Günaydın forum ahalisi..
gece bu adamın Mangala olduğundan emin bir şekilde yatmıştım ama degilmis hayal kırıklığına uğradım

Suanki düşünceme göre ben bu oyuncunun Almanca yada İspanyolca (Portekizce) konuşabilmesini beklerim aradım boyle oyunca pepe var gibi tek ama o da degil dendi. @Necmi abinin son ipuçlarını takip ettiğimde ise 25 yas ustu ve alti birer oyuncuya cikiyo kapi "misyonu tamamlamış, en iyi 10 da, dil şartını biri sağlıyor biri sağlamıyor, BPL'de değil" bilemedim hayırlısı olsun.Forumda sürekli esen sert transfer eleştiri rüzgarlarının aksine ben çok rahatım hep herseyin planlı bir şekilde yapılacağından eminim.
Kaleci konusunda bir eleştiri var haklı eleştiriler birçok yönden.Ama burada alabileceğimiz isimler yazıldığında bir çoğu düşüşte olan isimler olarak göze çarpıyordu aslında Ospina hariç.Muhtemelen kulüp özellikle copa america sonrası sene sonu da onu alma imkanı olmadığı için Fabri'yi tercih ettiler ve Tolga'yla birlikte maddi isleri de düşününce yeterli olacağına kanaat getirdiler.Zaten adamın tek derdi sakatlık onu yasamazsa kumaşı cok sağlam görünüyor.Fabri de Atiba tarzı bir sok yasayacağız gibi geliyor umarım öyle olur.
Şampiyon olduktan sonra birçok haberi Başkan'ın özellikle çıkarttığını düşünmüştüm bizi gündemden düşürmemek icin sürekli gomezin konuşması bile sanki biz çoktan imzalamışız da polemik çıkarmak ortalıkta Beşiktaş ismini surekli zikrettirmek icin baskan tarafından isteniyor diye düşünüyordum.Sahte transfer dedikoduları salma, surekli oyuncularımızın, yöneticilerimizin konuşmasının falan bazılarının bilerek reklam yapmak gibi oldugunu düşünüyorum.Özellikle su donemde hem surekli Beşiktaş'tan bahsettirin hem de transfer çalışmalarının önüne perde çekmek icin oldukça guzel yöntem.Sonucta reklamın iyisi kötüsü olmaz ve ekranlardaki Beşiktaş düşmanları surekli Beşiktaş'a attıkça biz artık bölünmüyor,aksine gücümüzü daha da artırıyoruz.
Seneye de herkes bizden soz edecektir hic şüphe yokki..