2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341764 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

stoperi öğrenmek için 12 saat 3 kişi duraksız epl stoper aradık ve tek tek sordurttuk nerdeyse 3 gün uğraştık bulmak için ama olursa sevinçten ağlarız. haydi iyi geceler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2

Mustafa Pektemek'e laf soyledik diye uyeligimiz silinmis olur sey degil.

Bunun yuzunden herkes fazla maas istiyor, maca bile cikmayan adama bu kadar para verirsen olacagi budur.

Çevrimdışı Necmi

Mustafa Pektemek'e laf soyledik diye uyeligimiz silinmis olur sey degil.

Bunun yuzunden herkes fazla maas istiyor, maca bile cikmayan adama bu kadar para verirsen olacagi budur.
8 kere küfür ve hakaretten ceza alırsan üyeliğin silinir
bir kez üyeliğin silindiğinde burda tekrar üyelik alamazsın. @BesiktasTaraftari2

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi, her kelimen her cümlen ismi alevlendiriyor. Kim bu isim? Augenthaler mi? Baresi mi?Hierro mu?Tony Adams mı?  :bandit:
Ooooo tony adams, martin keownla beraber geleceklermis! Kalede pektemek oynasa da olur

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncu satmadan sponsor desteğiyle bile transfer yapamıyoruz.
Aslinda burda ufak bir yanlis anlasilma var suan paramiz varsa gidip 10milyona ospinayi alsak uefa organizasyonlarinda oynatamayiz sadece, ligde catir catir oynar. Yapamiyoruz diye degil, baskan bu kriterleri takip etmek istiyor bence, faydali olduguna inaniyor.
Fb mesela hep servis yolunda, bonservis odemiyorz, imza parasi veriyor ne anladim ben bu...

Bu sey gidi biraz, eufa sikeden ceza veriyor, kendi organizasyonlarina almiyor, tff sike sahaya yansimamistir, diyor oynatiyor ligde. Mesela kufur ediyoruz, kufur yataga yansimiyor, ceza aliyoruz ama uefa macinda kufur edince uefa ceza vermiyor.

Cok takilmamak lazim bu bonservis konusuna zaten mantikli olan bir anlasma ama arada bir iki tane yatirim oyuncusu iyi giderdi.

Çevrimdışı mylife1903

Top gelmez ki bana abi   3 4 tane kaleyi bulsa biri gol biri direk biri de bana çarpar anca

Tolga performansi hemide daha ucuz

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın forum ahalisi..

gece bu adamın Mangala olduğundan emin bir şekilde yatmıştım ama degilmis hayal kırıklığına uğradım Suanki düşünceme göre ben bu oyuncunun Almanca yada İspanyolca (Portekizce) konuşabilmesini beklerim aradım boyle oyunca pepe var gibi tek ama o da degil dendi. @Necmi abinin son ipuçlarını takip ettiğimde ise 25 yas ustu ve alti birer oyuncuya cikiyo kapi "misyonu tamamlamış, en iyi 10 da, dil şartını biri sağlıyor biri sağlamıyor, BPL'de değil" bilemedim hayırlısı olsun.Forumda sürekli esen sert transfer eleştiri  rüzgarlarının aksine ben çok rahatım hep herseyin planlı bir şekilde yapılacağından eminim.

Kaleci konusunda bir eleştiri var haklı eleştiriler birçok yönden.Ama burada alabileceğimiz isimler yazıldığında bir çoğu düşüşte olan isimler olarak göze çarpıyordu aslında Ospina hariç.Muhtemelen kulüp  özellikle copa america sonrası  sene sonu da onu alma imkanı olmadığı için Fabri'yi tercih ettiler ve Tolga'yla birlikte maddi isleri de düşününce yeterli olacağına kanaat getirdiler.Zaten adamın tek derdi sakatlık onu yasamazsa kumaşı cok sağlam görünüyor.Fabri de Atiba tarzı bir sok yasayacağız gibi geliyor umarım öyle olur.

Şampiyon olduktan sonra birçok haberi Başkan'ın özellikle çıkarttığını düşünmüştüm bizi gündemden düşürmemek icin sürekli gomezin konuşması bile sanki biz çoktan imzalamışız da polemik çıkarmak ortalıkta Beşiktaş ismini surekli zikrettirmek icin baskan tarafından isteniyor diye düşünüyordum.Sahte transfer dedikoduları salma, surekli oyuncularımızın, yöneticilerimizin konuşmasının falan bazılarının bilerek reklam yapmak gibi oldugunu düşünüyorum.Özellikle su donemde hem surekli Beşiktaş'tan bahsettirin hem de transfer çalışmalarının önüne perde çekmek icin oldukça guzel yöntem.Sonucta reklamın iyisi kötüsü olmaz ve ekranlardaki Beşiktaş düşmanları surekli Beşiktaş'a attıkça biz artık bölünmüyor,aksine gücümüzü daha da artırıyoruz.

Seneye de herkes bizden soz edecektir hic şüphe yokki..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sır değilki gomez le uğraşıyorlar alabilirlermi bilmiyorum
alırlarsa alexis ve milosevic elden çıkarılır. şu anda gomezle birlikte 13
yabancımız var ve bir tane hakkımız var. kolarov artı iki stoper demek
16 yabancı demek oluyor ve en az ikisinin elden çıkması gerekiyor.
Alexis ve Milosevic icin kiralanacak diyorlar zaten abi bakalim hayirlisi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alexis ve Milosevic icin kiralanacak diyorlar zaten abi bakalim hayirlisi
Milosevic kiralansın da Alexis ucuz da olsa satılsın. Yoksa elimizde kalır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

inşallah olur ama çok zor bir transfer gelen bilgi bitti yönünde
ama çok öyle bitti denen transfer oluyor son anda patlıyor. Dillenmemesi emin
olun daha iyi.
şu kadarını söyleyeyim şu forumdaki herkes dünyanın en iyi on stoperini liste yapsa %90 ı
ilk beşe adını yazar :D ve tamamının listesinde ilk onda ismi olur. düşünün transferin imkansızlığını
o nedenle bunu sırf merak ettiğimiz için dillendirmemiz bile bir sürü sıkıntı demek. o takımın taraftarı bile tepki verir.
1. sergio Ramos

2. Jerome Boateng

3. mats Hummels

4.Gerard Lique

5.Tiago Silva

6.Kompany

7.Smolling

8.David Luiz

9. Pepe

10. Otamendi

Benim ilk 10 m bu

Eger bunlardan biriyse :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

@Necmi abi
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 09:08:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Ensar

sosa ile ilgili haberi okudum , haberi kim yapmış bakmadım bile ama doğru sonuçta , sen gidip Mustafaya felan o kadar yıllık garanti ücret verirsen atiba sosa gibi önemli adamlar da artış ister çünkü adaletsizlik var , yapmışsın bir hata düzeltmek için de bişey yapmıyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

inşallah olur ama çok zor bir transfer gelen bilgi bitti yönünde
ama çok öyle bitti denen transfer oluyor son anda patlıyor. Dillenmemesi emin
olun daha iyi.
şu kadarını söyleyeyim şu forumdaki herkes dünyanın en iyi on stoperini liste yapsa %90 ı
ilk beşe adını yazar :D ve tamamının listesinde ilk onda ismi olur. düşünün transferin imkansızlığını
o nedenle bunu sırf merak ettiğimiz için dillendirmemiz bile bir sürü sıkıntı demek. o takımın taraftarı bile tepki verir.
yok artık yav ne ettin Necmi abi bak veriyon yine gazı bize sonunda gustavo gomez felan gelirse çarşı pazar karışır :D

Çevrimdışı EagleForce

sosa ile ilgili haberi okudum , haberi kim yapmış bakmadım bile ama doğru sonuçta , sen gidip Mustafaya felan o kadar yıllık garanti ücret verirsen atiba sosa gibi önemli adamlar da artış ister çünkü adaletsizlik var , yapmışsın bir hata düzeltmek için de bişey yapmıyorsun

30dk oynayip cok yoruldugu sezonun ardindan amerikada orda burda 1 ay gez sonra calismalar baslayacak ameliyat olup 2 hafta yat. Atiba Sosa 2.5'dan asagi oynamam deseler haklilar. Pektemek isi Sezer'e donecek. Sezon sonu hemen ameliyat olup gelecek sezona hazir olayim demeyen adam hicbisi yapmadan aldigi milyonlardan da en ufak rahatsizlik duymuyordur. Sezer gibi buna da kim imza attirdiysa geregini yapsin artik.

Çevrimdışı ZEKI

stoperi öğrenmek için 12 saat 3 kişi duraksız epl stoper aradık ve tek tek sordurttuk nerdeyse 3 gün uğraştık bulmak için ama olursa sevinçten ağlarız. haydi iyi geceler
Bu kadar zor degilki :))))  hayal gucunuzu genis tutun sadece

Çevrimdışı Ensar

30dk oynayip cok yoruldugu sezonun ardindan amerikada orda burda 1 ay gez sonra calismalar baslayacak ameliyat olup 2 hafta yat. Atiba Sosa 2.5'dan asagi oynamam deseler haklilar. Pektemek isi Sezer'e donecek. Sezon sonu hemen ameliyat olup gelecek sezona hazir olayim demeyen adam hicbisi yapmadan aldigi milyonlardan da en ufak rahatsizlik duymuyordur. Sezer gibi buna da kim imza attirdiysa geregini yapsin artik.
böyle adamları gerekirse maasını sen ödeyeceksin başka kulüpte oynayacak , takım için de olması sıkıntı çıkarıyor

Çevrimdışı Ensar

oooo abi özledim ya hep aklıma geliyor zeki abi felan girmez oldu tadı tuzu kalmadı diye :)

Çevrimdışı Bishamon

1. sergio Ramos

2. Jerome Boateng

3. mats Hummels

4.Gerard Lique

5.Tiago Silva

6.Kompany

7.Smolling

8.David Luiz

9. Pepe

10. Otamendi

Benim ilk 10 m bu

Eger bunlardan biriyse :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

@Necmi abi
Ramos 1 mi ? :D :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı doganay

Bugun pazar bugunde Kap gelmez. Bekleyise devam ..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaş stoperi açıklıyorum squlacci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence de 1 falan değil sağ bekten devşirme stoper

Çevrimdışı mehmetkorfez

Mesajım neden siliniyor oyunculara tepki göstermek yasak mı?

Çevrimdışı murat

Mesajım neden siliniyor oyunculara tepki göstermek yasak mı?
mesajların silinmiyor.moderasyon onayında olduğun için her mesajın yayın için onay gerektiriyor.onaylanmamış diyelim biz ona :icool:

Ooo :hosgeldin @ZEKI abi

Bana göre 1

Hemde hic tartismasiz :bandit: :busted_cop: