2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348002 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

5 Milyona 1 sene kiralamazlar yav :evillol:

Çevrimdışı 38life

City'den stopper gelecekse Mangala veya Demichellis'dir. Kompany'i alma ihtimalimiz oldugunu dusunenler hemen o ruyadan uyanin.

Mangala Kompany'den 2 kat daha zor bir hedef.

Çevrimdışı alimm

@ZEKI abinin dediği.....
Büyük potansiyeli olan fakat beklentileri karşılayamayan daha sonra kiralandığı takımda da varlık gösteremeyen bizim için biçilmiş kaftan olan Adnan Januzaj olabilir mi acaba....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Bishamon

Kompany Mangala'dan 10 kat daha iyi bir oyuncu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Fatih_

Kompany, Kolarov bir kac seviye atlatir bize farkli bir klasmana geceriz resmen, hayalini bile kuramiyorum boyle bir seyin.

Çevrimdışı abdusta

hayir K ve K (KvK) haricinde

1 noktayı hatırlatayım

Guardiola kimler kalacak kimler gidecek seçimini yapmadı,Salı veya çba yapması bekleniyor belki daha sonra

Beşiktaş - city le anlaştı ama teknik direktör raporu sonrası herşey net olur

Bu duyum degil ,Manch city haberlerinden okudugum

saygılar

Çevrimdışı atalay

Pepe, yüksek maliyetli elit bir stoper. Real'in elinde tutması lazım. Olmaz o iş...

Çevrimiçi Mehmet57

Degil. Formda Kompany hala BPL'in en iyi stopperlerinden biri. Bugun gitmeye kalksa bircok buyuk takim ister. Mangala beklentinin cok altinda kaldi. Gidecekse o gidicidir.

Ki, Mangala veya Demichellis ile ilgilenebiliriz. Mangala'yi alabilirmiyiz? Hayir, sanmiyom.

Çevrimdışı 38life

Kompany Mangala'dan 10 kat daha iyi bir oyuncu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

10 kat baya abartı oldu. Evet daha iyi oyuncu ama sakat! hep sakat. Şuanda da sakat. Çünkü hep sakat...

Bir de Mangala 25 yaşında.

Çevrimdışı 38life

Degil. Formda Kompany hala BPL'in en iyi stopperlerinden biri. Bugun gitmeye kalksa bircok buyuk takim ister. Mangala beklentinin cok altinda kaldi. Gidecekse o gidicidir.

Ki, Mangala veya Demichellis ile ilgilenebiliriz. Mangala'yi alabilirmiyiz? Hayir, sanmiyom.

İkisi de imkansız hedefler. Ancak yaş faktörü transferin olabilirliğini ve fiyatını belirleyen en önemli kriterdir. Bir de sakatlık olayı...

Çevrimdışı atalay

Yüksek beklentilere kapılmayın en nihayetinde 10.haftada stoperde yine Necip oynayacak. Sad But True...

Çevrimdışı İhsan

Ne kadar zaman geçti hala bir sürü soru işaretleri var son durum nedir beyler.

1.)sosa sorunu (biliyorum).
2.)atiba (kaldı sanırım)?doğrumu
3.)gomez noldu?
4.)stoper noldu.
5.)sol bek(kolarov gelcek gibi)

Başım ağrıdı zaman geçiyor valla.

Bence sorunlar büyük değil. Hiç telaşlanmıyorum. Hepsi çözülür. Transfer yapmasak bile içimizden bile çözüm üretebiliriz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Yüksek beklentilere kapılmayın en nihayetinde 10.haftada stoperde yine Necip oynayacak. Sad But True...

madem 10.cu hafta stoperde necip oynuyacak :)

neden mangala ismini yazıp aradan 10 saniye sonra silip ayaklar yere sağlam bassın diye değiştirdin :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

beğenir misin hadi ya ciddi olamazsin :D
Yav o acidan degil

Dunyanin en iyi stoperlerinden biri bu adam

Ilk 5 e 6 ya koyarım

Sabah bir liste yapmistim ve ilk 10 da 6.ci siraya koymustum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mangala dediler bana kompany nerden çıktı komedi kolarovu alsak yeter gerisi yalan

Çevrimdışı İhsan

Onda gece hayatı çok fazla eskişehirden biliyorum.bu konuyu hallederse olabilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kalyoncu
Bunu bildiğine göre, galiba seninde gece hayatın var. Bizi diskoya felan götürür müsün  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic oynar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri

Gökhan        Rhodolfo         Kompany       Kolarov

:D
Mangala nereye gitti

Mangala dediler bana kompany nerden çıktı komedi kolarovu alsak yeter gerisi yalan

banada mangala dediler kanki :D

Mangala nereye gitti

belki kompany yemdir kanki gerçekte hedef mangala dur nereden biliyon :)

Çevrimdışı atalay

Mangala ve Kolarov'u ima ediyorlar dedim. Okuman olmadığı için yine şaşırtmadın. @cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belki kompany yemdir kanki gerçekte hedef mangala dur nereden biliyon :)
Kolarovu alalım da gerisi olmasa da olur

Çevrimdışı İhsan

ve bir soz konusu olay daha var ama bunun daha garantisini alamadik. EPL den bir futbolcu daha gelebilir.
Su anki kadromuz

Tolga gg rhodolfo kompany Kolarov Atiba Tolgay Oğuz sosa quaresma gomez
seklinde olacak gibi

@ZEKI
Oğuzhan ve Sosa dan birini kanada kaydırmak istemez hoca. Bu yüzden Olcay ilk onbirde çok maça çıkar.
Tolgay Atiba, Ozi ve Sosa üçgeninin yedeği olacaktır.Sosa giderse işler değişir, belki yeni transfer düşünülür.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Olmayacak hayallere kapılmayın allah aşkına üzüleceksiniz sonra.

Ne Kompany'si yahu. Alıyor mu aklınız 5 milyon euro'ya Kompany.. Ya böyle birşey olsa anında attırılır o imza. Yapmayın, etmeyin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: