buda yalan haber olduğunu göstermez demekki kulüp tarafından bu şekilde servis edilmiş.
insanları suçlamaya aşağılamaya o kadar hazırsınızki farkındamısınız artık burda kimse duyum vermiyor.
kulüpten bir haber alırsan bunu yaparsın bu bir haberdir gerçek çıkmadığında sen yalancı olmazsın.
kulüp sana haberi o şekilde vermiştir. çünkü farklı farklı kaynaklardan haber geliyorsa bu balon değildir
balonsa bile bu balonu kulüp şişiriyordur. yani yapanın suçu yoktur.
Yöneticiden haberi alırsın sonra bakarsın ulan bu haber hiç inandırıcı değil diyip yapmayacakmısın.
mecbur yapıyorsun
kardeşim inan inanma adı üzerinde duyum insanlar duyduğunu söylüyor. söyleyene neden sallıyorsunuz.
zaten kesin olsa bu duyum olmaz haber olur.
ya adamın elinde kesin bilgi olsa bunu kanıtlayacak konumda olsa şu haberi haber kanallarına kaça satar biliyormusun
düşün Beşiktaş böyle bir stoper alacak ve senin elinde bunun kanıtı var bu tüm transfer sezonunun en önemli haberi
demek oluyor bunu ilk yayınlayan bunun ekmeğini 2-3 yıl yer. Bir daha verdiği hiç bir haber sorgulanmaz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Güntekin Onay'ın açıklamalarını okudum şimdi. Mustafa Pektemek'e Sosa'dan daha fazla para verirsen her türlü kriz olur demiş. Mustafa Pektemek'in 2 yıldır 2 kere topa vurduğunu görmedim Sosa geçen seneki şampiyon kadronun kare asından biriydi demiş. Gökhan Töre'nin de kiralanmasını eleştirmiş. 3 milyon euro düşük bir bedel falan diyor. Bana göre söylediklerinde haklı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bir suru adam alacagiz ama serdar disinda giden kimse yok. Gitmesi muhtemel gomez, sosa, atiba gelen gg ile fabri.
Ozellikle bu operasyon zamanlamasindan sonra mustafa bey gozume daha cok batmaya basladi. Iyi niyetli bir cocuk, yani

Su forumda 100-150tl verip sampiyonluk kutlamasina giden ve kulubumuze para kazandiran insanlar var hah o kutlamanin parasini mustafa bey catirt diye aliyor ve yatiyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa'nın yerine Aaron Hunt olmaz mı :evillol: Alman olsun çamurdan olsun :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Mevcut stoperlere iyi bakin derim öyle yeni bir beklenti olmasın fazla ust duzey filan
Ayrica sosa ve atiba da giderse sosa nin yerine ozi kayar ozinin yerine de tolgay atiba nin yerine de opsiyonlu leiva gibi bir adam gelirse gelir
Asıl forvet belirsiz gomez olmazsa ne olacak onu düşünün derim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Mevcut stoperlere iyi bakin derim öyle yeni bir beklenti olmasın fazla ust duzey filan
Ayrica sosa ve atiba da giderse sosa nin yerine ozi kayar ozinin yerine de tolgay atiba nin yerine de opsiyonlu leiva gibi bir adam gelirse gelir
Asıl forvet belirsiz gomez olmazsa ne olacak onu düşünün derim

Mindf*ck oldu kafalar.

Çevrimdışı Necmi

@MURAT  3. isimle ilgili hiç bir fikrim yok
ben sadece kolarov u dillendirdim :) ikinci isimle ilgili bir şey demedim :D
sonra üstüme kalmasın :evillol: üçüncü ismide valla bende @ZEKI  bugün söyledi
ondan duydum ama net bilgi değilmiş doğrulatamamış daha zaten kadromuzda izin vermiyor
en az 3 oyuncu göndermek gerekiyor. bu durumda tosiçde ts ye gidecek gibi görünüyor
bu seferde rudolfho iyi dönmezse ciddi stoper sıkıntısı çekeriz 3. isim DMC miş

Çevrimdışı mylife1903

bak senin mesajın arka direk haberine inanıyormusun değildi
kompanynin Beşiktaşa gelebileceğine inanıyormusundu ikisinin arasında dağlar kadar
fark var haber saçma şekilde yazılmış servis şekline bakılırsa akşamki hakan gündoğarın bilgisiyle
örtüşüyor. buda yalan haber olduğunu göstermez demekki kulüp tarafından bu şekilde servis edilmiş.
insanları suçlamaya aşağılamaya o kadar hazırsınızki farkındamısınız artık burda kimse duyum vermiyor.
kulüpten bir haber alırsan bunu yaparsın bu bir haberdir gerçek çıkmadığında sen yalancı olmazsın.
kulüp sana haberi o şekilde vermiştir. çünkü farklı farklı kaynaklardan haber geliyorsa bu balon değildir
balonsa bile bu balonu kulüp şişiriyordur. yani yapanın suçu yoktur.
Yöneticiden haberi alırsın sonra bakarsın ulan bu haber hiç inandırıcı değil diyip yapmayacakmısın.
mecbur yapıyorsun
kardeşim inan inanma adı üzerinde duyum insanlar duyduğunu söylüyor. söyleyene neden sallıyorsunuz.
zaten kesin olsa bu duyum olmaz haber olur.
ya adamın elinde kesin bilgi olsa bunu kanıtlayacak konumda olsa şu haberi haber kanallarına kaça satar biliyormusun
düşün Beşiktaş böyle bir stoper alacak ve senin elinde bunun kanıtı var bu tüm transfer sezonunun en önemli haberi
demek oluyor bunu ilk yayınlayan bunun ekmeğini 2-3 yıl yer. Bir daha verdiği hiç bir haber sorgulanmaz.
@Necmi abi sorma sanki bu kompani, ronaldo 6ustu stoper. Herife ronaldo muamelesi yapiliyor. Dun yok yer yerinden oynayacak falan denince hemen kompanidir, diye yazmistim. O adamin bu internet sitelerindeki ederine aldaniyor insanlar. O 30milyon euroluk tahmini bonservisi bu yil sonu 13-15 seviyelerine iner onun. Adam devamli sakatlaniyor, ustelik yasi da geldi ve en onemlisi kucuk yaslarindan beri profesyonel futbol oynayan birisi bu kompani, adam dususte. Mesela 33 yasinda olunca bu kompani bir pepe performansi vermez o yaslarda bu erken meshur futbolcularin posadini cikartiyor buyuk kulupler, ben bu butun yazdiklarimin muhasebesini yapip kompani, diye yazmistim. Buyutulecek bir oyuncu degil, benim oyle ahim sahim aklimda kalmis bir oyuncu da degil.

Gavurun topcularini fazla buyutuyoruz, en iyi futbolcular ismail ve mustafa beyler haris bizim formamizi giyiyor suan. Bu kompani midir nedir ona karsilik bizim milosevicin sol ayagini vermem, yok kiralik gelecekse, maasini da city odeyecekse olumlu, oyle fazla buyutmeye gerek yok. Pike, ramos falan gelse tamam, onlari da cok begenmiyorum ama butun dunyanin tanidigi envayi cesit basari kazanmis oyuncular bunlara pepeyi de ekleyebiliriz bu kompani denen cocugun ne basarisi varki bizim formamizi giyecek?

Çevrimdışı Berat

@MURAT  3. isimle ilgili hiç bir fikrim yok
ben sadece kolarov u dillendirdim :) ikinci isimle ilgili bir şey demedim :D
sonra üstüme kalmasın :evillol: üçüncü ismide valla bende @ZEKI  bugün söyledi
ondan duydum ama net bilgi değilmiş doğrulatamamış daha zaten kadromuzda izin vermiyor
en az 3 oyuncu göndermek gerekiyor. bu durumda tosiçde ts ye gidecek gibi görünüyor
bu seferde rudolfho iyi dönmezse ciddi stoper sıkıntısı çekeriz 3. isim DMC miş

Tosic'i Kolarov'u getirmek için kullanıyoruz sonra sepetlicez mi abi :D

Çevrimdışı mylife1903

Ooooo 40 yil dusunsem aklima gelmez, tosicli komple yapacaz kolarova

Çevrimdışı tangaz

kolarov formalarının etiketinde "thanks for special performance by dusko tosic" yazarız vefa önemli  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Bir suru adam alacagiz ama serdar disinda giden kimse yok. Gitmesi muhtemel gomez, sosa, atiba gelen gg ile fabri.
Ozellikle bu operasyon zamanlamasindan sonra mustafa bey gozume daha cok batmaya basladi. Iyi niyetli bir cocuk, yani

Su forumda 100-150tl verip sampiyonluk kutlamasina giden ve kulubumuze para kazandiran insanlar var hah o kutlamanin parasini mustafa bey catirt diye aliyor ve yatiyor.
aslında gelişmelere bakılırsa Gomez kaldı Atiba kaldı ömer geri çağrıldığına göre Mustafa :by2:
büyük ihtimal TS  sosa naz yapıyor eli mecbur kalacak gidersede gelecek parayla yerine oyuncu alınır.
yani hiçte öyle kritik bir durum yok mesela gomezi tamamen gündemden çıkardılar kanıtıda Başkanın son demeci
ne dedi bizim gomezle iki yıllık kontratımız var :D sözleşmesi devam ediyor :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Ya ben Frankfurt'lu Alexander Meier'i acayip beğenirdim keşke bir dönem de olsa Beşiktaş'ta oynasaydı. 1.96 boy var herifte ama ofansif ortasaha oynuyor. Geçen sene 12 önceki sezon da 19 golle oynamış. Asist özelliğinden çok gol atan bir oyuncu. 33 yaşına gelmiş o da hey gidi hey.. Toplam 404 maç 139 gol 54 asist.. Bu adam niye acaba hiç Almanya Milli takımında oynamadı. Almanya'nın Ceyhun Eriş'i galiba..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

kolarov formalarının etiketinde "thanks for special performance by dusko tosic" yazarız vefa önemli  :bandit:

:evillol:

Jelena'yı unutma abi  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Vermaelen ve Kolarov gelsin yeter.

ysariusta

• Ziyaretçi

Milosevic - Kompany kıyası yapılmışsa daha da okuyacak bir şey yok. @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

aslında gelişmelere bakılırsa Gomez kaldı Atiba kaldı ömer geri çağrıldığına göre Mustafa :by2:
büyük ihtimal TS  sosa naz yapıyor eli mecbur kalacak gidersede gelecek parayla yerine oyuncu alınır.
yani hiçte öyle kritik bir durum yok mesela gomezi tamamen gündemden çıkardılar kanıtıda Başkanın son demeci
ne dedi bizim gomezle iki yıllık kontratımız var :D sözleşmesi devam ediyor :evillol:
Acayip dedikodu donuyor @Necmi abi bu seninle omer arasinda acayip bir sogukluk varmis, diyollaaa

Tribunden saydirir, diyolaa

Birah bu cocuk oynasin be abi, en azindan oynamak istiyor bu omer, 10-15 dakika sans bulur, takimin morali bozulmaz.

Ruyalarima giriyor yahu gs ile oynuyoruz bir oyuncu degistirme hakkimiz kalmis, cat adam bana bir daliyor, capraz baglarim kopuyor dakika 75. Kulubeye donup bakiyorum, bilic mustafayi cagiriyor ben oynamak icin uste para verirken mustafa para aliyor, donuyorum hocaya yerim ulan capraz baglarini oynayacagim ben derken, ter icinde uyaniyorum, ruya dedim de kabus, karabasan geliyor boyle

Etiketler: