2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344876 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

ve bir soz konusu olay daha var ama bunun daha garantisini alamadik. EPL den bir futbolcu daha gelebilir.
Su anki kadromuz

Tolga gg rhodolfo kompany Kolarov Atiba Tolgay Oğuz sosa quaresma gomez
seklinde olacak gibi

Bir futbolcu daha dediğin Kolarov mu? 1 haftadır zaten bitti diye yazıyor herkes. City'den evrak bekleniyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şöyle de bir durum var. Mangala ismine inananlar vardı. Şimdi Kompany'ye oha imkansız diyorlar. Ben şahsen ikisine de inanmam ama Kompany Mangala'dan daha mümkündür. Mangala 25 yaşında ve sakatlık problemi yok. Kompany Her sezon'un "en az" yarısını istikrarlı bir şekilde sakat olarak geçiriyor.

yok artık :D

Çevrimdışı saricasi

Gustova gomez alamıyoruz kompany nasıl alcaz ,kompany dediğiniz adam m.city de alternatifi bile yok lescott transferi gibi olur buda, hatta kompany gozden cıkaran adam futbol bilgisinden şüphe ederim m.city satmaz hele 5 milyona.Kolarovu alırsak öp öp başınıza koyun bence.
Atiba ve mario gomez noldu bilen yazsın.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 14:09:17 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi murat

gomezi ikna etmek için nelerle uğraşıyoruz hey allahım ya :D
fazla şansını zorlamasın cr7 yi getirtmesin. :D

Bir futbolcu daha dediğin Kolarov mu? 1 haftadır zaten bitti diye yazıyor herkes. City'den evrak bekleniyormuş.

yok kolarov ve kompany'den hariç diyor galiba.

Çevrimdışı Bishamon

Kompany sakat olsa bile yedek kulubesine koyarsin oradan savunmayi yonetir...Taraftari avutmaya calisiyorlar bence

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı OrhanAker

Oha kompany diyolla :D birde bekletiyormuşuz sosanın yerine oziyi çekeriz alın bu adamı alın.
Scarioneyi filan alırız olmadı. :sevinc:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın menajer aracılığıyla ilgisinin ve teklifinin olması gayet doğal. Mesele bu transferin gerçekleşmeyecek olması. Makyajlayıp servis etmişler.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Diego paf takımla çıkıyormuş.Allah'ın cezaları 1 tane haber yapmadı.
Sneijder ile yönetim bildiğin soğuk savaşta,taraftar tesisleri basıyor sneijderi savunuyor yine haber yok..

Bizde adam gitmek istiyor diye klübü alt üst ettiler

Çevrimdışı 38life

Gustova gomez alamıyoruz kompany nasıl alcaz ,kompany dediğiniz adam m.city de alternatifi bile yok lescott transferi gibi olur buda, hatta kompany gozden cıkaran adam futbol bilgisinden şüphe ederim m.city satmaz hele 5 milyona.
Atiba ve mario gomez noldu bilen yazsın.

Kaldılar...

Arkadaşlar UEFA nın FFP Kuralları ensemizde. Yönetim hata yapmıyor mu ? Bir yanlışlıklar yaptı, yine yapacaklardır ama bu yıl yeni stada geçiyoruz bizim en büyük transferimizi "ŞEREF BEY " dir bu sene. Şenol Hoca ya da tam destek verip, yönetim de dengesiz açıklamalar yapmayıp, topçuların maaşlarını aksatmazlarsa yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
Öyle yok KOLAROV Muş yok Vincent KOMPANY iymiş hayallere kapılmaya gerek yok.
Takım içi maaş dengesini korumak gerekli. Öyle 2,5 - 3 - 3 - 3,5 milyon € lar verecek durumda değiliz.
Gökhan GÖNÜL ün bile yıllık ücreti iyi ama söylenen o imza paraları yaşınve sakatlık durumuna göre fazla bence.
Ha UEFA CL için iyi kadro şart diyoruz ama farkında isiniz yıllardır CL ye katılmadık, uzun süre sonra ilk bu. Bu işler basamak basamak bu sene bilemedin grupta 3. Lük kovalanmalı ha iyi maçlar çıkarıp sonuncu da olsak sorun değil. Her sene tecrübelenerek gelir başarılar Oray'a düzenli katılalım ilk önce.
Onun içindir ki TR de şampiyonluk, Türkiye Kupası, çifte kupayla CL de tecrübe kazanılacak bir kadro kafidir. Basının gaazına gelmeyelim lütfen.

1. Fabricio RAMİREZ - Tolga ZENGİN- Veysel SAPAN
2. Gökhan GÖNÜL - Andreas BECK
3. Makul ücrette solbek transfer( gelecek vadeden eden genç Scout ekibinin önerisi ile ) - İsmail KÖYBAŞI - Dusko TOSIC
4. MARCELO - OMERIU - Luiz RODHOLFO
5. Makul ücrette deneyimli stoper (27-31 yaş) transfer - Alexis DELGADO
6. Atiba HUTCHINSON ( Umarım takımda kalır ) - Necip UYSAL - Veli KAVLAK
7. Ricardo QUARESMA - Aras ÖZBİLİZ
8. Oğuzhan ÖZYAKUP - Tolgay ARSLAN
9. Mario GOMEZ -Cenk TOSUN - Ömer ŞİŞMANOĞLU
10. Jose SOSA ( Umarım takımda kalır)
11. Olcay ŞAHAN

İşte önemli sorun  GOMEZ , SOSA ve ATIBA yı elde tutabilmek.
Kaleci İspanyol Akexis daha iyi olacaktır bu yıl kalsın alternatif olarak RODHOLFO nun Nasıl döneceği belli değil. Ha UEFA nın kadro planlamasını dikkate almadım tabi ki. Alt yapıdan da eklenebilir. 3. Kaleci olarak Veysel yerine gelecek vaat eden genç Türk kaleci transfer edilebilir.

Gidecekler :
BOYKO: Minimum 4 milyon € ya satış yoksa kiralık.
MILOSEVİC : Minimum 3 e sat yoksa kira
PEKTEMEK : Bir şekilde gitsin fark etmez.
Unuttuğum var mı bilmiyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan'ın alacağı varmış ödemezseniz hiçbir yere gitmem demiş. Aynı şekilde Sosa bugün yine antrenmana katılmamış. Kaynak NTV Spor.
Ben Gökhan'ın alacağı olduğuna inanmıyorum fakat Sosa'nın durumu gerçekten de kabak tadı vermeye başladı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Pepe'ylede ilgileniliyormuş ve mesafe katedilmiş deniyor.

Çevrimdışı Ensar

bence bu haberlerin çıkış noktası kompany'nin menajeri. zira Beşiktaş gibi bir marka ile adının geçmesi bile onun için büyük bir şey :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Paletli Vinç

Onda gece hayatı çok fazla eskişehirden biliyorum.bu konuyu hallederse olabilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol hoca gece kulübünü basar eve götürür diye umuyorum :D

Çevrimdışı 38life

yok kolarov ve kompany'den hariç diyor galiba.

Hmm. Kevin De Bruyne olabilir. Ama bizimkiler ona çöp diyordu o olmaz. Taraftar isyan eder. Kaleye De Gea olabilir mesela. Ama Tol Gea varken oda anlamsız olur gibi. Töre'nin yerine Sterling mi acaba diyecem ama ona da Balon diyorlardı o da olmaz. Kim acaba?...

Fabri

Gökhan        Rhodolfo         Kompany       Kolarov

:D

Çevrimdışı saricasi

Kaldılar...
Kesinmi ,bu sene çok daha ilginç geçiyor transferler kap'a hemen bildirim yapılmıyor fabri de hala bildirilmedi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon da aynısı oldu. Bazı sözler verildi, sırtı sıvazlandı... Velhasıl 2 yıl daha sözleşmesi var. İstenilen bedeli getirmediği sürece hiçbir yere gidemez.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 12:28:28 atalay ]

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ömer'in forma bulması için Gomez'in sakatlanması lazım. Allah korusun...

3 kulvarda oynıcaz illaki dönem dönem forma şansı bulur bilic döneminde sonradan girip atardı 3-5 bişe umutluyum ben

Çevrimiçi Mehmet57

City'den stopper gelecekse Mangala veya Demichellis'dir. Kompany'i alma ihtimalimiz oldugunu dusunenler hemen o ruyadan uyanin.

Çevrimdışı LuceGel

Arka Direk ekibi Kompany transferini yazmış bu adamlara güveniyorum isteseler saklarlardı niye yazma gereği duydularki,işin ilginci 5 M filan komik olmuş  :busted_cop:
Önümüzdeki haftalar hareketli olacak Sosa olayının acilen çözülmesi gerek. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ZEKI

hayir K ve K (KvK) haricinde

Çevrimdışı 38life

Sosa ve ailesi Buenos Aires'e dönmek istiyor. Geçen sezon da aynısı oldu. Bazı sözler verildi, sırtı sıvazlandı... Velhasıl 2 yıl daha sözleşmesi var. İstenilen bedeli getirmediği sürece hiçbir yere gidemez.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. "Mutsuz oyuncudan verim alınmaz" diyenler var ama Geçen sezon bunun aynısı oldu. Tek fark var: Geçen sezon renkli medya bu krizi bukadar parlatmamıştı oysa aynı şey geçen sene de yaşandı ama noldu? Şampiyonlukta en çok payı olan 3 futbolcudan biri oldu.

Etiketler: