Çok basit para 1.5 m euro kimse vermez 500 bin bile çok o adama
Para icin ruhu satmis bir futbolcudan bizim besiktasimiza hayir gelir mi?
Iste takimin ahengini bozuyor adam, uye oldugumdan beri yaziyorum, butun futbolcular buna bakip kafayi yiyordur, ben 40 derece gunesin altinda ter akitacam, fransada milli takimla boy gosterecem mustafa bey gezerken, sonra ilk antreman oncesi mustafa bey operasyon yaptiracak, dingonun ahirimi ulan burasi, koskaca besiktas camiasi bir pektemek dalga geciyor.
Yemin ediyorum benim psikolojim bozuluyor, futbolculari dusunun.
Bu adamin hemen yarin gonderilmesi lazimdir, uce bese bakmayacaksin bu yil sonu gonderilseydi, sosa, atiba falan daha sakin olurdu, siz bu cocuklarin bu herifin ne yaptigini bilmedigini mi saniyorsunuz?
Daha oguzhan gelecek fransadan, ozzy mal mi? Ulan her mac oynuyorum bu herifle ayni parayi aliyorum, demez mi?
Bakin aynisi ismaille olacak. Bu adamlar 300-400bin liralik futbolcular, fazlasi degil, besiktasta ancak ve ancak ilk 18i zorlayacak oyuncular bunlar.
Ismail konusunda ise, soyle bakin
Seneye kolarof gelirse ismail bir daha ilk 11 degil ilk18e bile giremez. Hoca hem sol beki hem stoperleri yedekleyen tosici alir kadroya, gg oynarsa beck, beck oynarsa gg kesin ilk 18de bir tane de stoper koyar oraya yedek kulubesi nasil olur?
Kaleci, gg, tosic, stoper, cenk, kerim,olcay
Ismaile yer yok bu kadroda.
Ayni pettemet gibi 5 milyon lira baglamanin sonu husran olur.
Elimizde firsat var, hic bir sey yapmayacaksin ve ismailden kurtulmus olacaksin.
Ha yok ismail ile imzalarsan, seneye ayni seyleri yazacagim burda sadece mustafa yerine ismail yazacagim. Ayni hatalari tekrarlamayalim. 300binlik adamlara milyonluk sozlesme vermeyelim..
Simdi hep yazdim bir daha yazacagim, bu besiktas futbolcusunu degersizlestirme degildir tespittir.
Bugun oguzhani serbest biraksak, uc dakikada aldigi maastan iki kat fazlasina fb, gs, ts ve avrupada takim bulur. Quaresmayi bugun birakin bakalim 2 dakika takimsiz kaliyor mu?
Ismail ve pektemeki birakalim, takim bulsunlar bu paralara zaten bulamazlar da bakin 1milyon yuroya takim bulsunlar, arabamin anahtarini veririm mustafaya. mumkun degil, o zaman bir enayi biz miyiz?