2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341598 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Rakibin transferi için tribe gireceğimize şu Fabri olayını tartışalım bence. Bu transfer neden yapıldı?

Tolga ve Günay yetersiz olduğu için.

Çevrimdışı Bishamon

gene n'olmuş?
En basta Fabri olayi

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Savaş

Fabri transferinin normal bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Sanki diyet ödedik gibi geliyor.

Vasat, son bir sene maç yapmamış adamı inadına almak ya akil tutulması yada diyet ödemek anlamına geliyor.

Halbuki yapılacak şey basitti. Bunun menajerlik oyunuyla alakası da yok. Bonservis veremiyor musun? Peki. Şartları zorlayıp Free Mandanda, Free Nkoulou, Free Veloso alıp yanında bonservis gücün varsa bir sol bek alıp kapatacaktın transferi.

Gereksiz zora soktuk kendimizi, çok gereksiz hemde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

3 yetersizden ne doğacak ki.

Çevrimdışı Necmi

Erdal Torunoğulları'nın son açıklaması Gomez transferini olumsuz yönde etkiler mi şu aşamada? @Necmi
neden etkilesin

Çevrimdışı TURKahvesi

burada esas merak edilmesi gereken kaç yıllık sözleşme imzalanacağıdır (Fabri için belirtiyorum)
yani 1+1 ise (opsiyonlu) o zaman tatmin olurum
yok 2 ve 2'den fazla ise sözleşmesi o zaman büyük hayalkırıklığı olur
bütün bunları dememin dayanağı önümüzdeki sezondan itibaren ffp olayının üzerimizden kalkmasıdır
yani anlayacağınız bir yerlerden gelecek gelirlerden istediğimiz transferleri yapabilme imkanına (özgürlüğüne) kavuşacak olmamızdır
umarım bu konuda akılcı davranmışızdır.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 15:10:09 Özgür ]

Çevrimdışı tangaz

içimdeki kötü ses azize kolarovu alacak diyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga ve Günay yetersiz olduğu için.

Hadi adam formda olur falan o zaman belki bi nebze anlarım. Ama adam sakat ve 1 sene oynamamış.

Eviriyorum çeviriyorum bi neden bulamıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Hadi adam formda olur falan o zaman belki bi nebze anlarım. Ama adam sakat ve 1 sene oynamamış.

muhtemelen biz bu adamı 1 yıl önce aldık. sözleşmesi bitmesine 6 ay veya daha az kaldığında dilediğin oyuncuyu alabiliyorsun bunda sıkıntı yok. biz muhtemelen bu kuralı gizlice deldik adamla gizlice ön protokol yaptık bu sene için, ardından adam sakatlandı. şimdi vazgeçtik demeye kalktık menajeri evrakları önümüze koyup uefa/fifa kartını oynadı ve sonuç = şah ve mat

+ şayet böyle cezai bi risk vbvb olmasaydı oyuncu ve menajerine tazminat ödenir konu kapatılırdı muhtemelen konu uefa kural ihlali vbvb riski barındırıyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Alındığında 1 sene değil 6 ay sakattı  :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Bugün de KAP yok anlaşıldı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Bugün de KAP yok anlaşıldı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çarşambadan önce kap beklemeyin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

çarşambadan önce kap beklemeyin  :bandit:

çarşamba 2 gelen 1 giden  KAP

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

muhtemelen biz bu adamı 1 yıl önce aldık. sözleşmesi bitmesine 6 ay veya daha az kaldığında dilediğin oyuncuyu alabiliyorsun bunda sıkıntı yok. biz muhtemelen bu kuralı gizlice deldik adamla gizlice ön protokol yaptık bu sene için, ardından adam sakatlandı. şimdi vazgeçtik demeye kalktık menajeri evrakları önümüze koyup uefa/fifa kartını oynadı ve sonuç = şah ve mat

+ şayet böyle cezai bi risk vbvb olmasaydı oyuncu ve menajerine tazminat ödenir konu kapatılırdı muhtemelen konu uefa kural ihlali vbvb riski barındırıyordu.

Bizim yönetimin öyle bir işe kalkışacağını düşünemiyorum abi. Zaten mimliyiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Şu kalede kaç sezondur güven veren biri olmadı. Yönetimin bizim gördüğümüzü görmemelerine imkan vermiyorum. Mevcut durumda bazı yanlış yönlendirme ve menajer Ali Cengiz oyunları ile yönetimin gözü boyanmış olarak duruyor. Yoksa bizim yıllardır taraftar olarak içinde Bulunduğumuz kaleci sıkıntısını yönetimin bilmeme ihtimali yok. Neticede bu işin sorumlusu başta yönetim ve Şenol hocadır. Taraftar kaledeki ilk sıkıntıda yönetime ve hocaya tepki koyacak ve bugüne kadar yapılan atılımlar heba olacak bu öngörülebilir birşey. Uzun lafın kısası Kanaatim içimizdeki renkliler bitmemiş,!!!! :s20:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Kolarov'u  alsak da rahatlasam. Bu bekler ve hücum organizasyonu ile ligdeki her takımı hücumda boğarız defansa yapacak iş kalmaz pek fazla.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 15:24:49 Samet Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

içimdeki kötü ses azize kolarovu alacak diyor...

inşallah haber doğrudur kolarov fenerbahçe'yi red etmişti şampiyonlar liginde oynamıyorsunuz diye :)

Bizim tosic faktörü şampiyonlar ligi ve stad faktörü var bide taraftar var tabi :)

Herşey para demek değil :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inşallah haber doğrudur kolarov fenerbahçe'yi red etmişti şampiyonlar liginde oynamıyorsunuz diye :)

Bizim tosic faktörü şampiyonlar ligi ve stad faktörü var bide taraftar var tabi :)

Herşey para demek değil :)
Kanka kaynak ospina olayına dönmez inşallah

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Kolarov'u  alsak da rahatlasam. Bu bekler ve hücum organizasyonu ile ligdeki her takımı hücumda boğarız defansa yapacak iş kalmaz pek fazla.
Seneye de savunmayı toparlarız

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine bir "inşallah iyi çıkar" transferi karşınızda fabri
Şaşırmadım

Kanka kaynak ospina olayına dönmez inşallah

ne bileyim kaynağını kanki her gün 1000 tane haber okuyoruz :D inşallah doğrudur diyerekten paylaştım zaten :) Dediğim gibi ama şampiyonlar ligi faktörü,tosic faktörü,stadyum ve taraftar farkı var :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne bileyim kaynağını kanki her gün 1000 tane haber okuyoruz :D inşallah doğrudur diyerekten paylaştım zaten :) Dediğim gibi ama şampiyonlar ligi faktörü,tosic faktörü,stadyum ve taraftar farkı var :)
İyimserlik kolarov kaçmamalı kaçarsa da 4 5 milyon euro versinler kaynakları ne çok merak ediyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yine bir "inşallah iyi çıkar" transferi karşınızda fabri
Şaşırmadım
Çıkmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine kalecisiz kaldık arkadaş bak sen şu işe ya..

Çıkmaz

kötümserlik :D

Etiketler: