2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341667 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek olayının tek çözümü kiralamak kimse bonservis verip almaz hatta yıllık ücretinin bir kısmını da ödeyebiliriz yeter ki gitsin....

Yoneticiler tehdit edebilir, ayagini kirariz gibi fenteziler dusundum ama aziz yildirim gibi mafya agizli bir insan serdar kesimali gonderemediyse bizim yonetim mustafi beyi gonderemez. Ne kadar onursuz bir insandir ki istenmedigi yerde duran erkek, ne kadar karakterinin aynasidir bir erkegin yaptigi hareketler, der bir atasozu, bu mistafa konusunda sakinlesmem mumkun degil bu adamin aldigi paraya ospinayi alirdik.
Aynisindan ismail bey var daha, onu da gorecegiz ayni sekilde pek yakinda, gazetelerde ismail koybasi ve 1.4 milyonluk adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu bu mustafa pektemek neden gitmek istemiyor ben anlamiyorum ki, al esini git memleketinde yasa kardesim, bak sosaya ornek al yahu
Çok basit para 1.5 m euro kimse vermez 500 bin bile çok o adama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yoneticiler tehdit edebilir, ayagini kirariz gibi fenteziler dusundum ama aziz yildirim gibi mafya agizli bir insan serdar kesimali gonderemediyse bizim yonetim mustafi beyi gonderemez. Ne kadar onursuz bir insandir ki istenmedigi yerde duran erkek, ne kadar karakterinin aynasidir bir erkegin yaptigi hareketler, der bir atasozu, bu mistafa konusunda sakinlesmem mumkun degil bu adamin aldigi paraya ospinayi alirdik.
Aynisindan ismail bey var daha, onu da gorecegiz ayni sekilde pek yakinda, gazetelerde ismail koybasi ve 1.4 milyonluk adam.
İsmail bin basar abi ona onu da sevmesemde bu adam bir başka ömür törpüsü ya beni geriyor

Çevrimdışı Bishamon

Bacca'yi satma nedenleri zaten Montella'nin poacher tarzi forvetleri sevmemesi ve daha komple bir forvet istemesi.Bacca'yi satip baska bir poacher olan Gomez'i mi alacaklar? Boyle sacma haberlere itibar etmeyiniz.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan oyuncuların alacakları ödendi borcumuz yok demişti yakın bir tarihte. Özellikle son 3 maçlık kombine paraları bu iş için kullanılmıştı galiba. Bence kötü niyetli yapılmış bir haber.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 hafta oldu söylüyorum her söylenene hemen inanıyoruz, hemen gaza geliyoruz. Ayrıca geçtiğimiz hafta  Uefa ya bildiri yapılmadı mı bu konu hakkında?

Güzel şeyler olacak inanın arkadaşlar.

Basına bilgi sizmiyor ozellikle transfer konusunda bu yazilanlarin bir nedeni de bu.

E.T. konusunda aynı durum oldu. Adam istifa edecek zannettik. Yaptığı açıklama ortada.

BEŞIKTAŞ'ımı kimseye yedirtmem.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Çok basit para 1.5 m euro kimse vermez 500 bin bile çok o adama

Para icin ruhu satmis bir futbolcudan bizim besiktasimiza hayir gelir mi?
Iste takimin ahengini bozuyor adam, uye oldugumdan beri yaziyorum, butun futbolcular buna bakip kafayi yiyordur, ben 40 derece gunesin altinda ter akitacam, fransada milli takimla boy gosterecem mustafa bey gezerken, sonra ilk antreman oncesi mustafa bey operasyon yaptiracak, dingonun ahirimi ulan burasi, koskaca besiktas camiasi bir pektemek dalga geciyor.
Yemin ediyorum benim psikolojim bozuluyor, futbolculari dusunun.
Bu adamin hemen yarin gonderilmesi lazimdir, uce bese bakmayacaksin bu yil sonu gonderilseydi, sosa, atiba falan daha sakin olurdu, siz bu cocuklarin bu herifin ne yaptigini bilmedigini mi saniyorsunuz?
Daha oguzhan gelecek fransadan, ozzy mal mi? Ulan her mac oynuyorum bu herifle ayni parayi aliyorum, demez mi?
Bakin aynisi ismaille olacak. Bu adamlar 300-400bin liralik futbolcular, fazlasi degil, besiktasta ancak ve ancak ilk 18i zorlayacak oyuncular bunlar.
Ismail konusunda ise, soyle bakin
Seneye kolarof gelirse ismail bir daha ilk 11 degil ilk18e bile giremez. Hoca hem sol beki hem stoperleri yedekleyen tosici alir kadroya, gg oynarsa beck, beck oynarsa gg kesin ilk 18de bir tane de stoper koyar oraya yedek kulubesi nasil olur?
Kaleci, gg, tosic, stoper, cenk, kerim,olcay
Ismaile yer yok bu kadroda.
Ayni pettemet gibi 5 milyon lira baglamanin sonu husran olur.
Elimizde firsat var, hic bir sey yapmayacaksin ve ismailden kurtulmus olacaksin.

Ha yok ismail ile imzalarsan, seneye ayni seyleri yazacagim burda sadece mustafa yerine ismail yazacagim. Ayni hatalari tekrarlamayalim. 300binlik adamlara milyonluk sozlesme vermeyelim..

Simdi hep yazdim bir daha yazacagim, bu besiktas futbolcusunu degersizlestirme degildir tespittir.
Bugun oguzhani serbest biraksak, uc dakikada aldigi maastan iki kat fazlasina fb, gs, ts ve avrupada takim bulur. Quaresmayi bugun birakin bakalim 2 dakika takimsiz kaliyor mu?
Ismail ve pektemeki birakalim, takim bulsunlar bu paralara zaten bulamazlar da bakin 1milyon yuroya takim bulsunlar, arabamin anahtarini veririm mustafaya. mumkun degil, o zaman bir enayi biz miyiz?

Çevrimdışı mylife1903

İsmail bin basar abi ona onu da sevmesemde bu adam bir başka ömür törpüsü ya beni geriyor

Oyle deme @Mehmet Ali C. Ismail daha tehlikeli oynuyor cunku! Mustafa 30 dakika oynamis bu sezon kesin puan kaybetmisizdir ama ismail iyi kotu oynuyor ama ona da verilsin boyle sozlesme o da oynamaz ayni tip oyuncu mustafa beyle, belli adamin sahada durusundan.

Çevrimdışı ZEKI

Cumaya kadar stoper ve sol bek transferinin bitmesi bekleniyormuş. Bize gelen bilgiler bu yönde

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar ben NtvSpor binasına intihar saldırısı düzenlemeye gidiyorum. Hakkınızı helal edin...

Çevrimdışı mylife1903

Cumaya kadar stoper ve sol bek transferinin bitmesi bekleniyormuş. Bize gelen bilgiler bu yönde
Gene ilk kamp donemine yetistiremedik, takim yarim hala. Tam hizlandigimiz zaman camia olarak basimiza kesin bir is gelir. Sampiyon olduk, hop euro16 isi cikti, takimin yarisi orda, sosa ve atiba problemi oldu, transferler yetismiyor. Insallah basarili oluruz. Cumaya 5 gun kaldi, azsabret

Çevrimdışı Türkay

Yıldız stoper ifşa oldu.

Beşiktaş kazanılan şampiyonluğun hemen ardından vakit kaybetmeden eksik gördüğü bölgelere takviye için düğmeye bastı. Mayıs sonunda temsilcilerini stoper transferi için resmi olarak görevlendiren yöneticiler, basına sızmadan gizli bir operasyon ile Manchester City'nin 35 milyon Euro değerindeki oyuncusu Kompany ile temas kurmaya çalıştı.

Beşiktaş'ın onayını bekliyor

Uzun süren müzakereler sonucu siyah beyazlı yönetim geçtiğimiz hafta İngiltere'de bağlantıları güçlü olan bir kongre üyesinin desteğiyle oyuncuyu ve kulübünü ikna etmeyi başardı. Kompany’nin bonservis bedeli için kulübünü 5 milyon Euro’ya ikna eden siyah beyazlıların temsilcileri, İstanbul'u ve Beşiktaş'ı cazip kılacak sunumlar ile oyuncunun da aklını çeldi. Bu sunumlarda Beşiktaş’ın son yıllardaki oyuncuyu yeniden parlatıp değerini bulduran transfer politikası ve ödemelerdeki güvenilir imajına vurgu yapıldı. Bunun üzerine Kompany 12 Temmuz Salı gününe kadar Beşiktaş'tan haber beklediğini ve başka hiç bir kulüple görüşmeyeceğini iletti.

Atiba ve Sosa planları bozdu

Yıllık 4 milyon Euro garanti ücret talep eden yıldız oyuncu için ödeme planı ve maaş dengesi hesaplanarak siyah beyazlı forma giydirilecekti. Ancak Atiba ve Sosa’nın ısrarla gitmek istemesi planı öteledi.

Geçtiğimiz haftaya kadar Kolarov ve Kompany’i alıp Mario Gomez’i de takımda tutup nokta transferler ile Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak amaçlanıyordu. Finansal fair play’e uygun olarak hareket etmek zorunda olan Beşiktaş, Atiba ve Sosa’nın takımdan olası ayrılığında alternatiflerine ne kadar bütçe ayırabileceğine bakıp Kompany için görüşmelere devam edecek.

Beşiktaşlı oyuncular kulüplerinde kalmaya ikna olurlarsa yerlerine transfer yapılmayacak ve Kolarov’lu Kompany’li Mario Gomez’li Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen bir kadro ile yeni sezona başlayacak.

Transferin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından tüm basından gizli tutulan bu resmi görüşmelerin belgelerini yayınlayacağız.

Verdiğimiz sözlerden ötürü isim vermeden yaptığımız haberler;

Kaynak: Arka Direk / Özel

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Allah'ım Sosa ve Atiba takımda kalsın, Kompany ve Kolarov gelsin. Amin.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı emrecakmak

VICENT KOMPANY diyorlar :)

Çevrimdışı Ersoy

OHA KOMPANY OLURSA KALE BOS KALSIN.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın Vincent Kompany diyorlar. Necmi abi sende itiraf et artıık  :D :D Samet abi de yazmış twitter da, Arka Direk de yazmış büyük ihtimalle yönetimden izin alıp yapıldı haber çünkü bu kadar gün bekleyip bugün çıkartmaları bunu gösteriyor.

Çevrimdışı 38life

Eğer o isim Kompany ise birileri bizimle Billur geçiyor demektir... Böyle birşey mümkün değil.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı TANERCAN

5 milyon Euro bonservis mi önermişiz?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

...İngiltere'de bağlantıları güçlü olan bir kongre üyesinin desteğiyle oyuncuyu ve kulübünü ikna etmeyi başardı. Kompany’nin bonservis bedeli için kulübünü 5 milyon Euro’ya ikna eden...

Aklımızla alay ediyorlar...

Çevrimdışı brkntcnr

Bence transferi bitirdik gibi. O yüzden yazdılar. Yoksa yazacak olsalar şimdiye kadar yazarlardı ama transfer lehine bitmesi için yazmıyoruz, söz verdiğimiz için yazmıyoruz, etkilememek için yazmıyoruz dediler şimdiye kadar hep. Şuan yönetimden izin alıp yazmışlardır.

Çevrimdışı 38life

İşin komiği hem kulübü hem Kompany'yi ikna etmişiz. Hemde 5 milyon euroya. Ama hala almamışız adamı :D ya bi gidin Allahınızı severseniz kendinize başka eğlence bulun.

Çevrimdışı AigleBordeaux

5milyona kompany gelirse dunyada olay olur bence imkansiz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı emrecakmak

Gündem bulandirip Subotic i alacaklar herhalde Kompany'e %1 ihtimal bile vermiyorum yani o derece.

Çevrimdışı 38life

Haberden komik bir kesit daha: "...Beşiktaş’ın son yıllardaki oyuncuyu yeniden parlatıp değerini bulduran transfer politikası ve ödemelerdeki güvenilir imajına vurgu yapıldı."

Kompany'yi parlatacak mışız :D

Çevrimdışı Bishamon

Kompany 5M ha? Dalga mi geciyorlar bunlar adam cok sakatlansa bile en az 20 30 eder

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: