2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341811 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Jukebox

Ben çok uçuk hayaller kuruyorum söylemeyeceğim,yaşıma verin.😂😂

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olması gereken o kuracaksın
Tabi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

tabii çok istediğin GG geldi keyfin yerinde di mi :)
Hemde nasıl :super: Hem o hemde “Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak"deyimi geliyor aklıma :busted_cop:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa ile atibanın farkı burda disiplin iş ahlakı bu atiba hiç gitmesin gerçekten helal olsun.herkes söylüyo bende söyleyeyim ivanovic isterim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Hayatımız hayal kurmakla geçiyor :)

Çevrimdışı s4rc4stic

kompany olmaz tekniği mangala'nın çok üstünde pep bırakmaz..city'den mangala sürpriz otomendi..
conte'nin de sistemine terry uymaz..chelsea'den terry
mertesacker'i şenol hoca istemez çok ağır..wenger gidene kadar arsenal'den oyuncu unutun derim..vertonghen fln zikretmiyorum bile..

Çevrimdışı Necmi

Lucasta mı böyle olmuştu abi

linnes  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Necmi abi, her kelimen her cümlen ismi alevlendiriyor. Kim bu isim? Augenthaler mi? Baresi mi?Hierro mu?Tony Adams mı?  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kompany olmaz tekniği mangala'nın çok üstünde pep bırakmaz..city'den mangala sürpriz otomendi..
conte'nin de sistemine terry uymaz..chelsea'den terry
mertesacker'i şenol hoca istemez çok ağır..wenger gidene kadar arsenal'den oyuncu unutun derim..vertonghen fln zikretmiyorum bile..
Şuan city'nin ilk stoperi otamendi imkansız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat günayer gene.bir sürü şey sıkıyor
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 00:36:31 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Berat

Her halükarda Rhodolfo lütfen iyi bir geridönüş yap nolursun  :iwink:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı s4rc4stic

Fırat günayer gene.bir sürü bir şey sıkıyor
büyük düşündüm:)))

Çevrimdışı onurturan

Fırat günayer gene.bir sürü şey sıkıyor
:kop:  hiç bakmadım ne sıkıyor diye direk senin yazdığına koptum ama :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı murat

Aslında yapılması gereken ilk tercih olarak alman
Futbolculara hatta almanya görmüş yabancı da olabilir. Bizi en iyi tanıyan ülke. Boşa kurşun sallanmaması gereken bu durumda en mantıklısı. Almanya görmüş oyuncular ile hep yarışın içinde olduk içine 2 alman ekledik şampiyon olduk.

Çevrimdışı Necmi

yanlız ben bu forumdaki Beşiktaş taraftarının futbol bilgisine hayranım
bazen yorumları ağzım açık okuyorum :)
birde birbirinize dalmasanız :bandit:

Çevrimdışı s4rc4stic

bu işin içinde vodafone olabilir mi? sponsor transferi fln legal mi?

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Necmi

Aslında yapılması gereken ilk tercih olarak alman
Futbolculara hatta almanya görmüş yabancı da olabilir. Bizi en iyi tanıyan ülke. Boşa kurşun sallanmaması gereken bu durumda en mantıklısı. Almanya görmüş oyuncular ile hep yarışın içinde olduk içine 2 alman ekledik şampiyon olduk.
bir tane daha ekleyip şl yimi kaldıralım diyorsun :evillol:

Çevrimdışı Berat

yanlız ben bu forumdaki Beşiktaş taraftarının futbol bilgisine hayranım
bazen yorumları ağzım açık okuyorum :)
birde birbirinize dalmasanız :bandit:

Ahmet Yıldırım sağ bek  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Stoperi falan boşverin şimdi :D Kralın doğum günü.

Çevrimdışı pascal26

muhtemelen biz bu adamı 1 yıl önce aldık. sözleşmesi bitmesine 6 ay veya daha az kaldığında dilediğin oyuncuyu alabiliyorsun bunda sıkıntı yok. biz muhtemelen bu kuralı gizlice deldik adamla gizlice ön protokol yaptık bu sene için, ardından adam sakatlandı. şimdi vazgeçtik demeye kalktık menajeri evrakları önümüze koyup uefa/fifa kartını oynadı ve sonuç = şah ve mat

+ şayet böyle cezai bi risk vbvb olmasaydı oyuncu ve menajerine tazminat ödenir konu kapatılırdı muhtemelen konu uefa kural ihlali vbvb riski barındırıyordu.

İşte bu forumda görmek istediğim seviye :claps:

Bilinenlerin, bilinmeyenlerin 10'da 1'i bile olmadığı bir dünyayı, olayları analiz edip teori kurmadan anlayamayız.
(Kaleci konusunda başarısızız. Kaleci dediğin yenmeyecek golü yemeyecek. Gerisi ne çıkarırsa ekstra olur bence.)

Bu vesileyle genel bi bakarsak, gerçekten başlarda kötü giden transfer konusu, son 1,5 senedir çok düzeldi. Muhtemelen karar verici masadakileri değiştirdiler.

Bu yaz da akıllı gidiyoruz. FB geçen sene olduğu gibi istediğimiz oyuncularda devreye girdi ama onların zayıf karnı CL ön eleme oynayacakları için zaman sorunları var ve bizm kadar transfer masasında oturacak zamanları yok.  Mesela stoper bölgesinde artık rahat çalışabiliriz çünkü fb oralara transferini yaptı, istese de bizim talip olduğumuz oyuncuya talip olup fiyat yükseltemez.

Bizim esas sorunumuz ise içerde. Sosa'ya zam verirsek Oğuzhan'ı Quaresma'yı oynatamayız, bu çok açık. Vermezsek de Sosa'nın maçlardan önce kasığında çekmeler başlayacak veya verim düşecek. Acayip bi paradoks. İyi paraya satıp alternatifini bulabilmek en iyi çıkış yolu olur sanki.

Çevrimdışı ardiles

Thiago Silva olabilir mi  :bandit:

Etiketler: