Arkadaşlar UEFA nın FFP Kuralları ensemizde. Yönetim hata yapmıyor mu ? Bir yanlışlıklar yaptı, yine yapacaklardır ama bu yıl yeni stada geçiyoruz bizim en büyük transferimizi "ŞEREF BEY " dir bu sene. Şenol Hoca ya da tam destek verip, yönetim de dengesiz açıklamalar yapmayıp, topçuların maaşlarını aksatmazlarsa yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
Öyle yok KOLAROV Muş yok Vincent KOMPANY iymiş hayallere kapılmaya gerek yok.
Takım içi maaş dengesini korumak gerekli. Öyle 2,5 - 3 - 3 - 3,5 milyon € lar verecek durumda değiliz.
Gökhan GÖNÜL ün bile yıllık ücreti iyi ama söylenen o imza paraları yaşınve sakatlık durumuna göre fazla bence.
Ha UEFA CL için iyi kadro şart diyoruz ama farkında isiniz yıllardır CL ye katılmadık, uzun süre sonra ilk bu. Bu işler basamak basamak bu sene bilemedin grupta 3. Lük kovalanmalı ha iyi maçlar çıkarıp sonuncu da olsak sorun değil. Her sene tecrübelenerek gelir başarılar Oray'a düzenli katılalım ilk önce.
Onun içindir ki TR de şampiyonluk, Türkiye Kupası, çifte kupayla CL de tecrübe kazanılacak bir kadro kafidir. Basının gaazına gelmeyelim lütfen.
1. Fabricio RAMİREZ - Tolga ZENGİN- Veysel SAPAN
2. Gökhan GÖNÜL - Andreas BECK
3. Makul ücrette solbek transfer( gelecek vadeden eden genç Scout ekibinin önerisi ile ) - İsmail KÖYBAŞI - Dusko TOSIC
4. MARCELO - OMERIU - Luiz RODHOLFO
5. Makul ücrette deneyimli stoper (27-31 yaş) transfer - Alexis DELGADO
6. Atiba HUTCHINSON ( Umarım takımda kalır ) - Necip UYSAL - Veli KAVLAK
7. Ricardo QUARESMA - Aras ÖZBİLİZ
8. Oğuzhan ÖZYAKUP - Tolgay ARSLAN
9. Mario GOMEZ -Cenk TOSUN - Ömer ŞİŞMANOĞLU
10. Jose SOSA ( Umarım takımda kalır)
11. Olcay ŞAHAN
İşte önemli sorun GOMEZ , SOSA ve ATIBA yı elde tutabilmek.
Kaleci İspanyol Akexis daha iyi olacaktır bu yıl kalsın alternatif olarak RODHOLFO nun Nasıl döneceği belli değil. Ha UEFA nın kadro planlamasını dikkate almadım tabi ki. Alt yapıdan da eklenebilir. 3. Kaleci olarak Veysel yerine gelecek vaat eden genç Türk kaleci transfer edilebilir.
Gidecekler :
BOYKO: Minimum 4 milyon € ya satış yoksa kiralık.
MILOSEVİC : Minimum 3 e sat yoksa kira
PEKTEMEK : Bir şekilde gitsin fark etmez.
Unuttuğum var mı bilmiyorum.